Cosmetice în bagajul de mână: ce se poate și nu pot fi pronunțate?

Cosmetice în bagajul de mână: ce se poate și nu pot fi pronunțate?

igienă personală și cosmetice familiare – o parte integrantă a oricărui călător. Înapoi Noi încercăm să aducem parfumul cu care se confruntă, cosmetice de branduri renumite, creme exotice. Fiecare companie aeriană poate dicta separat propriile reguli privind prezența produselor cosmetice în bagajul de mână, dar există și cerințe generale pentru transportul accesorii cosmetice, acestea sunt aproape la fel pentru toate. Condiție de bază – Securitate la bord.

Reguli de bază de transport

Puteți lua produse cosmetice în mână, dar nu toate. Principalul lucru este că trebuie să verificați înainte de a zbura (mai ales dacă are loc într-o altă țară): ce pot fi importate în statul în care intenționați să ajungeți, și că de acolo puteți lua.

În cazul în care mijloacele cosmetice intră sub interdicție, acestea nu pot fi transportate chiar și în bagajele, să nu mai vorbim de a le transporta la bordul aeronavei. Violatorul nu va fi permis către salonul avionul, va trebui să treacă un produs neautorizat într-un punct special sau este violată de ea.

Al doilea pas trebuie să fie familiarizat cu lista produselor cosmetice, care permite companiei aeriene din zbor. Se întâmplă ca un operator de transport aerian dă bine la unele mijloace, iar cealaltă – interzice același produs la transportul în cabină. Dar există cerințe generale pentru toți.

 • cosmetice solide pot fi pliate în produsele cosmetice uzuale și toate sticlele, borcane și alte recipiente în care este conținut lichid, ambalat în pachete de închidere ermetic (Pe fermoar). Deci, conținutul va fi mai ușor pentru a verifica, și nu va fi reținut cu controlul.

 • Volumul de lichid conținut care este permis pentru aeronave de transport este de 1 litru. Și această cifră nu mai poate fi. Aceasta include nu numai băuturi spirtoase și medicamente lichide, dar, de asemenea, creme, șampoane, geluri, alte produse cosmetice și de igienă.

 • A cumpărat un produs nou în magazinele Duty Free de pe zborul zborului nu este atribuit numărul de lichid pe care îl conduceți de acasă. Trebuie doar să fie salvate pentru a confirma verificarea mărfurilor achiziționate.

 • Nu interzice la bord să ia orice număr de sonde. Șampon, parfum, creme, ambalate în doze mici, pot fi luate în intepatura manual în cantități nelimitate. În acest caz, nimeni nu va spune nimic atunci când verifică.

 • Dacă a treia parte a spiritelor a rămas în sticla de 200 de mililitone, nu este necesar să o luați cu el, Nimeni nu va dovedi că sunteți provizoriu doar 60-65 ml. Regulile spun că volumul containerelor lichide nu ar trebui să depășească 100 de mililitri. De fapt, puteți transporta doar 10 sticle.

 • Este în mod categoric imposibil să se ia la bord, în special obiecte și aerosoli. Ele sunt transportate în compartimentul pentru bagaje, inclusiv pensete, ca să nu mai vorbim de foarfece de manichiură, pensete, ferăstraie. Există restricții privind aerosoli – până la 2 litri.

Pe unele companii aeriene, sunt permise aerosoli, Dar numai într-o sticlă de până la 100 ml și foarfece cu marginea nu mai mult de 6 centimetri. În cabină este interzisă utilizarea produselor cosmetice, mirositoare fără discriminare. De exemplu, dacă ați fost permis în sacul de unghii de mână, acest lucru nu înseamnă că îl pot folosi în avion.

Ce poate fi pronunțat?

Toate ouatului manual este plasat în punga cu următoarele dimensiuni: 55 cm x 40 cm și lățimea de 20 cm. În greutate – de până la 15 kg, o cifră exactă poate fi găsit de compania aeriană, aceasta depinde de cerințele clasei de cabină și de transport. Într-un astfel de sac, este permis să se grăbească cu tine:

 • Creme, tonsalists, loțiuni, lapte, balsamuri, geluri+
 • Parfum, Mijloace de lentile, ser fata, deodorant, ruj mingii+
 • Capul și părul Wreatment Wash, pastă de dinți+
 • Produse cosmetice în formă solidă (extrudat): fard, umbra, antiperspirante, componente de pulbere pentru față, corp și păr+
 • captuseala ochi, rimel.

  Pentru a simți confortabil în zbor, luați șervețelele (puteți și ud), permit o sticlă de până la 100 ml cu apă termală sau gel antibacterian, o sticla hidratant, compozițiile pentru buze înmuiere, rimel, pudra. Spune-i ia cu tine sondele acestor fonduri, fără de care nu se poate face. După cum știți, acestea nu sunt incluse în lista de bunuri interzise pentru ciocnirea manuală și nu vor provoca plângeri la verificarea.

  Puteți obține un set pentru călătorii formați din 10 capacități strânse de închidere de 100 ml. Ambalarea tuturor produselor cosmetice pentru aceste borcane și cutii, puteți fi siguri că nu vor exista plângeri despre dvs. de la serviciul de securitate al aeroportului. Veți fi așezat în acel litru, care este permis pentru transportul manualului.

  Puteți lua orice produse cosmetice și facilități pentru fața, unghiile, părul, cavitatea orală în avion.

  Excepțiile sunt explozive, inflamabile, precum și cele care pot dăuna altor pasageri. Pentru a face elemente de produse cosmetice nu au suspiciunea serviciului de securitate a aeroportului, este mai bine să le împachetați la accesibil pentru a verifica sticlele și pachetele.

  Ce cosmetice nu pot fi transportate?

  MANUAL DE STING verificat cu atenție înainte de a zbura. Aceasta este ceea ce este interzis:

  • Tot ce presiune inalta (lustru par, deodorante, aerosoli)+
  • Produse inflamabile (acetonă, mijloace de îndepărtare de lac și alte lichide)+
  • Set de manichiură+
  • Mașini de bărbierit, seturi de lame, tăietori+
  • Creme, parfumuri de apa, parfumuri, șampoane și alte componente cosmetice, produse de igienă personală în volum de peste 100 ml, în masa totală – mai mare de 1 litru.

   Mergând la calea, este mai bine să se gândească cu atenție ceea ce este foarte util pentru a afla ce facilități de cosmetice ale companiei aeriene permite, în ciocnirile de mână, și ceea ce poate fi lăsat acasă și calm, fără să dispute supuse controlului. Toate informațiile despre cerințele și condițiile sunt disponibile pe site-urile transportatorilor aerieni.

   Acordați atenție faptului că nici marca, nici brandul este important atunci când vine vorba de produse cosmetice de transport în bagajele manuale.

   Regulile de lovind la bord aceeași pentru toate produsele cosmetice. Cel mai scump și de înaltă calitate, dacă este mai mult decât ceea ce se presupune, nu ratați aeronava.

   Ce se va întâmpla cu violatorul?

   În cazul în care regulile pentru transportul sacilor de mână sunt încălcate cu precizie din cauza cosmeticelor, Companiile aeriene vor oferi o oportunitate de a corecta starea de lucruri:

   • va fi oferit să închirieze un volum exces de bunuri dacă este permis de regulile generale de transport+
   • aruncați produse cosmetice excesive independent, care nu sunt incluse în manual+
   • Treceți cosmeticele de retragere în camera de stocare și când vă întoarceți acasă pentru a ridica+
   • Returnați încărcătura suplimentară pentru a căuta rude.

   Ar trebui să fie conștient de ceea ce Pasagerii care au încălcat regula de transport de produse cosmetice în sacul de mână vor pedepsi administrativ și, dacă aceste încălcări sunt esențiale, răspunderea penală poate veni.

   Este mai bine să folosiți oferta de eliminare, să depuneți în serviciul de aeroport sau la persoanele native care au venit să vă cheltuiească.

   Angajații companiilor aeriene sunt inițial configurate într-o decontare pașnică a momentelor controversate, încercați să arătați loialitate și veți face totul pentru a rezolva momente controversate. În cazul în care pasagerul vine de la pasager și inadecvarea normelor generale, serviciul de siguranță a zborului este permis pentru a preveni un astfel de turist la avion de pasageri.

   În cazul în care Debonschir refuză să treacă sacul cosmetic, acesta va fi atras de responsabilitatea administrativă, încălcătorul va fi reținut timp de câteva ore. Există momente în care scandalul se dezvoltă într-o procedură judiciară. consecințe grave pot apărea pentru a mitui inspectorul. Chiar și pentru o ofertă numai pentru o mită, dorința de a partaja produse cosmetice cu un reprezentant al serviciului de inspecție amenință arestare, amendă în mare.

   Acesta poate fi, astfel încât normele reușit să citească doar înainte de înregistrare, Apoi, există mai multe puncte de vânzare pentru a corecta rapid starea de lucruri.

   • Partea cu un subiect interzis, prin aruncarea. Nu este întotdeauna o astfel de decizie a este ușor, dar este mai bine decât non-acceptare la bord și distrugerea planurilor.
   • În cazul în care timpul permite și poate instrumente sau produse cosmetice în exces interzise trecerea în punga pentru bagajele.
   • Utilizați servicii de servicii poștale și trimite favorit seturi scumpe cosmetice pentru a vă la adresa specificată sau cei dragi. În marile aeroporturi, astfel de departamente care au un astfel de pasageri dreptul de serviciu sunt disponibile.

   Ca o regulă, nimeni nu vrea să se pună în umbră călătoria viitoare și încearcă să păstreze toate regulile de zbor, dar se întâmplă că cerințele pot fi încălcate din cauza ignoranței. vor fi furnizate întotdeauna de ieșire pentru a corecta această situație.

   Este important să fie eficiența în luarea unei decizii și nu dorința de a conflict cu serviciul de aeroport, ci mai degrabă elimină problema și a ajunge la locul prețuite în planul de a merge într-o excursie.

   Despre ce produse cosmetice pot fi luate în intepatura manual, uite următoare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: