Pieptene pentru Nosha

Pieptene pentru Nosha

Coafuri mari au fost întotdeauna la modă. Părul volumetric Transformați vizual fața. Pentru a crea un astfel de așezare frumoasă și feminină, trebuie să contactați mijloace speciale. O astfel sunt vândute în aparatele de uz casnic și magazine cosmetice. Un rol important este jucat și pieptene corect alese, ceea ce va ajuta la o coafură frumoasă și spectaculoasă.

Particularități

Dacă doriți să formați o coafură în vrac și atractivă, atunci nu este nevoie să mergeți la salon sau coafor. Puteți crea un ansamblu excelent pe capul meu acasă. Pentru a face acest lucru, trebuie să stocăm toate produsele cosmetice și instrumente necesare.

În crearea unei așezări spectaculoase a doamnelor poate ajuta solvenții speciali pentru părul de luptă. Principiul muncii lor este cel mai simplu posibil, dar să le folosească poate orice fată.

În prezent, există multe perii diferite și piepteni destinate formării unei coafuri interesante în magazine. Fiecare modă va fi capabilă să aleagă opțiunea corespunzătoare, a căror utilizare va fi convenabilă și eficientă.

Modele

Luați în considerare câteva soiuri de acțiuni de pieptene care sunt în mare cerere astăzi:

 • Mulți tânări sărbătoresc eficacitatea unui astfel de instrument ca un pieptene de perie. Ca o regulă, păr natural sunt prezente în astfel de dispozitive, cu care este foarte rapid și ușor de a crea o coafura de mare. lucruri similare nu dăunează părului: nu trage de păr și nu le rupe. Dar trebuie să fie capabil de a utiliza astfel de lucruri. Inepta de manipulare a fagurelui poate duce la bucle puternice. Adu coafura în ordine după astfel de daune va fi foarte dificil. Un astfel de model de fagurilor pentru nosha este oferit de multe branduri, dar este în valoare de produse alocând în special fabricate de Dewal. Ele se disting prin cea mai înaltă calitate, durabilitate și efect uimitoare.

 • Scoicile convenționale au cea mai simplă formă. De regulă, ele sunt plate. Ele pot fi purtate cu ei, chiar și în cel mai mic sac, cu un minim de spațiu liber. lucruri similare sunt disponibile în arsenalul fiecărei fete. Folosiți-le foarte simplu și convenabil.

 • Există, de asemenea, piepteni profesionale speciale. Ei au un mâner lung și subțire, precum și dinții care sunt plasați în mai multe rânduri. O astfel de adaptare este foarte simplu. Se economisește timp, care este cheltuit pe formarea de coafuri înalte. Testeri în aceste modele diferă unele de altele cu dimensiuni. Această proprietate vă permite să creați un volum spectaculos în coafura.

 • Multe femei tinere rândul său, pentru a-pieptene crestele speciale. Ele sunt foarte populare și comune în rândul fashioniste moderne. Lungimea unui astfel de pieptene este împărțit în două părți. Pe unul sunt prevăzute cu dinți mari, iar pe de altă parte – mici și frecvente.

 • producătorii moderne oferă fete instrumente funcționale, care sunt numite -ming de căldură. Dar aceste modele pot fi folosite numai atunci când uscare și de stabilire a kudryashai uscător de păr. Formele de luare de căldură numai volumul rădăcină.

Materialele

Materialele din care pieptănate piepteni pentru luxuriant și stil volumetrica, joacă un rol important în crearea unei coafura frumos

Roma de metal

Dispozitivele de metal sunt cele mai frecvente. Ele costa ieftin, dar au o serie de defecte esențiale. De exemplu, solide similare sunt capabile să activeze o tensiune statică puternică, ceea ce va afecta cu siguranță structura firului de păr. Adesea, acestea sunt dăunătoare și scalpului piele.

Astfel de lucruri nu se recomandă utilizarea de zi cu zi. De la ei au refuzat mult timp mulți stiliști crearea ouatului volumetrica.

Rolling din lemn

Unele dintre cele mai sigure piepteni din lemn. Ele nu sunt electrificate toroane și nu afectează structura lor. O mai bună de a dobândi astfel de modele care nu au fost acoperite cu lac sau vopsele.

Combs din cauciuc

rate foarte frecvente de cauciuc, silicon si plastic. Ele diferă în costuri reduse și nu necesită îngrijiri speciale. Sortimentul unor astfel de instrumente este în continuă creștere, atât de multe femei la modă sunt alese. Cu toate acestea, astfel de lucruri parul puternic electrificat, precum și din metal. Acest lucru duce la coafura severă.

Experții recomandă contactarea pieptenelor din lemn. Ei nu dăunează părului și scalpului. Dacă nu doriți să cumpărați un astfel de model, este foarte posibil să înlocuiți pieptenele de plastic, dar va crea o mică tensiune statică.

Cum de a alege?

Dacă doriți să creați o coafură frumoasă și să nu vătămați sănătatea părului, atunci ar trebui să vă abordați alegerea unei opțiuni potrivite cu responsabilitatea deplină:

 1. Dacă sunteți un câștigător de păr scurt, atunci sunteți ideal pentru scoiciile convenționale plate din lemn sau materiale plastice.
 2. Doamnelor cu bucle lungi se vor întoarce mai bine la modelele de formă rotundă. Movementary vor fi moderne Combs-thermobreasts.
 3. Daca parul tau este fragil, subțire și lipsit de viață, atunci este recomandat să acorde prioritate hairbrushes și perii. Metal și copii din plastic sunt capabile de recoltare chiar mai mult.
 4. densitatea parului este, de asemenea, foarte important in alegerea unui instrument adecvat. Decât catenele mai gros, mai dens cuișoare pe pieptene trebuie plasate unul pe celălalt. Pentru femeile cu bucle grele, un produs cu dinți rare este adecvată.
 5. Inainte de a cumpara, trebuie să se uite la apariția piepteni. De la modelele cu gunoaielor deformate sau cârpe prea ascuțite în valoare, deoarece acestea pot provoca păr recolta semnificativă și scalpului.

Cum se utilizează?

luptă frumoasă și luxuriantă se poate face independent. Dar pentru acest lucru trebuie să știți cel puțin bazele formării de pozare de mare, altfel pur și simplu nu reușesc, iar starea de spirit se va deteriora.

În nici un caz nu merg la cazul în cazul în care parul este încă crud. Tu nu numai că nu atinge volumul dorit, dar, de asemenea, afecta bucle.

Se recomanda sampoane si balsamuri de stoc de specialitate destinate pentru formarea volumului. Astăzi, în magazine, există o varietate de fonduri de la diferite mărci care pot fi selectate pentru orice tip de păr.

Nu prea scurt parul este recomandat sa se usuce cu un uscător de păr, înclinând capul în jos. Acest lucru va crea o cantitate mică din rădăcini, care vor trebui să fie foarte largă în procesul de creare a unui luxuriant.

Pentru volumul de rădăcină, multe femei apelează la diverse produse cosmetice. le aplica numai pe rădăcinile ei înșiși într-o cantitate mică.

Apoi, trebuie să ridice un fir și pieptănare-l cu o perie specială de la vârfurile la rădăcini. Fa-o nevoie de ea foarte atent și cu grijă. Apoi, mergeți la următoarele fire și faceți aceleași manipulări.

Dacă ați obținut volumul dorit, atunci va trebui să netezească partea superioară a întregului coafură, astfel încât ansamblul general să fie îngrijit și frumos. Acest lucru se poate face cu o perie specială.

Merită să luați în considerare următoarele nuanțe importante:

 • Cele mai mari componente nu merită pieptănate, deoarece acestea vor juca ulterior rolul stratului superior.
 • Ca rezultat, volumul nu va fi atât de luxuriantă ca în procesul de combinare. Acest lucru se datorează faptului că părul trebuie să fie netezit pe partea de sus.

Stylistii moderni si profesioniștii din Barbershop recomanda cu fermitate aplicarea diferitelor fonduri de fixare (lacuri, molusuri) in cantitati mari. Acest lucru se explică prin faptul că așezarea poate găsi un aspect greu și non-armonic.

Nu vă referiți la crearea unor astfel de stive, dacă părul este prea uscat și este supus unor daune diferite. Poate duce la pierderea părului.

Cu privire la modul de a face cele mai bune, spuneți următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: