Cosmetice I.C.Laborator: Compoziție și Sortimentul Prezentare generală

Cosmetice I.C.Laborator: Compoziție și Sortimentul Prezentare generală

Istoria creării de produse cosmetice a început destul de mult timp, și astăzi există multe branduri ale căror produse sunt prezentate în piață. În acest articol vom vorbi despre cosmetice i. C. Laborator, avantaje și dezavantaje ale mărcii, compoziției produselor, precum și despre sortiment.

Particularități

I. C. Laboratorul de laborator de produse cosmetice individuale, creat de 2009, datorită muncii fructuoase a medicii și dermatologilor ruși. Astăzi produsele companiei sunt deja solicitate și populare. Acest lucru se datorează unui număr de caracteristici, printre care aș dori să menționez următoarele.

 • Compania I. C. Laborator – singurul de un fel, Funcționează individual cu fiecare client. Potențialul consumator abordează laboratorul în care primește o consultare completă. Există un diagnostic al pielii feței și pe baza rezultatelor obținute, se dezvoltă un cosmetic individual.
 • Întreprinderea pe care se fac creme sunt În Cipru.
 • Compoziție naturală produse cosmetice.

Despre ultima caracteristică care merită să spuneți separat.

Compoziţie

Produsele care sunt dezvoltate in laborator de produse cosmetice individuale I. C. Laboratorul mentine functionarea normala a celulelor si previne imbatranirea prematura. Acest efect ajută la realizarea celulelor vii din următoarele componente.

 • Eucalipt – produce acid hialuronic, hidratarea pielii și celulele actualizarea. Ea are proprietăți bactericide antiseptice, cicatrizante si.
 • Jojoba – hrănește, catifelează și hidratează pielea. Promovează întinerire a pielii.
 • Dulce Iris – responsabil pentru regenerarea pielii si netezirea ridurilor. Dulce Iris contribuie la dezvoltarea de colagen, elastină și cheratină.
 • alte componente. Acestea sunt selectate după diagnosticarea și determinarea problemelor pielii.
Citește mai mult  Cosmetice Declarați: Pro, Contra și produse Caracteristici

După cum puteți vedea, fiecare componentă este un element natural, natural, care are un efect benefic asupra pielii și nu-i face rău.

Pro și contra de produse cosmetice individuale

Fiecare nou consumator trebuie să aibă mai întâi informații cu privire la avantajele și dezavantajele mărcii. De aceea, dorim să vorbim despre ei.

Beneficiile produselor I. C. Laboratorul se află în următoarele.

 1. Abordarea individuală a fiecărui client – și este corect. Este imposibil ca o cremă să fie perfectă pentru toate tipurile de piele.
 2. Utilizați în substanțe active extrem de vii, care contribuie la acțiuni rapide și vizibile.
 3. Efectul utilizării produselor cosmetice nu este pe termen scurt. Lucrul este că componentele lor principale afectează pielea la nivel celular.
 4. Siguranța și calitatea produselor confirmate prin certificate europene.
 5. termen lung de valabilitate – până la 6 luni.
 6. Costul respectă pe deplin rezultatul obținut.

Plusuri mai mult decât suficient. Dar indiferent de modul în care era, fără defecte, nu este, de asemenea.

Probabil, mulți consideră minus faptul că produsele cosmetice nu sunt în domeniul public – nu se poate cumpăra în magazin. În scopul de a obține un produs I. C. Lab, aveți nevoie pentru a face o programare în laborator, pentru sondaj. Toate acestea se face cu un singur scop – ajutor principal la client în rezolvarea problemelor sale.

Varietate de produse

După cum sa menționat deja, compania dezvoltă în mod individual și produce creme de îngrijire a pielii. Gama este format din următoarele creme.

 • Restabilire – pentru combinat, piele normala. Ele sunt responsabile pentru reglarea secreția glandelor sebacee din zona-T, hrănesc pielea, face elastic, elastic.
Citește mai mult  Despre Crimeea Cosmetice Regatul parfumurilor

 • Iernat. Regenerating – pentru decolorare a pielii cu efect de curățare și wellness. Hidratante – pentru tenul matur, restabilește hydrobalance.

 • Pentru pielea tanara si normala – Conceput pentru tinerele fete de până la 30 de ani. Hraneste, hidrateaza pielea, face elastică și restabilește relieful.

 • Regenerating pentru pielea matură normală – are un efect pull-up și nivelare. Promovează regenerarea celulară.

 • Nutritiv, Regenerating pentru decolorare a pielii cu efect de ridicare – procese de emulsie și stimulează biochimice.

 • Hidratante pentru piele matură – dă strălucire sănătoasă și elasticitate, nivelat de relief și se întoarce elasticitatea.

 • Regenerating, hidratant pentru tenul matur – restabilește nivelul pH-ului la nivelul pielii, contribuie la reînnoirea celulelor.

Încă o dată, aș dori să acorde o atenție faptului că fiecare dintre cremele de mai sus are in compozitie vie celulele sale plante, precum și toate celelalte componente sunt selectate în mod individual pentru fiecare client.

Recenzii

opinia utilizatorilor este un alt factor important care este ghidat de către potențialii consumatori înainte de a începe să folosească produse cosmetice. În ceea ce privește feedback cu privire la producerea unui laborator de produse cosmetice individuale I. C. Lab, atunci ele sunt extrem de pozitive. Fiecare client este mulțumit de modul în care angajații au reacționat la problema pielii sale, a efectuat diagnosticele necesare, iar apoi a produs o crema care a depășit toate așteptările.

Despre modul de a alege cele mai bune produse cosmetice I.C.Lab, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: