Kerastase Brand Serul de păr: Tipuri și sfaturi

Kerastase Brand Serul de păr: Tipuri și sfaturi

Îngrijirea părului este întotdeauna o subiect foarte importantă și actualizată pentru mulți reprezentanți ai sexului echitabil. Până în prezent, pe rafturile magazinelor pe piața internă cu produse cosmetice, puteți găsi o mulțime de diferite măști, sampoane, serurile și alte pentru tever Părăsirea, care dau într-adevăr un efect semnificativ după utilizare. produse de par sunt dovedite ser de la faimosul Kerastase marca franceză.

Ei s-au dovedit a fi produse de calitate decente, oferind un rezultat vizibil după aplicarea. Înainte de a cumpăra produse de la marca Kerastase, unele caracteristici ar trebui să fie găsit cu privire la aceasta, gama sa și, desigur, este foarte important să vă familiarizați cu comentarii reale despre acest cosmetice.

Despre marca

Mark Kerastase este specializată în crearea de înaltă calitate, produse de îngrijire a părului și a capului. În sortimentul de brand, puteți găsi mai multe pliante concepute pentru o varietate de tipuri de păr. Cosmetice din brandul francez este considerat în întreaga lume meritată. Este achiziționat ca clienți obișnuiți și CELABRITI.

Mark Kerastase de la an la an eliberează fonduri noi și îmbunătățite cu o compoziție unică pe care o aleg coafor și stilisti profesioniști.

Gamă largă de

Până în prezent, în actualul sortiment al mărcii puteți găsi mai multe opțiuni pentru părul părului, care sunt foarte populare. Apoi, luați în considerare fiecare dintre ele.

  • Serum inițialiste – Aceasta este o descoperire reală în domeniul îngrijirii părului. Acest produs protejează celulele părului din interior și îmbunătățește, de asemenea, calitatea materiei lor. Acest produs va face perfect cu părul fragil, îi întărește cu rădăcinile, va face mai puternică și strălucitoare. Acest ser este recomandat să se utilizeze cu șampon, balsam sau aer condiționat din această serie de la Kerastase.
  • Vă recomandăm să acordați atenție dublei unice Serum fibră arhitectică. Acest produs poate ajuta cu ușurință să rezolve problema sfaturilor fragile și a părului deteriorat. Ca parte a produsului – un complex exclusiv care nu numai că întărește părul, ci susține și efectul vizibil al sănătății lor în timp.
Citește mai mult  cosmetice Missha: descriere a compoziției și varietate de produse

  • Pentru doamnele mature în gama de mărci puteți găsi ser „Activator al tineretului” din linia Densifique Serum Jeunesse. Este perfect pentru păr subțire, fragil și subțire. Compoziția serică este îmbogățită cu activatori de creștere moleculară special dezvoltată și antioxidanți.
  • Nu mai puțin popular este luat în considerare Serpaiste ser, care sigilează sfaturile părului cu ajutorul unui complex unic în compoziția sa. Ca parte, există, de asemenea, aminoacizi utili și proteine ​​de grâu care compensează cantitatea insuficientă de proteine ​​în păr. Acest ser este o îngrijire imbibată care oferă rezultate vizibile după prima aplicație a acestui produs.
  • Serul Extensiste Îmbunătățește cu ușurință forța părului, umplându-le cu energie. Acest produs este îmbogățit cu ceramică, care vă permite să restaurați părul de-a lungul întregii lungimi de doar câteva sesiuni ale acestui produs. Este complet sigur pentru păr, nu există hormoni în compoziția sa.

De asemenea, în sortimentul brandului puteți găsi seturi de preparate cu mijloacele în care se numără sericul listat. Cumpărați seturi nu numai profitabile, dar și rezonabile, deoarece experții colectează mijloace eficiente de la o linie.

Cum se aplică?

Aproape toate serurile sunt aplicate pe scalp, rădăcini de păr și direct pentru lungime (dacă este dezvoltat mijloacele). Cea mai mare parte zerul de spălat nu are nevoie, principalul lucru nu este de a le freca puternic, dar pentru a distribui mișcări de masaj ușoare. Tehnologia de aplicare a unui anumit produs ar trebui să fie specificate în instrucțiunile aferente acestuia. Este foarte important, deoarece nu toate serurile sunt proiectate pentru întreaga lungime a parului, unele sunt potrivite exclusiv pentru sfaturi, iar unele pentru rădăcinile.

Citește mai mult  Șaptesprezece Cosmetics: Sortimentul Review

Comentariile clienților

Pe Internet, puteți găsi o mulțime de comentarii pozitive despre produsele mărcii franceze Kerastase. Vorbind despre diverse serurile înotariere din marca, clienții rețineți că acestea:

  • Gorgeously miros și distribuite pe bucle fara probleme+
  • da un rezultat eficient după prima aplicare+
  • consolida păr, a scăpa de fragilitate și de a face un fir de păr strălucitor+
  • face mai lin părul și ascultător+
  • Atunci când se utilizează ser, bucle opri electrizant și fluffing, care este deosebit de fericit în sezonul de iarnă.

În ceea ce privește momente negative, se spune aici un preț destul de ridicat de produse și, uneori, despre lipsa de efecte, dar acest lucru nu se oprește mulți cumpărători de la a face achiziții, deoarece mijloacele Kerastase sunt testate de timp și profesioniști.

comparație cu ser Cerastase mai mult ser buget Garnier Uită-te în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: