Cum de a alege un deodorant pentru corp?

Cum de a alege un deodorant pentru corp?

Selectarea armei de transpirație este un proces natural pentru orice persoană, dar pentru o femeie este o problemă reală. Acest fenomen strică starea de spirit, hainele murdare, se simt nesigur. Pentru a scăpa de această problemă, ar trebui să învățați cum să alegeți deodorantul drept al corpului.

Descriere

Produsele oferite pe piață de la transpirație și miros neplăcut sunt prezentate într-o gamă largă. Componentele speciale care fac parte din astfel de fonduri contribuie la o scădere a transpirației. Luând în considerare diferențele în activitatea sistemului hormonal, producătorii moderni oferă reguli pentru bărbați și femei. Pentru a da corpului de parfum blând, blocarea mirosului de sudoare, substanțele de deodorizare sunt adăugate la compoziție.

În plus față de eliminarea problemei transpirației, aceste componente oferă și prospețime, confort, un sentiment de răcire plăcută. Elementele incluse reglează nivelul de aciditate și reține efectul pentru o lungă perioadă de timp. Deodorant clasic include următoarele substanțe:

 • Vitamine+
 • Elemente de atenuare+
 • Excius+
 • Componentele bactericide+
 • Uleiuri și alte elemente inofensive pentru piele.

Mirosul neplăcut cu transpirație apare atunci când penetrarea microorganismelor dăunătoare în fisurile armpiturilor, deodorantul de înaltă calitate distruge bacteriile dăunătoare, blochează transpirația, îngrijește cu atenție pielea.

Soiuri

Deodorant pentru organism din diferite mărci poate fi produs în următoarele forme:

 • spray+
 • clip video+
 • Băț+
 • cremă.

Opțiunea cea mai igienică este pulverizarea. Este pulverizat pe piele la o anumită distanță, adică, nu contactează direct pielea, ceea ce înseamnă că mai mulți oameni pot folosi o sticlă. În plus, un astfel de formular împiedică accesul florei dăunătoare. Minus sprays în asta Nivelul de transpirație pe care nu îl reduce, ci pur și simplu reîmprospătați pielea și eliminați mirosul. Dar printre deodoranții de pulverizare există multe soiuri prevăzute în mod specific pentru a preveni divorțurile asupra îmbrăcămintei.

Citește mai mult  Organizatori pentru produse cosmetice: soiuri și recomandări pentru alegerea

Deodorantele și poemele cu bile sunt folosite cu transpirație mare. În acest caz, instrumentul absoarbe excesul de umiditate și, prin urmare, se potrivește oamenilor cu problema transpirației abundente. Printre minusurile de agenți igienici solizi ar trebui să fie notate prin media lor, în medie, efectul durează până la 10 ore, iar apoi deodorant începe să acționeze în rănirea pielii axilor.

Faptul este că aceste acționări a fondurilor, înfundând porii și fără a lăsa sudoarea.

Dacă sunt pe piele prea lungi, dermistul oprește respirația, ceea ce amenință uscarea și aspectul fisurilor din zona axilor. Dacă faceți o alegere între forma minge și stip, a doua opțiune are un efect mare, dar lasă pete pe haine. Deodorantul cu bile este folosit cu probleme ușor mai puțin la scară largă, dar când este folosit, uneori este necesar să așteptați mult până când agentul se usucă.

Cea mai mare varietate este crema deodorant. Durabilitatea lui se datorează faptului că o femeie folosește o cantitate foarte mică de. Crema poate fi aplicată în orice parte a corpului, este convenabilă pentru utilizare, are un efect eficient, poate avea un parfum ușor discret.

Cum să ridici?

Verificați deodorantul corect al corpului. Recomandări importante vor ajuta.

 • Determinați tipul de piele. Dacă derma axilor se distinge prin uscare, atunci nu luați mijloacele cu conținutul alcoolului. Această componentă va agrava în continuare statul, va fi iritat și peeling. Cu piele normală sau grasă, deodoranții pe bază de alcool sunt de asemenea potriviți.
 • Dacă pielea este uscată și folosirea alcoolului este nedorită, încercați o masă de fântână – Proprietățile acestui alcool au de obicei un efect pozitiv asupra stării pielii.
 • Dacă problema principală – Acesta este un miros neplăcut, alegeți opțiuni cu tricloză. Această substanță, împreună cu alte elemente bactericide, ucide microorganismele, care atunci când sudoarea este selectată și provoacă miros.
 • Când transpirația abundentă are loc în situații de anxietate și emoție, Cumpărați efecte antidrestre. De exemplu, zincul contribuie la o reducere a transpirației în stare stresantă, așa că îl căutăm într-un deodorant.
 • Unii cumpărători aleg deodorant de corp prin miros. Parfumul plăcut este o componentă importantă a produselor de igienă, dar nu de bază, astfel încât alegerea mirosului să devină ultimul punct la cumpărarea unui deodorant.
 • Dacă cumpărătorul suferă de alergii la mirosuri străine, atunci Este mai bine să acordați preferință produselor minerale.
 • Verificați fluxul sticlei. Asigurați-vă că capacul este bine deșurubat și nu va exista nici un efort pentru a apăsa distribuitorul de pe pulverizare.
Citește mai mult  Alegem fard de ochi de Anul Nou

Alegeți un produs natural

Atenție separată merită agenți naturali sau organici, care se disting printr-un număr mare de uleiuri esențiale și extracte de legume în compoziție. Ele sunt bune pentru că nu deranjează procesele naturale ale pielii, nu interferează cu respirația sa naturală, dar perfectă cu problema unui miros neplăcut. Un astfel de deodorant parfumat este cel mai potrivit pentru persoanele cu sensibilitate ridicată a pielii sau predispuse la alergii.

Având preferate deodoranții naturali pentru îngrijirea corpului, ar trebui să cumpărați produse cosmetice certificate.

În același timp, uita-te pentru produsele cu eco-facturare, care confirmă absența componentelor de origine sintetică. Cea mai Compoziția inofensiv deodorant conține arome, miros transpiratie lichidatoare sau substanțe bactericide: alcool sau triclosan.

Branduri

În prezent, producția de deodorante pentru femei pentru organism este implicat într-un număr foarte mare de firme de cosmetice din întreaga lume. Produsele de diferite mărci pot avea atât argumente pro și contra. De exemplu, Cele mai importante poziții de pe piață ocupă deodorante Nivea. Femeile ca o gamă largă de produse, costuri democratice, availableness public, cu toate acestea, judecând după comentarii, reacții alergice pot fi observate atunci când se utilizează produse Nivea.

În acest sens, un deodorant pentru organism devine mijloace mai sigure Gehwol. Femeile apreciaza versatilitatea acestui produs, deoarece este potrivit pentru toate tipurile de piele. fonduri GEHWOL copiator cu sarcinile lor calitativ, dar nu este atât de ușor să le găsiți în magazine și farmacii.

Recenzii bune primesc deodorante FA. Compania produce instrumente de igienă personală în diferite forme, încercând să combine protecția eficientă împotriva transpirației și a varietății aromelor.

Potrivit utilizatorilor, unele spray-uri Fa sunt caracterizate destul de caustice, dar instabile miros, de asemenea, clientul sperie prezența aluminiului în compoziție.

Cum de a alege un deodorant, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Citește mai mult  cosmetice arabă: argumente pro, contra și mărcile de rating
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: