Deodorantele uscate: pro și contra, specii și utilizarea

Deodorantele uscate: pro și contra, specii și utilizarea

deodorant uscat – un mijloc eficient de protecție sudoare atât pentru femei și bărbați. Aceste fonduri sunt produse într-un sortiment bogat si se gasesc in multe magazine. De multe ori, oamenii preferă să se bucure de deodorante uscate în loc de spray-uri obișnuite sau opțiuni de gel. In acest articol va înțelege toate argumentele pro și contra de igienă.

Avantaje și dezavantaje

Deodorantele moderne uscate au ca scop eliminarea unui mediu umed în care reproducerea activă a bacteriilor. Acești agenți de igienă au o mulțime de caracteristici pozitive pentru care mulți consumatori le aleg.

 • deodorante uscate de înaltă calitate nu necesită o lungă perioadă de timp pentru absorbția completă. Aceste calități nu se poate lăuda cu analogii lor.
 • Astfel de fonduri sunt ușor și fragile, fără a provoca senzații neplăcute.
 • deodorant uscat care nu se va arunca hainele, Da, și pe pielea urmele nu va părăsi.
 • Nu există conservanți în aceste fonduri, pentru că ei nu au nici apă. Formulările uscate protejează foarte eficient pielea de axile de la umiditate, nu da oportunități de bacterii pentru a se multiplica.
 • Avantajul deodorantelor uscate se poate considera că nu există săruri de zinc și aluminiu în compoziția lor. Aceste mijloace sunt valabile nu ca antiperspiranți moderni în care aceste componente sunt disponibile și le fac mai eficiente. Deodorantul uscat nu încalcă schimbul termic natural, nu provoacă blocarea porilor.
 • În ceea ce privește deodoranții uscați, sunt mai moi, blânde. Datorită acestei calități pozitive, persoanele care au o piele foarte sensibilă pot beneficia în condiții de siguranță similare. Chiar și adolescenții au capacitatea de a folosi deodorante uscate.
 • Un alt plus al unor astfel de deodoranți este o valoare democratică.
 • Potrivit producătorilor, durata minimă a deodorantului uscat este de aproximativ 12 ore. Acest lucru este destul de suficient pentru a vă simți confortabil pe tot parcursul zilei.
 • Ca parte a unui deodorant uscat, nu există o astfel de componentă ca alcoolul, Prin urmare, nu duce la uscarea neplăcută a pielii, nu-și provoacă îmbătrânirea ei, îmbătrânirea prematură.

Printre dezavantajele deodorante uscate, se poate observa că acestea nu prezintă cea mai mare eficiență în zilele foarte calde și cu efort fizic semnificativ. După 2-4 ore, pot exista pete umede neplăcute pe haine, astfel încât trebuie să se aplice din nou deodorant. Mulți consumatori sărbătoresc acest defect.

Soiuri

Sortimentul de deodorante moderne uscate este mare. Aceste fonduri sunt împărțite în mai multe soiuri. Acestea diferă în formă de eliberare.

comprimat

Acest tip de deodorant este o mică bucată densă. Componenta sa principală este de obicei sifon alimentar. Cel mai puternic antiseptic, se lupta cu succes cu agenți patogeni, economisind astfel o persoană de mirosul neplăcut de sudoare. Deodorantele comprimat uscat sunt bune precum și iritarea pielii amovibile, a scăpa de mâncărime, piele dezinfectate în general.

Compoziția deodoranților presați este completată de diferite uleiuri esențiale. Fiecare dintre ele are un număr mare de calități pozitive – au un efect de dezinfectare, regenerare, antiseptică, antiinflamatoare și liniștitoare. Uleiurile dau deodoranții uscați neobișnuit, dar foarte plăcut parfum.

Principalul dezavantaj al acestor soiuri este că acestea nu sunt foarte convenabile de utilizat.

Pudra

Acest tip de deodorant uscat se face pe baza unui talc de origine naturală. Această componentă poate fi utilizată chiar și în puterile copiilor care se luptă cu iritarea, aluatul și roșeața pe pielea copiilor.

Deodorant Poudrow este caracterizat de abilități ridicate de absorbție. Fiind în piele, aceste fonduri absorb în mod eficient sudoare, avertizând apariția unui miros neplăcut. În același timp, opțiunile pulverulente nu împachetează hainele în zona Armpits, fac pielea netedă și catifea. Potrivit utilizatorilor, astfel de fonduri chiar neted pliuri de piele.

Aceasta este soluția optimă pentru adolescenții care au piele combinată sau uleioasă. Deodorantul purificat este situat într-un tub confortabil având găuri mici pe capac. Aplicați o astfel de igienă necesită chiar pe pielea armpiturilor.

În plus față de Talc, compoziția acestor produse populare este prezentă extracte de plante, uleiuri organice. Ei au un efect pozitiv asupra proprietăților și eficacității deodorantului uscat, dați-i un parfum mai plăcut. Adesea a folosit alți aditivi cosmetică, sigure pentru sănătatea umană.

Aluminos

Deodorant cristalin uscat. În aceasta, ingredientele active sunt cantități de origine naturală, utilizate pe scară largă în medicină pentru tratamentul diferitelor boli dermatologice. Alumul acționează dezinfectant, distruge microflora patogenă, oprește în mod eficient procesele inflamatorii.

Deodorant mineral într-o stare uscată formează un film invizibil pe suprafața pielii, care nu permite multiplicarea microorganismelor. Compușii din aluminiu, spre deosebire de săruri, nu se încadrează în glandele sudoare, nu duc la blocarea porilor, nu provoacă o încălcare a proceselor naturale. Cantitățile sunt considerate sigure și eficiente – acțiunile lor sunt de aproximativ 12 ore (unii producători susțin că deodoranții lor rămân eficienți timp de 24 de ore).

Compoziția acestor fonduri este hipoalergenic, atât de fragilă potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pielea poate fi iritată sau hipersensibilă – alumul este potrivit în toate aceste cazuri. Există componente suplimentare în compoziția lor – extracte din ulei, care sunt responsabile pentru îngrijirea completă a pielii delicate în zona axilei. Quastsy uscată Deodorantele li se permite să folosească femeile însărcinate și cele care alăptează. Pentru a combina mai multe componente dintr-o dată, alum este mai întâi topit și apoi imobiliza într-o matriță specială în care dau congelate.

Există o lipsă de quasts deodorante – sub influența apei atunci când sunt aplicate, aceste fonduri pierde forma. În cazul căderii aleatorii, acestea sunt rupte pentru a smire. In general, aceste deodorante apucă de obicei, timp de 2 ani, dacă este aplicat zilnic.

Comparație cu alte specii

deodorante uscate și sunt diferite de opțiuni lichide care se usucă pe piele aproape instantaneu. După aplicarea mingea, va trebui să așteptați un timp înainte de a începe dressing. Nu este foarte convenabil, mai ales în cazul în care o persoană este într-o grabă pe undeva. Cu deodorante uscate nu există nici o astfel de problemă – nu mai este o lungă perioadă de timp să aștepte (sunt destul pereche de minute).

Deodorantele Ball difera de consistență vâscoasă uscată. Din acest motiv, ei lasă adesea urme vizibile de haine în domeniul subsuori. Înlocuirea poate servi opțiuni solide cu o structură densă – ele absorb mult mai mult.

Este demn de remarcat faptul că deodorante cu bile nu se recomandă utilizarea persoanelor care suferă de iritare sau sensibilitate ridicată a pielii. Multe dintre produsele uscate li se permite să se aplice, având probleme similare: aceste fonduri nu afectează situația.

Astăzi, spray de astăzi este foarte popular, dar atunci când se utilizează aceste fonduri pot fi aleatoriu sau într-o grabă pentru a stropi ochiul meu în ochii mei sau în față, care, în cazul deodorante uscate nu se întâmplă. Dar, spray-uri sunt considerate mai eficiente, cu toate că acestea nu sunt întotdeauna adaptate persoanelor cu pielea sensibilă. Daca se compara deodorante uscate si aerosoli, este de remarcat faptul că acesta din urmă în funcțiune se dovedesc a fi complet neeconomică.

in afara de asta, Spray-antiperspirant are o sare organică și aluminiu în compoziția sa, suspendarea glandele sudoripare. microorganisme rău intenționate Aceste fonduri nu sunt distruse (în contrast cu produse de uscat), contactul direct cu pielea nu are.

Geluri DEO speciale și deco creme sunt, de asemenea, găsite la vânzare. Ei bine înmoaie pielea și cum ar fi copii uscate acționează ușor, dar de multe ori în picioare mult mai scumpe.

Diferența principală de deodorante uscate din alte soiuri este ușurința lor de mediu. În astfel de fonduri nu mai există substanțe nocive, conservanți, astfel încât acestea să poată fi utilizate în condiții de siguranță, chiar dacă o persoană suferă de reacții alergice. Efectul negativ asupra formulărilor piele uscată fac de obicei, nu, în contrast cu spray-uri moderne sau produse cu bile, slab potrivite pentru pielea hipersensibile. Astfel de cutii de igienă pot fi făcute la domiciliu, folosind componente sigure.

Adevărat, eficacitatea alimente uscate este de multe ori în mod evident inferior mai „agresive“ în acțiune.

Cum să-l folosească?

Folosiți deodorante moderne uscate foarte simplu. Dar există unele nuanțe de funcționare, în funcție de speciile specifice ale fondului selectat. Faceți cunoștință cu ei.

 • Înainte de a aplica un deodorant uscat, este necesar să se curețe zona de subsuori de orice contaminare, Pre-adoptarea unui duș sau cadă.
 • Fondurile bazate pe talc și sodă minciună, trebuie aplicat numai pe pielea uscata. Toate particulele inutile trebuie îndepărtate imediat. Haina poate fi pus pe câteva minute mai târziu.
 • Komasy Tip Deodorant Este necesar să se distribuie perfect pe suprafața de piele hidratata sau premixuri piatra în sine. Este necesar să se efectueze câmpul subsuoară în sus și în jos, și apoi așteptați literalmente câteva minute la uscat.
 • La sfârșitul zilei, este recomandabil să se ia un duș, Pentru a spăla resturile de igiena second hand. Epiderma trebuie curățată de orice contaminare.

De înaltă calitate uscat deodorant poate fi folosit zilnic. Dar, în cazul în care pielea din zona axilei este prea uscat, atunci ar trebui să nu se aplice compozițiile pe bază de talc sau sifon. În acest caz, cea mai bună soluție va fi alaun deodorant.

Sfaturi și recomandări utile

  Înainte de a începe să folosească deodorante moderne uscate, Ar trebui să asculte câteva sfaturi și recomandări ale specialiștilor.

  • Părul lui în creștere în domeniul subsuori, Înainte de a aplica deodorante, elimina. Adesea este tocmai faptul că firele de păr să devină o sursă de un miros urât, iar transpirația format doar agravează situația.
  • Dacă transpirația este moderată, atunci are sens să cumpărați fonduri pe termen lung. Puteți lua un deodorant simplu uscat care operează timp de câteva ore.
  • Cu un deodorant uscat, pielea de la subrat arata mai curat și ofertă, Dar și aceste fonduri pot fi aplicate picioarelor, dacă trebuie să nu purtați pantofii cei mai confortabili pe picioarele goale.
  • Calitativ aromatic talcom Puteți înlocui în siguranță parfumul de sex feminin, apă de toaletă și alte piese de parfum.
  • Specialiștii nu recomandă utilizarea deodoranților, Dacă sunteți de planificare pentru a merge la plaja, de formare sau la solar. Dar după sesiuni de sport, este necesar să vizitați dușul și numai după aceea provoca un agent aromatic.
  • Chiar dacă de la seara ați vizitat deja un duș sau o baie, Dimineața, înainte de a aplica un deodorant uscat, este încă recomandat să se spele din nou. Dacă nu există timp pentru el, puteți procesa zona ARMIPIT cu șervețele umede. După aceea, va fi necesar să așteptați un pic în timp ce pielea nu se usucă și apoi se aplică un agent uscat.

  Sfaturi medicale privind alegerea deodoranților văd mai departe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: