Deodorantele cu transpirație abundentă: specii și alegere

Deodorantele cu transpirație abundentă: specii și alegere

Creșterea transpirație este o problemă cosmetologie. Cu toate acestea, cu o manifestare importantă a acestui proces, vorbim despre patologie care necesită o abordare specială. Luați în considerare ceea ce înseamnă că există mijloace de combatere a acestei probleme.

Particularități

Transpirație crescută în hiperhidroză numită din punct de vedere științific. În unele cazuri, este necesar un tratament special pentru a elimina problema, deși cel mai adesea puteți folosi deodoranții.

Ar trebui să se distingă deteroranții și antiperspiranți. Primele blocuri mirosul care rezultă din procesul de transpirație. Adică, lupta cu o consecință, nu motivul. Antiperspiranții afectează glandele de transpirație, îngustarea lor și, prin urmare, oprirea procesului de transpirație. În mod natural, mirosul neplăcut nu apare. La hiperhidroză, se recomandă antiperspiranți ca mijloace mai eficiente. Cu toate acestea, astăzi aceste concepte sunt practic identice, deoarece pe eticheta celor mai mulți agenți cosmetici există o inscripție „deodorant antiperspirant”.

În ciuda numeroaselor diferențe (sub formă de eliberare, numire, funcții suplimentare), fondurile destinate să combată transpirație crescută sunt similitudine evidentă. aceasta Prezența anumitor componente în compoziție, de exemplu, aluminiu, zinc, săruri de plumb, cicoare. Acestea au un efect de blocare asupra glandelor sudoripare.

Incorrely cred că există o anumită închidere mecanică (pe aragaz de aragaz) de glande sudoripare. Aceste substanțe, având capacitatea astringent, interactioneaza cu componente sudoripare și formează compuși insolubili. Acesta din urmă acoperă pereții canalelor sudoripare, prin aceasta Sugging-le. Așa că a creat Barieră mecanică pentru sudoare.

În plus, compoziția acestor fonduri conțin substanțe care reduc activitatea și reproducerea microorganismelor patogene, care devin motivul pentru apariția unui miros neplăcut.

În cele din urmă, mijloacele de combatere a transpirației active conțin în mod necesar ingrediente deodorizare și uscare. În primul rând, este alcoolul, taninurile și altele.

Astfel, un mijloc destinat utilizării în hiperhidroză are un efect triplu: procesul de transpirație, care contribuie la acesta, demonstrează efectul antimicrobian, deodoriile (uscarea).

Forme de eliberare

În funcție de forma de eliberare, se disting mai multe tipuri de deodorante prezentate în hiperhidroză.

 • Creme. Au de obicei o concentrație maximă de substanțe active și, prin urmare, demonstrează eficiența chiar și cu forme de patologie severă. Aplicată de 1-2 ori pe săptămână, de obicei nu este adecvată pentru pielea uscată și sensibilă.

 • Spray. Eliberat în cilindru, pulverizat prin apăsarea butonului situat pe acest balon însuși. Spray-urile pot avea un alcool sau o bază apoasă, diverse concentrații de substanțe active. În funcție de aceasta, mijloacele pentru utilizarea zilnică (sau frecventă) și cele care trebuie aplicate pe piele de 1-2 ori pe săptămână.

 • Talc sau pulbere. Caracterizat de obicei printr-un conținut scăzut de substanțe active și, prin urmare, sunt adecvate pentru tratamentul hiperhidropozei de forme medii și ușoare. În virtutea influenței sale delicate poate fi folosită pe pielea feței, în zona gâtului.

 • Roller sau deodorant cu bile. Este un agent lichid închis într-un recipient sau un borcan. În rolul dozatorului, mingea se află, care, derulând, sunt acoperite cu un antiperspirant. Când contactați mingea cu pielea, mijloacele aplicate pe piele.

Are multe subspecii care diferă în caracteristicile compoziției, concentrația substanței active, prezența componentelor suplimentare.

 • Băț. formă solidă de deodorant, care amintește de forma și textura săpun.

    Privire de ansamblu asupra celor mai bune deodorante

    Cea mai mare eficiență pentru a elimina hyperhydroposis demonstra medical sau farmacie. Ca o regulă, ei au o compoziție mai complexă, costuri mai mari și vândute în farmacii sau magazine specializate.

    O astfel poate fi numit deodorant Drydry, produsă în Suedia. Recomandat pentru utilizarea cu o transpirație crescută de severitate moderată, acesta poate fi aplicat la zona depresionară axilare, picioare, de palmier. Are mai multe forme de eliberare – aerosol, deodorant solid, loțiune, talc.

    Eficacitatea agentului este în mare parte datorită prezenței în compoziția de clorură de aluminiu hidrat și alcool.

    Un alt antiperspirant medical, poziția invariabil rating-ul de compuși similari, remediul pentru marca britanica Bracey Pharmaceutical. Deodorantul în sine este numit Odaban și are o formă de lichid incolor. Produsă în flacoane din plastic de 30 ml cu pulverizator. Potrivit pentru tratamentul formelor patologice severe, deoarece conține 20% clorhidrat de aluminiu, etanol și dimeticona.

    Acesta este caracterizat prin universalitatea utilizării – acesta poate fi aplicat pe pielea axile, mâini, picioare și în alte zone ale corpului, potrivite pentru femei și bărbați. Nu sunt destinate utilizării frecvente – aplicat 1-2 ori pe săptămână, timp de noapte. În dimineața se spală cu apă.

    Avantajul compoziției este Eficiența sa ridicată pentru tratamentul hyperhydrogen pronunțat. Cu toate acestea, datorită acțiunii sale active, mijloacele cauzează adesea severe ale pielii uscate, descuamarea, iritație.

    Nu este potrivit pentru persoanele cu uscat și tipul de piele sensibilă.

    Dar produsele producătorului american numit Maxim poate fi utilizat pentru a trata de mare transpirație în pielea sensibilă. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți linia sensibilă – este un gel pe bază de apă cu (puțin peste 10%) Conținut minim de clorură de aluminiu.

    Cu toate acestea, există compoziții mai agresive în gama producătorului – Dabomatic. Concentrația substanței active în ea este egală cu 30%, este destinat pentru tratamentul unei forme pronunțate de patologie.

    Maxim este disponibil sub forma unui antiperspirant cu role, are o bază apoasă, nu conține alcool. Volumul Volum – 29,6 ml.

    Un alt instrument din SUA – Antiperspirant Klima. In exterior este un lichid transparent, încheiat într-un flacon elegant de 50 ml. Aluminiu concentrație de clorură de – 15%. El are mai multe soiuri care diferă în numirea – Mijloacele sunt produse separat pentru axile, pentru față, pentru mâini și picioare, pentru corp. În funcție de acest lucru, componența fondurilor pot varia ușor.

    Deodorantei pentru a preveni transpirația crescută nu pot fi numai farmaceutice. Multe companii cosmetice, împreună cu antiperspirante convenționale, produc fonduri pentru persoanele cu hiperhidrozei. Astfel de mijloace pot fi găsite în linia mărcii „Mirra”. Ei bine dovediți deodoranți Oriflame, Vichy.

    Trebuie să se înțeleagă că deodoranții cosmetici de combatere a transpirației sporite sunt eficiente în tratamentul formelor medii și ușoare ale patologiei. În lupta împotriva stadiului greu de hiperhidropoză, ele sunt încă neputincioase.

    Cum de a alege?

    Una dintre componentele principale ale tipului de tip în cauză sunt sărurile de aluminiu. Aceștia pot avea o concentrație diferită de acțiunea deodorantă din cauza acțiunii. Cu hiperhidroză pronunțată, ar trebui să alegeți un mijloc cu o concentrație de aluminiu 20-30 la sută. Deterorants sunt potrivite pentru lupta împotriva gradul mediu și ușor de patologie, în care conținutul de aluminiu variază în intervalul de 10-15%. Dacă există o sensibilitate crescută a pielii, este mai bine să aleagă un agent pe bază de apă, cu o cantitate mică de aluminiu în compoziție.

    Pentru a combate transpirație crescută într-un deodorant, este adesea adăugat o soluție apoasă de formol sau acid tanic, o soluție de permanganat de potasiu, glutaraldehidă. Fără îndoială, astfel de fonduri dau un efect tangibil, cu toate acestea Utilizarea prelungită poate provoca reacții ale organismului negativ.

    În ceea ce privește forma de eliberare, mai bine se concentreze pe propriile preferințe. Din punct de vedere al hygienicness, deodorante spray-uri beneficiu, pentru că atunci când acestea se aplică, nu în contact cu pielea cu pielea. Acest lucru permite utilizarea de aerosoli la mai multe persoane, cum ar fi membri ai unei familii. Dar spray-urile nu sunt atât de economice pe cheltuială în comparație cu bastoanele și omologii rolelor. Sprayul se află într-o stare comprimată, astfel încât acești deodoranți sunt incendii și explozive.

    Bilele pot lăsa pete pe haine, precum și după aplicarea lor există un sentiment de film gras pe suprafața pielii, trebuie să așteptați 2-3 minute, în timp ce instrumentul nu se usucă. Aceste inconveniente sunt parțial lipsite de poezii, complet – spray-uri.

    Pulberea și talcul au un respect mai mare pentru piele, Dar este posibil să se suprasolicite mijloacele, lovind-o pe haine, suprafața camerei. Trebuie să alegeți acele compoziții care sunt turnate utilizând un dozator.

    Este inacceptabil să folosiți mijloacele pe care trebuie să le luați de la o bancă deschisă. Aceasta este o cale directă a microorganismelor patogene.

    Termeni de utilizare

    În ciuda beneficiului antiperspiranților, ei pot face rău. În primul rând, este o hidraenită, adică inflamația cronică a glandelor de transpirație. În majoritatea cazurilor, dezvoltarea sa este asociată cu utilizarea incorectă a mijloacelor, aplicația necontrolată.

    Este inacceptabil să se utilizeze astfel de compoziții în timpul sarcinii și alăptării, în prezența eșecurilor hormonale, în timpul pubertății.

    Aplicați antiperspirantele trebuie aplicate pentru noapte, curățate cu grijă (care au acceptat dușul) și uscarea pielii. Este inacceptabil să se aplice un mijloc de deteriorate și inflamate. După depilare sau epilare, trebuie să existe cu cel puțin două zile înainte de aplicarea antiperspirantului.

    Nu puteți utiliza metodele descrise înainte de exerciții intense, plajă, vizitarea unei căi sau a unei saune. Este mai bine să le înlocuiți cu un deodorant obișnuit.

    Odată cu apariția mâncării și arsurilor după aplicare, este necesar să se spală imediat compoziția cu pielea cu apă. Nu aplicați următoarele 24 de ore antiperspirant pe piele. Atunci când se reînnoiește reacția prin cantitatea specificată de timp pentru a refuza să utilizeze acest produs.

    Odată cu apariția de roșeață și edem, de asemenea, opriți utilizarea compoziției până la eliminarea completă a hiperemie, aplica o crema de înmuiere pe piele. Cu iritație puternică puteți aplica unguente si creme farmaceutice care conțin hidrocortizon.

    Este important să se respecte recomandările producătorului stabilite în instrucțiunile de utilizare. Cele mai multe dintre ele nu sunt obligate să aplice de zi cu zi, este suficient să o facă în fiecare zi alte sau chiar de 1-3 ori pe săptămână.

    De regulă, este suficient pentru a expune la ingrediente active pentru a lăsa produsul de la 6 la 10 ore, după aceea este de dorit să se spele cu apă (chiar dacă producătorul nu scrie despre ea în instrucțiune).

    Dacă vorbim despre utilizarea de non-farmacie, ci un agent cosmetic, atunci ele sunt aplicate de obicei ca un deodorant familiar. Adică, poate fi folosit în mod regulat și aplicat pe pielea curată.

    Spray-urile sunt pulverizate la o distanță de 20 cm de piele. Ele absorb imediat, astfel încât să puteți rochie imediat. Când utilizați „rola“ și stycles (de care au nevoie, de asemenea, să fie utilizate numai pe pielea curată), trebuie să dea mediul de a le absorbi (de obicei durează 2-3 minute) și numai după aceea ne îmbrăcăm.

    Feedback cu privire la deodorant abundente transpirație uscată uscată A se vedea următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: