cosmetice arabă: argumente pro, contra și mărcile de rating

cosmetice arabă: argumente pro, contra și mărcile de rating

femeile orientale au fost întotdeauna renumită pentru frumusețea, care a fost mentinuta prin mijloace naturale. Acum, aceste rețete de la componente naturale duc la firmele armared și cosmetice. Brandurile arabe ocupă un loc special printre ei – experții lor știu ce să facă pentru a salva pielea și părul în cele mai dure condiții.

Caracteristici, Avantaje și Dezavantaje

Cosmeticele arabe este în primul rând Numeroase uleiuri și extracte de legume. Spre deosebire de produsele europene uzuale, este posibil să se îndeplinească nu numai uleiurile de măsline, culori și tot ceea ce este plin de domenii ale Europei, dar, de asemenea, ulei de origine animală. Uleiul și uleiul de serpentină vor provoca vigilență – toate acestea, aceste animale aparțin nesigure, glandele lor produc otrăvuri și acizi.

Trebuie să spun că nu numai animalele, dar uleiurile în sine conțin aceste substanțe. De exemplu, uleiul de șarpe este realizat din grăsimi subcutanate, dar în același timp o cantitate mică de otravă Cobra modificată. Un formic – obțineți din ouăle unei furnici de tugay, care în cantități mari conțin acid formic. Astfel de fonduri nu provoacă arsuri, dar este posibilă intoleranța individuală, care dă o reacție alergică. Prin urmare, nu trebuie să aplicați imediat un nou remediu pentru întreaga față sau pe piele, Mai întâi trebuie să testați o cantitate mică pe îndoirea cotului.

Componentele derivate ale mamiferelor sunt rare, deoarece acestea sunt chiar mai alergene și nedorite din punct de vedere religios. O excepție este foarte populară în țările estice din Muscus, care este produsă din pahare muzicale de animale.

Cu toate acestea, este din ce în ce mai înlocuit cu analogul de legume.

O altă caracteristică a produselor cosmetice arabe – Deseori conține componente de albire, Deoarece femeile din Orientul Mijlociu încearcă să prevină apariția un bronz puternic. Multe femei din Rusia, dimpotrivă, prefera pielea bronzata, astfel încât o astfel de caracteristică poate fi numit atât, plus și minus. Aceasta depinde de preferințele personale.

Citește mai mult  Produse cosmetice pentru păr Paul Mitchell

Branduri populare și produsele lor

În fiecare țară din Orientul Mijlociu sunt brandurile sale de cosmetice, și, treptat, există mai mult. Unii dintre ei a câștigat popularitate și în afara terenului natal în primul rând de rețetă unică bazată pe tradiții locale.

LE SURA și de Est NOPTI – de înaltă calitate Cosmetice organice Marca din Siria. În ciuda tuturor dificultăților situației politice din această țară, brandurile reușesc să mențină producția în orașele Damasc și Homs, la un nivel ridicat. Principalele produse ale LE SURA sunt diferite creme de ulei și corp.

Sortimentul de Est Nights semnificativ mai largă, La urma urmei, această companie este unul dintre cei mai importanți producători cosmetici din toate țările arabe. Merită să acordăm atenție nu numai la ulei, ci și la săpunul realizat manual. Costul său este mai mare decât media, dar este justificată numai prin componente naturale și proprietăți impresionante.

De exemplu, Săpunul roz include uleiuri de susan, migdale, mai multe soiuri de trandafiri (inclusiv Damask), carne de petale roz, rădăcină roșie de săpun și tămâie somaleză. Toate acestea fac ca săpunul nu numai la mijloacele de curățare. Se hidratează perfect și poate fi folosit pentru a combate deteriorarea pielii copiilor, precum și ca o mască de hidratare. Acest săpun este chiar aplicat Ca un agent de plecare suplimentar pentru igiena intimă a femeilor în infecții.

Printre mărcile UAE privind funcția de conducere a părului este luată de Dabur. Domnitorul său include nu numai uleiuri diferite pentru pielea capului, ci și un astfel de standard pentru produsele cosmetice naturale, cum ar fi șampoane uscate și aparate de aer condiționat. Inițial, compania indiană, a fost în principal angajată în medicamente și farmaceutice ayurvedice. Cu toate acestea, în timp, producția a fost transferată în EAU și Egipt, ceea ce a redus semnificativ costurile și prețurile pentru produse.

Citește mai mult  Tonic pentru pielea problemei

Sfaturi pentru alegerea

Dacă nu ați folosit niciodată produse cosmetice arabe, este în picioare cu plecarea pentru păr și corp. De exemplu, poate fi Șampon Dabur Vatika, care a câștigat deja o mulțime de feedback pozitiv de la femeile rusești. Cel mai adesea notă cum este perfect spumând și hidratează pielea.

În climatul rusesc rece, acest lucru este deosebit de important, deoarece înghețul este o piele foarte uscată și păr.

Multe branduri arabe produc produse cu Tminom negru printre ingredientele principale. S-ar putea Mască de la Dabur sau cremă de corp Hemani. Derivații de semințe negre sintetice s-au dovedit ca antiinflamatorii, bactericide și bine curățite. Nopți de est, printre altele, produce ulei de chimen negru pur, care poate fi adăugat la orice alte produse cosmetice.

Nu numai musulmanii ar trebui să acorde atenție Pentru respectarea standardelor Halal. Acest marcaj este indicat faptul că produsele corespund normelor islamului în compoziția și metoda de producție. Deoarece aceste norme sunt destul de exigente, puteți fi siguri că produsele sunt sigure și nu conțin substanțe nocive și artificiale.

Despre produse cosmetice arabe Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: