Plăci coreene: Prezentare generală a produselor, recomandări de selecție și utilizare

Plăci coreene: Prezentare generală a produselor, recomandări de selecție și utilizare

Fetele care conduc un stil de viață dinamic trebuie adesea să se confrunte cu oboseală și intensă. Provocarea la locul de muncă, prietene cu prietenele până noaptea târziu, înăsprit în seara zilei de lectură a cărții preferate – toate acestea conduc la apariția defectelor nedorite pe fata, cum ar fi edemul și cercurile intunecate de sub ochi. Pentru această problemă există o soluție modernă și eficientă – patch-uri de hidrogel va ajuta să scapi de probleme similare, în cel mai scurt timp posibil. Discutați despre particularitățile de populare coreene patch-uri.

Caracteristici, Pro și Contra

cosmetice coreene a câștigat popularitate uriașă în piața rusă, Și aceasta este, motive bune:

 • Componente naturale+
 • Lipsa de aditivi nocivi+
 • Aromele naturale+
 • Eficiență la nivelul fondurilor europene de lux+
 • Preț scăzut în comparație cu brandurile populare de alți producători.

Desigur, nu se poate argumenta că absolut toți producătorii coreeni nu folosesc aromele și parabenii, ca parte a produselor lor cosmetice, cu toate acestea, Majoritatea mărcilor populare fac fără ei.

Aproape toți producătorii coreeni produc sonde pentru produsele lor, astfel încât cumpărătorul să aibă posibilitatea de a testa produsul înainte de cumpărare.

Patch-uri cel mai adesea coreenii produse în borcane de 60 de piese, înseamnă că Cu utilizarea zilnică veți avea suficient pachet unic timp de o lună, ceea ce este destul de economic. Iar producătorii nu fac ser, datorită căruia chiar și cea mai recentă pereche de patch-uri din borcanul dvs. va fi impregnată cu substanțe utile. În plus, producătorul coreean iubește să încânteze frumoasa jumătate de umanitate cu ambalaje frumoase, cu un design drăguț și neobișnuit.

Un borcan cu panda sau raton, desigur, nu afectează eficacitatea, totuși, poate ridica starea de spirit. Minusurile grave din patch-urile coreene sunt pur și simplu nu, cu excepția faptului că acestea nu pot fi găsite în fiecare magazin. Deși uneori produsele populare branduri coreene face producătorilor chinezi neloiale.

Producătorii și gama lor

Deci, am identificat deja că nu toate mărcile de cosmetice coreene sunt la fel de eficiente și în condiții de siguranță. Mai jos este o scurtă trecere în revistă a coreeană Marci testate de cumpărători ruși.

Trimay

Acesta este un tânăr coreean de brand specializat în producția de produse cosmetice de îngrijire pentru față și păr, precum și patch-uri și măști. In plasturele linie au prezentat 5 soiuri.

 • Cu mucina de melc negru și aur coloidal Efectiv hidrata si hrani pielea, elimina consecințele lipsei de somn.
 • Cu trandafir si extract de vin roșu Eliminați efectul de clarificare și liniștitor, stimulează regenerarea celulelor, aliniați tonul.
 • Cu aripi de rechin și extract de colagen strânge în mod eficient pielea pleoapelor, stimulează imunitatea și accelerarea proceselor de regenerare.
 • Cu o peptidă de otravă serpentine hidratează și pentru o perioadă scurtă de timp de blocare a impulsurilor nervoase musculare, le relaxante. Datorită acestui fapt, există o cură de întinerire a pielii vizibile.

Printre avantajele acestui brand, puteți nota, de asemenea, o tăiere confortabilă – în borcan există patch-uri pentru vârsta de forma clasică și, în plus între ele o bandă subțire, care poate fi utilizat pentru frunte sau regiunea interburry.

Petitfel

Acesta este cel mai popular brand din Coreea de Sud, specializata in productia de patch-uri de hidrogel și măști. Datorită o specializare îngustă, producătorul a fost în măsură să ia în considerare toate punctele importante și de a face produsele sale convenabil de a utiliza și eficient. gama constructorului are o gamă largă de patch-uri pentru vârsta și gâtului, lista de cele mai multe produse populare.

 • Gold & melc – Plasturii pentru pleoape cu un melc mucină și aur coloidal elimina edemul si elimina cercurile intunecate de sub ochi, hidrateaza activ pielea.
 • Gold & EGF – plasturi pentru pleoape, impregnate cu o esență sensibilă la căldură penetrant straturile profunde ale dermei netezirea ridurilor și furnizarea de regenerare.
 • Musetel Ligchtending – Plasturii pentru pleoapa cu extract de mușețel, inflamația și iritația de eliminare a pielii sensibile, elimina etnia, trage în sus, hidrateaza.
 • Black Pearl & Aur – patch-uri pentru vârsta cu aur și pulbere de perle negre. Îmbunătățirea proceselor metabolice, face pielea proaspăt și strălucitor.
 • Aur Neck Pack – patch-uri pentru gât în ​​formă de aripi, intens hidrata si hrani pielea, netezirea ridurilor și prevenirea apariției lor.

Esedo Coreea

Cuplu de brand. În linia de patch-uri de astăzi doar 2 produse.

 • Aur EGF – patch-uri pentru ochi cu aur coloidal, au un pull-up, de întinerire și efect protector.
 • dud negru Stressrelief – Eye plasturi cu extract de mure. Efectiv întineri, Hrănește și hidratează pielea.

Beauugreen

Popular Brand Cosmetics din piele Coreea de Sud. 3 produse au intrat în linia de patch-uri.

 • Cu colagen și aur coloidal. Eliminați rapid efectele stresului și lipsei de somn, alimentați profund și hidratați pielea pleoapei.
 • Cu extract de coral – Îmbunătățirea funcțiilor de protecție ale pielii, eliminați etnia, a netezit ridurile fine.
 • Cu castravete de mare – Îmbunătățirea culorii pielii, hidratarea, preveni apariția ridurilor.

Marca produce patch-uri în borcane de 30 de perechi, precum și în ambalaje unice.

Ayoume

Brandul tânăr și progresiv din Coreea de Sud, specializează în concedierea produselor cosmetice și aparate de cosmetologie hardware. În linia de patch-uri pentru ochi 6 soiuri.

 • Cu peptidă de șarpe – Smoothed riduri, îmbunătăți microcircularea sângelui, hidratează și întineri.
 • Cu extract de cuib de palmier. Trageți în mod eficient, hrăniți și hidratați pielea, contribuind la restaurarea sa, aliniați tonul.
 • Patch-uri roz cu colagen și acid hialuronic strânge instantaneu pielea pleoapelor, profund hrănesc, să consolideze proprietățile de protecție.
 • Cu aur și perle negre – eficient mai ales din cercurile intunecate.
 • Cu ceai verde si extract de aloe – eliminarea instantaneu etnia.
 • Cu aur și melci de mucină – vizibil întineri și strângeți pielea pleoapelor.

Esența fiecărui produs conține un întreg complex de extracte și substanțe nutritive, datorită cărora patch-uri sunt caracterizate de eficiență ridicată.

Shangpree

Verificat coreeană de brand cu o istorie de 20 de ani. În linia de patch-uri 3 produse.

 • Clasic Pentru patch-uri producătorul coreean cu aur coloidal, eliminând în mod eficient oboseala, soliditate și eliminarea cercurile intunecate.
 • Cu extract de alge – creșterea elasticității, hrăni, hidrateaza.
 • Cu extract de ginseng – strângeți pielea pleoapelor. Au un efect de ridicare pronunțat.

În ciuda eficienței și încrederii consumatorilor cucerit, plasturii gel ale acestui brand se disting printr-un preț democratic.

Milatte

Acest brand a cucerit fetele din intreaga lume cu produse cosmetice eficiente în ambalaj drăguț – trei specii de patch-uri sunt reprezentate în borcane cu Panda (aur), maimuța (perla pulbere), sigiliu mare (perle negre).

Farmstay

În linia acestui brand coreean 8 tipuri de patch-uri. Elementele active de cea mai mare parte sunt suplimente clasice pentru Coreea, cum ar fi Aurul, Pearl și colagenul. Cu toate acestea, este posibil să se evidențieze 2 produse unice – acestea sunt patch-uri cu unsoare de cal, schimbul celular, precum și patch-uri cu peptide de somon și caviar, care, conform producătorului, se luptă chiar și cu riduri adânci.

Ellevon

Cel mai produs popular al acestui producător – Patch-uri pentru ochi cu microchildles hyalurone. Oferă o penetrare profundă a elementelor active în dermă, care este un analog modern de injecții de frumusețe. Milioane de ace microscopice penetrează pielea complet fără durere și o hrănește intens din interior.

Deci, bazându-se pe bună-credință a faimilor producători coreeni, puteți alege cu ușurință cea mai bună marcă a patch-urilor pleoapelor. Pentru a face acest lucru, este convenabil să utilizați patch-uri în ambalaje de unică folosință – produse de testare a mărcilor populare și alegeți cel care este perfect potrivit pentru pielea dvs. Rețineți că aproape toate patch-urile care elimină cercurile întunecate au un procent mic de cofeină. Ajută la îmbunătățirea metabolismului și oferă o culoare mai sănătoasă a pleoapelor.

Cele mai bune patch-uri din Coreea

Astfel încât să nu vă pierdeți în diversitatea mărcilor coreene și a produselor lor, am făcut-o pentru dvs Top 10 cele mai bune patch-uri de la producătorii populari.

 • Mizon cu melc de mucină și aur. Acestea sunt cele mai bune patch-uri care sunt potrivite pentru orice tip de piele și vârstă. Ei strânge perfect pielea în jurul ochilor, elimină cercurile întunecate și a solocității. Principalul Plus este stimularea sintezei naturale a colagenului.

 • Elizavecca cu acid hialuronic. Acest produs este o bombă hidratantă! Ele sunt potrivite pentru orice tip de piele. Ideal pentru utilizare într-o perioadă fierbinte.

 • Cheie secretă cu colagen și apă roz. Produsul celebru care a devenit un bețișor pentru mulți amatori de adunare de noapte. Elimină rapid cercurile întunecate și solocanțele, netezite ridurile imobiliare, dă pielea o elasticitate și o specie proaspătă.

 • Trimată cu o peptidă de otravă de șarpe. Acesta este un produs inovator care blochează mușchii mimici ai pleoapelor pentru o perioadă scurtă de timp (aproximativ 2 ore). În acest timp, pielea are timp pentru a decora cât mai mult posibil și consumul de substanțe utile.

 • Petches petitfel pentru gât cu aur. Luptând cu riduri mimice pe față, multe fete uită adesea de gât. Între timp, ridurile de pe gât cel mai adesea și dau vârsta femeilor. Producătorul a rezolvat această problemă prin crearea unor patch-uri de hidrogel convenabile sub formă de aripi.

 • Beauugreen cu castravete de mare. Aceste patch-uri sunt foarte hidratate și hrănite pielea și, de asemenea, elimină efectele suprasolicitării. Restaurați tonul pielii de decolorare, posedă un efect puternic de ridicare.

 • Ayome cu extract de cuib de palmier. Acesta este unul dintre cele mai nutritive pentru produsele cutanate. Extractul conține proteine, aminoacizi, oligoele utile. Perfect netezi ridurile și hrănește pielea subțire de estompare.

 • Schanpree cu extract de ginseng. Acesta este un produs excelent pentru suspendatori de piele eficientă în jurul ochilor. Componentele naturale penetrează straturi adânci, îmbunătățind proprietățile pielii, împiedicând îmbătrânirea.

 • Milatte cu pudră de perle. Produsul este axat pe combaterea cercurilor întunecate. În plus, patch-urile sunt perfect strânse și hidratate pielea, alinierea tonului.

 • Holika Holika cu extract de aloe. Aceste patch-uri sunt intens hidratate pe piele în jurul ochilor, ideale pentru luptă.

Recomandări pentru alegerea

Pentru zona din jurul ochilor

Când alegeți patch-uri pentru pielea vârstei, în primul rând cuSe pare să ia în considerare vârsta – Fetele de peste 30 ani ar trebui să se acorde preferință mijloacele, care conține acid hialuronic și colagen. Dacă pielea este predispusă la pigmentare, acordați atenție patch-urilor cu praf de perle. În călătoria este convenabil să ia ambalaje mici, în care poate fi de la 1 până la 6 perechi de patch-uri. Dacă achiziționați patch-uri pentru uz casnic, este mai profitabil să luați un borcan conceput pentru o lună și o jumătate de zi de utilizare pe zi.

Pentru față

Pentru orice problemă de zonă de pe fata, puteți utiliza patch-uri concepute pentru pielea din jurul ochilor. Dar este deosebit de convenabil să faceți acest lucru dacă producătorul a oferit o tăiere specială. În plus față de principalele petale pentru ochi, unele branduri au o bandă specială pentru riduri pe frunte, pliuri nazolabiale sau un cerc suplimentar pentru inflamație, orificiu interurbur și zonă de bărbie.

Pentru frunte și alte zone problematice, fondurile cu colagen sau placenta sunt perfecte. Dacă aveți nevoie să scăpați rapid de punctele negre, utilizați servetele speciale, care sunt suprapuse în zona problemei, cum ar fi patch-urile – timp de 10-15 minute, după care toată poluarea se dovedesc a fi pe suprafața pielii și sunt ușor îndepărtate.

Produs perfect dovedit din brandul coreean Ciracle.

Pentru alte zone

Fetele după 30 de ani merită să acorde atenție patch-urilor speciale pentru gât. De regulă, ele sunt vândute în ambalaje de unică folosință, dar există și produse destinate reutilizabilului. Patch-urile speciale pentru brandurile coreene de neckline nu sunt încă lansate, totuși, pentru această zonă puteți utiliza patch-uri pentru mască de gât sau hidrogel pentru față. Iubitorii de înaltă călire, precum și cei care trebuie să ia o mulțime de mers pe jos în timpul zilei. De asemenea, este recomandat să utilizați patch-uri coreene. Ele ajută la ameliorarea oboselii și trageți toxinele pielii.

Cum se utilizează și de a stoca?

Patch-urile sunt suprapuse în zona problema folosind o spatulă sau forceps cu aproximativ 15-20 de minute, în funcție de brand. Cum să utilizați în mod corespunzător patch-uri de un anumit brand, cel mai adesea indicat pe ambalajul produsului. După acest timp, pielea ar trebui să absoarbă substanțele nutritive maxime, după care patch-urile pot fi aruncate dacă sunt de unică folosință. Plăcile reutilizabile după utilizare sunt plasate înapoi în rezervorul seric. Spălați rămășițele esenței nu ar trebui să se absoarbă în câteva minute.

Lucrul principal – Nu uitați să eliminați patch-uri la timp, În caz contrar, în loc de a bea pielii, ei vor începe trăgând de umiditate ei.

Stoca orice patch-uri cel mai bine în frigider. Deci, esența nu se va deteriora, și veți obține un efect de răcire suplimentară atunci când este utilizat, ceea ce îmbunătățește funcțiile de protecție a mature și tonul pielii tinere.

Examinați recenzii

     În urma analizei recenziile clienților ruși, Puteți face mai multe concluzii de bază.

     1. Groase, bine impregnat cu plasturi de ser Ușor sculpta de față, la rândul său, cea mai mică a capului, astfel încât este mai bine să le folosească în poziția minciunii, atunci când există timp suficient, de exemplu, înainte de culcare. Dacă aveți nevoie pentru a actualiza ochii în dimineața – alege patch-uri mai subtile.
     2. Unele fete se plâng Nici o spatulă sau un clește în ambalaj. Din acest motiv, banca trebuie sa urce constant. Se pare un fleac, dar acest moment devine de multe ori decisiv la alegerea unui mijloc.
     3. Multe feedback pozitiv din partea clienților ruși au primit produse Cheie secretă cu imaginea de ratonii drăguți. Fetele laudă tăierea confortabilă și etanșeitatea ambalajelor.

     Toate secretele patch-urilor coreene veți afla în videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: