Caracteristici și reguli pentru utilizarea serului IT s

Caracteristici și reguli pentru utilizarea serului IT s

Produsele coreene au făcut o revoluție pe piața cosmetică, schimbând chiar și giganți de lux. Produse cosmetice din această țară a iubit peste tot în lume, care a început să fie vândute nu numai pe internet, dar, de asemenea, în magazinele obișnuite ale țării. Piele de brand IT a reușit să se prezinte ca un producător de produse de calitate. In acest articol vom spune despre serurile celebre ale companiei, despre soiurile lor, metodele de aplicare și feedback din partea clienților.

Soiuri

Serul în sine este un instrument foarte concentrat, care este format din 90% din componentele existente. Apropo, în cremele de doar 35%. Din descrierea acestor fonduri, se poate înțelege că pătrund mai adânc și de a ajuta multe rezolva probleme mai grave decât doar uscăciune. Ei lupta pigmentare și avansate porii, dar remediul ar trebui să fie alese cu mare atenție, deoarece acestea afectează puternic derma. IT marca Skin oferă o gamă largă de ser de putere 10 Formula, în cazul în care fiecare fată poate găsi produsul potrivit. Toate serurile au o textură lichid și transparent de culoare, dar fiecare specie are propriile sale de culoare sticle pentru distincție.

 • VC efector. Instrumentul este destinat să elimine și să clarifice partea pigmentat a feței. Este foarte eficient și afectează profund pielea. Bunurile sunt cele mai cautate din intreaga serie, mai ales în țările din Asia, deoarece există un adevărat cult de piele alb și pur.

 • WH efectoare. Baza masa lichidă este o substanță destul de puternic – acid glicolic responsabil pentru clarificare. Acesta are un impact profund asupra epidermei si este potrivit pentru derma insensibile.

 • GF efector. Profund hidratant care conține acid hialuronic. Ea se va potrivi cu orice piele și îi dă un aspect strălucitor, sănătos.
 • WR efector. Un produs antijage hrănește profund derma, crește elasticitatea și aliniază tonul. Are acumulativ, dar cu efect vizibil. Conceput pentru femei de la 35 de ani.
 • VB efector. Bunurile vor salva pielea gras din punctul culminant crescut de abur Sala, mai ales în căldura. După apariția pe piața cosmetologie, literalmente a devenit un best-seller.
Citește mai mult  Deodorante pentru fete

 • Co efector. Ser cu conținutul de colagen mare prevede o creștere a elasticității și elasticitatea pielii. Cu utilizarea regulată netezește ridurile mici.
 • Po efector. Ser pentru ten gras, ceea ce contribuie la îngustarea. Din păcate, această problemă este dificil de a rezolva doar un agent cosmetic, asa ca asteapta un miracol de la IT „Pielea nu ar trebui, se efectuează numai în funcție auxiliară.
 • YE efectoare. Departe de cele mai populare produse, dar foarte eficient. Se recomandă să se aplice un curs, mai ales după o perioadă stresantă. Ser egalizează tonul pielii, curăță și oferă o vedere strălucitor.

 • Li efector. Mijloacele destinate fetelor cu roseata si fata inegale. Se calmeaza derma perfect, aliniază tonul și oferă o vedere sănătoasă.
 • Q10 EFECTOR. Coenzima Q10 este cunoscută pentru proprietăți utile și efecte favorabile asupra pielii. Se recomandă utilizarea serului în primăvară. Ea hrănește perfect epiderma și se saturează cu vitamine.
 • Ceai verde. Dragostea coreenilor la ceaiul verde a fost reflectată în cosmetică. După cum știți, este afectată favorabil de piele, liniștitoare, îndepărtarea roșeaței și punerea unui efect antibacterian. Serul cu ceai verde tonuri perfect și hidratează dermisul. Instrumentul este destinat fetelor cu piele normală fără probleme grave.

Compoziţie

Plusul mare al cosmeticelor coreene în general este compoziția organică a produselor. Unele companii cresc în mod independent ingredientele necesare pe un teren separat. ser pielii IT este format din apă, alcool, glicerină, particule de umiditate-suport și metilparaben, care acționează ca un conservant, care prelungește termenul de valabilitate și este cel mai sigur în nișă sale.

Printre ingredientele, puteți găsi acizi din fructe, și aditivi speciali pentru a crește performanța utilizării și o penetrare mai adâncă a produselor cosmetice în epidermă. In fiecare produs există o substanță, cum ar fi colagenul, glicol, acid hialuronic și altele.

Indicații și contraindicații

IT Skin Moisturizer are propriile sale caracteristici și avantaje. Mai întâi de toate, este mare plus eficacitatea fondurilor și simplitatea de utilizare a acestora. Datorită unei game largi de produse, fiecare fată va fi capabil de a alege produse cosmetice cum este necesar. Compoziția optimă a Serum face posibilă pentru a umple epidermă vitamine și minerale necesare. Înseamnă să vă permiteți să scoateți roșeața, să aliniați tonul pielii și să vă dați fața o vedere strălucitoare. Prin urmare, dacă sunteți proprietarul pielii problematice, serele de marcă sunt create special pentru dvs.

Printre dezavantaje ar trebui alocate lipsei de protecție de la soare, o mică perioadă de valabilitate. Fondurile sunt destul de scumpe și o specie de costume de doar o singură problemă. Ca parte a produselor cosmetice, alcoolul este indicat, deci dacă există o alergie la ea sau pielea prea uscată, nu puteți utiliza zer.

Principiul de funcționare

Principiul funcționării serului este destul de simplu, datorită compoziției speciale, ei penetrează mai adânc în dermă și afectează problema din interior și nu în exterior. Seruri sunt perfect hidratata si hranita de acoperire a pielii, îmbunătățind circulația sângelui și întinerirea feței, astfel,. Ei acționează binevoitor și de elasticitatea dermei, creșterea acestuia și clarificarea acestuia. Serurile se luptă cu succes cu pigmentarea. Produsele cosmetice ale pielii împiedică apariția ridurilor mimice și a reduce. De asemenea, elimină inflamația și roșeața, pielea liniștitoare.

Citește mai mult  Cosmetice coreene Lador: Pro, Contra și descrierea produsului

Termeni de utilizare

Utilizarea de ser este destul de simplu, ele trebuie să fie pur și simplu intra în îngrijirea lor de zi cu zi. În primele câteva zile se recomandă utilizarea lor peste noapte pentru a verifica reacția pielii și apoi va fi posibilă utilizarea lor dimineața cu aplicarea ulterioară a produselor cosmetice decorative. Unii folosesc ser Skin IT ca un produs hidratant independent, altele nu dispun decât e de servire, astfel încât acestea să-l completeze cu crema de zi cu zi sau de noapte.

În primul rând, ar trebui să vă curățați cu atenție fața de la cosmetice și să spălați gelul. Apoi ștergeți tonic piele și așteptați pentru o absorbție completă. Apoi, există deja o chestiune de ser însuși, care este o sticlă mică de 30 ml cu o pipetă. O cantitate mică de ser revarsă pe de o parte, după care degetele sunt aplicate pe fata si usor freaca departe. Ultimul pas va fi utilizarea de cremă hidratantă sau nutrienți la voință.

Un alt mod de a utiliza ser pielii este de a utiliza sub măști de alginat. După cum știți, pentru a obține un efect mai bun sub masca, este necesar să se aplice crema, gel, unt sau ser. Putere 10 produse Formula sunt perfecte pentru acest lucru. În primul rând, fata este curatat prin gel de spălare, după care este aplicată de sulf și există deja o mască de alginat de mai sus. Procedura este legată contribuie la penetrarea mai profundă a mijloacelor sub piele, și, prin urmare, cel mai bun rezultat.

Comentariile clienților

Linia de cosmetice a serului IT pielii Putere 10 Formula are un număr foarte mare de cumpărători, și, respectiv, comentarii care sunt destul de controversate. Unele scrie despre acțiunea uimitoare a lui servesc pe piele, alții vorbesc despre lipsa oricărui rezultat. Faptul este că fiecare ser specific are ca scop rezolvarea unei probleme, așa că, dacă aveți tenul gras, și ați achiziționat ser pentru a clarifica pigmentare, atunci nu există nici un sens de rezultate pretinse. De aceea, este important, cu o grijă deosebită pentru a ridica ser de la linia pentru a obține efectul potrivit.

Citește mai mult  Crimeea Cosmetice naturale: Vizualizări și revizuire a mărcii

Review este de remarcat faptul că Serum are o proprietate cumulativă, adică, rezultatul nu este vizibil într-o săptămână, și cel mai bun caz o utilizare de zi cu zi lună. Dar cel mai important lucru este faptul că efectul este și destul de vizibil. Este important să se găsească doar că serul, care este destinat în mod specific pentru problema fiind rezolvată. Mulți consideră paleta de culori de fonduri cu un plus mare. Borcanele de culori galbene, albastre, verzi, roșii și alte culori, cu bucurie, iar conținutul lor are o textură plăcută, miros și acționează în mod corect. Unele cumpără două unelte simultan și se bucură de ele alternativ.

Critica cea mai mare este supusă liniei de ceai verde, destinată pielii normale și efectuează numai funcția de aliniere a umidificării suplimentare și a tonului din piele. Alte probleme Produsul nu decide. Din păcate, mulți nu sunt familiarizați cu destinația să scrie imediat feedback negativ, deși au fie pielea grasă sau prea uscată pentru a putea evalua elementele pe care le este pielea. Fete cu tip normal foarte mulțumit cu bunurile.

Este o prezentare a serului de piele Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: