Ce deodorant este cel mai sigur pentru sănătate?

Ce deodorant este cel mai sigur pentru sănătate?

În lumea modernă, o mare atenție este acordată modului în care alții vă percep, și, prin urmare, orice mirosuri neplăcute ar trebui să fie învins în rădăcină. Actualele oferte ale industriei chimice numeroase mijloace pentru a atinge obiectivul în formă de diferite deodorante, dar compozițiile lor sunt complexe și pot conține cele mai multe componente neașteptate, care adesea duce la consecințe neprevăzute pentru o persoană.

Mulți astăzi sunt serios preocupat dacă acestea nu fi dăunătoare pentru sănătatea lor, folosind de obicei deodorant, precum și întrebarea dacă este imposibil de a alege un agent mai sigur.

Care ar trebui să fie compoziția?

Conceptul de deodorant sigure este în mare parte relativ la – un mijloc care nu dăunează majorității absolute a consumatorilor, o anumită persoană poate provoca probleme de sănătate în vederea intrării în componența componentelor la care acest consumator este alergic.

Cel puțin din acest motiv, alegerea unui deodorant, este necesar să studiem cu atenție compoziția – acest lucru este relevant în toate cazurile atunci când aveți o alergie diagnosticată sau o reacție alergică a fost observată după utilizarea unuia dintre mijloacele de acest tip.

„Dreptul” Deodorant în mod ideal ar trebui să fie aproape complet din parfum Faddles – acestea sunt substanțe naturale produse din plante și ierburi mai fizic și mai mecanice decât metoda chimică.

În același timp, deodoranții realizați manual nu sunt produse pentru o lungă perioadă de timp, deoarece în compoziția lor, fondatorii de parfum sunt înlocuiți cu astfel de componente ca uleiuri sau extracte vegetale Essential, necesară pentru a crea o aromă plăcută de mascare miros nedorit. Aceste componente sunt, de asemenea, destul de permise și nu sunt considerate dăunătoare, numai dacă aveți alergii pe ele.

În plus, substanțele dezodorizare pot conține cristale minerale, Fluidizant aromatic. O astfel de componentă este, de asemenea, presupune a fi inofensiv.

Cu toate acestea, mult mai important este nu ceea ce este inclus într-un deodorant în condiții de siguranță, dar ceea ce nu ar trebui să fie acolo.

De exemplu, Una dintre cele mai controversate componente este diferite săruri pe bază de aluminiu, care, de altfel, transforma de fapt un deodorant într-un antiperspirant. Pe de o parte, nici unul dintre numeroasele antiperspirante pot exista fără aceste săruri, deoarece acestea sunt componenta cheie, pe de altă parte – unii experți insistă că, în acțiunile lor, totul nu este atât de lipsit de nori, ca agenții de publicitate de difuzare.

săruri de aluminiu vă permit să se ocupe în mod eficient cu transpirație, deoarece acestea sunt polimerizate în glandele sudoripare și complet a le bloca, pur și simplu nu prin eliberarea sudoare spre exterior.

Producătorii se concentrează de obicei pe faptul că blocarea o mică bucată de suprafață a pielii, care afectează de obicei numai axile (mai rar – de palmier și de picioare), nu afectează corpul negativ, datorită capacității sale de a redirecționării transpirație altora, nu astfel de zone principiale. Conform acestora, aluminiul însuși, potențial nedorit în organism, în doze care nu sunt necesare, nu se încadrează în sânge, deoarece sărurile sunt selectate insolubile.

În același timp, provocatoare sunt adesea supuse la ambele afirmații – deci, cu toată normalitatea de transpirație pentru corp ca, secțiunea întreaga piele, prelucrate în mod regulat de antiperspirant, se confruntă în mod constant cu dificultăți, în scopul de a respira normal, și nu poate fi pozitiv pentru a afecta țesuturile în acest loc. In plus, ionii de aluminiu, în special în deodorante de calitate slabă, pot penetra în continuare fluxul sanguin în anumite cantități.

În corpul ei au o proprietate de a acumula treptat și de-a lungul timpului ei pot provoca dezvoltarea bolilor oncologice, astfel decide dacă aveți nevoie de un astfel de deodorant.

Cele mai multe deodorante moderne trebuie să aibă un efect integrat, pentru a concura în mod eficient pe piață, deoarece multe dintre ele sunt inerente în proprietăți antiseptice. La prima vedere, acest lucru este un supliment bun, dar întrebarea este ceea ce înseamnă că se realizează – în cazul în care producătorul realizează efectul dorit datorită utilizării fondurilor naturale, ar trebui să existe nici o întrebare la ea.

Un alt lucru este faptul că majoritatea producătorilor preferă să salveze pe ingrediente pentru a depasi competitorii în detrimentul costului scăzut al produselor lor – parabeni sunt utilizate ca antiseptice pentru aceste scopuri.

Pentru astfel de componente, toate aceleași caracteristici neplăcute sunt caracterizate după cum este descris mai sus pentru ionii de aluminiu – pătrund, de asemenea, fluxul sanguin și de asemenea se acumulează în organism, nu duce la nimic bun.

Compararea formelor de ieșire

Deodorantele sunt produse în diferite forme, fiind axat pe comoditatea utilizării în diferite părți ale corpului. În cele mai multe cazuri, forma de eliberare afectează pericolul sau siguranța substanței – în fiecare dintre categoriile prezentate mai jos sunt inofensive, si deodorante nocive.

Cu toate acestea, pe scurt ia în considerare caracteristicile tuturor formelor de eliberare nu împiedică.

 • Spray. Una dintre cele mai populare forme de eliberare, care este cea mai mare cerere, deoarece permite o mișcare rapidă pentru a acoperi un strat de deodorant părți extinse ale corpului. Aceasta poate fi o problemă – în cazul în care o persoană are probleme cu plămânii, este adesea nedorit să inhaleze orice arome, iar aici vor zbura departe literalmente în toate direcțiile.

Din același motiv, substanța se consumă mai repede decât în ​​orice alte variante.

 • Deodorant de mingi. In sticla – același fluid ca și în spray, numai că nu stropească în toate direcțiile, dar frumos și economic aplicat doar acea zonă mică pentru a fi prelucrate. Prin urmare, nu mai există nici un pericol, dar dacă există o alergie la oricare dintre componentele, nu se schimba nimic.

 • Deodorante de gel. Ele se referă, de asemenea, la categoria rolei și le alocă într-o clasă separată pentru motivul că coerența substanței este groasă. Datorită faptului că gelul conține mai puțină apă în sine, atunci când acesta devine în piele, se va usca mult mai rapid, ceea ce înseamnă că există mult mai puțin murdar haine. Pentru noi, motive, motive, astfel de produse sunt mult mai larg reprezentate în segmentul de sex masculin.

 • stick-uri solide. Deodorantele de acest tip sunt, de obicei aproape de antiperspirante – cel puțin, acestea sunt, de asemenea, posibilitatea de a crea o peliculă pe suprafața pielii, care nu permite selecția transpiratie sau cel puțin reducerea semnificativă. În ciuda severității vii a efectului așteptat, am considerat deja mai mare decât ar putea fi periculos.

 • Cristale. Un astfel de tip de deodorant, de asemenea legat de antiperspiranți, în timp ce este destul de rar și pare foarte original, deoarece este în esență o bucată de alunita (piatra de alum).

Astfel de cristale sunt extrem de dăunătoare pentru activitatea vitală a bacteriilor fetid. Deoarece deodorantul cristalin nu conține aditivi suplimentari, este considerat ecologic, hipoalergenic și sigur și este petrecut foarte economic.

Se crede că nu există contraindicații la utilizarea ei, în plus, el nu lasă urme pe haine.

Revizuirea celor mai bune mărci

Proporția predominantă a mărcilor moderne de deodorante și antiperspiranți pleacă din cauza masei. Mass, de regulă, nu este foarte scump, altfel dragostea la nivel național nu ajunge, și o încercare de a salva în producție, așa cum am putut vedea mai sus, duce adesea la includerea în conținutul componentelor extrem de dubioase. Din acest motiv, mulți dintre producătorii enumerate mai jos, cititorul mediu va părea nefamiliare.

Lista noastră este axat pe cele mai deodorantele inofensive, care, de regulă, nu sunt cele mai eficiente în planul de protecție împotriva transpirației.

Din același motiv, nu am aplicat producătorii sub forma unui anumit clasament cu distribuția locurilor – pentru a evalua siguranța fără a fi obligatorii la eficiență, este destul de dificil. Putem spune doar cu încredere că produsele din toate mărcile sunt complet sigure de mai jos (cu excepția posibilelor alergii la componentele deodorantul), și Puteți alege doar pentru dvs. opțiunea care vă va plăcea restul.

 • Citrusweleda. aerosoli elvețian, după cum poate fi ghicitul în funcție de numele său, are o aromă de citrice pronunțată, dar nu din cauza aditivilor, ci pentru că este format aproape în întregime din uleiuri esențiale ale acestor fructe parfumate. Nu există nici un absolut nimic dăunător în ea – nici aluminiu, nici conservanti, nici arome sau coloranți chiar.

Instrumentul poate fi folosit atât pentru dezodorizarea axile și pentru aplicarea pe toată suprafața corpului, după procedurile de apă.

 • Vichy. Singurul bine-cunoscut brand de pe lista noastră, care are o recunoaștere bună, datorită publicității intensive. Compania franceza produce produse de sex feminin, în intervalul, în special concentrându-se pe faptul că toate componentele sunt complet sigure și nu vor fi cauza alergii chiar. Este curios faptul că brandul produce nu numai deodorante obișnuite, dar și antiperspirante unei acțiuni pe termen lung (până la 7 zile).

Siguranța acestor mijloace o se realizează datorită absența completă a oricăror parabeni, aluminiul este înlocuit complet cu zinc, care se presupune că nu poate fi absorbit în sânge de la suprafața pielii.

 • Natureveil. Deodorantul fabricat de Tiande, lipsiți de orice miros plăcut – nu există nici un parfum picurător parfum în ea, prin urmare, este utilizat de obicei în combinație cu apă de toaletă. Principiul de funcționare a acestui fond nu este de a masca un miros neplăcut existent, dar în prevenirea activității vitale a bacteriilor care provoacă apariția unor astfel de.

Acest deodorant solid este bun, pentru că este suficient pentru o lungă perioadă de timp – utilizarea unei sticle este de aproape 8 ori mai mare decât aceeași pentru antiperspirant role clasic.

 • Greench. Soluție destul de neobișnuită pentru timpul nostru, deoarece lupta cu apoi este realizată de o metodă veche – prin băut. Pulberea vă permite să absorbiți umiditatea suplimentară decât protejează în continuare zonele de transpirație de la apariția scutecului. Substanța include numeroase componente ale originii naturale, oferindu-i un parfum ușor eteric. În compoziție există săruri de sodiu și magneziu, dar pentru oameni sunt inofensive, iar în compoziția mijloacelor efectuează funcția de absorbanți.

 • Stick deodorant al corpului de cristal. deodorant alunit pe bază de (cu toate acestea, ca și cea mai mare parte a fondurilor prezentate aici) are o acțiune complexă – elimină mirosul neplăcut în rădăcină, contracarând reproducerea bacteriilor, și absoarbe sudoare, fără a interfera cu funcționarea normală a glandelor sudoripare. Nu exista arome de parfum în compoziție, pentru că instrumentul este poziționat, ca să nu interfereze cu utilizarea parfumul lui preferat.

În plus, sunt fondatorii care sunt de obicei cauzați de reacții alergice, iar aici sunt pur și simplu nu, deci hipoalergenicitatea este garantată.

 • Deonat. În general, acesta este un produs cu aceleași proprietăți și pe baza acelorași componente care au fost deja descrise, pur și simplu produse de o altă companie. Cu toate acestea, compoziția Poke include componente suplimentare concepute pentru a accelera restaurarea pielii după orice deteriorare mecanică. În cazul axilor, acesta este un plus foarte util, deoarece majoritatea oamenilor preferă să se rape acolo și în timpul procedurii destul de des tăiate.

Cum de a alege?

Primul lucru de a acorda atenție la alegerea unui deodorant și nu numai că orice producător încearcă să se facă publicitate și să-și arate produsele din cea mai bună parte, chiar dacă nu există motive obiective pentru acest lucru. Toate cuvintele scrise cu voce tare pe eticheta de lângă titlul sau sunt exprimate în reclame sloganul și nu mai. Auzind că unele deodorant este recunoscut de „number one“ în segmentul său, pune întrebarea care a recunoscut că, și dacă a fost o autoritate competentă, de ce titlul său nu este menționat în publicitate.

În cazul în care este menționat – nu fi leneș pentru a căuta în cazul în care există o astfel de exemplu, la toate, fie că este vorba de renume în acest domeniu și va ști ce a recunoscut ceva acolo.

Pentru o persoană, interesat viu în siguranța mijloacelor financiare utilizate, Recomandarea va fi o recomandare de a studia compoziția unui deodorant nefamiliare înainte de a cumpăra. Pentru prima dată, va fi dificil, dar în timp, v-ați obișnuit, iar cele mai multe ingrediente vor deveni familiare pentru tine.

Văzând o componentă nefamiliare, nu fi leneș pentru a clarifica ceea ce este, de ce este adăugat la deodorant și modul în care afectează organismul – aditivii sunt adesea ascunse de către structurile care pot fi citite.

Acest lucru este valabil mai ales în cazul femeilor gravide, al căror organism este caracterizat printr-o sensibilitate crescută la alergeni, chiar dacă alergie mai devreme nu sa manifestat. Din nou, unii aditivi, care se încadrează în sânge, poate avea un efect extrem de negativ asupra fructelor, care este încă complet lipsit de apărare înainte de impactul lor.

După ce a preferat un deodorant complet naturală, fără „chimie“, ar trebui să înțeleagă că toate realizările remarcabile ale lumii moderne sunt legate de industria chimică, și nu cu forțele miraculoase ale naturii. Complet instrument inofensiv nu va afecta sănătatea dumneavoastră, dar nu protejează de sudoare, deoarece ar putea face un analog sintetic.

Pentru inceput, Deodorant, și chiar complet de la componente naturale, nu vă vor proteja de armpiturile umede – veți scăpa de mirosul neplăcut, dar nu mai mult. În plus, chiar și cel mai bun deodorant nu poate lucra cel puțin o zi, ca să nu mai vorbim de perioade mai lungi, fără a se reaplica.

Din acest motiv, un deodorant natural de a da un sentiment complet de puritate și prospețime ar trebui folosit de 2-3 ori pe zi, și chiar apoi în compania unui suflet zilnic de două ori, altfel nu puteți observa un efect special.

Sfaturi medicilor în ceea ce privește alegerea deodorant va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: