Cosmetice minerale: Caracteristici, Pro și Contra

Cosmetice minerale: Caracteristici, Pro și Contra

De la an la an, produse cosmetice minerale sunt din ce în ce mai populare și comune. Astfel de produse sunt caracterizate de bună calitate și eficiență ridicată, pentru care este ales de către mulți consumatori care au grijă de sănătatea și frumusețea lor. În acest articol, vom analiza în detaliu ceea ce minerale produse cosmetice reprezintă, și care sunt avantajele și dezavantajele lor.

Ce este?

Pentru a începe cu, ar trebui să răspundă la întrebarea principală despre ceea ce sunt produse cosmetice minerale. Așa-zisul Produse speciale, care au o compoziție naturală specială. Acesta din urmă include pigmenți anorganici naturali și mineralele în sine. Toate ingredientele sunt extrem de extrem de extrem de extrem de disponibile – nu există componente artificiale aici.

Componentele de înaltă calitate ale originii naturale în cursul proceselor de producție sunt bine zdrobite, se prăbușesc la fracțiuni mici – la o stare similară cu praful. Diferiți producători preferă să combine diferite componente.

Astfel, este posibil să se obțină un spațiu real în paleta de culori GAMPS. Pot exista efectele unei lumini frumoase de joc, există nuanțe mată, nobilă.

Avantaje și dezavantaje

Astăzi, cosmeticele minerale se bucură de o mare popularitate. Mulți consumatori consideră că aceste produse cosmetice cu mijloacele lor preferate. Relevanța acestor produse este datorată Cântărind calități pozitive care sunt caracteristice.

 • Cosmeticele minerale sunt celebre pentru generarea unui aspect minunat, rămânând invizibil. Multe doamnelor aleg astfel de produse, deoarece cu utilizarea lor, pielea arată proaspăt și naturală. Mijloacele sunt ușor de fuzionat cu pielea și nu se grăbesc.
 • Capacul pielii Cosmeticele minerale nu sunt de obicei simțite deloc. Când sunt aplicate, efectul neplăcut al „măștilor” nu are locul în care mulți reprezentanți ai sexului echitabil sunt sărbătoriți folosind astfel de produse.
 • Textura cosmeticelor minerale esteaer, practic fără greutate. Este aproape imperceptibil, mai ales dacă efectuați o paralelă între produse cosmetice minerale și simple, standard.
 • Cosmeticele are în compoziția sa filtrele fizice UV. Acest lucru se poate spune despre partea leului de pubes.
 • Folosind cosmetice minerale de înaltă calitate, puteți obține cu ușurință o acoperire uniformă, uniformă. Compozițiile luate în considerare sunt ușor de decis și bucuros că vorbește despre ușurința operațiunii lor.
 • Produse cosmetice moderne mineraleA permis utilizarea în ceea ce privește pielea sensibilă, delicată și chiar problema. Acest lucru se datorează faptului că astfel de fonduri nu duc la blocarea porilor, iar pielea continuă să respire neîngrădiri, chiar dacă aplicați aproximativ 5 straturi de pulbere minerală. Asemenea calități care nu au toate produsele cosmetice.
 • Produse cosmetice originale de înaltă calitatePosedă acțiuni antiinflamatorii.
 • În ceea ce privește consumul, produsele luate în considerare suntFoarte economic. Pentru a crea un machiaj atrăgător, bine-vizibil suficient de numai 2-3 perii.
 • Pulbere minerală admisă pentru a se conecta unul cu celălalt – Aceasta este o altă caracteristică care indică consumul economic al unor astfel de produse cosmetice. Deci, dacă aveți rămășițele mai multor compoziții dintr-o destinație în culori inutile, ele pot amesteca cu ușurință și pot obține umbra dorită ca rezultat. În mod obișnuit, amestecarea diferitelor compoziții apare foarte repede și ușor, astfel încât doamna poate fi îmbrățișată ușor și experimentează cu produse cosmetice, formând propriile opțiuni individuale se toarnă.
 • Valoarea de valabilitate a produselor cosmetice minerale este practic nelimitată. Acest lucru se datorează faptului că astfel de produse nu au o umiditate în care bacteriile periculoase sunt confiscate rapid și cu succes. De aceea, astfel de produse cosmetice sunt păstrate de mult timp, nu este necesar să completați conservanții. Dar este imposibil să uităm că în borcane cu mijloace cosmetice, împreună cu o ciucurie, poate „mișca” bacteriile patogene din față. Din acest motiv, mulți producători încă determină durata de valabilă a produselor – de obicei, este de 3 ani de la data deschiderii borcanului.
Citește mai mult  Ce deodorant este cel mai sigur pentru sănătate?

  În zilele noastre este dificil să se întâlnească cu produse cosmetice, complet lipsite de defecte. Trebuie să ia în considerare ce Instrumentele minerale nu au, prin urmare, pigmenți chimici și un număr semnificativ de soluții de culoare nu se va lăuda. Multe produse sunt prezentate în reguli foarte mici și modeste. Aceasta este de obicei poziția de gampi de culoare deschisă care sunt utilizate pentru cel mai natural machiaj.

  Rezistența fantastică a produselor cosmetice minerale nu poate fi vă rog. În ciuda declarațiilor în publicitate despre contrariul, se așteaptă la alt produs din produsul în cauză. În produsele cosmetice minerale, există o compoziție în care nu există componente chimice care să le poată furniza o rezistență sporită.

  Cel mai probabil, stratul aplicat de pulbere minerală va trebui să repare aproximativ 3-5 ore – multe doamne aparțin acestei caracteristici grave Contra.

  În unele situații, produsele cosmetice minerale pot provoca uscare uscată crescută. Un astfel de efect neplăcut poate fi prezent, deoarece mijloacele utilizate literalmente scoate umiditatea din celule. Se recomandă utilizarea în continuare a hidratantului. Pe față nu ar trebui să fie influențată stratului prea gros al produsului funiat.

  Componentele naturale prezente în compoziția produselor cosmetice minerale pot oferi o mică protecție împotriva ultravioletului, dar acest lucru va fi prea puțin.

  Folosind produse cosmetice minerale moderne, este de dorit să punem în funcțiune suplimentar o cremă de plecare cu filtre SPF.

  Tipuri și compoziții

  Cosmeticele minerale sunt prezentate într-o gamă largă. Există, de asemenea, bugetare, și scumpe produse de înaltă calitate. Produsele decorative sunt deosebit de populare, deoarece acestea sunt sigure.

  În magazinele puteți vedea astfel de soiuri de cosmetice minerale:

  • Consilers – mijloace ajutând pentru a ascunde micile defecte ale pielii (de exemplu, pete pigmentare, acnee sau pistrui)+
  • Repere – datorită utilizării acestor compoziții, va fi posibil pentru a ușura și ajusta zonele dorite+
  • Umbre – pot avea soluții și texturi diferite, de obicei, prin sondaj nu au fost expuse la rulare, cu ușurință și să decidă rapid, lin toamna+
  • Eyeliner sfărâmicioasă – are o structura matasoasa, confortabil pe secole+
  • Alcătuiesc baza Efectiv ascunde cele mai multe defecte de pe suprafața pielii+
  • Baza de date sub machiaj – nu are culoare, perfect suprapuse, machiaj cu o bază minerală de înaltă calitate păstrează mult mai mult timp+
  • Pudră de finisare (văl) – dă fata o strălucire plăcută, face pori și riduri mai puțin vizibile, dă un machiaj mai atractiv, completat+
  • pudra Particulele microscopice microscopice microscopice pot fi prezente în pulberea minerală, care creează un efect de piele estetică, „luminoasă”+
  • Blush – reîmprospătați în mod semnificativ pielea feței, revitalizați-o, poate ajusta vizual ovale+
  • Pulbere pentru sprâncene – vă permite să creați un volum frumos pe sprâncenele rare, atrage palid și prea ușor.

  Rujurile minerale și sclipici, bronzul, iluminizatoarele vin, de asemenea, în mod regulat venind în vânzare.

  De obicei, nu există conservanți în cosmetice minerale de înaltă calitate. Cele mai des conținute elemente.

  • Dioxid de titan (E171). În condiții naturale, se găsește sub formă de minerale ruticole, Bruquite și Anatase. În cosmetice, componenta specificată îndeplinește funcția de protecție împotriva razelor agresive ultraviolete. Datorită reacției neutre, aceasta nu interacționează cu epiteliul, nu provoacă reacții alergice.
  • Mika Serucit. În produsele cosmetice decorative este un bun înlocuitor al talcului. Datorită prezenței componentei specificate, machiajul cade cât mai curând posibil și perfect, în mod eficient „ascunde” pistrui, acnee și pigmenți.
  • Pigmenți. Acestea includ oxidul de fier, ultramarin.
  Citește mai mult  Hidrogel patch-uri pentru ochi: Caracteristici și aplicații

   Următoarele ingrediente pot apărea, de asemenea, ca parte a cosmeticelor minerale moderne.

   • Stearat de magneziu. Acționează în mod benefic asupra caracteristicilor produsului de înaltă calitate.
   • Oxid de zinc. Protejează de influența razelor enervante ale soarelui.
   • Siliciu. Măști și face riduri imperceptibile, vă permite să scăpați de strălucirea uleioasă.
   • Bora nitride.Rapid și ușor „bastoane” la piele. În majoritatea cazurilor, utilizat în fabricarea umbrelor minerale de diferite nuanțe.

   Branduri celebre

    Piața modernă permite clienților să găsească produse hipoalergene de înaltă calitate ale diferiților producători. Experții recomandă cu fermitate să dea preferință numai produselor unei companii bine-cunoscute. Luați în considerare o mică listă a celor mai populare branduri care produc produse cosmetice minerale bune.

    • Road minerale. Un marcă mare, care oferă clienților să aleagă o cosmetică frumoasă în calitate. Sortiment larg – există produse pentru sprâncene, primeri, pulberi, umbre, roșii și chiar perii. Produsele se disting prin calitate impecabilă și sunt relativ ieftini.

    • Belka. Cosmeticele de înaltă calitate ale producătorului specificat se face cu adăugarea de minerale naturale subțiri și zdrobite. Perfect potrivit pentru aplicarea pielii după procedurile agresive. Pentru utilizarea de zi cu zi, Belka cosmetice minerale sunt de asemenea potrivite. Produsele de marcă sunt sigure și eficiente.

    • Etheriei. Produse cosmetice minerale ale acestei companii sunt prezentate într-o gamă largă. Etheriei produce umbre bune, pulberi, luminisers, fard de obraz și produse excelente care părăsesc.

    Produsele cosmetice ale brandului are o compoziție exclusiv naturală, nu a fost testat pe animale și este absolut sigur.

    • Kristall minerale. brand faimos de cosmetice minerale, care are propria producție pe piața rusă. Toate componentele din produsele cosmetice sunt 100% naturale, fondurile nu se confruntă cu animale. Gama de produse este foarte mare – nu este dificil de a alege dreapta și cea mai adecvată compoziție.

    Cum de a alege?

    Alege produse cosmetice minerale, la fel ca oricare alta, este necesar foarte atent. Vom analiza pe elemente, pe ce caracteristici de astfel de produse este necesar să se acorde o atenție, Pentru a cumpăra produse cosmetice foarte de înaltă calitate.

    • Compoziţie. Vedeți întotdeauna ce face parte din produsele cosmetice minerale. Nu ar trebui să existe mai mult de 5 componente aici. Elementele extrane ar trebui absente.
    • Tentă. Alegerea cosmeticelor cele mai potrivite, este important să se asigure că are culoarea potrivită. În caz contrar, riscurile de machiaj ridicate ridicole și inettretice.
    • Pachet. Uită-te la ambalajul de marcă în care este vândut un produs cosmetic natural. Nu contează ce material este fabricat – sticlă, plastic sau carton. În toate cazurile, integritatea ambalajului nu ar trebui să fie spartă. Deschis, mărfurile deteriorate și deteriorate pentru a cumpăra nedorite, chiar dacă prețul este redus la ele.
    • Producător. Alegerea produselor cosmetice de înaltă calitate cu compoziție naturală, se recomandă să se preferinte pentru produsele de la branduri bine-cunoscute. De multe ori, astfel de copii sunt mai scumpe, dar în funcțiune se dovedesc a fi mai confortabil, în condiții de siguranță.
    • Magazin. Cumpara produse cosmetice minerale numai în puncte de vânzare specializate. Puteți comanda produse similare in magazine online sau pe site-urile oficiale ale mărci specifice. Ia cosmetice minerale de pe piață sau în magazine de stradă nu ar trebui să fie – în acest caz, riscul de a obține un agent de slabă calitate crește brusc.
    Citește mai mult  Estrade Cosmetics: Caracteristici și revizuire a sortimentului

    Aplicație

    cosmetice minerale trebuie să folosească în mod corect. Luați în considerare unele norme de aplicare a unor astfel de compoziții.

    • Așa că toate componentele minerale sunt bine conectate cu derma, acestea trebuie să fie aplicate pe suprafața pielii de pre-curățat. Înainte de a aplica machiaj, pielea necesită o curățare atentă, tratamentul tonic, Aplicarea cremei nutritive (aceasta ar trebui să absoarbă până la capăt).
    • Următorul este peria cu un perilor scurt. Primul se aplică.
    • În continuare urmează bază minerală. Ea trebuie să coincidă cu tonul pielii. Ciupiți mijloace trebuie să se toarnă într-o farfurie. Ciucure cu o grămadă de lungimi egale, sunt realizate din mișcări circulare, astfel încât baza face mai ușor pe Varisinka.
    • cosmetice Pune nevoie de mișcări ușoare.
    • deficiențe mici vor reuși să ascunde de consillion. Acesta este punctul de aplicat. Ar trebui frotiu cu siguranta peria de Kabuki.
    • Bronzant și fard de obraz va fi capabil să se adapteze în mod eficient ovalul doamnelor.
    • Finalizarea procedurilor de pulbere Woile. Acesta trebuie să fie aplicat, făcând mișcări circulare netede, cu o fire de perie mare, cu peri moi.

    Examinați recenzii

    In zilele noastre, autentice produse cosmetice minerale sunt incredibil de populare. Acesta este ales de mulți fashionista. Opinii despre astfel de produse Doamnelor lăsați diferite – ceva și Place admiră și supără ceva. Luați în considerare ceea ce mai mult și cel mai adesea ca cumpărători în produsele cosmetice minerale.

    • Majoritatea feedback-ului pozitiv privind produsele cosmetice minerale se datorează compoziției sale naturale. Această caracteristică place multe femei.
    • Modnitz atrage faptul că astfel de produse cosmetice pot fi aplicate pe pielea delicată și sensibilă – consecințe negative nu aduce.
    • Achiziționarea clienților și consumul foarte economic de produse cosmetice minerale atunci când sunt aplicate.
    • Culori plăcute și saturate – ceea ce face ca moda să caute cea mai estetică cosmetică, cu care machiajul va fi spectaculos și feminin. Instrumentele minerale se laudă cu o astfel de caracteristică.
    • Nu pot ridica starea de spirit a doamnelor și costul multor produse de înaltă calitate cu compoziție naturală.

    Deseori cosmetice de marcă de acest tip au un cost redus.

    Adesea, cumpărătorii nu găsesc pentru ei înșiși în cosmetice minerale un singur minus. Comentariile negative sunt în mod obișnuit conectate:

    • ambalaj nu foarte atractiv+
    • cu rezistență nu prea mare de produse cosmetice (în special resurse minerale, deoarece acestea nu au o chimie agresiva)+
    • cu prețul unor produse (nu toate posturile bugetare)+
    • consumul rapid (totul depinde de modul în care folosiți produse cosmetice).

    Mai multe detalii despre machiaj mineral vezi următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: