Caracteristici și revizuirea cosmetice Skinceuticals

Caracteristici și revizuirea cosmetice Skinceuticals

Pielea feței este supusă la diferite efecte negative, astfel încât, cu timpul, ea își pierde aspectul său bine păstrate, mai ales dacă ea nu acordă atenția cuvenită. Sprijinirea frumuseții și tinereții pielii în lumea modernă este cel mai simplu mod, folosind produse cosmetice profesionale pentru acest. Acest lucru poate fi ajutat perfect cu produse din Skinceuticals mărcii americane.

Particularități

De Skinceuticals de brand american este implicat în eliberarea de produse cosmetice profesionale pentru pielea de diferite tipuri. În fondurile sale, brand-ul combină cu pricepere realizările științifice moderne, tehnologii unice și formule exclusive brevetate. Skinceuticals – unul dintre liderii printre antioxidanti din lumea modernă.

 • produse de marcă americană Complet sigur pentru sănătate, Având în vedere că este în conformitate cu standardele internaționale de calitate medicală. De la an la an, Mark produce produse inovatoare cu compoziție sigură și eficientă cu atenție a lucrat.
 • Înainte de fonduri vor fi puse în vânzare liberă, Efectuarea studiilor clinice și de testare.
 • Producția de cosmetice este urmat de cel mai real profesioniști cazului lor, care controlează fiecare etapă de creare a produsului. În principal, fondurile sunt produse în loturi mici.
 • formule unice Cosmetics sunt create de medici și oameni de știință care nu au doar un grad științific, dar, de asemenea, o experiență uriașă.
 • În intervalul de brand reprezentat Fondurile pentru cele mai vârste diferite, tipuri de piele si nevoile sale.

De asemenea, este important să spunem că brandul primește aprobare excelentă cosmetologi și dermatologi din întreaga lume. Este folosit în saloane de frumusețe, și, ca de îngrijire la domiciliu. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că seria de fonduri de la Skinceuticals poate face într-o cantitate decentă, dar efectul va face cu siguranță să se aștepte mult.

Sortimentul de fonduri

Skinceuticals sortiment pot fi găsite instrumente pentru:

 • pielea normală+
 • Piele uscata+
 • piele combinată+
 • ten gras, precum și pentru deshidratate și sensibile.
Citește mai mult  Totul despre cosmetice de lux

Skinceuticals oferte:

 • antioxidant+
 • ser corectivă+
 • mijloace anti-îmbătrânire+
 • produse din piele din jurul ochilor+
 • produse de curățare.

Vom face cunoștință cu unele mijloace populare din gama de brand.

 • Resveratrolul B e noapte antioxidant Gel. Acest instrument Anti-Age este potrivit pentru aproape toate tipurile de piele, pe timp de noapte regenereaza celulele epidermei, crescând bariera protectoare. De asemenea, acest gel ajută la restabilirea elasticitatea pielii feței și elasticitatea acesteia. Potrivit nu numai pentru femei, dar și bărbați. Prețul mediu este de 11-12 mii de ruble.

 • Gel pentru pielea sensibilă Phyto corectivă Potrivit pentru toate tipurile de piele și stările sale. Acest instrument este cel mai des folosit imediat după procedurile estetice. Gelul ameliorează perfect roșeața, crește imunitatea pielii, consolidând bariera de protecție și susține, de asemenea, nivelul optim al pH-ului. Compoziția este îmbogățită cu o mulțime de ingrediente utile și naturale, inclusiv extract de castraveți, grapefruit, dud și acid hialuronic.

 • A agenților de curățare pentru pielea feței, sfătuiți să privim crema de curățare moale pentru curățarea ușoară a pielii uscate și sensibile. Acest remediu nu spumă, dar se confruntă perfect cu sarcina demaciei, ștergerea delicată chiar și cea mai persistentă poluare și MIKAP. Compoziția cremei este îmbogățită cu componente speciale care reasigură pielea și îl elimină din roșeață. Prețul mediu – 2,5-3 mii ruble.

 • Pentru corectarea ridurilor și a elimina cercurile intunecate din jurul ochiului de brand este crema excelent un. G. E. Complex Eye. Imediat după prima aplicare, puteți vedea rezultatul: pielea este mai fina si stralucitoare. Datorita componentelor speciale si corectia optica, cearcanele si ridurile sunt mai puțin vizual.
Citește mai mult  Mary Kay cosmetice și produse: Brand

Înainte de a utiliza produsele de la marca, consultarea unui specialist care se poate alege o îngrijire cu drepturi depline fata.

Recenzii

produse de lux Skinceuticals sunt dobândite, în principal prin saloane, deoarece eticheta de preț pentru utilizarea la domiciliu de produse de marcă este destul de mare. Cu toate acestea, multe femei cumpără norme anti-îmbătrânire pentru acasă, scrie despre produse marca o mulțime de cronici entuziaste, vorbind că fondurile sunt într-adevăr de lucru, cu utilizarea regulată a ridurilor sunt reduse și devin practic invizibile. Nisa și ce Imediat după utilizare, pielea devine moale și matasoasă.

Cu toate acestea, puteți întâlni o mulțime de indignări cu privire la faptul că fondurile sunt emise în formate foarte mici: 15 și 30 ml în valoare de 10 mii de ruble, ceea ce este foarte scump pentru mulți.

Mulți cosmetologi, cumpărând sfințenii pentru saloane, sugerează că are o compoziție foarte sigură, practic nimeni nu are alergii pentru fonduri, Dar cel mai important – cosmetica oferă un rezultat vizibil din prima aplicație.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: