Cosmetice Tom Ford: Informații de brand și Sortimentul

Cosmetice Tom Ford: Informații de brand și Sortimentul

Tom Ford cosmetice este Produse selective, combinații rafinate, curaj și inovație. Cu toate acestea, colecțiile nu pot fi obținute altfel, când designerul și unul dintre cei mai frumosi bărbați lucrează la creația lor – Tom Ford. Linia de produse de marcă include produse cosmetice decorative, plecarea și parfumul.

Informații despre Marche

Tom Ford Cosmetics – Acest „creier de creier” al faimosului designer Tom Ford. Ieșirea acestei linii a fost mult așteptată, deoarece Tom Ford sa stabilit ca o persoană cu un gust subtil care știe cum să creeze lucruri de înaltă calitate.

Crearea propriei sale linii cosmetice a maestrului sa gândit chiar și la un moment dat când a lucrat în Gucci. În 2005, și-a fondat propria marcă, după care visul eliberării cosmeticelor a început să ia mai multe caracteristici reale. Tom Ford a început testare și studii de laborator, componente selectate, a creat formule unice.

Într-adevăr, cosmeticele au produs un furor, în mare parte datorită gândurii de destinație. Asa de, În linia puteți găsi ruj, care se încadrează perfect pe buze subțiri, făcându-le mai mult și seducătoare fără trucuri suplimentare. De exemplu, serurile pentru față, care, în câteva momente, fac piele strălucitoare și odihnită.

Popularitatea cosmeticelor se datorează faptului că autorul său nu a dat promisiuni goale, ci pur și simplu a făcut un produs de calitate. Chiar și în produsele publicitare nu există fraze despre funcționalitatea sa și efectul incredibil – vede de asemenea.

Caracteristicile cosmetice

Caracteristica de produse cosmetice Tom Ford poate fi numită componența sa. Acesta este un tandem eficient și în condiții de siguranță a ingredientelor naturale și realizările inovatoare ale cosmetologie moderne.

Extracte de plante medicinale, ceai verde, diverse uleiuri de origine vegetală – aceasta este cele mai frecvente ingrediente ale produselor cosmetice. Adesea, alergenul este excretat, ceea ce face ca produsele cosmetice să fie mai sigure. Pentru a îmbunătăți acțiunea de ingrediente naturale, cele mai bune de penetrare a acestora în straturile profunde ale epidermei, folosind realizările științifice.

Nu numai compoziția, ci și ambalarea produselor cosmetice Tom Ford atrage atenția și indicii cu privire la faptul că este o linie de premium. De exemplu, atunci când deschideți reticularea cu umbre face un sunet plăcut, abia audibil, comparabil cu zgomotul ușii la închiderea unei mașini de lux.

Maestro însuși spune că nu există lucruri mici pentru el. De aceea, toate produsele cosmetice au un pachet elegant, care nu este rupt, nu purtați.

Machiaj Tom Ford – este ca haine de designer, capabil să transforme orice. După cum a recunoscut de autor, obiectivul principal al produselor sale – este decor, transformarea femeilor și bărbaților. Potrivit maestrului, orice femeie – dacă o tânără fată sau femeie matura care are nevoie de produse cosmetice, care va sublinia importanța și unicitatea aspectului lor.

Vizualizări

cosmetice Tom Ford este împărțit în linia de sex masculin și feminin. O caracteristică a primului este o cantitate mare de frumusețe în ea. În plus față de compozițiile standard pentru utilizare înainte, în timpul și după ras, seria Tom Ford Men include noi produse – uleiuri și geluri pentru barba, geluri de duș, creme și seruri pentru piele, balsamuri de buze de igienă.

Vorbind despre direcția de cosmetice, să aloce următoarele produse.

Creme tonic

Caracteristica acestor compoziții este prezența componentelor hidratante în ele. Datorită acestui Acesta nu oferă doar un ten neted și ascunde imperfecțiunile pielii, dar, de asemenea, are grija de ea.

Există creme tonale separate pentru diferite tipuri de piele, inclusiv pentru pielea matură. Astfel de produse, conform producătorului, ascunde ridurile Mimic.

Aproape toate cremele tonale sunt produse în flacoane din sticlă cu o grosime de dozator.

Printre cele mai renumite din linia de produse – tonală bază Fundația Perfector fără de urmă. Acesta este caracterizat prin rezistență, acesta conferă un finisaj natural și radiante imperfectiuni ale pielii de mascare (inclusiv pori dilatați).

De asemenea, printre aceste instrumente sunt demne de atenție skulptoringi diferite bronzers și consistență cremoasă.

Produse cosmetice pentru sprâncene

În linia există creioane pentru sprâncene, geluri, fard de ochi. „Celebrity“ este o serie moale creion cu un larg, ardezie plat. Gel pentru sprâncene (și sunt împărțite în bărbați și femei), se poate realiza efectul de sprancene largi naturale, iar acest lucru fără sentimentul de film și senzație de păr lipit.

Produse cosmetice pentru ochi

Această linie iese în principal din mascara pentru ochi. Particularitatea sa este că O aplicație este efectul de naturalețe. Cu toate acestea, în cazul în care ați pus-o în 2-3 straturi, puteți obține efectul de gene false. În același timp, rimelul nu lipici firele de păr, nu le îngroșa. Fiecare cili ca și în cazul în care învăluită într-o ceață neagră.

În linia de produse cosmetice pentru ochi, este în valoare separat Alocarea Bilateral ochi Definirea Pen. Pe de o parte, el are o perie, care este convenabil pentru a desena linii largi. Pe de altă parte – Flomaster, optim de a aplica linii subțiri. Căptușeala se distinge prin rezistență, tentă neagră profundă și abilitatea de a trage o săgeată fără curățare, aceeași saturației pe toată lungimea de la prima aplicație saturată. Nu trebuie să-și petreacă mai multe straturi.

Patru culori fard de ochi

Potrivit fashioniste celebre (și printre cosmetice cosmetice Tom Ford – Beyonce si Jennifer Lopez) Cream umbre Palets pe 4 culori – acest „inima“ de colectare. Paleta de culori a ales designerul însuși. În plus, în dezvoltarea compoziției, au fost folosite cele mai noi tehnologii, datorită cărora a fost suficient pentru a aplica umbre în 1-2 straturi pentru a obține o culoare saturate și rezistent. Culorile sunt combinate armonios unul cu celălalt și datorită sănătății paletei cu ajutorul unei „casete” ale umbrelor, pot fi create atât machiaj luminoase, cât și cele mai calme.

Îngrijirea pielii Cosmetice

A apărut oarecum decorativ, dar acum marca este reumpletă în mod activ cu mijloace similare. În primul rând, acestea sunt diferite ser de acțiuni instant, scrubs, măști și creme. Produsele sunt disponibile separat pentru femei și bărbați.

Printre compoziții celebre – seric și cremă-concentrat bazat pe ceai verde premium și cofeină. În plus, produsul include peptide, acid hialuronic.

Ruj

Rujul în sticla neagră cu o inscripție laconică TMAG-uri cu designul său nobil. Cu toate acestea, ceea ce este în interior nu mai puțin plăcere. Acestea sunt cele mai multe nuanțe, textura cremoasă și aplicația impecabilă. Fondurile nu se frământe și nu se rostogolesc.

Datorită compoziției naturale, inclusiv uleiurile, rujuri, de asemenea, îngrijirea buzelor, hidratare și mănâncă-le.

În plus față de produsele cosmetice, Tom Ford este angajat în crearea de parfumuri, și au început să fie produse, chiar mai devreme decât a apărut colecția de cosmetice. Parfumurile sunt, de asemenea, împărțite în femei și bărbați. Prima aroma a fost autentic Orhideea Neagra. Ea se bazează pe o esență de orhidee negru crescut în mod special pentru a crea acest parfum.

Parfum a avut un succes uimitoare, care autorul a venit peste crearea de noi parfumuri. Imediat după Orhideea Neagra, Moss Brèches, Tutun Vanille, Oud din lemn a apărut pe tejghelele buticuri de moda.

În cazul în care aromele anterioare împărtășite asupra femeilor și bărbaților, atunci În 2007, o colecție UNISEX apărut, care include 12 parfumuri. Aromele au fost curajos și senzual. Pentru a judeca modul în care Îndrăznind sa dovedit a fi parfum, este posibil numai prin faptul că publicitatea datelor aromas a fost interzisă într-un număr de țări, datorită sincerității sale.

Cea mai strălucitoare colecție de parfumuri este luată în considerare Amestec privat. Autorul însuși a numit aromele unui laborator unic, în care cele mai bune idei sale au fost încorporate. Caracteristica liniei este doar arome naturale în compoziție, care sunt dezvăluite fără probleme și treptat. Numărul total de nume (parfum, apă de parfum și deodorante) în colecția – 37.

Examinați recenzii

Multe feedback pozitiv ca femei obișnuite și artiști profesioniști de machiaj au primit Umbre Tom Ford Culoare cremă pentru ochi într-un borcan de sticlă decojită.

Pentru a le aplica, va avea nevoie, de asemenea, o perie plată specială. A avantajelor se poate observa rezistența lor. Umbrele nu se rostogolesc, nu tipărite, să-și păstreze intensitatea. Ei, de altfel, poate fi ajustată în funcție de cantitatea de straturi.

Produsul nu necesită o aplicație preliminară obligatorie a bazei. Deși această tehnică vă permite să creșteți persistența umbrelor la 8 ore.

Evaluarea ridicată a utilizatorilor primește produsul „2 în 1”. Acesta este un palet cu o evidențiere și sculptor Tom Ford. Fashioniștii notă wellness și armonie de nuanțe, simplitate de aplicare, decisivitate de înaltă calitate și rezistență la produs. Potrivit recenziilor, acest sculptor este foarte pigmentat, deci este necesar să o aplicați într-o cantitate mică. În caz contrar, există riscul de a obține „dungi ruginite” pe față.

Multe feedback pozitiv are Lady Lady Private Box Color de buze. Include 12 nuanțe, de la nud la maro de ciocolată. Buze de ruj chiar și pe buze uscate, oferindu-le și hidratantă suplimentară, nu se rostogolește.

Tom Ford Cosmetics Review Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: