Cosmetics Beauty Bombă: Informații de brand și Sortimentul

Cosmetics Beauty Bombă: Informații de brand și Sortimentul

Cosmetics Beauty Bomb a devenit un luminos „explozie de culoare“ pe piața rusă. Celebrele bloggeri Gvorg și Katia Adushkina, cunoscând perfect interesele și nevoile publicului de tineret, au fost atașate la crearea de produse, iar paleta de nuanțe va invidia orice preocupare majoră. Faceți o prezentare detaliată a produselor cosmetice machiaj gestionate de multe celebre machiaj artiști, stiliști și jurnaliști de publicații la modă. Asta e doar informațiile detaliate disponibile este destul de dificil de apel.

Înainte de a ști ce este inclus în setul de produse sau o colecție de fonduri și să evalueze avantajele lor, este în valoare de a studia informații despre brand în sine, în detaliu, ia în considerare comentariile celor care au deja timp pentru a încerca noutăți luminoase sub marca frumusețe Bombă. Apoi să-l dau în sortiment, și în particularitățile acestei cosmetice neobișnuite va fi mult mai ușor.

Informații despre Marche

Tineretului decorative Cosmetics Beauty BOMBA – Acestea sunt produse marca, care a fost creat special pentru segmentul de piață în masă, sau, mai degrabă, pentru vânzări în rețea „Magnet cosmetice“. Chiar și formatul acestui brand este chiar neobișnuit pentru piața rusă, pentru că este rezultatul colaborării la modă a echipei responsabile pentru producerea, și unul dintre cei mai mulți artiști machiaj creativ de Gevorg. El a fost cel care a creat imagini publicitare memorabile și a ales o paleta de culori cu care fiecare fată poate încerca pe stilul unui unicorn curcubeu sau o sirenă de lux.

Producția este realizată în China de Zhongshan Fulin COSMETICS CO. Ltd., De asemenea, cunoscut pentru eliberarea MAKEUP SLEEK, Eva Mozaicul, Misslyn, Cosmia.

Beauty bombă se poziționează ca un producător de produse cosmetice decorative pentru publicul de vârstă de la 14 la 25 de ani, dar aceste cadre sunt destul de condiționate. În plus față de mijloacele luminoase cu neon revarsarile si culori acide, printre imens selecție de produse este foarte posibil de a găsi carcasele mai tradiționale, dermatograful, paleti de umbre sau BB-creme care pot fi utilizate în ziua make-up. Mijloacele sunt spălate cu apă caldă și nu necesită utilizarea de loțiuni speciale pentru eliminarea produselor cosmetice decorative.

pariuri Brand Frumusete bombă o audiență de tineret și oferă o abordare cu adevărat revoluționar de stabilire a prețurilor. Toate fondurile în linie sunt mai putin de 400 de ruble. În același timp, nivelul lor respectă pe deplin alte loturi limitate de mărci comerciale mult mai eminente.

Argumente pro și contra cosmetice

Cosmeticele decorative sub bomba de frumusețe de marcă sunt vândute numai în 1 lanțuri de magazine, dar într-unul dintre cele mai mari, prezentate în majoritatea orașelor din Rusia. Exclusivitatea acestui produs în combinație cu cea mai mare parte este unul dintre principalele avantaje. Dar, pe aceste avantaje, nu se termină.

 1. Respectarea deplină cu tendințele Instagram. Fiecare colecție se concentrează pe crearea unei imagini complete de modă – de la sfaturile unghiei la strălucirea buzelor. Toate elementele sunt combinate fără cusur între ele.
 2. Preț accesibil. Puteți găsi produse care nu vor fi ruinoase chiar și pentru un portofel școlar.
 3. Informații deschise. Brandul este împărțit în mod activ la secretele producției și recomandărilor pentru realizarea machiajului.
 4. Textura ușoară a fondurilor. Vă permite să păstrați frumusețea pielii tinere, nu împiedică respirația ei.
 5. eliberare regulată a liniei de produse noi. Ei ies la fiecare 3 luni – doar pentru a schimba anotimpurile.
 6. Ecologie. Produsele nu sunt testate pe animale, testate în mod excepțional fără utilizarea experimentală a vieții.
 7. Calitate. Cosmeticele sunt control stricte, producția se desfășoară în China, dar în conformitate cu standardele rusești și europene.
Citește mai mult  Șaptesprezece Cosmetics: Sortimentul Review

Contra sunt, de asemenea, prezente. Este important să înțelegeți că majoritatea produselor necesită o utilizare foarte atentă în machiajul de zi – Culoare Bright este dificil de a face un element de imagine neutră. Dezavantajele includ Nu este prea mare ambalaj de calitate. Casserele grele pot fi, de asemenea, o problemă serioasă.

Chiar și în căptușeli sunt silicon, ceea ce necesită o pregătire atunci când se aplică.

Vizualizări

Printre instrumentele de machiaj, bomba de frumusețe poate găsi toată varietatea de produse de care aveți nevoie. Seturile care pot fi date ca un cadou, colecție de ruj, carcase, umbre, creme pentru nuantare pielii – acestea merită analiza mai detaliată și studiul.

Coș de cadouri

În această categorie, există un box corporatist de la Kati Adushkina, colectate de blogger de frumusete la modă, pe baza propriilor sale preferințe în alegerea produselor de machiaj. Următoarele mijloace BEAUTY BOMBA incluse:

 • uscat palet umbre umbra mea+
 • Mascara MY BOMB Lashes+
 • Bomb Creion Creion Creion+
 • luciu de buze si ruj BOMBA LUCIU.

Toate acestea sunt ambalate într-un elegant mini-caz și decorate într-un singur stil, cu întreaga paletă a brandului.

J-BEAUTY

Această colecție luminoasă a fost creată cu participarea directă a Gevorg și este inspirat de tradițiile din Japonia, în cazul în care o importanță deosebită este acordată îngrijirea feței. Neobișnuite și texturi utilizate în această colecție – arata un pic neobișnuit. În caz contrar, colecția merită cu precizie admirație pentru publicul țintă.

Printre produsele sale se pot observa un sac de cosmetice elegant, precum și o serie de mijloace uimitoare.

 • Aiglos – Lucrați pentru pleoape cu un efect de aplicare umedă pentru machiajul de ochi trend. Instrumentul este reprezentat în 3 nuanțe: Vasabi, Poliureau Purple, Pink-Coral. Luciu are o durabilitate ridicată, nu se lipi, efectul lucios este ușor ușor, dar încă vizibile, dă o centime trendy aspect umed.
Citește mai mult  Cosmetice I.C.Laborator: Compoziție și Sortimentul Prezentare generală

 • Tonal BB Cream. Compoziția cu o grijă și formula nuanțare asigură că rezultatul dorit este – o bază de lumină, care face pielea perfect chiar și strălucitor. Instrumentul este reprezentat în 3 nuanțe, puteți alege opțiunea cât mai aproape de natural. Crema poate fi consolidată Fata de putere și pentru a atinge tonul fără cusur.

 • Harajuku. Această umbră de palet se distinge prin luminozitate incredibilă. Inspirat de districtul Tokyo Kharazyuk, designeri ofera 4 culori la modă, care pot fi combinate fără restricții. Violet, verde, galben sau Fuchsia – Fiecare nuanta poate fi folosit ca un element independent sau cu o bază de date aplicată cu un creion de ochi dublu față-verso.

 • Mascara colorată. Culoare roz și albastru aici sunt prezentate în performanțele lor cele mai luminoase. Poate fi combinat cu cerneală neagră de bază sau cu căptușeală luminoase, contrastante. perie specială este bine împărțit de gene.

 • Creion Kayal. Nu doar creion de ochi, dar o culoare explozie reală. Instrumentul este foarte rezistent, formează o linie clară plat, potrivite pentru a crea săgeți duble moda. Scoateți-l din ochi va trebui să compoziții speciale. Paleta de culori Datat: ultramarin, neon portocaliu, fucsia și negru clasic.

 • servetele matisare. În timpul zilei, ele pot fi ușor atașat cu ușurință la fața pentru a îndepărta excesul de luciu și strălucire grăsime. Efectul îndreptat în toate circumstanțele pot fi obținute instantaneu, pur și simplu, având un ambalaj de astfel de șervețele într-o geantă de mână.

 • Lip Tint Kawaii. Soluția optimă pentru cei care doresc să fie încrezători în luminozitate de culoare pentru întreaga zi. Instrumentul este dezvăluit pe buze cu o nuanta de roz, are un companion plăcut, dă volum și luciu de buze, ceea ce le face bine îngrijit.

 • Cremă de față. Cremă în Panand de ambalare cu mirosul de bambus – ceea ce este necesar pentru piele pentru îngrijirea eficientă. Mijlocul este ușor, textura de aer, un efect pronunțat hidratant datorită uleiului de shea în compoziție.

Electric Apus de soare

Colectia pentru cei care doresc să strălucească. Printre produsele sunt Prep Set Glow – Spray potrivit pentru tonifiere, fixare machiaj, creând efectul de prospețime aproape instantaneu. Convenabil pulverizator funcționează uniform. Nucă de cocos parfum nu este enervant.

Un alt produs – rimel, capabil să reziste sub duș, fluxul de lacrimi amare și înot în piscină. StormBorn va dura mult timp și nu va lăsa în jos într-o situație extremă. Machiaj complet Browparty – gel transparent, fixarea rezultatului creion sprancene. Puteți face și consolida o laidness la modă sau de a realiza netezime perfecta.

Citește mai mult  Cosmetice pentru copii: Revizuirea soiurilor și reglementărilor

gel eyelvering Gel Liner și vin separat ciucuri formează perechea perfectă. porcelines solide și o formă specială de tăieturi face posibilă atingerea linie perfect plat de albastru, roșu-portocaliu sau umbra negru. Pentru buze, este, de asemenea oferit o mulțime de interesant – sclipici sau ruj într-o traistă cu o tentă de albastru nud, coral sau efect holografic transparent.

Fata de ardere – Universal elevator cu tonuri calde pentru machiaj. Puteți aranja accente cu o perie sau act straightforwards – efectul va fi în continuare incredibil.

Puteți obține, de asemenea, un efect de tăbăcire cu un lichid Haightera-Bronz Doza de Soare. Strălucire strălucire Fata corespunde perfect cu filozofia machiaj moderne, prezentate în 3 nuanțe, potrivite pentru utilizare ca umbre ochi.

Examinați recenzii

  Stânga de make-up artisti profesionisti, buggers de înfrumusețare și alți specialiști Comentarii despre cosmetice Frumusete Bombă arata destul de demn. Cu toate acestea, principalele criterii de succes pot fi luate în considerare opiniile neprofesioniști. Consumatorii evaluat imediat luminozitatea paletei și combinația neobișnuită, texturi, texturi. Prima impresie de cosmetice este o luminozitate excavarea – în urma testelor efectuate, acesta se înlocuiește cu înțelegerea că tonurile cele mai țipau sunt realizate într-o versiune translucid si arata destul de organic, chiar și în imaginea de elevi de liceu.

  Cum de a sărbători cumpărători în comentarii lor, BEAUTY BOMBA pentru machiaj referiri explicite la cultura japoneză, anime sau manga stilisticii. Acest lucru este ca un public de tineret, care se poate închide la recrearea imagini de personaje preferate cu ajutorul produselor cosmetice. În ceea ce privește particularitățile fondurilor ele însele, unele umbre nemulțumire cauza uscate, mai degrabă stropite repede în timpul zilei. Dar un agent de evidențierea și în 1 tub de sculptura, din contra, lauda – este economic și îl face ușor pentru a obține claritate și expresivitate.

  A atras atenția clienților și marcator spranceana – titted (în format Fomaaster). Cu acesta, este posibil să se umple „golurile“, să stabilească forma, pur și simplu prin tragere la firele de păr care lipsesc cu un ciucure specială. Este convenabil și evită cheltuielile pentru microblading. Singurul minus al titlului – este imposibil să-l dețină pentru o lungă perioadă de timp, fără un capac – se usucă instrument.

  Beauti Bomb Cosmetics Review Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: