Cosmetice Essence: Noi și Cel mai bine vandut

Cosmetice Essence: Noi și Cel mai bine vandut

Orice femeie este interesat de produse cosmetice de calitate bună. Astfel de produse cosmetice nu ar trebui să aducă într-un moment responsabil, și este de dorit ca aceasta nu diferă în costul ridicat. Fără dificultate, puteți găsi fonduri care îndeplinesc aceste cerințe. cosmetice marca Essence colectează comentarii pozitive de consum și crește audiența de fanii lor.

Despre marca

produse de parfumerie de calitate superioară este reprezentat pe piata a brandului Essence, cosmetice absorbit compoziția celor mai bune arome. Produsele de producție sunt reprezentate prin mijloace pentru îngrijirea corpului și a altor produse cosmetice.

De înaltă calitate a devenit fundamentul produselor companiei. Toate produsele fac parte din clasa premium. Sunt realizate numai din materii prime de origine naturală.

certificate de producător de produse farmaceutice si cosmetice este situat în orașul Brno Republica Cehă. Produse cosmetice Compania produce În conformitate cu standardele UE, producția se desfășoară în toate regulile.

În piață, esență a apărut în 2011. În acest timp, au fost deschise reprezentanțe ale lumii. Publicul țintă este atras. Pagina principală BET – Calitatea produsului.

Parfumeria este principala direcție de producție. Parfumurile de marci renumite esențe inspirate produc parfum unic în ambalajul lor. Aceste arome – elita spiritelor. Nu sunt un fals sau analog, se observă fața etică a producției produsului. Ele sunt echivalente între ele: Plume, persistente. În compoziția lor 20% din esența aromatică, materii prime naturale. Parfumul nu diferă în claritate. Păstrează mult, dezvăluie treptat.

Gama companiei nu se limitează la parfum. De asemenea, a prezentat produse cosmetice decorative pentru îngrijirea pielii feței și a corpului. Regulile apar în mod regulat noi de la brand.

Tipuri de produse esențiale și recenzii despre aceasta

Fiecare cosmetică va fi evaluată de 3 parametri: calitate, preț, efect.

Mascara esența volum erou mascara putere negru – recomandă 100% dintre consumatori. Pentru a crea un efect al ochilor expresivi, este suficient să faceți gene în 1 strat. Mascara are o culoare saturată neagră a densității medii. Când se aplică cel de-al doilea strat, apare dense. Genele lipsesc bine. Opțiune excelentă pentru vara: produsul cosmetic nu apare, nu există niciun efect al „picioarelor Spider”, fără divorțuri. Mijloace de preț disponibile. Un mic inconvenient creează o pensulă – trebuie să vă obișnuiți cu asta.

Citește mai mult  Cazuri de cazetice: Tipuri, cele mai bune branduri și reguli de selecție

Rezistent la creionul ochiului Essence Longlasting Ușor de Draw săgeată. Ei nu au nevoie să ascuți, confortabil. Creioanele din structura grăsimilor, prin urmare, pot froma sub vârsta inferioară. Nu țineți mucoasa.

Esența esenței Metalele s-au dovedit a fi de bună calitate, simplitate și ușurință în utilizare, cu un preț scăzut. Paletele de modă din metal sunt reprezentate de 9 nuanțe. Unii consumatori se plâng de culoare. Umbrele fără efort sunt recrutați pe o perie. Posedă o textură moale matasoasă.

Rezistent: bun inactiv, nu se rostogoleste pe tot parcursul zilei.

Rujul rujului rujului de ruj lichid Are o aromă plăcută, consistență densă, se caracterizează prin luminozitate. Dezavantaj semnificativ – fără rezistență.

Culoarea rujului corespunde culorii în tubul. Utilizați mai bine cu un creion. Datorită grosimii produsului, este dificil să o aplicați, se poate zdrobi în fisuri. Există o adezivitate mică. Glossa nu dispare. Mijloace de rezistență medie. Când vorbești, bea, farfurie – produsul dispare.

Essence All-In-One CC CRE CLEAR & CORECT Dă efectul de prospețime și strălucire pielii. Textura luminoasă. Preț acceptabil. Nu puteți aplica pe toată fața, crema ton nu face tranziții ascuțite notabile.

Pudră compactă Essence Matifiant Compact Powder încredere binemeritată 100% din fete. Aceste avantaje includ:

 • buget+
 • proprietăţi de matisare+
 • Rezistenţă+
 • textură ușoară.

Dezavantaje:

 • Nu există nici o oglindă, burete+
 • Defecte de pe fata nu masca+
 • Utilizați în tandem cu crema tonală.

Instrumentul își îndeplinește funcția – elimină luciul îndrăzneț cu zona T-. Aplicarea produsului subțire. Adecvat pentru fixarea bazei tonal. Produs a câștigat recenzii pozitive de make-up artisti si stilisti.

Essence Lipliner Creion de Buze Recomanda 75% clienți. Avantajele produsului includ culori luminoase saturate, densitate consistenta, dar moliciunea atunci când sunt aplicate. Se remarcă faptul că un creion matasoasa, scoate în evidență linia de buze exact. Compoziția are ulei de nucă de cocos, palmieri nucleoline gliceride. Printre dezavantajele menționează necesitatea de a aplica.

Citește mai mult  ochi coreeană patch-uri cu aur

Metoda de aplicare și descrierea produsului este indicată pe etichetă.

Înger Pensulã – Perie cosmetice pentru umbre, permițându-vă să creați un machiaj ochi feline. Soft Pompe ușor Se amestecă Shades Palets. Forma unei perii conice. Acest lucru vă permite să faceți fără efort pentru a întuneca pliul secolului, pentru a primi un aspect spectaculos, expresiv.

Blush crema textura Essence Guerilla Grădinărit # 02 Floral Glam recomandat 100% fete. Ele sunt ușor de a decide. Ei au o rezistență ridicată. În ciuda pigment luminos, arata natural.

Unghii Essence polonez Color & Go intrinseca Bright Culoare soluție saturată, Peria din sticla este convenabil de a folosi, gama de culori este diversă, prețul produsului este scăzut. deficiențe de consum nu sărbătoresc.

Eyeliner cu structura de gel Essence Gel Eyeliner nu curge repede. Gel are o rezistență la apă. Aplicat folosind o perie speciala. Minus fonduri – trebuie să învețe cum să se aplice. Nu fiecare fată se dovedește imediat pentru a trage săgeți netede.

Esența sprâncene Set Set Sprâncene Sprâncene Sprânceană se distinge prin rezistență specială, culoarea produsului este mată, în kit există o perie. Dezavantajul fondurilor ia în considerare sale de ambalare: blister subțire și flexibil, incomod de utilizat. Paleta umbrelor constă în nuanțe întunecate și ușoare. Perie de dimensiuni reduse, tăiată. Instrumentul nu este împrăștiat când este aplicat. A cheltuit economic.

FACE MOUSSE ON ESENȚA TONALĂ ESENCE MOUSSE MOUSSE MOUSSE are efect de pulbere. Covoare și mască defecte. Pentru proprietarii de piele uscată, nu se potrivește – foarte uscat. Mousse este economic în uz, are o textura aeriană. Pe piele nu creează un efect de mască.

Esența ochilor Esența Quattro Eyeshadow aproape nu a primit feedback pozitiv de la consumatori. Esența plângerile cu privire la produsul cosmetic este că acestea sunt slab pigmentate, ambalajul este incomod. Cel mai bine este să lucreze din greu pentru a muta pigmentul din umbră la pliul secolului. Chiar și după machiaj este finalizată, dezamăgirea va veni. Umbre rapid rola, lăsând dungi doar multicoloră.

Mascara Essence Plump Nu se aglomereze Fetele nu te sfatuiesc sa cumperi. Avantajul fondurilor poate fi numit prețul și volumul. Mascara se usuca foarte repede pe gene. Minciuni cu bulgări. Spread-urile prin agentul.

Citește mai mult  Cosmetics Caracteristici Kylie Jenner

Conxior Essence stau toată ziua de lungă durată este popular cu femei. Rareori care vor găsi defecte în ea. Potrivit pentru mascare piele pigmentată. ambalare de produse convenabil. Prețul este scăzut. Pur şi simplu. Puteți șterge fie un burete sau o perie sau degetele. Poate fi utilizat în zona din jurul ochilor. Efectul durează până la sfârșitul zilei. Fața arată proaspăt.

Cele mai populare produse

Dacă ați rezuma recenzii ale clientilor, Puteți evidenția cele mai plăcute cosmetice de funcționare:

 • Palete umbre toate despre paletele de fard de fard Conține 8 nuanțe cu finisaje mată și strălucitoare. Structura umbrei creme, moale. Ușurat ușor, nu căutați. Foarte persistentă – apucă până la sfârșitul zilei.

 • Langlasting ruj de ruj Diferă rezistența specială, brand Bestseller. Mijloacele nu usca pielea buzelor. Culoarea nu dispare în câteva ore chiar și cu comportamentul activ. Cea mai populară umbră – una cu podiumul.

 • Perie precisă a ochilor – perie de la grămada de origine sintetică. Este potrivit pentru a lucra cu texturi lichide și uscate. Perie de cremă vă permite să trageți linii subțiri netede.

 • Culoare Boost Pigment High Pipă de vopsea de unghii de unghii Pigmentați și persistenți. Puteți aplica o singură dată. Linia este reprezentată de 10 nuanțe.

 • Strângere evidențiază Potrivit pentru orice tip și umbra pielii.

 • Rezistent la apă Superfina Poweliner PEN impermeabil Vă permite să trageți o linie clară de negru. Nu va curge. Nu forete. În cazul în care nu se usucă.

 • Mascara Brow Gel Make Me Brow Gel Mascara este un analog ieftin al faimosului carcasă Gimme Bank Bank Beneficiar. Sprâncenele mai voluminoase au făcut fibre sintetice în carcasă. Periați carcasele de dimensiuni mici, ușor de utilizat, vă permite să blocați și să pictați fiecare fire de păr.

Cosmeticele pot fi germane, coreene, cehe sau alte țări, dar cel mai important în orice produs, astfel încât calitatea acestuia să corespundă prețului.

Essence Cosmetics Prezentare generală Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: