Cosmetice Caracteristici Valmont

Cosmetice Caracteristici Valmont

Valmont este un brand popular cosmetice pe care multe femei aleg. Famousiștii, leoaică seculară și bloggeri de frumusețe consideră că produsele Valmont unul dintre cele mai bune. Sunt fondurile firmei prezentate atât de eficiente? Ceea ce aleg cei mai exigenți reprezentanți ai industriei de frumusețe? Să încercăm să ne dăm seama.

Informații despre marcă

În 1905, Clinica de Sănătate și frumusețe numit Valmont a apărut în Montreux. Au existat, de asemenea, chipuri celebre in randul pacientilor, de exemplu, Coco Chanel sau Ingrid Bergman. Pe parcursul acestei perioade, a fost creată formula principală, care ulterior a devenit baza pentru producerea tuturor produselor Valmont.

Ingredientul legendar a fost triplu molecula de ADN, ceea ce face posibilă regenerarea diferitelor tulburări ale dermei.

Pentru prima dată, produsele lovit pe piață în 1985. Agentul de pornire a fost PRIME REÎNNOIREA masca PACK, care este larg și a cerut astăzi.

Acum, clinica și producția de produse cosmetice exista separat, dar în fiecare dintre aceste domenii compania urmează tradițiile medicinei elvețiene, care combină calitatea, gama largă de produse, de înaltă eficiență.

Proprietățile cosmeticelor

Următoarele ingrediente sunt folosite pentru a produce instrumente de Valmont:

  • Înaltă moleculă de ADN policonized+
  • DNA Triple+
  • ARN+
  • extracte vegetale+
  • Apa de surse glaciare.

Luați în considerare compoziția substanțelor prezentate. Deci, ADN-ul are o structură originală care îi dă posibilitatea de a avea calitati de hidratare si antioxidante. Pielea tratată cu ADN-ul este îmbogățit cu energie, zonele sale distruse sunt restaurate.

În producție, acest ingredient este obținut din laptele de somon sălbatic din Canada. În procesul de minerit, structura ADN-ului rămâne neschimbat. Deci, se pare că o moleculă de ADN foarte asistată. DNA Triple se referă la trei majoritatea substanțelor importante – calciu, magneziu și sodiu. Aceste macroelemente crește în mod semnificativ de hidratare și regenerare capacitățile ADN-ului.

Un participant la sinteza proteinelor este, de asemenea, o moleculă de ARN, care transformă compoziția cosmeticelor, umple pielea cu energie, contribuie la creșterea activității biologice a celulelor.

Extractele ecologice, care sunt de asemenea conținute în produsele prezentate sunt minate din surse naturale. Plantele care servesc materiile prime pentru crearea de fonduri sunt cultivate la înălțime într-o grădină specială. O atenție deosebită în conținutul culturilor este dată purității aerului și bogăției solului.

Apa utilizată în eliberarea fondurilor este produsă din ghețari situați la o altitudine mai mare de 2000 de metri deasupra nivelului mării. Este într-o formă naturală că este inclusă în compoziția produselor cosmetice.

Originea sa naturală umple produsul cu curățenie, delicat, conține o cantitate suficientă de minerale care sporesc schimbul intracelular și activează propria imunitate a pielii.

O astfel de compoziție bogată a produselor cosmetice Vă permite să rezolvați problemele legate de piele legate de vârstă în mod operațional și pentru o lungă perioadă de timp. Naturale și mijloace inovatoare a opri procesele de îmbătrânire în straturile profunde ale dermului, umple pielea cu sănătate, tineret, prospețime. Pregătirile sunt aprobate și recomandate de cosmetologi din întreaga lume.

Gamă

Merită subliniat următoarele produse de brand cosmetic.

Prime generalation

Conducătorul este o varietate de mijloace pentru combaterea îmbătrânirii pielii. Produsele sunt proiectate pentru a întineri pielea, suspenda sau reduce semnele de imbatranire. În producție, chiar și programe speciale dezvoltate, selectate, ținând cont de diferite tipuri de piele. Avantajul conducătorului este posibilitatea de a folosi atât femeile, cât și bărbații din orice categorie de vârstă. In sortimentul sunt prezentate, de exemplu, produsele de îngrijire pentru pielea feței și secol – compoziția lor se caracterizează prin concentrația substanțelor active.

Natura de Valmont

Așa numitele produse concepute pentru îngrijirea pielii tinere. Recomandat pentru utilizarea de femei de la 25 de ani, a cărui piele strălucește încă de tineret, dar pierde treptat proprietăți pe cont propriu de restaurare. Linia este chemat la timp pentru a începe susținerea vieții pielii și întârzie formarea de modificări legate de vârstă vizibile.

Elixir Des Glaciers

conducător al cărui caracteristică este echilibrul diferitelor ingrediente care afectează țesutul pielii în secvența care tehnologia de producție determină anti-îmbătrânire.

Valmont par

Acest cosmetice are ca scop îngrijirea. Când este dezvoltat, un program medical anti-îmbătrânire este utilizat folosind celule de cosmetologie de celule.

Examinați recenzii

Aceste medicamente sunt aplicate nu numai de către persoane fizice, ci și de cosmetologi profesionale atunci când se realizează proceduri cosmetice grave menite întinerire a pielii.

Luați în considerare mai multe comentarii despre fondurile specifice ale brandului prezentat. De exemplu, femeile folosesc adesea Hidratantă Tonic Amorsarea CU O HIDRATANTA FLUID. Cei care au încercat acest instrument recomandă să-l aplice pe fata, zona Neckolite și mână cu un pulverizator, fără utilizarea unui disc de bumbac. Cumpărători, cum ar fi faptul că sticla de spray-uri fin, care vă permite să salvați machiaj.

Foarte apreciat femei parfum acest mijloc și, desigur, eficacitatea sa. După utilizare se consideră că pielea a primit o taxa de impuls, este îmbogățit cu substanțe nutritive și strălucește.

Un alt lider printre aceste produse cosmetice – Hidratantă hidratantă Wit O Masca Masca. Doamnelor recomanda pentru a aplica această opțiune ca o crema de noapte în timpul săptămânii. Există o textură confortabilă și strânsă a masca, un companion placut. Femeile precum procesul de aplicare a procedurii de eliminare a măștii în unora dintre cei mai buni reprezentanți a provocat dificultăți. Masca trebuia să „lacrimă”, particulele sale au rămas pe piele, în cele din urmă situația a fost salvată doar spălarea.

Instrumentul popular al mărcii este cytokomplex „E J. Factorul II Ridicarea intensivă „. Conform promisiunilor producătorului, drogurile se luptă cu riduri, are un efect de consolidare și înăsprire, liniile de piele și își întărește straturile. Mijloacele ar trebui aplicate de două ori pe zi. Femeile din acest produs ca o textura densă de cremă, grăsimea moderată, parfumul discret. Se simte și a promis efectul de ridicare – pielea se strânge considerabil atât în ​​senzații, cât și în exterior.

Din minusurile acestei creme de doamnă, se observă o uscare, ceea ce, totuși, este compensată atunci când este utilizată într-un seric hidratant în tandem. În acest sens, unii cumpărători preferă să folosească o altă cremă hidratantă dimineața și chiar și seara, contactați ajutorul cytokomplexului.

Dacă luăm în considerare recenzii despre cosmeticele de marcă în general, atunci putem concluziona că Aceste fonduri îndeplinesc toate cerințele declarate, în majoritatea cazurilor justifică așteptările clienților. Mulți atrag atenția asupra calității medicamentelor elvețiene, cu toate acestea, firma nu se laudă cu prețurile bugetare și o întâlnire.

VALMONT MASK Prezentare generală Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: