cosmetice coreeană blithe: caracteristici și sortiment

cosmetice coreeană blithe: caracteristici și sortiment

cosmetice coreene naturale Blithe – inovatoare, interesante și nu sunt similare cu alte marci similare. În ea nu va găsi o abordare multi-pas pentru ingrijire de zi cu zi. Este totul simplificat, iar fiecare instrument îndeplinește mai multe funcții. Cu aceste produse cosmetice nu aveți nevoie pentru a avea un raft întreg cu borcane în baie. Blithe marca a apărut în 2012, din moment ce a auzit puțin despre ea. Dar acest lucru nu înseamnă că produsele cosmetice nu sunt în cerere – chiar opusul, marca iubește o mulțime de comentarii entuziaste despre ea, Toate mijloacele sunt unice și „lucrează” cu adevărat bine.

Caracteristicile și sortimentul mărcii

Blithe Corean Cosmetics lucrează în două direcții: cum ar fi anti-îmbătrânire și împotriva imperfecțiunilor. Prin urmare, producătorii au dezvoltat un sistem de îngrijire simplă și eficient format din punct de vedere minim de fonduri. Ca prima etapă de plecare (după uleiul hidrofil și spuma pentru spălare), blithe iese Masca de stropi (Pentru strălucire, întinerire, restaurare). Instrumentul este un râu, care include acizi și extracte de legume ușoare. De fapt, Acesta este un hibrid de peeling tonic și acid: Produsul pe bază de acid lactic prezintă ușor pielea și în același timp, hidratează.

masca Splash ajută pentru a scăpa de pigmentare, piedestal, inflamație. Cu ajutorul unui disc de bumbac, mijlocul este aplicat pe piele, și după 15 secunde, puteți începe un al doilea nivel de ingrijire. Ca reprezintă a doua etapă Essence conceput pentru a pregăti pielea pentru aplicarea cremei de. Esența este un mijloc cu o textură de gel lichid (aproape ca apa, dar un pic). Se aplica pe fata cu palmele.

Sortimentul are 4 tipuri de esență: nutritive, reînnoiesc, hidratare, sub machiaj.

După esența, aplică crema. blithe este Hybrid de smântână și ser sau „ser comprimat“. Acest instrument combină cele mai bune proprietăți de smântână și ser – luminozitate, consistență mousse, capacitatea de a penetra straturile profunde ale dermei.

Citește mai mult  Cosmetics Caracteristici Kylie Jenner

În total, 4 opțiuni sunt prezentate în sortimentul: Cu ulei de caise os, extract de ciuperci Chaga, gheață, igname sălbatice. Există în intervalul de marcă și smântână Primerii pentru fete pentru machiaj (pentru o piele stralucitoare, hidratare, corectare ton), 2 tipuri de măști de tesatura, apă micelară cu sare roz din Himalaya.

Astfel, Blithe își propune să aibă doar 5-6 principalele produse de îngrijire din piele selectate.

Recenzii

cosmetice coreeană jucausa are o mulțime de admiratori. În comentarii rețea pe mijloacele de brand aproape toate pozitive. Răspunsurile negative obține acele produse care nu au abordat unul sau un alt tip de piele, dar acest lucru nu înseamnă că unele mijloace speciale este rău. recenzii bune obține măști splash – ei iau într-adevăr pielea în ordine și pregăti pentru etapele ulterioare de îngrijire. În plus, un astfel de format de lichid este destul de economic, Ar trebui să fie încercat să termine mijloacele timp de 6 luni, deoarece are o durată scurtă de viață după deschidere.

serurile extrudate celebre sub formă de cremă sunt, de asemenea, populare cu bloggeri și fete obișnuite. O astfel de cremă o înlocuiește 2 fonduri, economisește timp și loc în baie.

Comentarii pentru crema-ser Diverse: Cineva nu se potrivește textura, cineva îi lipsesc proprietăți anti-inflamatorii. Dar cei mai mulți consumatori sunt satisfăcuți de rezultatul. Cremele-Primerii sub machiaj joc sunt de asemenea potrivite pentru toată lumea – cel mai bun dintre toate care lucrează în perioada de toamnă-iarnă, iar vara prea dens. Acest lucru este vorbită de 7 din 10 utilizatori ai acestei cremă.

fit Cosmetics blithe, Cine vrea să hidrata rapid și eficient (fără un număr mare de borcane), tonifiere si pielea, elimina tonul inegale. Mijloacele nutritive ale brandului sunt în măsură pentru a netezi ridurile mici si curse, pentru a obține piele uscată cât mai mult posibil. Produse cosmetice și de piele cu probleme sunt adecvate – cu inflamație, puncte negre și iritarea. Acesta acționează ușor chiar și pe pielea sensibilă, făcându-l sănătos, strălucitor și curat.

Citește mai mult  Cum sa faci un organizator de produse cosmetice cu propriile mâini?

Blithe cosmetice revizuire în film.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: