Caracteristici Estel Ser de par

Caracteristici Estel Ser de par

păr sănătos Brilliant vrea să aibă orice fată care dorește să se uite la 100%. Imaginați-vă bucle frumoase, fara luciu natural este imposibil. Prin urmare, producătorii de produse cosmetice de îngrijire a părului a început să folosească tot felul de seruri, luminisers și vitalaisers.

Ce este?

Luminiser – component cosmetic pe bază de mică sau alt mineral. Adăugat la produsele de îngrijire a părului pentru a le da un luciu și deghizează suplimentare dezavantaje – de exemplu, uscare, se termină secting și t. D. Microparticulele minerale în componența luminiser reflectă lumina, iar parul este pornit imediat să se reverse și eficient pâlpâirea.

În ciuda faptului că în produsele cosmetice decorative, luminisers au devenit mult timp foarte popular, în îngrijirea părului ei – această inovație. Brands a început să producă serii întregi cu particule reflectorizante.

Agenții Lumming sunt produse sub formă de șampoane, măști, spray-uri, seruri și uleiuri. Preferințe Dintre toate mijloacele trebuie să serurile plata.

Seruri conțin o cantitate de nutrienți concentrat și au o capacitate mare penetrare. Luminzer-ser nu numai adăuga sclipici de păr, dar, de asemenea, rezolva problemele de par. Pentru a rezolva o anumită problemă, este necesar să se aleagă un ser individuală cu un spectru cosmetic specific de acțiune.

Vitalizer ser – o altă nouă dezvoltare în cosmetologie. Astfel de serurile au o cantitate concentrata de vitamine, minerale și nutrienți. Terapia Vita vindecă prejudiciul necesar, revenind sănătății. Serurile vitaminizate sunt adesea produse în formă de seleve, care acoperă buclele cu un strat subțire, întârzând toate elementele necesare în interiorul părului. Protecția invizibilă avertizează impactul negativ asupra mediului.

Fiecare ser are componenta principală. Baza vitalizatorilor serici și a luminozerilor sunt următoarele substanțe.

 • Glicerină și acid hialuronic. Sunt agenți higroscopici care întârzie umiditatea.
 • Silicon. Acoperă firele cu un strat de protecție subțire, umple toate deteriorarea structurii, alinierea și dându-le strălucire.
 • Ulei. Hrăniți și întăriți. Creați un strat impermeabil pe suprafața buclelor, care economisește umiditate în interiorul buclelor. Creșteți funcția de protecție.
 • Keramida. În părul sănătos, cuantum suficient de componentă. Cu toate acestea, colorarea frecventă, așezarea la temperaturi ridicate și efecte solare distrug ceramica naturală, făcând bucle uscate și fără viață. Primirea Ceramidului de către un mod extern ajută la eliminarea acestor probleme.
 • Keratin. O proteină importantă pentru păr, cu lipsa de care pot fi sparte și pauză. Umple cuticula deteriorată, returnând un aspect sănătos și strălucire. Caracteristică a acestor fonduri – Ridicarea și efectul de botox.

Cum se utilizează?

Utilizarea luminozității și a serului vitaminat depinde de spectrul său de acțiune al cosmeticului îngust. Serdele pentru sfaturi de păr uscate și văzute sunt distribuite numai la capete. Pe friptura campionilor nu sunt folosite, deoarece au o proprietate nutritivă puternică, care poate crește grasitatea părții sănătoase a capelelor. Folosit de fiecare dată după o altă spălare a capului.

Indreptarea și protecție termică serurile sunt aplicate pe un fir ușor umed înainte de expunerea la un uscător de păr sau fier îndreptare. serurile hidratante pot fi utilizate în fiecare zi. Sunt distribuite pe întreaga lungime a părului uscat și pieptene frecvente de luptă. Ser împotriva mătreței este frecat pe scalp.

Există serurile complexe, care combină diferite proprietăți cosmetice. Ele sunt de obicei aplicate pe întreaga lungime a bucle. În orice caz, toate nuanțele de utilizare a serului pot fi găsite în instrucțiunile de aplicare. Dar există un mod general de a aplica date cosmetice:

 • Aplicarea este posibilă numai pentru păr curat+
 • Înainte de utilizare, serul este incalzit in palme la temperatura corpului, ceea ce va permite să se efectueze în mod eficient măsurile necesare+

 • Atunci când este aplicat parul umed, ar trebui să așteptați un pic pentru a începe o acțiune, dar numai apoi uscat uscator de par+
 • La aplicarea serului terapeutic, buclele trebuie să se încălzească, pentru că puteți purta un capac sau strângeți capul în prosopul de terry, ceea ce va permite ca componentele serice să pătrundă în interior+
 • După procedură, părul este supus expunerii la rece pentru a asigura rezultatul+
 • Serul înseamnă interzis să se utilizeze simultan cu alte mijloace de vindecare.

Gamă

Serul Voyody „restaurare instantanee” – un produs vitaminizat seric din seria Oium Miracle. Voalul ușor invizibil înconjoară fiecare păr, hidratant și mănâncă-l. Serul este ușor de aplicat și uniform distribuit. Are un efect protector față de efectele dăunătoare ale mediului extern. Aplicat părului pre-spălat cu șampon, este distribuit pe întreaga lungime, încălzit pe cap timp de trei minute. După ce instrumentul trebuie să se spele. Pentru mai multe aplicații, firele dobândesc un aspect sănătos și strălucitor, devin mai ascultători, elastici. Masca de noapte din această serie va completa perfect și va îmbunătăți rezultatul.

Vitalizator-ser „căpșuni”, „var” și „mango” seria estel mohito întineri părul, oferind un sentiment de prospețime în timpul spălării. Principala acțiune cosmetică a produselor – Vita-terapie, deoarece compoziția include un complex de hote de fructe. În plus față de acțiunea antioxidantă și protectoare, fondurile avertizează îmbătrânirea. Miros foarte gustos.

Cele mai recente știri despre luminozerele serice ester Haute Couture Series. În siguranță, aveți o textură ușoară și un efect rapid. Constă în polimeri hibrizi multifuncționali care rezolvă exact problema necesară, salvând chiar și buclele foarte deteriorate. Produse sub formă de capsule moi. Într-un mod diferit, astfel de seruri de vindecare numesc umplutura.

Celelalte fonduri serice ale lui Estel se disting prin penetrarea rapidă a părului, precum și implementarea simultană a unei pluralități de acțiuni cosmetice medicale.

Măturatori cu proprietăți de vitaminizare și luminare includ miracolul Oium, Oium Aqua, Terapie curex. Produsul serului Terapia curex este conceput pentru a regenera sfaturile care sunt deteriorate. Constă din chitosan, glicerină, biopolimeri naturali și provitamine ale grupului în. Returnează aspectul și strălucirea sănătoasă Chellurur.

Otium Miracle Revive Serul este conceput pentru reconstrucția și recuperarea intensivă a buclelor deteriorate. Hrănește și hidratează, făcând fire de potrivire și mătăsos. Facilitează procesul de creștere a lungimii părului, deoarece sechestrerii nu vor trebui să întrerupă. Serul sigilează toate daunele. Oferă un efect instant asupra regenerării buclelor slabe.

Express Serul de hidratare serii Aqua Serst Serul de păr este conceput pentru tulpini. Cu utilizare regulată elimină alfabetizarea, uscăciunea și secțiunea transversală. Are un efect antistatic. După aplicarea, buclele nu sunt confuze și brichete. Constă dintr-un complex de aminoacid, kvate-acrilic, care egalizează structura părului fără a face o acțiune de legare. În ciuda volumului mic în 100 ml, serul este destul de economic în cheltuieli. Există suficiente câteva picături încălzite în palme și distribuite pe întreaga lungime a părului umed. Pentru a obține și asigura efectul necesar pentru a utiliza instrumentul cel puțin o dată pe săptămână.

Revizuire

ESTEL Recenzii de produs sunt cele mai diverse. După ce ați utilizat luminoasele din zer, utilizatorii spun un efect de vindecare rapidă. Firele devin dense, dobândesc strălucirea naturală și de viață. Cu toate acestea, în comentarii cu privire la utilizarea luminant din zer sunt propriile sale caracteristici. Cele mai multe dintre toate, astfel de serurile prefera brunetele și proprietarii de uscat parul uscat.

Se remarcă faptul că ser-luminisers poate fi o alternativa excelenta la măști.

Feedback-ul negativ asupra luminiser-ser prea. Unele fete nu a ajutat astfel de produse cosmetice, alții scrie că, după utilizarea lor, catenele a devenit chiar mai rău. Unii nu sunt mulțumiți de raportul dintre preț și calitate. Potrivit utilizatorilor, costul acestor mijloace de ser este foarte mare. Iar calitatea la un astfel de preț ar putea fi o mai bună.

Ser Voyody „Instant Restaurare“, dimpotrivă, a adunat un număr mare de comentarii negative. Cele mai multe fete spune ca dupa care parul este foarte gras. Cineva nu a observat nici un efect, iar proprietățile medicale pus sub semnul întrebării. Cu toate acestea, recenziile în care serul a fost utilizat în saloanele de înfrumusețare sărbătoresc efectul global de reducere. Poate că totul în diferite compoziții de acest mijloc destinat salonului și al utilizării la domiciliu.

Prezentare mai detaliată a serului de păr „recuperare instantanee” de la ESTEL vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: