Caracteristici și revizuirea cosmetice Pleyana

Caracteristici și revizuirea cosmetice Pleyana

Cosmeticele moderne piață bogată în diversitate. Pe rafturile magazinelor, puteți găsi o mare varietate mare de fonduri de la producătorii interni și externi. Un loc aparte este marca europeană Pleyana. Compania produce cosmetice profesionale care pot fi folosite la domiciliu. Luați în considerare produsele de brand Citește mai mult.

Despre producator

Pleyana produce produse cosmetice profesionale pentru saloane SPA, institutii medicale si saloane de frumusete. Elvețian ștampila de tranzacționare a fost înregistrat în anul 2006. Marca Pleyana ofera produse de cumparatori, pentru fabricarea de care sunt utilizate componente naturale și organice.

Ingredientele active din compoziția de îngrijire cu atenție la nivelul pielii, fără a distruge stratul cornos.

Fiecare ingredient este atent testate, iar eficiența sa este verificată cu examen medical. Și specialiștii nu au by-pass tehnologii inovatoare, fără de care producția de cosmetice moderne, ar fi imposibil.

Caracteristica de produse cosmetice de brand de mai sus este faptul că Mijloacele sunt capabili de a restabili propriile procese de regenerare a pielii. Ca apare un rezultat, reabilitare și actualizare. Ingredientele active din compoziția stimulează producerea de colagen, acid hialuronic și alte substanțe necesare pentru un aspect atractiv.

Caracteristicile produsului

Linia de produse cosmetice profesionale este reprezentat de pregătirile pentru față și corp. Caracteristica principală este lipsa de gradații clare de vârstă și de piele tipuri de utilizare. Ca rezultat, medicamentele pot fi combinate într-un mod diferit, atingând rezultate maxime. Cosmeologii au posibilitatea de a dezvolta diverse programe de îngrijire folosind mai multe produse cosmetice.

Cataloagele au formulări concepute special pentru îngrijire și recuperare după injectare, intervenție chirurgicală și alte influențe externe. Cosmetics va ajuta să recupereze cât mai repede posibil și să conducă ei înșiși. Toate medicamentele profesionale pot fi folosite la domiciliu. Este suficient pentru a vă familiariza cu instrucțiunile – și puteți trece la utilizare.

Citește mai mult  Deodorantele Garnier Neo : pro și contra, sfaturi privind alegerea

Pentru cumpărători cu sensibilitate ridicată Dezvoltarea unei linii de produse hipoalergenice. Fondurile sunt ideale pentru pielea obosită la vârstă. În ceea ce privește tipul de piele, nu există restricții aici. Pregătirile sunt potrivite pentru normale, grăsime, problematică, combinate și orice alte.

Specialiștii novici în domeniul companiei Cosmetologie propune să acorde atenție Seturi de pornire speciale. Un astfel de produs este prevăzut cu o reducere profitabilă. În set, cumpărătorul va găsi măști, peeling, seruri și alte medicamente.

NOTĂ NOTĂ Produsele de protecție solară, Care vor fi eliminate din lumina directă a soarelui. Compozițiile nu sunt protejate numai de radiațiile ultraviolete, ci și hidratează pielea. Folosind mijloace, puteți obține un bronz frumos și uniform fără a vă face rău sănătății.

Special pentru brandul intim de igienă oferă produse pentru bărbați și femei de sănătate. În procesul de producție, experții au folosit abordarea științifică și materiile prime sigure.

Avantaje și dezavantaje

Cosmeticele Pleyana au anumite avantaje și dezavantaje. Listele au fost întocmite, având în vedere opiniile cumpărătorilor reali.

Să începem cu demnitatea.

 • Gama de mărci elvețiene este diversitatea izbitoare. Specialiștii nu se opresc la ceea ce a fost realizat prin dezvoltarea de noi formulări.
 • Toate ingredientele care sunt utilizate în fabricație sunt selectate cu atenție și testate. Este demn de remarcat faptul că compania utilizează componente naturale și sigure.
 • În ciuda faptului că produsele cosmetice sunt fabricate pentru uz profesional, medicamentele pot fi folosite la domiciliu.
 • Cosmeticele brandului european poate intensifica procesele naturale de reabilitare, din cauza cărora schimbările pozitive vor fi vizibile chiar și după încheierea utilizării medicamentului.
 • Datorită celei mai mari cereri de produse europene, ele pot fi găsite în magazinele cosmetice sau în ordine prin Internet.
Citește mai mult  De ce ai nevoie de un tonic tactil și cum să-l folosească?

Mai mulți factori nota ca dezavantaje.

 • Costul unor mijloace este prea mare pentru majoritatea cumpărătorilor. Pe piață puteți găsi produse cosmetice mai accesibile.
 • În ciuda utilizării componentelor selectate cu atenție, unele medicamente nu au îndeplinit așteptările cumpărătorilor.
 • Cu o utilizare lungă, apariția bunurilor poate fi răsfățată.

Fonduri populare

Oferim o imagine de ansamblu asupra cosmeticelor Pleyana.

  Ser activ „Botulo-Cellin”

  Pleyana a depus la atenția consumatorilor de produse cosmetice intensive realizate cu ajutorul unei formule inovatoare. Serul este remarcabil de potrivit pentru eliminarea ridurilor mimice. Cu utilizarea regulată a celulelor pielii sunt restaurate mai repede. Medicamentul este recomandat pentru utilizare după aplicarea metodei de injectare a botulinumoxinei. Volumul produsului – 30 mililitri.

   Peeling acid glicolic

   Gel de pilon de acid glicolic – Remediu minunat pentru întinerirea pielii. Această componentă a fost de multă vreme cunoscută și este utilizată în sfera cosmetologică datorită eficienței. Substanța minimizează hiperpigmentare a pielii. Cu peeling regulat, pielea este vizibil întinerit. instrument cosmetic elimină uscarea, exfolierea și alte senzații neplăcute. Volum – 200 mililitri.

    Gomaj pentru peeling delicat

    Acest medicament este destinat profund, eficient, dar la curățarea delicată același timp. Nivelurile instrument relieful pielii, elasticitatea ei se întoarce, moliciune și finețea. Ingrediente lansa procesul de actualizare a celulei naturale. ambalaj compact este proiectat pentru 3-4 utilizare. Volumul Ambalaj – 5 mililitri.

     Masca cu lut

     Pentru fabricarea produsului următor a fost utilizarea de alb și verde argilă franceză. Masca este proiectat pentru curățare atentă și intensivă. Componentele de origine organică au o proprietate dezinfectant. produs cosmetic absoarbe eliberarea de grăsime, răcoritoare și de vindecare a pielii. Volum – 10 mililitri.

      lapte cosmetice

      Mai ales pentru cumpărătorii care caută moale și delicat de curățare, experții au dezvoltat un lapte cosmetic blând. Instrumentul poate fi utilizat pentru a elimina produsele cosmetice decorative. Folosirea regulata face pielea moale și curată. Există un sentiment de a învăța. Laptele are un delicat albire procese de auto-curățare efect și lansează. Volumul de droguri este de 200 mililitri.

       Citește mai mult  Descrierea șervețelurilor și secretelor lor de alegere

       Penka cu multicompress

       spuma de aer poate efectua mai multe funcții simultan. Cu ajutorul ei Puteți hidrata pielea, curata selecția grăsimii și a elimina resturile de machiaj. Principalele componente ale compoziției sunt substanțe active și naturale (ulei de nucă de cocos, ceara de jojoba si alte ingrediente). Utilizarea reîmprospătează spumă și frunze senzații plăcute. Volumul produsului – 170 mililitri.

       Recenzii ale cosmetologilor

       Cosmeologii ruși care sunt familiarizați personal cu produsele mărcii de mai sus sunt împărțite la impresiile lor asupra expansiilor RUTnet. Unii experți au făcut recenzii majore, descriind avantajele și dezavantajele produselor. În ceea ce privește feedbackul din partea profesioniștilor, avizele au fost împărțite. Unii răspund pozitiv cu privire la bunurile companiei elvețiene, altele au fost dezamăgite de produsele cosmetice și nu le recomandă utilizarea.

       În răspunsuri pozitive, deoarece principalul avantaj indică Siguranța compozițiilor. Componentele naturale și organice acționează delicat, fără a provoca alergii și iritații. Încrederea în compoziția de calitate permite unui cosmetician să folosească diverse medicamente în muncă, fără teama de consecințe neplăcute.

       Și, de asemenea, specialiștii au sărbătorit o mare varietate de produse.

         Revizuirea feedback-urilor negative poate fi observată că unii sunt nemulțumiți de eficacitatea fondurilor. În practică, calitatea produsului sa dovedit a fi mai mică decât cea revendicată. Un alt dezavantaj – pierderea unui aspect atractiv la scurt timp după deschiderea ambalajului. Astfel de bunuri emit, fără a decide să o folosească în timpul clienților. Un alt minus este o aplicație incomodă a unor măști.

         Sfaturi de specialitate cu privire la utilizarea peelingului gelului cu acid glicolic 10% aspect în videoclip.

         Evaluează articolul
         ( Încă nu există evaluări )
         Narcisa Raescu

         Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

         Adaugă comentarii

         ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: