Cosmetice din comun: Avantaje, dezavantaje și descriere

Cosmetice din comun: Avantaje, dezavantaje și descriere

Cosmetice Ordinara recent a devenit cunoscut pentru utilizator rus, dar deja a reușit să câștige popularitate bine-meritata. Succesul companiei este o combinatie atent de cost redus, precum și componente simple, dar eficiente. În articol, ia în considerare mai multe detalii, dezavantaje și descrierea produselor cosmetice Ordinariul.

Despre marca

Cosmetice Ordinariul este popular în întreaga lume. Ea face parte din preocuparea cosmetice Deciem cu sediul în Canada. Compania desfășoară în mod independent, de dezvoltare și de cercetare în domeniul cosmetologiei, pe baza căruia și produce produsele sale. Cosmetics Ordinara nu este testat pe animale și nu conțin astfel de substanțe nocive, precum parabeni, sulfati, formaldehidă și arome. În plus față de produse de înaltă calitate, Mark este cunoscut pentru atât prețul său scăzut, care sa dovedit a fi factorul principal în popularitate sa rapidă. Cu toate acestea, utilizarea ingredientelor bugetare face ca produsele cosmetice nu atât de spectaculoase ca brand mai scump de îngrijorare – NORD.

Ordinarul a câștigat popularitate în 2017. Principalul „cip“, a brand-ului a fost utilizarea de simplu și de ambalare nonsens, precum și combinații de simplu, dar componentele existente. cost redus se datorează lipsei de costuri de comercializare, precum și ingrediente scumpe și nu întotdeauna eficiente. Gama de brand este destul de vastă: petrol și ser și acizi sunt prezenți. Produsele sunt perfect combinate între ele și pot chiar amesteca unele cu altele, prin crearea unei compoziții individuale adecvate pentru un anumit tip și starea pielii.

Avantaje și dezavantaje

Avantajele brandului Ordinarius este de ajuns, și anume:

 • Ambalare în produsele cosmetice, în ciuda simplității sale, foarte elegant și confortabil+
 • Remediul este cheltuit punct de vedere economic, astfel încât un borcan mic este suficient pentru o lungă perioadă de timp+
 • Nu există componente dăunătoare în compoziție, și toți cei prezenți sunt caracterizate prin eficiență+
 • Prețul mijloacelor prezentate variază de la 450 la 1000 de ruble, ceea ce face ca bugetul de brand destul de+
 • Ca regulă generală, substanțele nu provoacă iritație, deși reacția se poate produce în continuare pe piele sensibilă.

Cu toate acestea, de asemenea, ordinară conține dezavantaje, cum ar fi:

 • Efectul pare destul de târziu, că este, uneori, chiar și în a treia sau a patra saptamana aceasta nu poate fi+
 • Produsele nu sunt universale, ceea ce înseamnă rezultate diferite pe diferite tipuri de piele+
 • În plus, nu este ușor de produse cosmetice pentru a Rusia – va fi necesar pentru a găsi prima informații suplimentare despre produsele selectate, deoarece numele nu afișează întotdeauna esența, și apoi, în cele mai multe cazuri plata de livrare.
Citește mai mult  Estrade Cosmetics: Caracteristici și revizuire a sortimentului

Caracteristicile compoziției

Compoziția cosmeticelor obișnuită este diversă, dar acest lucru este specificitatea ei. În sortimentul este prezent Mai multe vitamina C, mai multe retinoizi, acțiunea directă, antioxidanți, uleiuri și alte substanțe active efectiv. Sub retinoizi, vitamina A este implicată în serurile, Granatory retinoidului în Squalane, precum Granatory retinoidă emulsie 2%. Vitamina C, este de asemenea cunoscut acid ascorbic, și derivații săi sunt utilizați în 8 varietăți de produse cosmetice de îngrijire, de exemplu, suspensii silicon pe bază de.

AHA si BHA acizi exfoliante, alfa-lipoic și acizii aoseinic au o acțiune directă. Acestea sunt componente ale mai multor seruri, toner și alte produse. Antioxidantii sunt de asemenea prezente în mai multe produse de marcă. Pentru umidificarea pielii în produse, aminoacizi, acid hialuronic, substanțe de origine marină, precum și componente naturale, similare cu cele prezente în stratul cornos al pielii. Din uleiurile SIMPLE foloseste ulei de cătină fructe de mare, chia, seminte de macese, squalan și altele. Există, de asemenea, peptide și alte molecule în unele produse.

Descriere produs

Despre produsele pentru fata Ordinara brand-ul a fost deja spus destul, Dar specificul produselor cosmetice sunt mai bine să ia în considerare pe exemplul majorității reprezentanților săi populare.

 • Acid lactic 5% + HA 2% – Aceasta este o combinație de acid lactic necesară pentru exfolierea pielii delicate, precum și acid hialuronic, indispensabil pentru hidratarea epidermei.

Instrumentul este definit după spălare, dar înainte de utilizarea de uleiuri și creme.

 • Acid Glicolic 7% Tonifiere Solution – Acesta este un tonic exfoliant care conține acid glicolic șapte procente, aloe vera si ginseng. Acest instrument nu numai netezește relieful pielii, dar, de asemenea, se descurcă cu succes cu riduri mici.

Cu toate acestea, hidratează mult mai rău decât acidul lactic.

 • ACID SALICILIC 2% soluție – Acesta este acidul salicilic, cel mai adesea folosit la plecarea pentru piele uleioasă și problemă. Particularitatea substanței este abilitatea de a curge adânc în pori, erod grăsimea pielii și chiar să o reducă pentru a lucra.

 • Suspendarea acidului azelaic 10% Sau acidul azelinic previne dezvoltarea proceselor inflamatorii, netezește suprafața pielii și îmbunătățește tonul feței, eliminând post-acnee și alte tulburări de pigmentare.
Citește mai mult  Cele mai bune produse cosmetice care părăsesc

 • Peeling AHA 30% + BHA 2% Soluție de peeling Create din amestec de acid AHA-acid și salicilic. Folosind-o săptămânal, puteți reduce cantitatea de inflamație și puteți obține o suprafață de față netedă și strălucitoare.

 • Retinol 2% în Squalane, Adică retinol, este o componentă indispensabilă în produsele cosmetice anti-îmbătrânire. Concentrația de două procente este cea mai mică și vă permite să „învățați” treptat pielea la componenta agresivă.

 • Suspendarea vitaminei C 23% + HA sfere 2% Are proprietăți antioxidante, așa „obosit” și pielea estompată este frumoasă.

 • Niacinamidă 10% + zinc 1% – Aceasta este o vitamina B3 solubilă în apă, necesară de pielea uleioasă și problemă. Nu numai că reduce producția pielii, dar, de asemenea, se usucă inflamația.

 • Matrixil 10% + ha este cea mai eficientă peptidă, a căror utilizare activează producția de colagen și, prin urmare, pielea devine mai elastică și ridurile netezite.

 • Acidul alfa lipoic 5%, care este, acidul lipoic alfa este un antioxidant, cum ar fi vitamina C. Utilizarea sa dă pielea o strălucire sănătoasă, returnează o nuanță naturală și tonuri.

 • Acid hialuronic 2% + b5 – faimosul acid hialuronic este folosit pentru a hidrata pielea. Compania obișnuită are sub forma serului de hialuronat de sodiu.

 • 100% ulei de semințe de trandafir apărat la rece – untul de trandafir saturat cu acizi grași și provitamina A transformă pielea dorită sau deshidratată.

Cum se utilizează?

Utilizarea produselor obișnuite nu reprezintă mult dificilă, deoarece toate informațiile necesare sunt indicate în instrucțiunile, în plus, toate copiile sunt combinate între ele. Prin urmare, opțiunile pentru pregătirea sistemelor de plecare sunt foarte diverse.

 • O dată pe săptămână pentru a actualiza pielea, are sens să se aplice Peeling AHA 30% + BHA 2% Soluție de peeling, Și restul timpului, în plus față de îngrijirea de bază, se aplică pe fața a 4 picături de tip bufet ser și acid hialuronic 2% + vitamina B5. Factorii de hidratare naturală + HA este perfect adecvată ca o cremă hidratantă.
 • Aveți grijă de piele supusă modificărilor legate de vârstă Ser Buffet, folosit dimineața și pentru îngrijirea de noapte. În plus, dimineața, acidul hialuronic este utilizat 2% + B5, iar în seara acidului hialuronic 5% în Squalan, precum și ulei de fructe de fluture organice.
 • Pielea, ale cărei pori sunt adesea înfundați, dimineața va fi necesară Niacinamidă 10% + zinc 1%. Seara, va fi necesar să se profite de originea vegetală a squandalului.

Important! Fonduri separate Oricare poate fi combinată între ele, precum și adăugarea la creme, loțiuni și branduri serice ca ingrediente exclusive în creme, loțiuni și ser.

Este de remarcat faptul că Orice nu recomandă utilizarea a mai mult de trei seruri la un moment dat, Și medicamentele pe bază de ulei ar trebui să fie întotdeauna aplicate medicamentelor create pe ulei sau silicon. Niacinamidă 10% + zinc 1% contraindicată combinată cu acizi ascorbiți și etil-ascorbici. Peptidele nu pot fi combinate cu acizi direcți, precum și cu ascorbi. Aha este mai bine să se folosească în seara.

Citește mai mult  CHI cosmetice pentru păr: Revizuirea fondurilor și sfaturi de selecție

Examinați recenzii

Review-uri de cosmetologi și utilizatorilor obișnuiți cu privire la produsele cosmetice obișnuite se disting printr-o varietate. De exemplu, se poate găsi cremă de față din comun factori naturali hidratante + Ha Unii cumpărători păreau complet ordinare. În sezonul rece, instrumentul oferă promis hidratare numai în combinație cu ser și măști hidratante.

Producătorul declară că Crema este potrivit pentru orice varsta si orice tip de piele, dar, de fapt, ea va demonstra cel mai mare efect numai în timpul pielii normale. Ea are o consistență ușoară și plăcută, iar mirosul este aproape absentă. Acesta combină bine cu diferite seruri, și este, de asemenea, o bază excelentă pentru machiaj.

De hidratează substanță, dar nu suficient, nu se alimentează deloc și nu trage în sus.

Ordinara AHA 30% + 2% BHA Exfoliere soluție, dimpotrivă, devine entuziast comentarii. Este destul de simplu să distribuiți o persoană uscată timp de zece minute, după care a fost spălată, repetați această procedură urmează de câteva ori pe săptămână. Judecând după recenziile, după o astfel de îngrijire, pielea arată radiant și zdrobitor, iar cantitatea de sebum semiclate este redusă.

Instrumentul chiar se confruntă cu urme din post-acnee și contracarează apariția unei noi acnee.

Serul „bufet” obișnuit + peptide de cupru 1%, care este cel mai scump reprezentativ al mărcii, colectează, de asemenea, recenzii negative. Unul dintre cumpărători a remarcat că pielea după utilizare începe să irită și să sufere de mâncărime, roșeața este îmbunătățită, iar hidratarea promisă nu se întâmplă. A doua zi, fața continuă să pară plictisitoare și unii obosiți. Se poate concluziona că rezultatul utilizării produselor

Orice depinde în mare măsură de combinația cu tipul de piele existent și cu starea acestuia.

Despre cele cinci produse cele mai bune de la obișnuit puteți afla prin căutarea videoclipului de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: