FEMEGYL Cosmetics: Demnitate, Dezavantaje și revizuire

FEMEGYL Cosmetics: Demnitate, Dezavantaje și revizuire

Cosmetice FEMEGYL – produsul rus al nivelului de cabină pentru uz profesional de către cosmetologi și consumatorii obișnuiți. Mijloacele fabricate de compania respectă în totalitate standardele cele mai stricte. Spre deosebire de alte mărci, FEMEGYL nu este Chasing numărul și volumul părților disponibile – Producție exclusivă și controlul atent al calității oferă păstrarea statutului de produse cosmetice profesionale.

Revizuirea sortimentului de fonduri vă permite să vă asigurați că acestea se concentrează în principal pe profesioniști care aplică cele mai avansate tehnologii în activitatea lor. Și dezvoltarea lor se desfășoară în strânsă legătură cu cosmetologii de vârf – aestici, dermatologi, fiziologi.

Particularități

Profesionale și Farmacie Cosmetice Femegyl constituie un produs de produse salon care vă permite să faceți îngrijirea pielii adânci și individuale. Ca parte a fondurilor sunt utilizate Compuși organici unici bazați pe Germania – element chimic capabil să crească protecția imună a țesutului de saturare a corpului cu oxigen prin transferul său. În femegyl, molecula lui a fost asociată cu acizi hialuroni și lactici, creând o soluție inovatoare pentru întreaga piață globală – Lactokermen și Azelokermannia.

Cosmeticele pe această bază asigură o creștere a permeabilității biologice a fondurilor aplicate. Complexele germane-organice fac posibilă influență mai intensă asupra țesutului, care este în mod activ saturat cu oxigenul lor. Mijloacele au proprietățile antioxidanților, asigură intensificarea metabolismului la nivelul celular, regenerați și au o ușoară analgezice.

Acest lucru este valabil mai ales pentru procedura de peeling, care poate provoca un anumit disconfort.

Despre marca

Eliberarea produselor cosmetice în cadrul mărcii Femegyl este implicată în grupul de companii Diaxi (RDC), cunoscut și ca R. O. C. S. Printre mărcile aparținând acestui producător, puteți aloca mărcile comerciale „Argolac”, Ivomed, Lapikka. Grupul DRC are propriile sale platforme moderne în Rusia (Femegyl este în curs de dezvoltare pe una dintre ele), 3 laboratoare științifice, inclusiv Elveția. Când creați produse utilizate Tehnologii proprii și formule brevetate. Marca totală de tranzacționare mai mult de 50 de brevete originale.

Citește mai mult  Cosmetice cehă: Caracteristici și alegere

Femegyl – Brand tânăr, lansat în 2016. În ciuda istoriei sale scurte, el din primele luni de existență a atras atenția profesioniștilor din cauza nivelului ridicat de fonduri și abordarea inițială a organizării proceselor de producție. Toate formulările sunt create de loturi mici sub control strict, echipamentul industrial este complet steril și automatizat.

Standardele moderne de calitate permit producătorului să furnizeze produse de clasă mondială pe piața rusă fără taxe suplimentare și livrări de lungă durată.

Avantaje și dezavantaje

Studiind demnitatea și dezavantajele de produse cosmetice ale acestui brand rusesc, se poate observa faptul că avantajele de aici sunt sincer mai mult. Dintre acestea, putem observa o serie de caracteristici.

 • Excelent compatibilitatea produsului biologic. Ele constau din substanțe, compoziția pielii asociate, atât de mult mai bine absorbită de corp.
 • Compoziție hipoalergenia. Toate produsele cosmetice femegyl sunt potrivite pentru utilizare chiar și pe o piele foarte sensibilă.
 • Tehnologie unică de producție. Prelucrarea la temperaturi scăzute și procesele speciale de fermentare păstrează valoarea biologică maximă a ingredientelor.
 • Lipsa de substanțe dăunătoare și periculoase. Nu există parabeni, coloranți chimici, sulfați în produse cosmetice.

Cons asociate cu restricții privind utilizarea fondurilor. Pentru a obține cel mai mare rezultat, este necesar ca fondurile mărcii să fie utilizate atât cu îngrijirea salonului, cât și ca parte a procedurilor gospodăriei, au fost selectate de cosmetician.

Sortiment de fonduri profesionale

Pentru utilizare în cabinetul cosmetologiei, Femegyl oferă produse profesionale gamma, constând din mijloace cu impact intensiv al îngrijirii:

 • Pentru pielea legată de vârstă+
 • Pentru piele uscata+
 • pentru pielea uleioasă+
 • Pentru pielea feței la bărbați+
 • Pentru pielea care are nevoie de curățare intensivă: aceasta se referă la un tip combinat care necesită circulație individuală+
 • Piling cu puritate profundă, care au o concentrație diferită de substanță (acid lactic) – 15% și 30% + bazate pe lactochmanism și azeleokermannia – cu un volum de substanță activă de 15%+
 • Într-o linie profesională, există măști de țesături și convenționale cu efectul de nutritie intensiva, umidificarea pentru pielea feței, precum și un produs separat pentru zona decolteului.
Citește mai mult  Cosmetice Dr.Konopka S: Caracteristici, Selectance și sfaturi de aplicare

Revizuirea cosmeticelor pentru farmacie

Linia de produse selectivă este destinat pentru îngrijirea după proceduri cosmetice în cabină. Folosind un set selectat individual de fonduri, este posibil să se asigure o extindere eficientă a rezultatului întineririi și ridicarea pielii. În seria de farmacii, concentrația de substanțe biologic active este redusă – este adaptată pentru utilizarea la domiciliu.

Există, de asemenea, produse pentru bărbați: Cremă pentru față cu aloe și peptide, agent pentru vârsta cu confidențialitate, ser. Printre mijloacele pentru femei – o mască de pleoapă folosită pentru uz casnic, susținând tinerii pielii. Creme populare cu acid hialuronic, compoziții pentru tineret facial, gât, decolte de zonă, cremă de mână. Pentru terapia intensivă există un ser pentru pielea legată de vârstă și un gel de apoziție punct. Pentru curățare – cremă pentru piele și geluri pentru spălare.

Recenzii

Studierea recenziilor cosmetologilor care confirmă relevanța produselor Femegyl pentru piața medicinii estetice, se poate observa că Brandul a reușit să câștige o evaluare foarte pozitivă a produselor sale. Toate produsele din linia profesională se completează reciproc, permițând complexului de bază bazat pe programe personalizate de îngrijire pentru persoanele specifice. Procedurile efectuate cu ajutorul fondurilor FEMEGYL nu sunt restricții sezoniere, iar efectul dorit este deja vizibil din prima procedură. Este notat ca Compania se extinde treptat gama, fără a opri eliberarea de hit-uri de vânzări deja recunoscute.

Unul dintre confirmărilor luminoase ale faptului că aceste produse de lucru sunt faptul că acestea sunt deja utilizate în multe saloane ca linia principală a fondurilor. profesioniști de îngrijire atentă este perfect completat de proceduri de acasă pentru a menține rezultatul. În acest caz, este suficient pentru a înlocui produsele standard de igienă, creme și măști pe cele care eliberarea FEMEGYL.

Citește mai mult  Patch-urile Farm Stay: Vezi Revizuirea și Sfaturi pentru utilizare

O astfel de abordare integrată este atponed pentru piața rusă și, prin urmare, chiar mai valoroase. Nu este surprinzător faptul că acest brand rus a reușit deja să câștige o armată solidă de fani și de a concura cu succes destul cu birouri ale companiilor străine.

În videoclipul următor veți găsi o prezentare de produse cosmetice femegyl.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: