Cosmetice israeliene: caracteristici, tipuri și mărci

Cosmetice israeliene: caracteristici, tipuri și mărci

Orice femeie, indiferent de vârstă, vrea să fie frumoasă și unică, dorește nu numai să păstreze aceste calități, ci și să îmbunătățească cele deja date de natură. produse cosmetice israeliene cu sarcina se confrunta cu perfect, despre ea și conversația va merge astăzi.

Trăsături distinctive

Cosmeticele din Israel sunt distinse serios prin compoziția altor produse, ele nu conțin aditivi artificiali și se fac pe baza ingredientelor naturale. Principalele caracteristici distinctive ale acestui cosmetice sunt hipoalergenicitatea și prezența unui mare sacru și murdărie.

Eficiența ridicată poate fi estimată foarte repede, dar constanța aplicației joacă un rol important.

O altă caracteristică a acestor dispozitive cosmetice este fabricarea folosind ultima biotehnologiei, atunci când nu sunt pur și simplu adăugate arome sintetice, parabeni și emulgatori. Aceste produse sunt unice atât de mult încât acesta poate fi utilizat nu numai în saloane de frumusețe, dar, de asemenea, să aibă grijă de pielea și părul la domiciliu.

Datorită disponibilității de componente naturale, femeile și fetele de orice varsta pot utiliza produse. Deși grupul de vârstă principal este de la femei în vârstă de 30 de ani, care au dorit să păstreze tinerețea și frumusețea, atâta timp cât posibil, în timp ce nu expune aspectul lor la proceduri dureroase.

În continuare, vom acorda o atenție la compoziția produselor cosmetice din Israel și face cunoștință cu caracteristicile componentelor.

Principalele componente ale compoziției

În general, produsele cosmetice din Israel sunt realizate pe baza de murdărie sulfurat și săruri minerale de la Marea Moartă. Aceasta este componenta principală, ca parte a fondurilor. Dacă dețineți unele comparații, Marea Moartă conține 7 ori elemente mai active decât Marea Mediterană. Ca parte a sării de la Marea Moartă în principal bromuri și foarte puțini sulfați.

Urmatoarea Componenta unic – Apă. Ea posedă proprietăți terapeutice, într-un complex cu saruri si minerale, se vindecă acopere pielea, elimină problemele dermatologice, normalizează funcționarea sistemului respirator și nervos.

În plus față de darurile de la Marea Moartă, există următoarele componente naturale în compoziție:

 • ulei de argan+
 • Carritul de petrol+
 • Aminoacizi+
 • extract de ceai verde+
 • Pearl și Rose pulbere de cuarț+
 • hote medicinale+
 • alge+
 • peptide.

Și acum mai multe mai multe despre componentele.

 • De exemplu, ceai verde conține stimulente biologice puternice. Are proprietăți de întinerire.
 • Hood din alge. Compoziția seamănă cu o plasmă de sânge și produce un număr mare de glicerină, biotină, beta-caroten.
 • Uleiuri esentiale. Eficacitatea lor se datorează compoziției și proprietăți unice, care vă permite să le amestecă fără a afecta pielea.
 • Pulbere de perle. recomandat în mod special de reprezentanții sexului frumos, cu tip de piele sensibilă. Pearl pulbere elimina perfect defecte de aspect.
 • Mulțumită Aminoacizi, Inclus în compoziția de îngrijire a cosmeticelor, colagenul este produs, conservarea țesuturilor cu elastic și elastic.
 • Proteină. De obicei, este prezentă în produsele pentru păr, vă permite să restaurați structurile lor, în caz de avarie.

În plus față de ingrediente locale, în produsele cosmetice israeliene există componente de la alte colțuri ale planetei. Acesta este un matrikary din China, Extracte de Bagdad Roses, Alpine Moss și. T. D.

Lista listate este departe de a fi completă, compoziția depinde în principal de tipul și scopul agentului cosmetic.

Datorită numărului mare de componente naturale, efectul pozitiv asupra pielii este păstrată chiar și cu utilizarea pe termen lung a produselor cosmetice, și nu provoacă dependență.

Avantaje și dezavantaje

Cosmetice din țărmurile Mării Moarte Mulți cunoscători din țara noastră. Acest lucru poate fi atribuit atât cosmetologi profesionale și femei și fete obișnuite. Mulți dintre ei se bucură de ea în mod constant, lăsând doar feedback pozitiv.

Dar pentru o imagine obiectivă merită luat în considerare argumentele pro și contra utilizării produselor cosmetice israeliene. Toată lumea știe că orice produs are întotdeauna părți pozitive și negative.

Să începem cu binele.

 • Compoziție naturală. Nu există substanțe sintetice agresive, iar produsele de cea mai bună calitate sunt dovedite de știință.
 • Să producă toate liniile cosmetice în conformitate cu standardele mondiale de siguranță, utilizând cea mai recentă tehnologie. De asemenea, este imposibil să plecăm fără atenție și faptul că aproape toate remediile cosmetice au efecte terapeutice asupra pielii și părului.
 • Fondurile sunt ușor și ușor de aplicat, ele dețin bine, indiferent dacă plouă în afara ferestrei sau de soare. Acest criteriu este foarte important pentru orice femeie.
 • Cosmeticele nu sunt testate pe animale, are hipoalergenia.
Citește mai mult  Caracteristicile Cosmetice Noua linie

Dacă vorbim despre eficiența utilizării, atunci:

 • Fondurile susțin pielea hidratată+
 • Defectele și erupțiile cutanate devin din ce în ce mai vizibile+
 • Smoothed riduri, piele wadering suspendată.

Dar nu uitați că pentru a salva efectul realizat, îngrijirea ar trebui să fie permanentă.

Acum să ne oprim la minusuri.

 • Lung pentru a stoca astfel de produse cosmetice nu pot. Perioada maximă de valabilitate – 12 luni, care nu este întotdeauna convenabilă.
 • Costul, de asemenea, nu poate fi numit scăzut. Fondurile pentru piața de masă costă o medie de 500 până la 1.000 de ruble, clasa cosmetică de mai sus și mai scumpă.
 • Următorul minus este alergic pentru a provoca capabil, în ciuda hipoalergenicității declarate. Merită acordarea atenției la compoziție, mai ales dacă sunteți predispus la reacții alergice. Înainte de utilizare, orice remediu trebuie testat pe o mică zonă a pielii.

Branduri populare și produsele lor

Cosmeticele israeliene pot fi discutate de ore, este unic, fără analogi, high-tech și așa mai departe. Dar, la urma urmei, fără a lua în considerare anumite mărci și fonduri, este doar o discuție. Prin urmare, luați în considerare acum diverse tipuri de fonduri de la diferite firme și branduri, vom face un fel de rating.

Ahava

Acesta este cel mai faimos brand israelian din țara noastră. Această marcă are mai multe linii cosmetice:

 • Fonduri pentru piele tânără (24-29 ani)+
 • Agenți pentru vârsta de 30-39 de ani+
 • Linia de fonduri 40++
 • Înseamnă o piele sensibilă liniștitoare și de curățare+
 • Produse profesionale – produse profesionale pentru saloane de înfrumusețare, dobândește care este benefică din cauza volumului+
 • Manual separat pentru bărbați+
 • Linii de seturi de cadouri de designer de produse cosmetice.

Despre compoziția Putem spune următoarele: în toate mijloacele există alge și murdăria de la Marea Moartă. Parabeni și OMG-urile nu sunt incluse, de spumare componente prea.

Instrumente de acest brand au o clasă de înaltă securitate pentru piele.

Notă un bun design de ambalaj și borcane în sine. Dar există un minus – un interval oarecum limitat. Nu există fonduri înguste controlate, cum ar fi măști care acționează instantaneu, loțiuni și suspensii pentru tratamentul acneei și t. D. Poate compania va lucra în această direcție, deoarece înainte de acest brand nu au nici măcar șampon, iar acum există o astfel de experiență. În orice caz, cosmetice de acest brand sunt de înaltă calitate, într-adevăr de lucru.

Marea SPA

Pe locul al doilea poate fi pus pe merit acest brand. Start Să cu faptul că societatea încă din anii ’80 studiaza cu atentie mineralele de la Marea Moartă și produce medicamente inovatoare cosmetice. Gama de fonduri este uriașă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Politica de stabilire a prețurilor este, de asemenea, flexibilă: există creme pentru 600-800 de ruble și există 3500.

Conservanții și coloranții de origine chimică din compoziție sunt practic absente. Preservantul principal – noroi, apă și sare a Mării Moarte.

Linia de fonduri au diferite tipuri de produse cosmetice:

 • Zi de curățare și cremă de noapte+
 • Mască de frumusețe+
 • Curățând mousse+
 • Cremă de mână și unghii+
 • crema de picioare+
 • Deodorante+
 • Ser și t. D.

Careline

Să ne întoarcem la mijloacele care sunt produse sub acest brand. Mark face parte dintr-o companie farmaceutică majoră și nu are numai producția proprie, ci și laboratoarele, angajate în cercetarea științifică în domeniul cosmetologiei.

În acest caz, vedem o gamă largă de produse de păr, fețe, deodorante, măști, loțiuni. Preparatele combină nu numai realizările cosmetologiei, ci și evoluțiile biologice.

Barbara Wolf

producător de cosmetice decorative din 1967. Compoziția este absolut natural, dar cel mai des pot fi achiziționate în magazine parfum sau farmacii. De fapt, acest cosmetice din Rusia se întâlnește rar, dar turistii ar putea so aducă din Israel.

Citește mai mult  Ce pieptene este mai bine pentru păr?

sanatate si frumusete

Cel care se întâmplă adesea în Israel, cu o probabilitate mare aduce la tine și prietenii acestui brand. Un sortiment mare de produse de îngrijire a pielii faciale, tufarisuri corp, geluri, masti, seruri si sampoane permite cele mai exigente cumpărător de a alege ceva pentru tine.

Prețurile sunt considerate destul de democratice pentru fondurile astfel de nivel de. Și în vânzare apar și mijloace pentru sexul puternic.

PREMIER

Un alt producător celebru. Acest brand are, de asemenea, un număr mare de fani. Selecția este largă, prețurile sunt disponibile, direcția – îngrijirea feței pentru grupa de vârstă 32+. Linia de produse include serii anti-îmbătrânire, seturi de complexe de ridicare cosmetice.

În premier cosmetice, există mijloace pentru persoanele cu forme ușoare de boli ale pielii, în special măști și tonice pentru pielea problemei. Foarte eficient și o linie de bani pentru bărbați.

Dr. MARE

În cazul acestui brand există o valoare optimă pentru bani. Compoziția excelentă atrage atenția chiar și iubitorii de branduri de lux scumpe.

Mon Platin DSM

Mark cu acest titlu sa dovedit, de asemenea, printre reprezentanții frumoasa jumătate a omenirii.

Cosmeticele sunt produse în Israel de la începutul anilor ’90. Include mai multe linii, unele dintre fondurile care sunt vândute numai în Israel, în magazine specializate deținute de Mark.

Fondurile cu minerale de la Marea Moartă sunt într-o vânzare deschisă în Rusia, acestea sunt destul de realiste pentru cumpărare. Gama de prețuri de la 490 la 2500 de ruble. În sortiment:

 • Sare a Mării Moarte+
 • ulei din semințe de struguri+
 • Crema pentru piele Foarte Uscat+
 • peelingurile aromatice+
 • Masaj si crema anti-celulita.

Linia pentru bărbați include deodorante, spumă de ras și cremă hidratantă.

Christina

Linia de cosmetice, care include sisteme pentru tratamentul defectelor estetice. În special, acestea sunt instrumente pentru ingrijirea si tratarea pielii probleme de orice vârstă, cojile de corali, curățare și geluri hidratante.

Dezvoltatorii de fonduri nu sunt numai cosmetologi, dar și oameni de știință de nivel comun. De exemplu, pregătirile liniei Biophyto ajută în tratamentul dermatitelor, elimina semnele cuperoza, restaura țesuturile pielii.

„Dr. Fisher”

Povestea apariției ei a început cu un vis din copilarie: într-o copilărie îndepărtată, fondatorul companiei visat de a construi fonduri de plante și pentru a produce pentru a prelungi viața. A deveni doctor de științe farmaceutice, el a creat o preocupare uriașă în dezvoltarea de produse cosmetice medicale, unelte pentru întinerirea pielii și părului, nutracetic.

În ceea ce privește intervalul – este imens. Aceasta:

 • şampon+
 • Cremă de ulei și corp+
 • Mască de noroi și minerale+
 • Sare a Mării Moarte+
 • Peeling+
 • săpun+
 • Scrub+
 • Balsama.

Toată producția este construită pe standarde internaționale, produsele nu transmit testele pe animale, nu conține în componentele originii animalelor.

Sacara

Firma cosmetică oferind produse de calitate pentru consumatori israelieni la prețuri rezonabile. Compania a fost înființată în 2013, iar o rețea de sucursale din întreaga țară a fost creată în curând.

Producția de brand aparține lui Israel la categoria bugetului, dar sunt produse sub control strict al calității. În compoziția mineralelor, extractelor și extractelor de plante medicinale, uleiuri esențiale. Toate fondurile au o consistență omogenă, un parfum plăcut.

Dr. Nona

Pe baza proprietăților de săruri și impurități de la Marea Moartă, specialiști DR. Nona a dezvoltat produse cosmetice inovatoare. Ca parte a componentelor cosmetice naturale si antioxidanti, care nu creează dependență.

Compania este implicată în eliberarea de cosmetice, agenți terapeutici și colecții de parfumuri. De asemenea, în creme sortimentelor, sampoane, masti de noroi și așa mai departe.

Brand-se pe piata de mai mult de 20 de ani. Total a produs mai mult de 50 de specii de produse diverse.

Spa Pharma

cosmetice Mark preferă o politică de prețuri buget. Calitatea mărfurilor în același timp excelent, conservanți dăunătoare și parabeni în compoziție sunt lipsesc.

Gama de fonduri începe cu măști de noroi, de asemenea, include și consolidarea ser multivitamine, măști de păr, lapte de curățare și loțiuni pentru față.

Citește mai mult  Piepteni pentru păr

Shemen amour

Instrumente de acest brand pot fi numite produse cosmetice de o nouă generație. Compania este internațională, produsele sunt exportate în diferite țări ale lumii. Toate produsele cosmetice sunt dezvoltate în laborator, acesta este certificat de Ministerul Sănătății din Israel.

În sortiment: aparate de aer condiționat, șampon, cremă pentru mâini și picioare, săpun de psoriazis și multe altele. O politică de prețuri flexibile, fonduri scumpe nerealiste în normele. Achiziționarea în Rusia este destul de real în magazinele online.

Deora Cosmetics

Un alt producător de cosmetice israeliene. Oferă o serie de produse cosmetice naturale din materii prime organice, special cultivate pentru producția ulterioară de a pleca. Ca parte a colagenului, minerale din Marea Mortary, keratină.

În Rusia, compania este reprezentata de trei linii de, păr și corp facial. Aceasta crema pentru diferite tipuri de piele, măști, geluri de dus, crema de corp si t. D. Recenzorii clientului sunt bune, în cele mai multe cazuri. Magazine sunt, în principal în orașele mari.

Laline

Cosmetice de îngrijire a israelian Brand. Imediat observăm că mineralele și sarea de la Marea Moartă nu sunt incluse, marca nu pretinde naturalețe de mare. În același timp, recenzii foarte bune cu privire la mijloacele de linia de cosmetice, de exemplu, despre crema de zi cu SPF.

Fondurile sunt destul de economic, diferite categorii de preț. Pe Junges medie, cu un volum de 50 ml apucă timp de 2 luni, cineva mai puțin. De asemenea, în peeling delicat sortiment pentru piele sensibila, fata thermomatic.

Onmacabim

produse de îngrijire a feței profesionale sunt reprezentate de acest brand. numirea sa directă – efectuarea de proceduri in centre cosmetice si saloane de frumusete.

Principalele ingrediente din compoziție sunt extrase din diferite plante având o concentrație destul de ridicată în veryory în sine. Ulei mineral, săruri de metale grele în produsele care nu sunt conținute, care se confirmă prin certificate speciale.

Linia de produse include:

 • peelingurile chimice+
 • Geluri pentru procedurile de hardware+
 • Măști de alginat+
 • Camere foto pentru cosmetologi profesionale.

Mark este un producător de frunte de produse de îngrijire a cosmeutic din Israel.

Satara

Revizuirea finală a fondurilor va fi acest brand de produse cosmetice fără parabeni. Ruși cadourile pe piață produse pentru bărbați și femei, produse de îngrijire a părului, unghiilor, pielii feței. În majoritatea cazurilor aceste creme, masti, sampoane bazate pe mare mort.

țara noastră Cosmetics este livrat direct din Israel, de asemenea, are toate certificatele de conformitate din Rusia.

Cum de a alege

După cum se poate observa din revizuire, mărcile de produse cosmetice israeliene sunt multe. Dar ai nevoie pentru a alege cel care, în toți parametrii este potrivit pentru tine. Suntem cu toții individuale, crema care va ajuta la o femeie nu va avea efect asupra pielii unui alt. Pentru a evita acest lucru înainte de a cumpăra întreaga gamă de fonduri dintr-o dată, puteți merge după cum urmează:

 • Consiliere cu un cosmetolog, care poate da Consiliului dreapta+
 • Vezi recenzii despre mijloace sau linia de produse cosmetice+
 • Nu asculta pe cei care oferă constant o anumită marcă, nu este un profesionist în cosmetologie+
 • Cumpara fonduri numai într-un magazin dovedit, cu o bună reputație.

Ca urmare a acestor recomandări simple, puteți evita dezamăgire în produsele cosmetice și pierderea unei cantități semnificative de numerar.

Examinați recenzii

Despre cosmetice din Israel, deja rula legende. Acesta este considerat cel mai eficient, sigur si natural. Mulți admiratori de produse din diferite mărci lăsați un feedback cu privire la produsele preferate. După analiza reacția celor care au folosit deja produse cosmetice de la producători israeliene, putem spune că acestea sunt merita incercat, pentru că cele mai multe dintre ele comentarii sunt pozitive.

Rețineți că există cei care au un cosmetice alergii cauzate, dar acest lucru este un criteriu foarte subiectiv, irelevantă pentru majoritatea. Există oameni care folosesc un singur brand de ani de zile, de asemenea, mulți cumpărători care preferă să încerce în mod constant ceva nou.

În orice caz, fără a încerca unele produse, personal, este greu de spus ceva obiectiv. Așa că încearcă întotdeauna.

urmăriți în continuare video de revizuire a produselor cosmetice israeliene.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: