Hidrogel patch-uri pentru ochi: Caracteristici și aplicații

Hidrogel patch-uri pentru ochi: Caracteristici și aplicații

In zilele noastre, patch-uri cosmetice speciale sunt în mare a cererii. Mai ales populare opțiuni de hidrogel moderne, caracterizate de eficiență ridicată. Ar trebui să fie conștienți de particularitățile acestor produse, precum și normele de aplicare a acestora.

Descriere și întâlnire

Patchele hidrogel sunt Mască specială care sunt proiectate să aibă grijă de diferite zone problematice, cum ar fi pielea din jurul ochilor. Aceste produse cosmetice de înaltă eficiență sunt produse de multe branduri cunoscute bine și este prezentat într-o gamă largă. Plasturii cu gel realizate din materiale pe bază de apă (hidrogel). Ca parte a unor astfel de produse cosmetice, un conținut ridicat de substanțe active benefice care afectează pielea.

Aceste elemente pot pătrunde în straturile profunde ale epidermei, rezolvarea problemelor disponibile literalmente din interior. Din diferite afecțiuni puteți scăpa de un timp scurt, dacă utilizați patch-uri corect.

Nu este un secret faptul că pielea de sub ochi este foarte sensibilă și vulnerabilă, de aceea este necesar să se aibă grijă de ea foarte atent și delicat. Pielea în această zonă a feței este caracteristică a fineții. Nu există glande sebacee, practic, nu sau fibre de colagen, un strat de grăsime. Este în jurul ochiului, care ridurile urau apar cel mai probabil. Mulți factori externi pot fi afectate negativ asupra zonei specificate: fumat, diete, inele de temperatură. Gel masca vine vorba de salvare.

Dacă vom folosi patch-hidrogel, va fi posibil să se mențină zona din jurul ochilor într-o stare sănătoasă și frumoasă. De multe ori, produsele de tratament luate în considerare sunt utilizate în situații de urgență, de exemplu, atunci când este necesar să spunem la revedere de la umflarea, cercurile intunecate sau pungile de sub ochi urâte. Puteți recurge la utilizarea regulată a produsului prin cursuri. Astfel, este posibil să se realizeze și de întinerire și hidratare efecte.

După aplicarea patch-uri de hidrogel, cosmetice cade pe o zonă bine îngrijită.

Produse, de asemenea, accelera procesul de regenerare. Ele au un efect de lifting frumos, pentru care multe femei le-a iubit. Suprafața pielii datorită acestor mijloace lăsând nu este doar tras în sus, dar, de asemenea, devine mai elastică. Cu patch-uri de gel, este posibil să se depășească urmele de oboseală.

Puteți găsi mai multe soiuri de patch-uri hidrogel. Acestea pot fi produse pentru secolul sau alte părți ale corpului. Produsele au o formă de picături sau de formă rotundă. Puteți cumpăra în magazin compozițiile de diverse acțiuni – fiecare fată are posibilitatea de a alege un produs adecvat.

Principalele componente ale compoziției

De obicei, compoziția plasturilor hidrogel este indicat pe ambalaj corporativ în care acestea sunt vândute. Produsele conțin adesea antioxidanți puternici și capabili de tonifiere a pielii făcându-l mai elastic și atractiv. Pentru a obține un bun efect de hidratare, patch-uri de gel sunt completate de Glicerina și Haluron.

Pentru a avea un efect sedativ și răcoritoare, sunt incluse următoarele componente:

 • tocoferol+
 • Panthenol+
 • acid lactic+
 • Acid de fructe.

Vom face cunoștință mai strânsă cu cele mai importante componente ale patch-uri de gel moderne.

 • Acid hialuronic. În cazul în care această componentă nu este în intervalul de plecare, atunci nu există nici un punct în efect de hidratare corespunzătoare. Cu o astfel de sarcină, specificată de acid perfect COPES.
 • Antioxidantii. Aceste elemente permit pielii să rămână în stare proaspătă, atractivă și tânără pentru baleiere. Antioxidantii includ retinol (vitamina A), coenzime, acizi.
 • Panthenol. Componenta este restabilirea. În această acțiune, este considerat cel mai eficient – aceasta nu există.
 • medicament herps – atât pe scară largă și în creștere în regiuni separate.

copii exclusive cu compoziție mai îmbogățit sunt în vânzare. În astfel de produse găsiți mai multe elemente neobișnuite.

 • Particulele de aur. Hidrogelul de aur este capabil să activeze toate procesele biologice la nivel celular. Datorită acestei componente, procesul de îmbătrânire naturală încetinește. Sub influența particulelor de aur, suprafețele pielii primesc vitalitate, procesul de microcirculare se îmbunătățește.
 • Ginseng. Rădăcina acestei instalații contribuie la recuperarea rapidă a celulelor, sinteza propriului său colagen în piele, ridurile de netezire, normalizează procesele metabolice.

Există, de asemenea, astfel de produse în care argintul sau algele. Compozițiile similare se caracterizează prin eficiență ridicată și siguranță a aplicației. Adevărat, adesea astfel de produse, în special emise de branduri celebre, sunt scumpe.

Evaluarea celor mai bune mărci

Fiecare fată visează să privească irezistibil, proaspăt și bine întreținut. Pentru a atinge acest obiectiv, merită să utilizați patch-uri de hidrogel de înaltă calitate și eficiente emise de branduri bine-cunoscute. Luați în considerare o mică evaluare a celor mai buni producători care oferă pentru alegerea produselor consumatoare eficiente pe baza gelului.

 • Avon. Mai ales patch-uri de astăzi populare de la linia „antipanda”. Acest produs este foarte convenabil în aplicarea, are un efect de răcire ușoară. Potrivit recenziilor utilizatorilor, patch-uri de înaltă calitate „antipanda” vă permit să faceți față în mod eficient cu umflarea, nu provocați iritarea, faceți pielea moale și netedă, dar puțin lipicioasă.
Citește mai mult  Xiaomi machiaj oglinzi

 • Kocostar. Brand renumit care oferă produse coreene de înaltă calitate. Gama de koCostar este foarte largă: nu există doar patch-uri de hidrogel, ci și măști de hidratare speciale, umpluturi serice, seruri capsulare și altele în cererea doamnelor.

Compania produce patch-uri cu gel bune, ca parte din care sunt extrase din diferite fructe, extracte din plante, argint, cocktail-uri întregi de vitamine.

 • Esedo Coreea. brand faimos cu o reputație genial. Aur Esedo Coreea de hidrogel Patch-urile au devenit evidențiate cu eficiență ridicată și o calitate excelentă. În compoziția lor sunt particule de aur. produse cosmetice de marcă face posibilă pentru a face față cu cercurile intunecate de sub ochi, și cu umflarea, si cu riduri de mimica.

 • Sheenjoy. Minunat Sheenjoy aur ochi patch-uri de gel Masca au, de asemenea, particule de aur. Astfel de produse se lupta cu succes cu riduri, elimină umflături, face pielea mai elastică, licitație și atractiv.

 • Ezilu. marca chineză producătoare de patch-uri de hidrogel, care conține alge. Fondurile originale de marcă se luptă cu succes cu cercurile întunecate sub ochi, eliminând umflarea, au un efect benefic asupra elasticității pielii.

 • Sefită. Această companie caută cele mai eficiente formule cosmetice din întreaga lume. Produsele sefite sunt produse în Statele Unite, Coreea de Sud, Rusia, China, Thailanda și alte țări.

Produsele sunt concepute astfel încât să aibă un efect maxim de întinerire, reîmprospătați pielea.

 • Iyob. În ceea ce privește marca tânără din Coreea, specializată în producția de patch-uri de hidrogel. În gama de firme, puteți găsi formulări bune care conțin pudră de perle, colagen de origine animală și aur.

Va fi posibil să găsiți și mai multe produse originale realizate cu ajutorul unui slot de puf, ulei de shea, evacuarea trandafirilor.

Cum să-l folosească?

Într-un sortiment foarte mare de patch-uri de hidrogel moderne, consumatorul obișnuit poate „se pierde“. Cu toate acestea, alegerea perfect adecvate și produse de înaltă calitate nu este totul. Este foarte important să-l folosească în mod corect pentru a obține rezultatele dorite și efectele vizibile declarate.

Vom analiza în etape, cum să aplice aceste produse cosmetice în toate regulile.

 • Mai întâi trebuie să treacă prin toate procedurile de pregătire. Pentru a face acest lucru, va fi necesar să se recurgă la spălare completă și aprofundată a pielii, deoarece plasturii trebuie aplicat numai pe suprafața purificată și absolut uscată a pielii. Aveți posibilitatea să utilizați un șervețel special și ștergeți-l facă față. În continuare, zonele delicate de sub ochi sunt de dorit în continuare supus tonic sau lotiune. După aceea, trebuie să așteptați atunci când pielea este de conducere.
 • Următorul pas este de a aplica patch-uri de hidrogel. Acestea trebuie să fie lipite sub ochi. În același timp, genele inferioare necesită o liniuță la 2 mm (prealabilă).
 • Dacă problema principală se află în riduri, Apoi, patch-urile ar trebui să încerce să provoace caneluri bine vizibile și pronunțate.
 • În cazul în care procedura este realizată în scopul de a depăși cercurile intunecate de sub ochi, apoi captuseala cosmetic este aplicat cât mai aproape de colțul interior al ochiului.
 • Patch-urile trebuie să stick-ul cât mai curând posibil. Este întotdeauna necesar să se asigure că capacele pielii nu formează o pliere, iar formarea de riduri proaspete. Țineți pe pielea patch-urilor este de aproximativ 30 de minute. Nu puteți scoate căptușeala timp de 15 minute – acesta este un mod expres. O metodă mai lungă – lăsați patch-uri timp de 60 de minute. Și, de asemenea, există versiuni de noapte ale măștilor de îngrijire. Plăcile de diferite specii trebuie lăsate pe piele în timpul unor intervale de timp diferite.
 • Dacă edemul luminos are loc sub ochi, Ar trebui să lupte cu ei altfel: va fi necesar să se recurgă la gimnastică pentru ochi, în continuare trece la un masaj blând drenaj limfatic, așteptați aproximativ 30 de minute și doar apoi lipiți patch-uri la suprafața zonelor cu probleme.
 • Puteți trage literalmente patch-uri, trecând de la nas la temple. Nu este nevoie de resturile de gel Eliminare – lăsați-le să absoarbă. Este permis să massate ușor pielea atingând mișcări ale degetelor.
Citește mai mult  Shot Cosmetics Prezentare generală

Patch-urile sunt lăsate să se lipească de sulf. Pentru a face acest lucru, în primul rând pe pielea din jurul ochilor este aplicat de nutrienți de regenerare, după care garniturile de grijulii sunt fixate. Unele indicații cu privire la utilizarea de patch-uri un pic pentru a le ține în frigider, astfel încât acțiunea lor pe navele sa dovedit a fi mai eficiente. Datorită acestui fapt, cercurile intunecate dispar mult mai repede.

Cum de a alege?

patch-uri hidrogel trebuie să fie alese cu grijă, astfel încât să nu fie dezamăgit în acțiunea produsului cosmetic achiziționat. O serie de caracteristici de selecție a acestor produse ar trebui să fie luate în considerare:

 • Pentru fashionistine cu pigmentarea semnificativă a pielii, cel mai bine este de a cumpăra tipuri de hyalurone de înaltă calitate, de patch-uri de gel+
 • suprapuneri de înaltă eficiență, în conținutul căruia sunt furnizate particule de aur, va deveni o soluție ideală pentru piele tânără cu riduri faciale+
 • soiuri de colagen elimina ușor și rapid problema tonul slab al pielii.

produsele cosmetice hidrogel ar trebui să fie achiziționate numai de la producători bine cunoscute, cu o bună reputație. branduri coreene sunt cele mai comune: produsele lor se disting prin calitate impecabilă, efecte rapide. Achiziționa aceste produse care pleacă, de preferință, în magazine sau ordine specializate pe site-urile de Internet dovedite.

Pe piețe sau în magazine dubioase, patch-uri originale și cu adevărat de înaltă calitate nu vor putea găsi.

Examinați recenzii

Astăzi, patch-urile de hidrogel au devenit lideri pe piața produselor de îngrijire. Ei se bucură de mulți reprezentanți ai sexului echitabil care doresc să pară mereu proaspeți și atractivi. Despre cumpărătorii de patch-uri moderne lasă recenzii diferite: și pozitive și negative. Multe fete și femei nu au găsit minusuri în produse deloc.

Vom analiza că doamnele au descoperit bine în producție.

 • Efect rapid. Produsele de înaltă calitate de înaltă calitate se luptă cu umflături, netezite pielea pe zone problematice, umezeală perfect și fac mai blând, neted și tânăr.
 • Potrivit declarațiilor clienților, sunt patch-uri moderne de gel Unul dintre cele mai eficiente mijloace din lupta împotriva ridurilor de zână enervante.
 • Încântat cu doamnele și faptul că aceste produse cosmetice se dovedesc a fi cât mai simplu posibil și ușor de înțeles pentru a utiliza. La intinerirea proceduri folosind patch-uri de hidrogel, nu este necesar să se aloce prea mult timp liber sau du-te la cosmetician: Tot ceea ce se poate face fără probleme acasă cu propriile mâini.
 • Mulți tânără remarcat faptul că, atunci când se aplică patch-uri de gel de înaltă calitate Nu există reacții negative apar sub formă de arsură, roșeață sau inflamație a pielii. De regulă, acest produs lăsând nu provoacă reacții alergice, nu provoacă durere. În cazuri rare, fata se poate simți lumină rece.
 • Nu s-a putut să nu refress doamnele și faptul că patch-uri moderne de gel poate fi aplicat nu numai pe piele sub ochi, dar, de asemenea, pe alte site-uri, De exemplu, pe frunte, zâmbet linie, deoarece aceste zone sunt, de asemenea, problematică și de multe ori trebuie să se acorde.
 • Un alt plus văzut de mulți consumatori – preturi Spanning mari pentru patch-uri de hidrogel. Puteți găsi nu numai costisitoare, dar, de asemenea, produse de buget. Iar acestea din urmă sunt, de asemenea, produse de branduri bine cunoscute și se disting prin cea mai înaltă calitate.
Citește mai mult  Totul despre israelian cosmetice profesionale desheli

Ca orice alte produse cosmetice, patch-uri, pe bază de gel, uneori, fac fetele experimenta unele dezamăgire atunci când funcționează. Luați în considerare ce defecte sunt notate de către doamnele.

 • Produse ale unor branduri păreau a doamnelor ineficiente. Desigur, mult depinde de producător și la locul de achiziție de patch-uri, precum și corectitudinea aplicării lor. În cazul în care cel puțin unul dintre elementele a fost rupt, atunci efectul propriu-zis nu poate fi atins.
 • Unele patch-uri aluneca de pe pielea de sub ochi, din cauza pe care ei trebuie să constant corectă și să păstreze sub control.
 • Gel în compoziția unui număr de patch-uri în mod inevitabil, se usuca dupa 2-3 luni, care a fost supărat de multe fete.
 • Produsele unor firme trebuie să caute mult timp în vânzare.
 • Multe patch-uri de gel de marcă, în special având o compoziție bogată, sunt foarte scumpe. Costul prea mare forțează adesea fetele să renunțe la cumpărare.

Sfat util

    Pentru a nu fi dezamăgit în aceste mijloace eficiente, ele trebuie să fie alese cu grijă, acordând atenție tuturor caracteristicilor și nuanțelor. Dacă intenționați să achiziționați patch-uri de hidrogel de înaltă calitate și să le utilizați pentru a pune zone problematice pe piele, Este necesar să ARMA câteva sfaturi și recomandări utile.

    • Înainte de a profita de patch-uri, Ar trebui să vă asigurați că nu aveți conjunctivită, daune în locuri unde veți pune căptușeala. Și, de asemenea, o persoană nu ar trebui să sufere de alergii: înainte de utilizare, se recomandă atașarea instrumentului pe pielea încheieturii mâinii pentru a vă asigura că nu există o reacție negativă.
    • Efectul utilizării unor patch-uri bune poate fi rapid, dar nu cel mai stabil. Pentru un efect lung, trebuie să utilizați fonduri în mod regulat (cursuri).
    • Restaurarea patch-urilor Cu ingrediente naturale de plante în compoziția sa se dovedește a fi la fel de eficiente în întinerire.
    • Cele mai moderne patch-uri de hidrogel sunt de unică folosință și nu sunt produse reutilizabile. Nu încercați să le reanimamați după prima aplicație și să vă curățați înapoi la cutie / borcan, de unde au fost luate inițial. Aceste acțiuni pot provoca bacterii periculoase care au fost colectate de pe suprafața pielii în mediul steril. Deci vă veți strica și toate celelalte autocolante.
    • După cum ați cumpărat patch-uri de gel, este important să vă familiarizați cu instrucțiunile înainte de a aplica. Se aplică, de obicei, ambalajului corporativ sau este o fișă de informații separată în set. De la ea veți învăța, pentru ce timp trebuie să țineți pe fața căptușelii și cum ar trebui să fie utilizate corect.

    Prezentare generală a patch-urilor Hydrohel pentru ochi Vezi mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: