GEHWOL Cosmetics: Sortimentul Prezentare generală

GEHWOL Cosmetics: Sortimentul Prezentare generală

Produsele cosmetice ale mărcii comerciale GEHWOL este un mijloc de produse de îngrijire din piele. Marca este specializată în rezolvarea posibilelor probleme în această direcție. Despre caracteristicile sale și asortiment Talk articolul nostru.

Despre marca

Această marcă comercială este cunoscută pe piață pentru mai mult de 140 de ani. Ea a început existența la sfârșitul secolului al XIX-lea, cu o farmacie mica. În prezent, este de producție mare, oferind consumatorilor 14 episoade de produse pentru îngrijirea pielii. În plus, cadourile sortimentelor mâinile și unele produse de masaj.

cosmetice GEHWOL este un profesionist. Formulările sunt disponibile în pachete de diferite volume. Consumatorii pot cumpăra produse în recipiente de 30 ml la 5 litri.

Particularități

Caracteristica principală a acestui brand german este specializarea îngustă. Alegerea GEHWOL Foot Cosmetics, trebuie să se țină seama de faptul că toate mijloacele au o orientare îngustă și sunt concepute pentru a decide orice problemă specifică.

Nu trebuie remarcat faptul că Produsele sunt foarte eficiente. Producția sa utilizează componente în principal naturale. Cosmetics sunt teste amănunțite în diferite stadii de fabricație. Marca nu se oprește pe atins, eliberând noi produse de îngrijire din piele.

Produsele lansate sub marca GEHWOL, cu plăcere, pentru a alege specialiști de saloane de infrumusetare si SPA. Acesta este prezentat într-un sortiment suficient de mare, Respectă toate standardele de calitate mondială.

Un bonus plăcut devine costul său scăzut în comparație cu preparate similare.

Regula fondurilor

marcă comercială GEHWOL reprezintă mai multe linii principale de produse. Utilizatorii sunt oferite Produse pentru peeling, complexe de masaj cu vitamine, uleiuri de protecție și multe altele.

Pentru persoanele care suferă de ciuperca, oferit Seria privind protecția împotriva infecțiilor fungice. Oamenii ei de multe ori aleg pentru ei înșiși, datorită specificului muncii, forțat să-și petreacă o lungă perioadă de timp în pantofi dense. Boala poate să apară atât de la contactul cu o persoană bolnavă și ca urmare a îngrijirii necorespunzătoare. Fondurile se bazează pe un extract de arbore de ceai.

Această linie este proiectat pentru a face față daunelor infecțioase pentru unghii.

Linia de mijloace speciale include produse create nu numai pentru îngrijire, dar, de asemenea, având proprietăți de vindecare. La început a existat doar 2 creme, dar în timp, sa format o serie de drepturi depline. Acum include loțiuni, deodorante și fluide saloane speciale.

Citește mai mult  Professional Hair Cosmetics L Oreal Professional: Prezentare generală a produselor

FUSSKRAFT linie reprezentată de produse cosmetice pe bază de ulei de pin. Ea are un efect tonic asupra pielii de oprire. Instrumentul îi pasă cu atenție, reface funcțiile derma, ajută la combaterea influenței externe agresive.

seria GEHWOL Grija pentru picioare și picioare include produse cosmetice concepute pentru a lupta transpirație excesivă. Se elimina exfolierea si iritarea. Este eficient în infecțiile.

Pentru afectiuni ale picioarelor trebuie utilizate GEHWOL MED. Acesta oferă tot felul de creme și loțiuni, precum și compuși de protecție pentru mâini și unghii. Toate au o direcție îngustă.

Plockers și supinators sunt reprezentate de acest brand într-o gamă largă. Tehnologiile inovatoare asigura o calitate inalta a acestui produs. tesatura Molecin permite patch-uri nu rola în timp ce mersul pe jos și fiabil remedieri lor pe picior, care protejează pielea de influență externă.

Supinators și polimeri gel vă permit să se stabilească în mod fiabil poziția degetelor piciorului. Ele sunt excelente prevenirea efectelor adverse pentru persoanele care sunt pantofi incomode. Potrivit pentru o femeie, preferând pantofi cu toc înalt.

Linia de spumă „Ghredpmayer“ Conceput pentru a combate ciuperca, precum și transpirație excesivă a picioarelor. În același timp, contribuie la hidratarea pielii de la nivelul picioarelor.

serii speciale este, de asemenea, oferit pentru picioare obosite. Fondurile sunt concepute pentru a asigura ușurința picioarelor, oboseala calma. Ele ajuta pentru a accelera vindecarea ranilor, a proteja pielea de influențele externe negative.

În prezența unei probleme specifice, cum ar fi peeling, căldură piele sau picioare reci, GEHWOL oferă mijloace speciale. Dezvoltat Seturi complete pentru îngrijirea pielii.

linie de baie de picioare include Săruri, tincturi, lichide speciale și alte mijloace. Toate acestea sunt concepute pentru a adăuga la baie de picioare.

Citește mai mult  Cosmetice L Occitane: Recomandări de produse Prezentare generală, selectarea și utilizarea

Cu astfel de probleme comune cum ar fi transpirație, oboseală, peeling, consumatorii pot beneficia Balsam Linie specială.

Fondurile oferte de linie crema nu numai pentru mâini și picioare, dar, de asemenea, pentru față și corp. Le puteți utiliza zilnic. Nu există componente agresive, respectiv, impactul negativ asupra pielii este imposibilă.

In cele din urma, Îngrijirea unghiilor. Fondurile propuse în acesta sunt concepute pentru a combate cuiul ingrown, fragilitatea și o creștere a plăcii de unghii.

Recomandări

Fondurile GEHWOL sunt concepute pentru a face față cu diverse probleme. Luați în considerare recomandările specialiștilor în unele dintre ele.

Crăpăturile

Mulți oameni au probleme cu un picior. Poate apărea crăpături care oferă disconfort semnificativ. Există două seturi de tratament complex și preparate individuale pentru combaterea acestei probleme.

Setați „fisuri pe stop” Include cremă hidratantă, băi de picior și unguente de vindecare. „Balsam roșu” Activează fluxul sanguin și este utilizat pentru a preveni onihomicoza. Frak unguent poate fi utilizat nu numai pentru prevenire, ci și pentru tratament. Loțiunea cu ceramică hrănește pielea și o face mai elastică. „Blue Balm” Acesta este destinat să protejeze picioarele de dezvoltarea unor boli dermatologice, elimină senzația de mâncărime și de arsură, dă moliciunea pielii.

Ciuperci

Potrivit statisticilor, fiecare a șasea persoană din lume suferă de onychomicosis. Ofertele Gehwol 21 de mărci comerciale remediu pentru combaterea bolilor fungice. Principalele poate fi numit un ulei de arbore de ceai, care este un extract de 100 la suta.

Pulbere adsorbant Asigură picioare de excesul de umiditate, absoarbe excesul de lichid. Tinctură, Ajutarea protejarea pielii de ciuperca, are o uree și de argint, se lupta perfect cu o boală existentă. Unghii de protecție Creion Include Clotrimazol, care este o componentă foarte activă.

Se bucură de deodorant cererea pentru picioare și pantofi, care oferă o zi de miercuri confortabil pentru a doua zi pe tot parcursul zilei.

Piele aspră

Fondurile speciale vor ajuta, de asemenea, a scăpa de această problemă. GEHWOL le oferă doar 26 de bucăți.

Citește mai mult  Produse cosmetice pentru solar: Scop, Brand Prezentare generală, reguli de alegere

Set de „circling piele“ Include loțiune, remediu pentru băi de picioare, crema de nutrienți și piatră ponce, lupte perfect cu grosolănie. Spumă Express ajută udarea mai activă. Exfoliantă „Bamboo și Jojoba“ ajută la eliminarea particulelor prăjite, ceea ce face pielea mai moale și netedă. Pearl peeling, în funcție de comentarii de consum, face pielea mai elastică, aceasta în mod eficient de curățare.

Transpiraţie

Această problemă apare din cauza unor încălcări în activitatea glandelor sudoripare. transpirație specială poate provoca picioare ciuperca. Fondurile GEHWOL vor fi evitate.

Complexul „transpirație crescută“ Include spray de care normalizează sudoare procesul de selecție, pulbere, băi de plante, precum și balsamul verde, penetrant straturile profunde ale pielii și reducerea selecție sudoare. Deodorantul „Gerlasan“ Cu extract de mentol dă picioare ușurință și prospețime. Mount Balsamul perfect reîmprospătează, se răcește și previne excesul de umiditate.

picioare reci

Această problemă este, de asemenea, distribuit suficient în rândul populației. Printre produsele GEHWOL pentru a rezolva aceasta ar trebui să fie recomandat Set „Cold Feet“ si „Red Balsamul“, oferind instantaneu de senzația de frig.

Ingrown Nail

Această problemă nu este doar capabil de a oferi o mulțime de senzații dureroase, dar, de asemenea, face ca aspectul picioarelor nu prea estetice. Situația va salva produse cosmetice de nutrienti cu disponibilitatea de ulei. De la turmoration repetate vor proteja Spray FUSSKRAFT, Panthenol si vitamina E.

Mirosul urât

Acest lucru poate perturba probleme nu numai persoana însăși, ci și mediul său. Set „miros neplăcut“ Include băi de plante, deodorant și balsamurilor albastru. Aceste fonduri normalizează transpirația și a scăpa de mirosul. Balsamul „Jojoba“ Conține mentol care răcește și reîmprospătează în mod eficient picioarele.

cosmetice GEHWOL revizuire A se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: