Caracteristici și normele de aplicare ser Laura

Caracteristici și normele de aplicare ser Laura

Pentru frumusețea multe femei este de tineret și prospețimea pielii sănătoase. Salvați-o atractivitate cât mai mult posibil și există o sarcină de o jumătate frumoasă a omenirii. Și cosmetice peptidice, cum ar fi ser „Laura“ – aceasta este cea mai promițătoare produse anti-îmbătrânire pentru astăzi și cel mai bun asistent într-un anti-age dificil.

Descriere

Serul „Laura Mesoeffect“ afectează activitatea vitală a celulelor, forțându-le la locul de muncă, la fel ca în tineret. Acesta poate fi utilizat în mod profesionist și doar la domiciliu. Acest produs este deosebit de convenabil pentru cei care nu au timp, dorinta sau bani pe procedurile salon costisitoare.

Consecvența fonduri groase, non-unit, plăcută la atingere. Se aplică în mod liber și se absoarbe rapid. Sticla în sine are un dozator ajută la controlul consumului de fonduri.

Ser „Laura“ bine hidratează, hrănește și întinerește pielea de acoperire, stimulând producția de colagen si elastina proprii. Și dacă îl utilizați în combinație cu mesaroller, eficiența aplicării crește de mai multe ori.

Mesoroller este un dispozitiv similar cu un mic Massager.

Acesta constă dintr-o rolă cilindrică 200 micropholes și un mâner ergonomic. Acele sunt doar 0,5 mm lungime, din titan și alte materiale hipoalergenice, care nu sunt oxidați pentru o lungă perioadă de timp. Pentru dispozitivul este propriul său caz de depozitare.

Vanzare ser „Laura Mesoeffect“ într-un complex cu o mesaroller, Dar puteți cumpăra și separat. Ușor și instrucțiuni accesibile sunt atașate la setul.

Compoziţie

Principalul avantaj al acestui produs cosmetic este o compoziție unică inovatoare, care nu conține parabeni și arome aromatice. Acesta include componentele de ultima generatie.

 • Syn-Hycan – Cu privire la fond, consolidarea și restaurarea elasticitatea pielii. Ea îmbunătățește eliberarea acidului hialuronic, și de asemenea activează fibrillegenesis materialului de construcție principală a țesutului conjunctiv – colagen.
 • Syn-Coll. Această peptidă este responsabilă pentru producerea de colagen de tip I, care este în fibroblaste (colagen este de mai multe specii, în acest caz, înseamnă că proteina „tânără“, care este produsă în organism, până la 15 ani).
 • Puternic antioxidant – complex special Lamentului-AGE. Creat pentru a opri procesele inflamatorii, consolidarea drenaj limfatic, încetini distrugerea de colagen si elastina. Se compune din drojdie, orez și soia peptide proteine. Și, de asemenea, îmbunătățește microcirculația sânge, contribuie la actualizarea celulelor, reduce rality și cercurile intunecate de sub ochi.
 • Heliogel – Formula creat pe baza fosfolipide de floarea-soarelui. Acesta este destinat să mențină nivelul optim de umiditate, prevenind pierderea de umiditate.
 • L-carnozina interferează cu formarea de radicali liberi și oxidarea lipidelor salt-like. Are o influență antioxidant mai puternic decât analogii tradiționale (seleniu, vitamina E).
 • novethyal Acid hialuronic – Polimer a treia generație. Împiedică acuzație a pielii, activeaza refacerea celulelor si dermo-epidermice de coeziune.
 • Liposentol Multi – o combinatie de vitamine A, E, F și fosfolipide de origine vegetală. Vitamina A blochează procesul apariției ridurilor, accelerează procesul metabolic al celulelor. Vitamina E reduce efectul negativ al razelor UV asupra pielii și paralizează efectul radicalilor libertate. Pentru echilibrul corect de umiditate în derm și răspunsuri normale salmination vitamina F.
 • Pentavitin – complex carboxyhydrate de la D-glucoză. Principala lui sarcină este de a umezelii prinse în straturile exterioare ale pielii.
 • Acid hialuronic – polimer de origine naturală, sprijinind turgters turgescenta datorită hidratare lor puternic.

7

Fotografii

În plus față de aceste componente, sunt: ​​d-pantenol, ulei de soia, un aminoacid important și un donor de azot – L-arginina, gel de Aloe Vera și T. D.

Avantaje și dezavantaje

Pentru cei cărora le place să mesorollers de utilizare, este necesar să se constate imediat că serul „Laura“ este cel mai bun instrument cu care funcționează acest dispozitiv.

Pro de o astfel de procedură de:

 • Preț accesibil (analogi de peste mări sunt mult mai scumpe)+
 • proces Painlessness+
 • Abilitatea de a efectua o intervenție chirurgicală cosmetice la domiciliu+
 • nu este nevoie de a avea o educație specială+
 • Impactul asupra oricăror parcele de epidermă+
 • livrare instantanee de ingrediente active în straturile profunde ale pielii+
 • vindecare Surveral de microprocries+
 • După aplicarea unui sterilizare instrument destul de convențional+
 • efect rapid (rezultatele sunt vizibile după prima sesiune)+
 • Întreaga procedură nu mai mult de 10 minute ia.

  Minusuri:

  • Dist MEZOROL ELOGER, ca microes au o proprietate tocit (după 15 sesiuni, dispozitivul trebuie să fie înlocuit la deteriorarea a evita pe piele)+
  • Pielea înainte de procedura ar trebui să fie curate, fără nici o inflamație+
  • Nu este potrivit pentru toate (gravide, femeile care alăptează și persoanele cu intoleranță separată a componentelor trebuie să fie abținut de la operația).

  Principiul de funcționare

  Ser „Laura Mesoeffect“ este o alternativă la îngrijire salon de scumpe. Aceasta face posibil transportul Mezoterapia la domiciliu, fără nici o pregătire specială.

  Particularitatea de penetrare ser peptid dermei cu ajutorul unui mesoroller pe principiul acțiunii este similar cu mezoterapie. Acesta este același mod de a transmite substanțe nutritive în interiorul epidermei, dar în loc de injecții ace microscopice.

  Mâner dispozitiv ergonomic permite cilindrului cu ace fără probleme de rulare. Rotirea, străpunge ușor și imperceptibil epiderma, activând astfel procesul de regenerare celulară.

  Și în conformitate cu canalele care rezultă, mijloacele cosmetice cade în straturile profunde ale deme. Și acest lucru se întâmplă de 400 de ori mai repede decât simpla aplicare pe fata.

  Apropo, dacă măsurăm gradul de umiditate la un aparat special – analizor de starea pielii, atunci se va afișa rezultate bune. Adevărat, judecând după comentarii, iar conținutul de grăsime va fi ridicat.

  Dar acest lucru se explică prin consistența specifică a serului „Laura Mesoeffect“.

  Termeni de utilizare

  Pentru a obține un rezultat final foarte bun, Procedura trebuie să fie efectuate strict pe etape.

  1. Clar se confruntă cu atenție. Lotiune cu alcool, rola peeling, frecarea. Dacă există arme, herpes sau acnee, operațiunea este mai bine să se amâne pe atunci. După curățarea pielii ar trebui să se usuce.
  2. Aplicați ser la toată fața evitând zona ochilor și a buzelor. Să presupunem că 15 minute.
  3. Efectuarea unei mesarol în zona de frunte: sus-jos, stânga-stânga și în diagonală, se deplasează din zona spranceana interior la partea de sus a frunții. În fiecare direcție trebuie să fie de 5-10 treceri.
  4. Zonele din zona Tratați și obraz. Dispozitivul trebuie să fie rulat de la pliurilor nazolabiale la cele mai multe temple.
  5. Un mod similar de a lucra bărbie, începând cu mijlocul ei și terminând cu pomeții.
  6. De asemenea, ar trebui să umblați mezorolarul în zona gâtului și gâtului, făcând închirieri verticale de sus în jos.
  7. După sesiune, este necesar să se reaplice serțul pe față, în timp ce îl bate ușor.

   Apropo, cineva procesează nasul, dar aceasta este zona cea mai dureroasă din cauza abundenței terminațiilor nervoase. În jurul ochilor, în zona templelor și deasupra buza superioară, mezorolatorul trebuie să se rostogolească cu precauție extremă. Și toate mișcările ar trebui făcute în funcție de liniile de masaj.

   Dispozitivul după utilizare este recomandat să fie spălat în apă curentă și sterilizat într-o soluție specială, lăsând 10-20 minute în el. Uneori este suficient doar să pulverizați cu atenție disinfectantul mesoroller. Dispozitivul uscat și curat trebuie îndepărtat în cazul său.

   Sfat

   După o astfel de mezoterapie de casă pe față va rămâne roșeață. Mască specială de liniștitoare vă vor ajuta să le eliminați, ceea ce nu numai că va elimina iritarea, ci și întărirea penetrării cosmetice peptidice în epidermă. Și nu ar trebui să combinați această operațiune cu un alt proces, provocând iritarea pielii similare.

   Dupa procedura, este categoric interzis să viziteze baie, sauna, solar și plajă obișnuită. Și înainte de a intra pe stradă (pentru a se evita apariția de pete de pigment) este necesar pentru a lubrifia suprafețele prelucrate cu un agent cosmetic cu o protecție solară nu mai mici decât SPF 50. Și așa ar trebui să se facă nu numai în vară, ci și în orice alt sezon.

   Apropo, puteți folosi serul nu înainte de 25 de ani: înainte de aceasta, pielea se produce colagen. Până la 30 de ani nu ar trebui să fie utilizat serul mai des decât o dată în 6-7 zile.

   Cei care sunt mai în vârstă, puteți de două ori pe săptămână.

   Pentru orice vârstă, durata cursului obișnuit – 10-12 sesiuni. După 4 luni, procedurile pot fi repetate.

   Pe partea de sus a acestui agent cosmetic, pot fi aplicate orice cremă. Dar dacă a fost folosit un mesaroller, ar trebui să așteptați 1-2 ore, pentru a fi trecut roșeață.

   Se observă că efectul biorevitalizării efectuate anterior este îmbunătățit după utilizarea serului „Laura”. Iar mesarol în sine, cu un produs cosmetic poate fi utilizat pentru maini.

   În ciuda faptului că primele semne clinice ale fenomenului de îmbătrânire a epidermei de la reprezentanții sexului grele apar mai târziu decât femeile, ser este potrivit pentru pielea bărbaților.

   Comentariile clienților

   Majoritatea cosmetologilor numesc acest miracol seric unul dintre cele mai puternice mijloace capabile să returneze tinerii și prospețimea pielii. Cumpărătorii au remarcat că într-o lună de aplicare a acestui fapt, combinată cu un mesarol:

   • Fețele strânse+
   • Pielea dobândește chiar ton și o strălucire naturală, petele de pigment dispar+
   • Ridurile sunt reduse vizual+
   • Gradul de hidratare și elasticitate crește.

    Astfel, în epiderma începe activarea armată a celulelor celulelor, care ies din modul „Sleep”, gata să funcționeze pe deplin și ca rezultat – întinerire cuprinzătoare a pielii.

    Și toate datorită serului unic peptidic „Laura Mesoefect”, pe care compania „Evaluir” a prezentat-o ​​pentru a ajuta femeile în lupta lor grea pentru frumusețe.

    În plus, consultați utilizarea serului „Laura” Vezi următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: