produse cosmetice profesionale Insight

produse cosmetice profesionale Insight

Insight este implicat în dezvoltarea de ecosostables pentru îngrijirea părului, scalpului si pielii corpului. Fondurile profesionale ale acestei mărci sunt în cerere, în multe țări ale lumii, datorită eficienței ridicate. Cosmeticele pot fi folosite atât acasă, cât și în saloane.

Despre marca

Insight – Compania italiană specializată predominant pe crearea și implementarea produselor profesionale de îngrijire a părului. In dezvoltarea de produse cosmetice, specialiștii folosesc materia organică. Produsele sunt create pe baza extractelor din plante și a fitomaslului, este îmbogățită cu substanțe utile. Compania are propriile sale laboratoare de cercetare în care se desfășoară activități de cercetare. Siguranța și eficiența fiecărei componente utilizate Testat cu atenție, astfel încât produsele fabricate sunt de înaltă calitate.

Toate produsele cosmetice produse sunt considerate terapeutice. Cu acesta, nu poate sprijini numai desăvârșirii păr extern, dar, de asemenea, să se întoarcă sănătatea lor. Datorită compoziției unice, instrumentele sunt capabile să consolideze ceapa de păr, să intensifice creșterea buclelor, să elimine răspunderea părului și să rezolve o serie de alte probleme importante. În fiecare an al companiei italiene a reușit să câștige încrederea a mii de consumatori noi.

Toate acestea se realizează datorită calității în mod constant a produselor, eficacitatea sa realizată datorită activității maxime a componentelor naturale.

Caracteristicile produselor

Profesionale Insights Insight are o compoziție „moale”. Nu există mijloace:

 • Sulfat de sodiu – substanță agresivă chimică iritantă scalpul (adesea cauzează mătrea)+
 • Uleiul de parafină extras din produse petroliere+
 • Silicoane obținute prin calea chimică (cu utilizare lungă de utilizare a structurii părului)+
 • Paraben.

  Toate formulele cosmetice Insight HypoallerGenic. Ele nu conțin arome, coloranți chimici și alte substanțe „agresive“, care afecteaza negativ scalpului si a parului. Alte avantaje ale instalațiilor de producție italiene includ:

  • Posibilitatea de a aplica pentru orice tip de scalp (compoziții sunt adecvate pentru un derm cu sensibilitate crescută)+
  • Gama largă de produse oferite (sunt de hidratare, hrănire și restaurarea șampoane, agenți, mousse, măști și alte produse cargoing styling)+
  • Ușoara aromă plăcută și de produse cosmetice+
  • Fluxul economic+
  • bază „naturală“ a fiecărui mijloc+
  • efect rapid – sub rezerva recomandări pentru utilizarea produselor cosmetice, puteți obține în curând rezultatul salon de la domiciliu+
  • Respectarea standardelor internaționale de calitate și siguranță.

  Dezavantajele sunt nesemnificative cosmetice Insight. Pentru una dintre ele sunt scumpe. Dar dacă ia în considerare un consum economic de fonduri, acest element este stabilit de condiționată. Un alt minus este necesitatea de a utiliza mijloace individuale de cursuri (de exemplu, șampoane și balsamuri).

  Pauzele în cerere sunt necesare – în caz contrar, pielea capului si parul va „se obișnuiască“ cu anumite substanțe active și va înceta să facă efectul declarată de producător.

  Revizuirea fondurilor populare

  Sub marca Insight, zeci de produse de păr îngrijire și restaurarea sunt produse, toroane pentru colorare, produse de îngrijire a corpului (exfoliant, smântână, geluri, uleiuri). Există un conducător special conceput pentru bărbați. Această colecție include diverse produse de îngrijire a bărbii, compoziții de ras și după. Luați în considerare Insight păr cosmetice, care se bucură de cea mai mare cerere.

  • Șampon hrănitor Păr Uscat. Conceput special pentru păr uscat. Conține extract de ovăz organic, ulei de nucă de cocos și migdale care refac structura parului deteriorat.

  Efect: Locks devin mai moi și „viu“, capătă strălucire și oprire de rupere.

  • Șampon pentru păr subțire Volumizator. Conține extracte ginseng, pătlagină și urzică albă. Recomandat pentru utilizarea de zi cu zi. Conceput pentru curățarea delicată a scalpului, oferind bucle de volum, hidratare profunda lor. nu are un efect de ponderare.

  • Disciplinarea Masca Anti-Electrizare. Include extract de in, bumbac și ulei de cânepă. Conceput pentru fructe cu coajă de păr activi. OFERĂ bucle mai puternice, sănătoase și ascultător, facilitează pieptănarea.

  • Instrumente de par deteriorate Restructive (Sampon, aer condiționat, masca). Toate instrumentele sunt create pe baza de extract de grâu varză, măsline, argan si ulei de orez Bran. Formulările sunt concepute pentru a restabili tija de păr. Rezultat – păr mai ascultător, strălucitor și mătăsos.

  De asemenea, utilizarea populare Mijloace pentru piele sensibilă Sensitive Sensitive. Acestea sunt formulări delicate care sunt potrivite pentru copii de spălat. Promovarea păr netezirea și de a face pieptănare.

  Subtilitățile de aplicare

  Pentru a utiliza produse cosmetice profesionale Insight a dat efectul dorit, trebuie să adere la recomandările de alegere și utilizarea acestuia. De exemplu, pentru parul vopsit, este recomandabil să se achiziționeze agenți de protecție (șampoane și balsamuri pentru protecția și prelungirea culorii), pentru păr, predispuse la Fallout – compoziții de întărire. Există cosmetice cu formule speciale, concepute pentru scalp sensibil si gras si alte produse.

  Pentru a obține un rezultat pozitiv Este recomandat să cumpere mai multe fonduri de la o linie la o dată (Poate fi șampon, balsam, masca sau alte produse care părăsesc). Atunci când este utilizat, ar trebui să fie ghidat de instrucțiunile de dozare și caracteristici de aplicare. Cu toate acestea, există mai multe reguli generale:

  • Înainte de utilizare, compoziția este aplicată pe pliul cotului (în absența roșeață, senzație de arsură, mâncărime, și alte efecte secundare, instrumentul poate fi utilizat în siguranță)+
  • Cosmetice sunt aplicate pe toată lungimea părului (unele produse nu necesită spălare)+
  • Serul este aplicat bucle curate după spălarea capului+
  • Măștile sunt de asemenea distribuite în șuvițe pure, compoziția se spală cu apă caldă, după o jumătate de oră.

  Diverse agenți styling, balsamuri și spray-uri pot fi utilizate în mod regulat. Produsele terapeutice ar trebui să fie aplicate de cursuri.

  Recenzii

  În principal, respondenții pentru Insight Produse pozitive. Există produse cosmetice pentru care cumpărătorii lăsa comentarii mai entuziaști, și sunt produse mai puțin populare și nu atât de eficiente. Cea mai mare cerere dintre consumatori este folosită și restaurarea produselor de păr. Potrivit cumpărătorilor, astfel de compoziții au o aromă plăcută și o consistență ușoară. eiNu pierdeți părul, contribuiți la nutriția și restaurarea activă a acestora.

  Dupa aplicarea produselor de îngrijire a Insight încuietori sunt mai puțin căderea și timpul de oprire peste rupere. În ciuda costului ridicat al produselor cosmetice pentru păr italian, acesta este achiziționat în mod activ datorită eficienței lor. Produsele Insight își justifică pe deplin prețul. În cel mai scurt timp posibil, cosmetica dă luciu de păr și mătase.

  Fondurile sunt ideale pentru uz casnic și nu cauzează dificultăți în utilizare.

  Insight Cosmetics Review Vedeți următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: