Cosmetice [Comfort Zone]: beneficii, dezavantaje și Prezentare generală a produselor

Cosmetice [Comfort Zone]: beneficii, dezavantaje și Prezentare generală a produselor

Cosmetica din brandul italian [zona de confort] a cucerit inimile a milioane de femei din întreaga lume. Și, deși este imposibil să spunem că prețurile pentru aceste produse sunt disponibile pentru toată lumea, dar calitatea cosmeticelor de îngrijire este atât de evidentă încât cumpărătorii nu sperie costuri ridicate. Vom fi familiarizați mai aproape de produsele brandului prezentat, avantajele și dezavantajele sale.

Particularități

Pentru a dezvolta fiecare fond, compania selectează cu atenție formulele moleculare, inclusiv componente din diferite țări – Italia, Franța, Maroc, America de Sud și T. D. Normele profesionale sunt foarte apreciate de cosmetologi din întreaga lume, fondurile devin proprietarii de premii mondiale în domeniul cosmetologiei, iar în prezent sunt oferite produse în 88 de țări. Versatilitatea cosmeticelor este realizată de gama sa largă, În ce fonduri sunt prezentate atât pentru îngrijirea profesională, cât și pentru îngrijirea la domiciliu.

Dezvoltarea de noi formule se desfășoară în laboratorul său propriu din 1983. Multe saloane de frumusete face comenzi en-gros pentru produsele cosmetice prezentate de brand. Un alt avantaj al firmei este refuzul de experiențe pe animale. Calitatea este confirmată de certificatele relevante, inclusiv certificatul de FDA eliberat de medical de supraveghere și produsele American.

Rezultatul după utilizare se observă după o perioadă destul de scurtă.

Acțiunea principală a produselor cosmetice de îngrijire are ca scop rezolvarea următoarelor probleme:

 • Preparate Heal deshidratata stofa+
 • reducerea pigmentare și a da un complex fata sănătos+
 • Elimină iritații, roșeață, Dery+
 • Posedă Botox Efect+
 • propolisul de intrare are un efect pozitiv asupra structurii țesăturilor pielii+
 • Curățați și hidratează derma.
Citește mai mult  Patch-uri de aur: Proprietăți și aplicații

Fondurile profesionale includ vitaminele E și C, ulei de migdale și Echium, miere, hibiscus, minerale, perla pulbere, acid hialuronic, trehaloză, lipide, ulei de orez, hexapeptide.

Gamă

Alegerea produselor producătorului prezentat, Atenție la următoarele linii cosmetice populare.

 • Pureness activă. Acest cosmetice este recomandat pentru femeile cu tenul gras sau combinat. Compoziția include substanțe antibacteriene care elimină inflamația și pentru a preveni formarea de noi, curate și înguste porii, să stabilizeze producția de sebum. Kit-ul include tonic, gel, lichid și gel de corectorul, care permite nu numai la problemele deghizare pe pielea feței, dar, de asemenea, pentru a le rezolva.

 • Renight. Aceste fonduri sunt concepute pentru a alimenta pielea în timpul nopții. Ingredientele sunt incluse în ulei și smântână sunt protejate și restaurate piele uscată, stres supraviețuit, de exemplu, erodate în frig. Nu puteți utiliza produse cosmetice în timpul zilei, în caz contrar substanțele active vor fi distruse sub influența razelor ultraviolete.

 • Aromasour. Seria se bazează pe uleiuri esențiale, care au o vindecare și efect tonic. Cumpărători, atrage parfum delicat și plăcut de fonduri. Gama liniei include un gel de dus, crema de corp, lenjerie de pat și arome.

 • Sun Soul. Aceste produse cosmetice sunt concepute pentru a proteja pielea sensibilă de efectul distructiv al soarelui. Acesta previne photoboring, dă o uniformă și bronz frumos. Seria include creme, lapte de corp, ulei și ser.

 • Hydramemory. Linia este conceput pentru femeile cu pielea uscata. Ultra-flagement apare datorită dezvoltării active a acidului hialuronic și colagen, care sunt responsabile pentru catifelare, plasticitate si stralucire sanatoasa a pielii.

Poate că utilizarea de zi cu zi. Dupa aplicarea celulelor pielii în timpul zilei, umiditatea este îmbogățită.

 • Omul de îngrijire. Linia de bărbați specializată, inclusiv produsele de îngrijire a pielii faciale și corporale, inclusiv cosmetice de ras. La dezvoltarea acestor fonduri, sunt luate în considerare caracteristicile pielii dens bărbați, adesea sub stres, de exemplu, în timpul rasului. Prin urmare, cosmeticele se bazează pe componente menite să se calmeze, să se umezească și să protejeze epiderma de impactul agresiv al factorilor externi.
Citește mai mult  Cosmetice coreene pentru pielea problemei: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Examinați recenzii

Pentru a identifica beneficiile și dezavantajele produselor, ar trebui examinate comentariile clienților. Asa de, Impresia buna Femeile lasa masca de fata de puritate activa. Se remarcă faptul că, după o săptămână de aplicare, o scădere a porilor este vizibilă, pielea devine catifea și netedă. dar După fiecare sesiune se recomandă utilizarea acidului hialuronic sau mască de hidratare pentru a evita uscarea.

Opinia pozitivă sa dezvoltat la femei și despre gel pentru spălarea de la aceeași linie. Clienții observați că puncte negre lumina rapid, iar pielea devine licitație și plăcută la atingere. Gel pătrunde adânc în straturile pielii și cu atenție curata pielea din interior. Recenzii contractate primesc crema de față din seria hidramemory.

Este de remarcat faptul că remediile se confruntă cu cerințele revendicate, care este, pielea este într-adevăr îmbogățit cu umiditate, acesta va fi mai mic, consistenta are un parfum foarte plăcut. Dar supraîncărcarea cu volumul, femeia riscă să obțină un film pe față, deci este important să distribuiți corect drogul.

În aceeași linie, există un gel crema recomandat pentru utilizare în conformitate cu machiaj, cu toate acestea, în conformitate cu fetele, nu orice tip de piele este capabil să-l reziste, mai ales în timpul verii, și, prin urmare, este mai bine să folosească remediul pentru noapte. De asemenea, recenziile negative sunt asociate cu prețul ridicat al produselor de marcă. Dar, în același timp, femeile sunt menționând că Costul este complet compensat de consumul de cea mai înaltă calitate și rentabil.

În următorul videoclip, veți învăța cum să utilizați mijloacele pentru remedierea sensibilă a pielii pentru a simți protecția și confortul pe tot parcursul zilei.

Citește mai mult  Seturi de produse cosmetice: Caracteristici de specii și de selecție
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: