Patch-uri jmsolution

Patch-uri jmsolution

Una dintre cele mai sensibile și delicate părți ale corpului este pielea din jurul ochilor. Și aceasta înseamnă că necesită o îngrijire deosebită, atentă. De aceea, cosmetologii au dezvoltat multe creme și geluri pentru această zonă a pielii. Dar mijloacele cele mai eficiente recunoscute de toată lumea sunt considerate patch-uri pentru ochi.

Patchele hidrogel sunt foarte rapide, și, cel mai important, o modalitate eficientă de a combate cercurile întunecate sau pungile sub ochi, umflături și roșeață. Hidrogel – o substanță specializată asemănătoare unei mase concentrate de jeleu sub formă de plăci subțiri. Caracteristica sa este capacitatea de a absorbi o cantitate mare de substanțe utile și de a le da pielii.

Compania coreeană JMSOLLOLTION produce produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, folosind experiența cosmetologilor, dermatologi și alți specialiști din acest domeniu de activitate. Pentru fabricarea de patch-uri, numai componente naturale, extracte și esențe, care sunt selectate cu atenție și testate.

Privire de ansamblu asupra patch-urilor de hidrogel

Plăcuțele de gel pentru ochi, în funcție de compoziția lor (impregnarea), poate avea un scop diferit. Patch-urile JMSOLION efectuează caracteristici:

 • Piele de nutriție+
 • ridicare+
 • Hidratantă+
 • Iluminarea+
 • Nivelarea structurii din piele+
 • Eliminarea inflamației+
 • drenaj.

Acțiune nutrițională la distanță: miere, propolis, lapte uterin, extract de placentă. Pulgările din plante medicinale, retinol și praf de perle contribuie la o recuperare cuprinzătoare. Shi ulei va salva de la umflarea și albastru inutil, în același timp strălucind pleoapa inferioară.

Elasticitatea și elasticitatea pielii ochiului oferă extract de laminaria, codium alge și alți reprezentanți ai florei marine. Adăugarea mai multor tipuri de colagen, peptide și coenzime accelerează realizarea rezultatului.

Citește mai mult  Farmacie Cosmetice: Selectii

Acidul hialuronic este responsabil pentru hidromalarea. Cu un număr suficient, pielea este hidratată și ridurile mici Mimic sunt aproape invizibile. Utilizarea regulată a patch-urilor de hidratare contribuie la accelerarea metabolismului și la actualizările la nivel celular.

Hood de cocoș de mătase presupuneți netezimea și restaurarea muncii. Aminoacizii de mătase penetrează adânc în epidermă, vindecând-o din interior. Ele dau efectul strălucirii.provoacă creșterea celulelor noi, actualizând activ pielea.

Ușor de folosit

Utilizați patch-uri pentru destinație – Foarte simplu:

 • Îndepărtați ușor o pereche de ambalaje, de obicei o lamă de umăr este prevăzută în acest scop+
 • fixați pe partea dorită a corpului – sub ochi+
 • Să presupunem că 10-30 de minute, puteți citi timpul exact în instrucțiuni+
 • Scoateți garniturile de gel și dați lichidul rămas pentru a absorbi complet.

Pielea natural trebuie curățată. Este demn de remarcat faptul că procedura este de dorit dimineața, deoarece rezultatul utilizării patch-urilor este ținut timp de câteva ore. Desigur, cu utilizarea regulată există un efect cumulativ, dar la începutul zilei pielea are în continuare cel mai bun fel.

Cu patch-uri puteți face orice: rochie, băutură cafea, bucătar mic dejun, aplică machiaj. Ei dețin perfect și, de asemenea, fără dificultăți. După îndepărtarea lor, nu este necesar să se spală sau să se aplice orice cremă – pielea a primit deja tot ce aveți nevoie.

Avantaje și dezavantaje

Partea pozitivă a utilizării patch-urilor sunt astfel de momente:

 • Hidrogel în sine dă efectul de răcire, ceea ce contribuie deja la eliminarea edem+
 • Ser în care există patch-uri în pachet, care vizează o anumită acțiune și se descurcă în mod clar cu sarcina+
 • Asigurați efectul îngrijirii pielii principale în jurul ochilor+
 • Confort și ușor de utilizat+
 • Dimensiune mare, în consecință, o aderență mai mare a pielii.
Citește mai mult  Caracteristici Cosmetice Elice

Un minus poate fi o suprafață de gel prea alunecoasă. Din cauza excesului de ser, ei vor aluneca pur și simplu din partea dorită a feței. Decide această problemă la stânga pentru un anumit ambalaj deschis. Umiditatea suplimentară se evaporă și totul va veni la normal.

Un factor negativ poate fi manifestat dintr-o dată alergii la orice componentă din impregnarea patch-urilor. Prin urmare, cu cel mai mic sentiment de disconfort sau furnicături, ele trebuie să fie imediat îndepărtate. Piele de suprafață se clătește bine și aplicați nutritive.

Recenzii

Utilizatorii laud despre patch-urile JMSOLTION O varietate de recenzii. În cea mai mare parte consolele sunt mulțumiți de bunurile achiziționate, iar acțiunea sa corespunde declarațiilor. GPlăcile Idrogel luminează pielea sub ochi și lăsați senzații plăcute. Pleoapele arată marcat mai proaspăt și mai atractive. Utilizarea zilnică oferă un rezultat foarte bun.

Plăcile sunt vândute într-o cutie de plastic rotundă, care este închisă strâns cu două capace. Acest lucru împiedică uscarea prematură a gelului. Chiar dacă utilizați rar, în frigider, aceștia păstrează aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp.

Cei care se așteaptă pe patch-uri vor fi eliminați toate ridurile mimice și vor scăpa de pleoapele de la absolut toate defectele, Frustration va înțelege. Da, este o metodă expresă de resuscitare rapidă a pielii după o noapte fără somn sau impactul altor factori negativi, dar nu mai mult.

Impresii negative provoacă doar un preț ridicat de produs. Dar trebuie remarcat faptul că producția este în Coreea, iar acest lucru nu este atât de aproape. În plus, cosmeticele de înaltă calitate ale mărcilor celebre nu pot fi ieftine.

Citește mai mult  Cosmetica Coreeană Casa estetică: informații și sortiment de marcă

Patch Privire de ansamblu JMSOLUTION vezi mai mult.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: