Caracteristici de cosmetice LR

Caracteristici de cosmetice LR

Există un număr uriaș de branduri cosmetice. Dar chiar și pe fondul tuturor acestor mii, cosmetice LR este benefic pentru avantajele sale. Trebuie să se uite cu atenție la astfel de produse pentru a obține rezultatul cel mai de încredere.

Caracteristicile brandului

Plin de numele lui – LR Sănătate și Frumusețe. Deja numele companiei in sine, astfel se concentrează asupra sănătății și frumuseții. Marca comercială aparține o preocupare majoră transnațională, care aproape 35 de ani este deja vinde produsele sale în zeci de țări străine. Lista generală a tipurilor de produse cosmetice LR are cel puțin 1000 de poziții de mărfuri. Toate producție este concentrată exclusiv pe teritoriul german.

Pentru LR bunuri sunt caracteristice:

 • Aplicație ușoară+
 • fiabilitate+
 • Efectul de realizare rapidă+
 • Securitate solidă+
 • Controlul strict în procesul de producție.

Caracteristicile generale ale produselor

Descrierea de marcă declară că LR încearcă să ia în considerare nevoile tuturor consumatorilor. Cosmetica acestui brand include doar cele mai valoroase și importante substanțe pentru sănătate. Reciclarea materiilor prime este organizată ca atentă. Cosmeticele LR sunt împărțite într-o serie de linii tematice. 100% din gelurile sale de băut din seria Aloe Vera au primit un semn al calității Institutului Fremenius.

Marfa de marcă pentru îngrijirea părului au o calitate salonului real. Atenția merită un instrument de perspectivă pentru îngrijirea pielii microsilverului, care conține o substanță biologic activă.

În linia LR, există și medicamente anti-îmbătrânire, eficiența cărora este susținută de studii de laborator. În toate aceste produse, concentrația de gel aloe vera este de cel puțin 20%.

Merită să spuneți despre cosmeticele decorative. Produsele pentru uz zilnic sunt combinate în selecția colorilor.

Nu este inferior în ceea ce privește calitatea produsului L’Oreal.

Fanii de calitate Premium merită să se gândească la achiziționarea de fonduri de la linia Deluxe.

Lucrul unic este că LR, care intră în Asociația Super Eleteen a Firmelor Cosmetice Vke, utilizează schema de vânzări directe. Compania poate oferi, de asemenea, multe tipuri de produse parfumerie.

Despre produsele specifice

Toate produsele LR din seria Aloe Vera sunt realizate exclusiv din pulpa de foaie. Suprafața sa, adesea infectată cu substanțe discutabile, nu este cunoscută. Concentratul este capabil să ajute la lupta împotriva consecințelor Academiei Ruse de Științe. Descrierea de marcă indică faptul că elimină și petele de pigment pe față. Adevărat, cursul de utilizare ar trebui să fie de cel puțin 30 de zile.

Spray „Ambulance” vă va permite să maximizați scalpul la normal cât mai mult posibil după sfârșitul iernii. Nu trebuie să vă fie rușine când este timpul să trageți pălării. Efect secundar – îndepărtarea stresului de iritare și ochi.

Important: Nici un alt mijloc, cu excepția acestui spray, nu poate fi aplicat unei pleoape în mișcare.

Mulți oameni iubesc crema cu propolis. Această compoziție este în linia „aloe vera”.

Există, de asemenea, prezente:

 • FACIAL SHARB+
 • Cremă Gel cu efect răcoritor+
 • Cremă acțiunea intensivă universală+
 • Climatizatoare de păr.

Seria Microsilver funcționează destul de bine. Cu toate acestea, utilizarea acestor fonduri mai mult de 30 de zile la rândul nedorit. În caz contrar, din cauza dependenței, pielea va înceta să sprijine imunitatea.

Seria Racine este proiectată pentru a crește tonul pielii după sfârșitul iernii + este potrivit pentru orice vârstă. Dar medicamentele de la linia anti-îmbătrânire nanogold vor da un efect bun numai atunci când se utilizează cel puțin 90 de zile la rând.

Atenția merită anti-îmbătrânire înseamnă Zeitgard. Acestea sunt împărțite în 3 tipuri de îngrijire:

 • ATENȚIE (începând de la 25 de ani)+
 • Suport (imediat ce pielea începe în mod clar să se estompeze)+
 • Mai ales o acțiune intensă (de obicei după 35 de ani).

Nanogold funcționează din cauza particulelor de aur foarte mici. In plus spori efectul proteinelor din mătase. Această linie va ajuta să vă feriți de fotografie-based.

Diamantele Cosmetics Beauty sunt concepute pentru a asigura îngrijirea pielii mature.

Odată cu utilizarea sistemică a acestor medicamente, este posibil să se reducă numărul total de riduri și de a le face mai puțin vizibile + în plus.

Opinie despre LR cosmetice de brand este în așteptare pentru tine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: