cosmetice MenLyPro

Conținutul articolului
 1. Despre marca
 2. Gamă
 3. Recenzii de consum

cosmetice MenLyPro

Popular Rusă Cosmetic Company, care a început cu pensule de machiaj, este acum una dintre cele mai importante branduri pentru producerea de make-up artisti. Cu mai multe puncte industriale la nivel mondial, ManLyPro concurează în mod activ cu scumpe branduri japoneze și coreene. Acum Manlypro este cosmetica rusă pe piața mare, care furnizează mii de artiști de machiaj.

Despre marca

Manlypro este un brand avansat rus, sub marca din care se produce cosmetice decorative profesionale. În 2011, când compania a primit viață, primul său produs a fost perii specializate pentru machiaj, care a devenit cartea de vizită a companiei. Acum, gama de produse este imensă.

Manlypro Diverse cosmetice sunt emise pentru a satisface toate nevoile posibile ale cumpărătorilor în domeniul îngrijirii – atât profesioniști pentru crearea de frumusețe și oameni obișnuiți.

Pentru inceput Manlypro este un brand care produce produse pentru artiști profesioniști de machiaj. Ele constituie până la 90% din clientela întregii companii. Ponderea cumpărătorilor obișnuiți are doar 10% din toate produsele, care este implementată în rețeaua de tranzacționare „Golden Apple”. În sortimentul de brand puteți găsi aproape orice produse cosmetice rare și instrumentele cele foarte specializate make-up artist. Cu toate acestea, mândria principală este încă perii. de fabricare a acestora se efectuează în conformitate cu tehnologiile chineze, și se află de producție în mai multe țări: în China, Rusia, Coreea, Japonia, în Taiwan și în Germania.

Prioritatea companiei este orientarea pe consumator sa. bloggeri populare și artiști machiaj coopereze cu brand-ul. Multe școli rusești și studiouri de make-up pentru a folosi produse cosmetice MANLYPRO educa viitori specialiști.

În același timp, organizația își continuă extinderea pe piață, deschizând în mod constant noi magazine stilistice pe întreg teritoriul Rusiei și CSI. Și, împreună cu rețele partenere, produsele ManLyPro pot fi găsite în mai mult de 150 de orașe.

Gamă

Nu orice femeie este nevoie atât de bogată în alegerea pe care ManLyPro. Cele mai multe produse de marcă sunt proiectate pentru specialiști make-up artist. Pentru consumatorii obișnuiți vor fi suficienți pentru a ști despre cele mai eficiente și mai utile produse ale companiei. Iată o scurtă listă cu cele mai bune, potrivit experților, oferă ManLypro.

 • Manly PRO PRIMER PIELE RICH. Folosit pentru a pregăti pielea pentru îngrijirea activă pentru ea și să păstreze machiaj pentru o lungă perioadă de timp. Compoziția este bogat in uleiuri esentiale naturale ale pielii sănătoase și extracte de plante. Instrumentul suportă pielea, alimentând celulele și făcându-l mai elastic și mai moale. Vasul pentru produsul are o pipetă, datorită cărora este posibil să se controleze cu precizie valoarea fondurilor. Artiștii profesioniști de machiaj susțin că pielea bogată în mod bogat este cea mai potrivită pentru eliminarea ridurilor mimice, precum și extinderea machiajului.

Baza de ton nu înscrie porii pielii, iar mirosul de citrice lumină creează o senzație plăcută. Experții recomandă cu fermitate utilizarea primerului petrolier în vreme rece.

 • Manly Pro Balance Primer. Înseamnă pentru umidificarea pielii și extinderea rezistenței machiajului. Are, de asemenea, un efect antiinflamator și ajută la combaterea acneei subcutanate. Produsul conține mulți acizi, uleiuri naturale, colagen marin și extract de propolis. Potrivit artiștilor de machiaj, acest produs poate fi folosit ca primer sau ca o carieră pentru pielea grasă sau problemă.
Citește mai mult  Cosmetice Kaaral: Linek opinie, Pro și Contra

 • Hidratant și regenerare gel manly pro oaza. Acest instrument servește ca un umidificator eficient, păstrează umiditatea și face ca fața mai mică. Poate servi ca bază pentru realizarea de machiaj viitoare. Printre ingredientele, de la care constă oaza manly pro este formată, puteți găsi fructoză, diverși acizi utili, glicerină și suc de aloe. Când este folosit, creează un sentiment de prospețime și cosmetice arboreze, iar cosmeticele decorative se află pe față pe tot parcursul zilei. Gelul prezentat se bucură de o popularitate incredibilă în rândul artiștilor profesioniști de machiaj din întreaga lume, în primul rând, datorită calității sale naturale, a compoziției naturale și a funcționalității ample a aplicației.

 • Baza de filme Manlypro Manlypro. Modalitate eficientă de a netezi suprafața feței și alinierea culorii naturale. Ascunde porii extins, menținând în același timp curățenia lor, nu lipsesc cosmetice decorative. Consistența gelului luminos este absorbită și distribuită rapid pe suprafața pielii.

 • Visul pielii Manly Pro Cream. Mijloace pentru înclinarea tonului din piele, precum și îmbunătățirea microcirculației. Regenerează pielea și întârzie îmbătrânirea, îmbunătățind în același timp elasticitatea. Complet compatibil cu corpul uman și promovează sinteza colagenului natural. Crema include multe ingrediente utile, cum ar fi extractele Portulak, Ivy și Lotus. Datorită aloe, musetel și papaya are proprietăți antiinflamatorii eficiente.

 • Patch-uri de hidrogel cu model de diamant manly pro cu diamante. Patch-uri organice de hidrogel cu impact multifuncțional. Pielea hidratantă, ridicarea și efectul liniștitor. Lichidarea „cercurilor întunecate”, alinierea umbra, întinerirea, regenerarea și microcircularea îmbunătățită. Efectul este aproape instantant, care este doar îmbunătățit cu o utilizare constantă. Printre componentele patch-urilor, este posibilă distingerea extractului de trandafiri, gălbenele de lawillia și grenada, și pulberea de diamant și perle.
Citește mai mult  Deodorantele cu transpirație abundentă: specii și alegere

Recenzii de consum

În ciuda faptului că produsele ManLyPro se aplică numai printr-o singură rețea de tranzacționare – „Golden Apple“, care le-au dobândit deja o oarecare popularitate. Și aceasta se referă nu numai artiști profesioniști machiaj, dar și simpli consumatori, dintre care multe au apreciat activitățile companiei. În general, marca este evaluată pozitiv, pe 5, cu un minus mic, având în vedere avantajele sale.

 • Preț bun. Raportul preț – calitate mulțumit mulți cumpărători de această companie. Se remarcă faptul că produsele cosmetice sunt realizate la un nivel extrem de ridicat și iese în evidență pentru calitatea sa, mai ales pe fondul prețurilor scăzute.
 • Rezistenţă. Produsele care sunt proiectate pentru a imbunatati rezistenta la produse cosmetice, într-adevăr justifică așteptările. Manly Skin Pro Bogat și Manly Pro Balance Tom servi confirmare excelent.
 • Calitate baze tonale și pulberi. Clienții sunt extrem de mulțumiți cu aceste produse, observând atât rezistența, și o combinație armonioasă cu pielea, precum și aplicarea convenabilă și lipsite de toxicitate datorită compozițiilor naturale.

Utilizatorii și unele defecte. De exemplu, ambalajul nu este prea mare calitate. Containerele care conțin produse cosmetice MANLYPRO, Harvester destul de incomod și pentru transferul.

Produsele MANLYPRO sunt principala marca internă competitivă de produse cosmetice și instrumente de înaltă calitate pentru make-up artisti. Profesioniștii privind egalitatea compară cu coreeană și analogii japonezi, care este deja vorba despre calitatea înaltă a produselor prezentate, pe care majoritatea utilizatorilor sunt îndeplinite.

Opinie despre Manly Pro Cosmetics Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: