Cum de a elimina petele de deodorant?

Cum de a elimina petele de deodorant?

Antiperspirantele joacă un rol important în viața fiecărei persoane. Utilizarea acestor fonduri are, în plus față de proprietățile pozitive, un dezavantaj important este urme pe haine care se întâmplă foarte dificil de a elimina. Trebuie să ia în considerare opțiunile pentru combaterea unor astfel probleme.

Caracteristici de îndepărtare a urmelor de haine

Afișează petele de deodorant ușor dacă știi unele dintre caracteristicile acestui proces. Despre totul în ordine. Poate că trebuia să observați că frunzele antiperspirante diverse pete pe haine. Aceasta este o explicație logică:

 • Pete albe apar din cauza de contact a unui produs redus cu materialul, care seamănă cu albicios, ceara+
 • pete galbene Alimentare, ca urmare a reacției sărurilor de aluminiu conținute în antiperspirantul, cu secreții sudoare.

Oricare dintre aceste pete au nevoie pentru a elimina imediat una dintre metodele pe care le vom vorbi despre. Fiecare spălare, fără prelucrare prealabilă exacerbează situația și complică procesul de a scăpa de pete. Substanțele chimice care sunt conținute în pulberi de spălare sunt chiar mai fixe, făcându-l stabil și dificil. De asemenea, un astfel de efect este posibil ca urmare a efectelor apei calde.

Țesăturile diferă în tip, structură și culoare. Aceste caracteristici trebuie luate în considerare în lupta împotriva urmelor de la antiperspirant.

Țesături naturale

Când lucrați cu in, bumbac și alte materiale delicate naturale, este mai bine să utilizați alcool amoniac sau alte substanțe care sunt calculate pentru astfel de țesuturi. Orice mijloace cu clor în compoziție este imposibil. Cea mai convenabilă și nu mai puțin eficientă este un spray care afectează delicat lucrurile de la ei.

Lână și mătase

Pentru a lucra cu lână și mătase, trebuie să alegeți fonduri de economisire în care aparțin sare, săpun și sodă. Alegerea soiurilor agresive, puteți strica cu ușurință produsul.

Denim

Denimes rareori trebuie să elimine pete de la utilizarea deodoranților. Dar, uneori, pe cămașă puteți detecta urme caracteristice. Când lucrați cu Denim Nu pot folosi albire, care pot lăsa divorțuri de lumină pe haine. Excepție se referă numai la oxigen. De asemenea, tesatura denim Nu tolerează apă caldă, uscarea în soare și revoluții înalte. Dacă respectați aceste recomandări, chiar și petele vechi vor fi dezactivate eficient și în siguranță.

Sintetică

Sintetic are nevoie de șaibe mai frecvente. Pentru astfel de materiale puteți utiliza oricare dintre fondurile disponibile. Spălarea se poate face într-o mașină de scris pe revoluțe scăzute și la temperaturi scăzute sau manual, dar ar trebui evitată răsucire puternică.

Pentru ca urmele deodorant să fie îndepărtate calitativ și pentru totdeauna, este necesar să se ia în considerare, cu ce haine de culoare ar trebui să fie afișate.

alb

Cu o cârpă albă, puteți elimina urmele galbene cu peroxid și oțet. Uscarea la soare va face un rezultat mai eficient. Sintetice albe bine și curățate în siguranță Cu aspirină.

Întuneric

Pânză întunecată a curățat bine cu Săpun economic. Dacă această metodă nu a dat un rezultat pozitiv, alcoolul vine la salvare, suc de lămâie și detergenți de spălat vase. Eficiența ridicată demonstrează Un amestec de sodă și oțet, dar nu poate fi utilizat pe țesuturi delicate.

Colorat

Materiale colorate, inclusiv lucruri roșii, necesită prudență în alegerea unei metode de îndepărtare a petelor. De exemplu, lâna, mătase și viscoză se tem de oțet, care poate fi utilizată în siguranță pe alte țesuturi. Mai mult decât atât, va face vopseaua mai stabilă. După oțet, puteți utiliza săpun sau produse chimice de uz casnic speciale.

Petele salar sunt meritate separat, care sunt mai greu de adus. Prin urmare, este necesar să se elimine poluarea imediat după apariția lor și să nu așteptați, când tricoul se întărește în câmpul Armei. Pentru a combate o astfel de poluare complexă, trebuie să utilizați următoarea metodă:

 • Stain frecări în săpun obișnuit de cumpărături+
 • Asezam produsul într-o soluție de săpun cu cel puțin 6 ore+
 • Clătiți cu atenție+
 • Dacă efectul dorit nu a fost atins, sare și trei perii+
 • spălăm produsul, ridurile și uscarea.

Prezentare generală a remediilor populare

Eliminarea urmelor de la antiperspirant pot fi ambele instrumente de licență care sunt disponibile în fiecare casă. Eficacitatea acestor metode a fost dovedit în mod repetat în practică.

 • Vodcă perfect cu pete de descurcă natură diferită, inclusiv deodorante. Trebuie să fie aplicată zonei poluate și să lase un lucru într-un astfel de stat cu 45-60 de minute. În acest moment, trebuie să fie pregătită o soluție concentrată de săpun. Acesta este șters de haine, cenușă bine și uscat.

 • Oţet De asemenea, vă permite să spălați rapid și eficient poluarea de haine, în special cu lucruri întunecate. Un oțet de masă obișnuită trebuie să fie înmuiate într-un loc poluat și se lasă într-un astfel de stat timp de aproximativ o oră și jumătate. Rămâne doar să se spele și să se usuce. Un astfel de mijloc nu poate fi folosit pe țesuturile ușoare, deoarece pot cumpăra o nuanță galbenă.

 • Lichidul de spălat vase Utilizate în mod activ pentru a elimina petele de natură diferite la domiciliu. Pe piesele de la antiperspirant trebuie să aplicați o cantitate mică de compoziție, să pierdeți în greutate și după o jumătate de oră pentru a clăti. Cu poluare severă, trebuie să repetați procedura.

 • Acid acetilsalicilic Există practic fiecare kit de prim ajutor, în timp ce puțini oameni se gândesc la efectele ei de rezistență. Pentru a scăpa de pete trebuie să fie încoronată 4 comprimate. Se adaugă o mică apă la pulberea obținută. Trebuie să obțină un amestec gros de umastare. Aplicăm compoziția rezultată privind poluarea și se lasă la uscat. Welsh și ștergere.

 • Sifon Folosit de o schemă similară, care a fost descris mai sus.

 • Suc de lămâie Este necesar să se stoarce pe petele și se lasă timp de 45 de minute. Apoi înfășurați produsul cu un mod manual.

 • Apă oxigenată – aceasta este peroxidul de obicei, pe care le prelucrează rănile. Instrumentul este aplicat petelor, se lasă timp de 2 ore, după care rămâne doar să se spele produsul. Rezultatul va fi mai bine dacă adăugați un pic de gel pentru spălat vase și bicarbonat de sodiu.

 • Amoniac divorțat cu apă în proporții egale. Acest mijloc poate fi curățat chiar și pete vechi și mari. alcool de vară se menține pe produs pentru doar câteva minute – de data aceasta va fi suficient pentru a obține un rezultat pozitiv.

 • Sapun de rufe Nu există nici o restricție cu privire la culoarea de tesatura – aceasta este versatilitatea sa. Săpunul trebuie să mănânce, este mai bine să se grăbească pe glore și să se dizolve într-o cantitate mică de apă. Compoziția rezultată este aplicată la poluarea, după care îl puteți șterge.

 • Amoniac este un instrument puternic de utilizat cu prudență. Va fi suficient pentru a-și reîncărca hainele pe haine, deoarece va deteriora irevocabil. Acest mijloc este contraindicat pentru materialele delicate. Pentru a lucra cu amoniac, este necesar să se utilizeze mănuși. Remedierea este divorțată în proporții egale cu apă. În această soluție, umezi petele de burete și de proces. Ne așteptăm câteva minute și șterse produsul manual sau într-o mașină de spălat.

 • Sare În mod surprinzător, demonstrează o eficiență ridicată atunci când vine vorba de îndepărtarea poluării complexe și eliminarea mirosurilor neplăcute. Locația cu pata trebuie să fie pre-amestecată, apoi să ajungă suficient pentru a adormi cu sare și a pleca în acest formular cu 12 ore. Umed din nou, sare și trei mâini. Spălăm chestia.

 • Normal Capron, din care dresuri adimensionali de sex feminin fac, ajuta la eliminarea urmelor albe din antiperspirantul. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-și piardă locul cu poluarea printr-o bucată de C.Cappon.

Cum de a elimina urmele de substanțe chimice de uz casnic?

piese de spălare de deodorant și mijloace speciale care puse la bătaie în magazine.

 • Frau Schmidt Ei bine cunoscute stewardese. În sortimentul de acest producător, de multe inalbitor cu un efect moale și pete speciale. Bazat pe baza unui concentrat biliar. Oricare dintre aceste mijloace afectează ușor materialul, își păstrează structura și luminozitatea culorilor sale. Cu oricare dintre ele nu va fi o problemă la ploaie lucru iubit.

 • Dispărea este un mijloc popular de îndepărtare a petelor de caracter diferit. Compania produce compoziții lichide și sub formă de praf, care, cu aceeași eficiență, face față cu cele mai multe pete complexe, inclusiv deodorante.

Fiecare pachet are o instrucțiune detaliată cu privire la utilizarea.

 • Amway Deși este o companie de rețea, dar fondurile acestui brand sunt cu adevărat eficiente în ceea ce privește combaterea poluării diferitelor complexități. Aceste substanțe chimice de uz casnic elimină ușor petele chiar cu țesături delicate și sunt sigure pentru oameni. În sortiment, puteți găsi cu ușurință instrumentul potrivit care va fi potrivit pentru un caz specific. Pielele sunt produse sub formă de pulberi, concentrate, geluri și spray-uri.

 • Dr. Beckmann De-a lungul anilor sa bucurat de popularitate de invidiat de la gazde. Un astfel de succes este explicat prin înaltă calitate și accesibilitate. Puteți alege un remediu universal sau cumpărați o remover specială pete, care este concepută pentru a combate petele de la antiperspirant.

Recomandări utile

Și la sfârșit – mai multe recomandări utile, Care va contribui la returnarea produsului aspectul său anterior:

 • În cazul utilizării substanțelor chimice de uz casnic, este necesar să se studieze cu atenție recomandările producătorului și să adere la ele, altfel se poate strica lucru și chiar dăuna sănătății dumneavoastră+
 • Orice mijloc are o dată de expirare, după care acesta nu poate fi utilizat+
 • Înainte de a aplica oricare dintre metodele descrise mai sus, este necesară testarea pe o piesă de îmbrăcăminte invizibilă+
 • Pentru a preveni formarea de frontiera zonei prelucrate, este necesar să se piardă o contaminare puțin la peria și umeziți zona înconjurătoare tesatura+
 • Curățarea are nevoie de poluare de la frontiere la mijloc, în acest caz, la fața locului nu va crește+
 • Orice mijloc de pete eliminările se alege în conformitate cu tipul de material+
 • Îndepărtarea petelor trebuie efectuată imediat după apariția lor+
 • Atunci când spălarea în apă, puteți adăuga un suc care ucide in mod eficient bacteriile.

Orice problemă este mai ușor de a avertiza. Dacă respectați reguli simple, atunci hainele dvs. nu vor fi acoperite de pete după utilizarea antiperspiranților:

 • Alegeți un produs de calitate de la producătorul dovedit+
 • Aplicarea unui miros neplăcut trebuie efectuată pe axile uscate+
 • Antiperspiranții sub formă de spray trebuie să fie pulverizați la o distanță de 20 cm de corp+
 • Îmbrăcați numai după uscarea completă.

Despre cum să aduceți petele de la deodorant, să vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: