Cosmetice profesionale: soiuri, branduri, sfaturi de selecție

Cosmetice profesionale: soiuri, branduri, sfaturi de selecție

Cosmetică profesională – un produs special conceput pentru utilizarea de către specialiști în domeniul său. Instrumente din această clasă sunt adesea puse în aplicare într-un ambalaj mai mare, au o compoziție mai concentrată sau necesită manual ingrediente suplimentare de amestecare.

normele profesionale au produse de machiaj decorativ, compoziții de îngrijire a corpului, a feței și cosmetice pentru păr. Cele mai bune dintre ele sunt folosite în zeci de țări ale lumii, iar eficiența și securitatea lor este nici o îndoială.

Ceea ce este diferit de obicei?

produse cosmetice profesionale – o clasă specială de produse utilizate în condiții de salon. Avem branduri producătoare și de stabilire a rezultatului. În același timp, cea mai mare parte din fonduri vor fi în continuare dezvoltate pentru cosmetologi, artiști machiaj sau saloane de coafură, și nu la toate pentru executarea independentă a procedurilor.

Diferențele de dulapuri de la domiciliu sunt destul de evidente.

 • Disponibilitatea unui protocol strict observat de utilizare. Fiecare pas în timpul utilizării produselor este proiectat cu precizie și trebuie respectate cu strictețe.
 • pasaj obligatoriu de certificare. Riscul de a face față fals în piața de cosmetice profesionale este redusă la minimum.
 • Necesitatea de a personalului de tren. Atunci când se lucrează cu produse cosmetice la serviciul clienți, numai specialiști certificați de către producător sunt permise.
 • Selectarea ingredientelor prin metode de acțiune. Numărul de umpluturi ineficiente este redus la minimum. De aceea, consistența și mirosul de fonduri pentru uz profesional sunt diferite de cele caracteristice segmentului de piață în masă.
 • Concentrarea pe rezultate. În cele mai multe cazuri, este vizibilă imediat după procedurile, iar acțiunea acumulativ este salvat mult mai mult.
 • Nu sunt luminoase, pachete de catchy. Cel mai adesea, proiectarea liniilor de produse cosmetice profesionale este foarte minimalistă.
 • Concentrația ridicată de substanțe în compoziția. Cosmeticele sunt sigure numai atunci când sunt utilizate sub controlul specialiștilor și respectarea corectă a tuturor recomandărilor.
 • Studiile clinice atentă a fiecărui tip de fonduri. Înainte de a merge la dispoziția cosmetologi și a altor specialiști, compozițiile sunt deținute de testare grave.
 • Impactul asupra tuturor straturilor de piele. Întrucât produsele cosmetice obișnuite nu pătrund mai departe de suprafață, lucrări profesionale chiar și adânc în derm. Acest lucru garantează o soluție globală celor care au apărut și nu deghizarea temporară a acestora.
 • Sistemul de abordare. În complex, mijloacele de muncă o singură linie mai bine decât separat. Rezultatul este mai rezistent, impresionant și păstrate mai mult timp.

În timp ce produsele cosmetice obișnuite afectează în principal manifestările externe ale problemelor – pigmentarea, ridurile, pielea uscată, mijloacele profesionale de garantare a influenței asupra cauzei rădăcinii.

îngrijire salon nu are nevoie de mult timp si performanta obositoare de ritualuri zilnice. Fiecare vizita la cosmetician sau make-up artist dă un rezultat care justifică costurile.

Mărci și produsele lor

Toate produsele cosmetice profesionale sunt împărțite în terapeutică, salon, selectiv și pentru uz casnic. Există întotdeauna liderii dvs. aici – firme de fabricare a compozițiilor pentru rezolvarea unor sarcini specifice: întinerire, combaterea acnee si dermatita, eliminarea pigmentare, scăderea producției de piele. Ca și cosmetice de lux, compozițiile de specialitate sunt fabricate din ingrediente atent selectate.

Cele mai bune produse de fonduri profesionale corespund îngrijire la domiciliu premium și în multe moduri depășesc-l. Mai mult decât atât, multe branduri au propriile lor laboratoare, în cazul în care elemente noi sunt în mod constant în curs de dezvoltare, formule de produs sunt îmbunătățite.

Aceste mărci sunt aproape necunoscute cu o gamă largă de consumatori, dar ei sunt cei care de ajutor pentru a crea o bază pentru îngrijirea feței, corp, păr salon de calitate.

Pentru păr

de îngrijire a părului profesională se realizează din cauza nutriție adecvată, hidratare, protecție și recuperare. Liderii recunoscut în probleme de frumusete sunt coafura Companiile din Statele Unite ale Americii, Spania, Franța. Multe linii de salon sunt fabricate în serie limitată și nu merg la vânzare liberă. producătorii ruși (ESTEL, Ollin) sunt deja alcătuiesc mărci internaționale de concurență serioasă, dar încă nu este cunoscută de clienți obișnuiți.

Citește mai mult  GEHWOL Cosmetics: Sortimentul Prezentare generală

Batist

British Salon cosmetic Clasa Brand. Mai ales populare cu sampoanele uscate, agenți de designul exterior. Pentru Rusia, brandul este încă într-o noutate, dar Compania a extins mai mult de 40 de ani și este considerat un expert real colorare și de stabilire. semn semnătură Acest brand a reușit să devină un design de ambalaj strălucitor.

Dikson

marca italiană de produse cosmetice pentru păr profesionale, care se vinde cu succes din 1965. Printre cele mai importante realizări de brand – unic patentat Sistemul „Color picături“ la nuanțe de par corecte. În plus, firma produce nuanțare măști, pudre și creme pentru clarificare, emulsie. Pentru a alimenta părul există serie Diksonatura și Argabeta cu unt de argan.Bioseria a fost dezvoltat pentru îngrijirea Keiras fără paraben.

Chi

de brand american specializat în eliberarea de salon produse cosmetice pentru păr. Marca comercială a existat din 1986, face parte din Farouk, lider recunoscut in frumusetea parului. Este aceasta companie care aparține de brevete pentru un colorant non-ammmonary rezistentă și nippers pentru îndreptarea cu un strat de keratină.

Marca CHI creează propriile sale mijloace, pe baza de mătase naturală, legate de structura firului de păr keratina cu 90%. Acesta oferă ușurința de absorbție și de asimilare a fondurilor. Marca are o serie:

 • Esquire Grooming – pentru bărbați+
 • Tratamentul Royal – pentru recuperare intensivă+
 • Power Plus – Pentru actualizare+
 • Ulei de măceșe – pentru par vopsit+
 • Keratina – pentru a restabili structura+
 • Enviro – Pentru netezirea.

Compania furnizează aceste și alte gamă de fonduri exclusiv în saloane, ceea ce confirmă abordarea profesională a afacerilor.

Galacticos

Salon Professional Cosmetics par, bazate pe toate cerințele pieței. Marca are o instalație de-ciclu complet în Rusia, laboratoare din Franța și Austria. Materii prime provine din America de Nord, America de Sud, Asia, Europa, atent selectate, gândită și designul de ambalaj. Printre produsele au reguli diferite.

 • îngrijire Ampower. Aici sunt prezentate complexe pentru blitzing împotriva pierderii, vitamina immunosophtner și un demaror activator al sistemului de culoarea părului.
 • vopsea crema. Seria se numește „Culorile Metropolis 7 continente“. Paleta de flori include zeci de nuanțe naturale și la modă.
 • Mai usoara Pulbere în ambalaj 500 g.
 • Oxidifiers Cremă Oxidant Loțiune-Activator. Prezentat sub forma unei mile, cu o concentrație de 1,5%, 3%, 6%, 9%, 12% în volum de 100-150 ml și 1 l.
 • Europa. Aceasta include 11 episoade pentru a rezolva diverse probleme ale parului. Puteți alege produse pentru îngrijirea de zi cu zi, păr vopsit, blond rece, în creștere ton, împotriva inflamației, confuz pentru piele sensibilă, hidratare, intinerire, pentru strălucire. Există o linie de sex masculin și o serie cu keratina pentru recuperare.
 • America de Sud. Mijloacele de recuperare intensivă în picături, elixire, sub formă de suspensie de celule, ser pentru sfaturi, acceleratoare și etheroles.
 • America de Nord. Styling styling pentru imagini creative. Sunt indelebile sprayuri-scindabile, protecție termică și 2 instrumente de faza de recuperare activă.
 • Ocean. O serie de șampoane și aparate de aer condiționat pentru păr vopsit și natural.
 • Instrumente pentru styling în aerosoli. Marca produce lac si mousse pentru coafuri de fixare.

Ollin Professional

marcă rusă de pe piață începând cu anul 2011. De la bun început Rata a fost făcută cu privire la dezvoltarea individuală a formulelor,aprovizionarea cu materii prime din țările UE, trecerea de certificare completă pentru produs. Marca comercială produce terapeutice și lăsând serie, seruri și concentrate.

Marca Una dintre primele pe piață a lansat peeling pentru scalp într-un format convenabil de șampon. În plus, Ollin are compuși pentru albire și vopsirea părului, ondulatoare chimice, laminare spa. Separat a introdus linia de bărbați de fonduri. line Styling include geluri, spume, lacuri, ceruri și spray-uri cu diferite grade de fixare pentru coafuri fixe.

Dovada vie

brand preferat de cosmetice de la Hollywood stele de cea mai înaltă categorie. Brandul California conduce cu încredere în studiile de vârf ale lumii. Brandul a fost creat cu participarea stilistului, a coaforilor, a medicilor de știință și profesioniști în domeniul biotehnologiei. Rezultatele dovezilor de locuințe Cosmetice profesionale.

 • DEPLIN. Instrumente de plasare pentru creșterea volumului. Există spray-uri, creme, șampoane, climatizoare, inclusiv confuz.
 • Restabili. Mijloacele acestei linii asigură o recuperare intensă și o protecție a părului.
 • Încreţi. Restita linia de nutriție intensivă, protecție împotriva efectelor adverse ale factorilor externi și a stilului luminos. Există un brand și seturi de călătorie din această serie.
 • Ziua perfectă a părului. Înseamnă pentru toate tipurile de păr. Dobânda specială Cauză Calitate Șampon uscat, masca de păr 5 în 1, șampoane umede și aparate de aer condiționat.
 • Stinge prin suflare. Instrumente de texturare și styling pentru a oferi coafura de luciu de finisare.
 • Răsuci. Curly Formulări de îngrijire a părului.
 • Drept. Linia de îndreptare a părului.
 • Stil de laborator. Serie pentru linii de textură, oferind coafura de expresivitate, fixarea elastică a firelor.
 • Control. O serie de mijloace de stil cu fixare puternică.
Citește mai mult  Pieptene, mișcare de aer

Schwarzkopf Igora

Fonduri profesionale de la companie, mai renumite pentru segmentul pieței de masă. Fondurile din Lineerul Igora sunt focalizate pe tonifiere și colorarea părului. Compania produce loțiuni de oxidante pe bază de ulei în această serie la o concentrație de 3%, 6%, 9%, blondă pulverizată. Gama de Igora oferă prezența unei loțiuni profesionale pentru îndepărtarea iluminării de vopsea și a cremă.

Printre coloranții acestui brand există multe produse interesante. Vopsea mouss-uri, Creme permanente de colagen Absolute Amestec Blend, serie Regal În Nyudova Gamma, special – pentru părul gri. Mixere pastelate Amestec peste vă permit să obțineți nuanțele necesare. Toner de neutralizare Vario blond Oferă o decolorare confortabilă cu nuanțe extracold.

înger profesional

Cosmetica profesionala profesionala franceza. Marca produce produse de lasă de înaltă clasă pe bază de apă termală, colagen de mare și materii prime de legume. Compoziția conține o doză mare de vitamine și microelemente. Nu există sulfații aici, iar cococlucozidul se realizează pe baza de nucă de cocos și fructoză ca agent de spumare.

Marca are certificate GMP, FDA. Printre fondurile Angel Professional este evidențiată „Adâncimi ale mării spa” pentru o nutriție intensă.

În plus, compania are șampoane pentru păr clarificat și gri, facilități pentru styling, creme de nutrienți cu indicatori de aciditate diferiți.

Sebastian Professional

Compania americana Sebastian Professional este unul dintre liderii mondiali în îngrijirea părului. A fost fondată în anii ’70 ai secolului XX John Sebastian și Jerry Kuzenz. Pentru istoria sa lungă, marca a reușit să inventeze forceps pentru ondularea, să facă o revoluție în colorare, să introducă tendințe în aer liber în stabilire. Printre produsele cultice – Cellophanes Tinting Vopsele cu efect de aer condiționat, șampoane uscate și mijloace pentru spălarea părului aplicată pe ele styling.

Pentru față

Evaluarea profesională de clasă profesională include branduri premium.

 • Medici de piele. Brandul australian specializat în producția de produse în conformitate cu principiile cosmacents, unirea proprietăților terapeutice și de îngrijire a produselor cosmetice. Compania are agenți în linie Eyetuck, Controlul zonei T Pentru a combate sclipirea grasă pe pielea combinată. Comunicate de marcă și mijloace instantanee – modelarea de modelare, cremă instantanee de ridicare Instant facelift Adiționarea meritată a cumpărătorilor, cauzează un domnitor și un conducător anti-îmbătrânire, precum și compoziții pentru pielea problemei.

 • La Roche poseda. Cosmetice profesionale pentru îngrijirea problemei cu probleme, conține apă termică valoroasă din surse de sulf. Compania produce reguli și serii anti-îmbătrânire pentru combaterea acneei, a compozițiilor antiinflamatorii, tonifiere, caracterizate de o calitate ridicată a produsului.

 • Ahava. Nivelul profesional de produse cosmetice israeliene. Uneltele conțin noroi mineral al Mării Moarte, sare de litoral valoroase și alte ingrediente naturale. Ahava are o selecție largă de produse cosmetice anti-îmbătrânire, de exfoliere, produse de regenerare. Este folosit în mod activ de cei mai importanți cositici ai lui Israel, Rusia, Europa.

 • Dr. Hadbad. Cosmetice profesionale rusești pentru pielea problematică și estompată. Fondurile create de marcă sunt dezvoltate sub controlul strict al cosmetologilor și aparțin bunurilor clasei premium. Printre produsele de interes – creme și seruri pentru față cu ceramide, măști de gel cu efect deoxid, serii Botu Sleil Ser Pentru a combate modificările legate de vârstă.
Citește mai mult  Soiuri și caracteristici ale lui Gigi Seruri

 • Caramel Couleur. Cosmetice decorative profesionale pe baza naturală. Marca de tranzacționare produce produse certificate ca organice. Printre seria de marcă – elementele de bază ale tonurilor minerale Complexitate, produse cosmetice Buze pentru buze, Ochi pentru ochi, Mâinile Pentru mâini și unghii, deteriorări pentru machiaj, perii, alte accesorii.

Pentru corp

Printre producătorii de produse cosmetice profesionale pentru corpul și procedurile de spa sunt liderii indiscutabili sunt branduri asiatice. Companiile considerabile includ următoarele.

 • Tradiții thailandeze. Brand din Rusia oferă produse de înaltă clasă realizate de rețete tradiționale thailandeze, compania are laboratoare în Federația Rusă și Thailanda. Compania are alge compuși pe bază de proceduri spa, foi de ambalaj, ulei de masaj cu laminarium. Daruri Creme de interes pentru mâini, zahăr Scrubs pentru corp, Lapte baie mici pentru picioare.

Gama totală a mijloacelor vă permite să furnizeze toate îngrijirile necesare și cabina în spa, și la domiciliu.

 • Thalac. cosmetice marca franceză pentru organism, bazate pe principiile talasoterapie. Marca a existat din 1983 și inițial a produs compuși profesionale pentru saloanele sale spa. Cosmetics sunt produse sub deviza eficienta maxima vizibila din prima aplicație. Algele este extrasă în Marea Mediterană, cosmetice cu proprietăți cuprinzătoare conține sare de mare, compoziții de hidratare includ apa termală, efecte anti-imbatranire – caviar negru.

 • Gigi. Marca producatoare de tot ce ai nevoie pentru salon profesional epilarea și de îngrijire după. Compania este specializată în fabricarea de ceară și parafină pentru îndepărtarea părului, creme analgezice, loțiuni, talca, geluri, uleiuri.

Producătorii de marcă folosesc multe saloane de conducere ale lumii.

 • Aravia Professional. Brand Cosmetics pentru Shuging, specializată în crearea de bunuri de îndepărtare a părului de înaltă calitate, cu pastă de zahăr. În plus față de compozițiile naturale direct pentru muncă, compania produce loțiuni de utilizare după procedură, geluri de curățare pentru antrenament cutanate, cremă cu panthenol pentru inflamație liniștitoare, vindecare și regenerare, micelari pentru curățare.

 • Algotherm. Brand cosmetic din Franța, producând fonduri pentru îngrijirea corpului fără parabeni, fenoxietanol. Produsele se bazează pe rețete de talasoterapie, pielea este întinerită, se hrănește cu minerale marine. Colagenul de mare din compoziție au un efect de întinerire pronunțat, de ridicare. Marca are 5 gampi de marfuri: Algopură Pentru pielea problemei, Algoregard – cu cea mai naturală compoziție, Expert algotime – pentru întinerire, Algoestential – pentru curățare, Algohydra – Pentru umidificare.

Cum de a alege?

Când alegeți produse cosmetice profesionale pentru păr, față, corp Merită navigarea cu privire la anumite recomandări.

 • Verificați disponibilitatea certificatelor. Toate produsele cosmetice de îngrijire de înaltă calitate le au, nu numai la nivel național, ci și pe sistemele internaționale de standardizare. Lipsa de certificat – semn de înșelăciune.
 • Tastarea preliminară completă. Grăsime, piele uscată, normală, combinată, este doar „topbergul de sus”. Profesioniștii alocă până la 20 de tipuri, iar pentru fiecare grijă va fi a lor.
 • Ia în considerare gradul de modificări legate de vârstă. În unele cazuri, chiar și produsele cosmetice de cea mai înaltă calitate necesită o completare obligatorie sub formă de proceduri hardware.
 • Teste privind reacțiile alergice. Pentru a face acest lucru, în liniile de produse cosmetice profesionale în cabină există întotdeauna sonde, acestea pot fi testate.
 • Se determină o problemă specifică. Fondurile profesionale funcționează cel mai bine în cazul în care este nevoie de specializare îngustă.
 • Combină de cabină și de îngrijire la domiciliu. Pick up seturi pentru auto-utilizare aceeași linie care utilizează un cosmetician, este de cel puțin pentru a asigura rezultatele obținute, pentru a le face prelungite.

Singurul mod de a găsi corect cosmetice profesionale ideal este de a face apel la serviciile de specialiști. Cosmetologi, trichologists, dermatologi vor efectua testele necesare și vor oferi recomandări cu privire la selectarea de fonduri pentru îngrijirea individuală.

În următorul videoclip, veți găsi o revizuire a produselor cosmetice israeliene profesionale Gigi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: