Pieptene pentru a oferi părul de volum

Pieptene pentru a oferi părul de volum

Fetele cu părul subțire încearcă adesea să atingă capele luxuriante. Dacă alegeți corect un ottoman pentru a da volum, atunci puteți face cu ușurință dorit de stabilire.

Particularități

Nu instrument de fiecare coafori este potrivit pentru a crea o coafura luxuriantă. Dispozitivul trebuie să fie selectată pe baza structurii și a lungimii bucle.

Pentru a atinge volumul rădăcină la fete, cu o tunsoare scurta mai bine de stabilire fire cu o perie rotundă și un uscător de păr. Procedura trebuie efectuată pe păr semihow.

frumusețile cu părul lung trebuie să fie atent cu calcule rotunde – toroane pot obține confuz în asemenea măsură încât un foarfece trebuie să se aplice. Deci, de stabilire este mai bine pentru a produce cu o perie de masaj.

Accelerarea procesului și pentru a proteja parul de efectele negative ale uscătorului va ajuta mousse, gel sau orice alt agent de stilizare.

Modele și materiale

Sunt absolut diferite calcule în magazine. Care dintre ele pentru a alege – trebuie să le rezolve. Fiecare model al acestui instrument de coafură are scopul și caracteristicile sale. Găsirea instrumente optime pentru parul tau, poti realiza coafuri volumetrice chiar la domiciliu.

  • Calculele scheletici au găuri în întreaga suprafața de lucru. Datorită acestui fapt, parul nu se supraîncălzi, iar uscarea se dovedește mai blând. Acestea sunt cele mai potrivite pentru montarea bucle lungi și crearea unui volum de stabilire a prețurilor.
  • Brashini diametre diferite și din diferite materiale vă permit să facă o coafura luxuriant pentru orice tip de păr.
  • perii de masaj au bile mici pe vârfurile pinilor. Acestea îmbunătățesc circulația sanguină a scalpului, și, prin urmare, becuri de păr sunt consolidate.
  • În timpul stivuirea este imposibil de a face fără diferite tipuri de scoici. Unii ajută un eșantion frumos, altele – perfect neted Strand, a treia – fă-.
Citește mai mult  Revizuirea speciilor de produse cosmetice

Este foarte important să se acorde o atenție la ceea ce se face un instrument.

Materiale naturale

Cel mai bine dacă calculul va fi făcut din materiale naturale. Părul de la o grămadă naturală nu numai că ajută la crearea unei așezări volumetrice, ci și îngrijirea părului. Cu un astfel de instrument, buclele devin moi și strălucitoare. De asemenea, afectează bine acopere părul și copac. Doar o astfel de calcinare nu poate fi folosită de mult timp. Odată ce fisurile sunt formate pe suprafața de lemn, coaforul trebuie înlocuit.

Popularitatea câștigă calcule bazate pe bambus. Un astfel de lucru este foarte ușor, așa că la domiciliu este simplificat. Mai ales este potrivit pentru fetele care sunt greu de adaptat în același timp pentru a trezi îmbrăcămintea și uscător de păr.

Materiale artificiale

Instrumentele de plastic sunt ușor de utilizat și sunt mai ieftine decât altele. Dacă alegeți un model optim pentru dvs., atunci calculul va deveni indispensabil de mulți ani. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea uscător de păr cu funcția de ionizare sau aplicați spray cu un efect antistatic, deoarece plastic electrifică părul. Acum, pe rafturile magazinelor, puteți întâlni așezarea cu un strat de turism – o alternativă la unelte de plastic simple care vă permit să eliminați acest moment neplăcut.

Perii rotunde, suprafața de lucru a cărei parte este făcută din ceramică, se aplică cu atenție părului, deoarece instrumentul nu le electrifică și nu se supraîncălzește.

Unul dintre noile modele de coafori – calcinare siliconică. Pinii lui cu mai multe niveluri glisați literalmente pe bucle, separarea ușoară a fiecărui fire de păr. Un astfel de instrument poate fi derivat în păr imediat după spălare.

Citește mai mult  Piepteni din silicon

Nu se recomandă utilizarea dispozitivelor metalice. Dinții înfășurată pielea capului, calcinarea se încălzește rapid și dă căldura suplimentară a părului, care afectează în mod negativ sănătatea lor.

Electrocasnice

Dispozitivul care combină uscător de păr și de calcul va simplifica în mod semnificativ crearea de pozare volumetrica. Uscătorul va mai ales ca acele fete care sunt dificil de acasă să se adapteze pentru a lucra la crearea de propria lor coafura.

Pentru volumul rădăcină, o duză specială brash este destinat. Un astfel de dispozitiv poate utiliza un toate reprezentanții podelei frumos, indiferent de tipul de păr. Ferestre care se deschid fără dificultate se poate face față cu bucle obraznic, dure sau ondulat.

Cum se utilizează?

Dă volumul de rădăcini de păr cu ajutorul calcinarea poate fi în diferite moduri. Principalul lucru este de a alege pentru a alege instrumentul coafor.

De stabilire cu un uscător de păr

campioni Magnific va ajuta la păr și articole de Brashing va ajuta. După spălarea capului de care aveți nevoie:

  • Un pic la parul uscat+
  • Combing un mic fir și ridicați-l cu perie, pe cât posibil+
  • la peria pentru a atașa un uscător de păr, perpendicular pe Lockon+
  • În același timp, uscătorul de păr și descoperirea se vor deplasa treptat spre sfaturi.

Toate aceste acțiuni repetă peste toate celelalte componente. Începeți cu NAPE, Finish – Top.

Citiți mai multe în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: