Revizuirea antiperspirantului MAX-F

Revizuirea antiperspirantului MAX-F

Este una dintre reacțiile protectoare ale corpului care menține temperatura optimă a corpului, fără a permite supraîncălzirea acestuia. Dar acest proces are părțile negative la care mirosul de sudoare. Va ajuta la eliminarea acestei probleme antiperspirant max-f.

Istorie

Înainte de apariția primului antiperspirant au fost anii ani ai specialiștilor companiei. Materii prime selectate foarte atent. O atenție deosebită a fost acordată calității. Oamenii de testare au testat eșantioane furnizate de el pentru eficacitate. Rezultatul a fost crearea primei serii de antiperspiranți cu un conținut de 15-35% din substanța activă.

Rezultatele cercetării au arătat acest lucru Instrumentul nu este periculos pentru utilizarea pe termen lung și bine se descurcă cu sarcina. Cei mai mulți oameni care le bucura nota reducerea transpirație cu 85-100%. Un flacon este suficient timp de 12 luni, ceea ce este foarte economic.

Produsul nu trebuie să se aplice în fiecare zi – o utilizare a acestuia este suficientă pentru 4-6 zile.

Caracteristică

Antiperspirant și deodorant au proprietăți diferite. Deci, deodorant elimina pur și simplu apariția unui miros neplăcut. Are arome speciale și elemente de parfum. Cu o transpirație minoră, deodorant se descurcă bine cu sarcinile sale. Cu o transpirație destul de puternică și pentru a preveni apariția petelor pe haine, ar trebui aplicate antiperspiranți.

Alegerea unui produs pentru a combate mirosul neplăcut, trebuie să se țină seama de faptul că transpirația în sine nu are un parfum, din care rezultă că umiditatea sporită de îmbrăcăminte, însoțită de o Ambit caracteristică, indică reproducerea bacteriilor.

Multe antiperspirante includ substanțe active speciale care reține reproducerea microorganismelor. De aceea Produsul cosmetic poate să nu aibă fondatori, dar în același timp pentru a face față bine cu scopul stabilit în fața lui.

Antiperspirantul este considerat un mijloc mai grav, acesta atinge activitatea de umflare a glandelor atunci când intră în piele. Din acest motiv, proprietățile transpirație scade aproape jumătate.

Un deodorant obișnuit nu are un efect similar și este un produs mai ușor, care protejează împotriva transpirației.

Antiperspirant max-f lupte cu o transpirație activă pe orice parte a corpului. Acțiunea sa este asigurată de un întreg complex de componente extrem de eficiente. Remediul se poate aplica pe partea din spate a pielii, stop, fata, palmele. Produsul are o bază de apă și nu are aroma. MAX-F nu lasă piese de pe haine, din cauza acestui fapt, este chiar mai confortabil în utilizare.

Produsul este Antiperspirant cu proprietăți terapeutice. Aceasta se face în țara noastră și a primit pe scară largă în rândul consumatorilor. Compoziția special proiectate se luptă chiar și cu cel mai puternic transpirație, deoarece se încadrează în straturile profunde ale pielii.

Substanța activă principală este clorura de amoniu. Numărul indicat în arată titlul conținutul său în produsul cosmetic: cât este mai mult în MAX-F, cu cât numărul. Conform cifra indicată, eficacitatea este determinată. A doua componentă eficientă este hydroxyethylcelulose – un agent de îngroșare utilizat în locul unei componente similare, dar mai dăunătoare. Pentru fixarea mijloacelor folosește apa obișnuită, care a fost curățat.

De obicei, toate medicamentele cosmetice contin antioxidanti care cresc proprietatile pozitive ale antiperspirante și de a consolida activitatea lor. Max-F este Thaloz. Această substanță este un dizaharid și este adesea folosit în cosmetologie ca un component activ de hidratare.

Soiuri

Roller antiperspirant MAX-F este de trei soiuri.

 • Regular Max-F Nosweat 15%. Folosit pentru zona axilei. Conține substanță activă de 15%. Acțiunea sa vine în jos pentru a îngustarea canalele de conducte și de a reduce transpirație. Acesta este folosit în scopuri terapeutice la transpirație activă luptă, are efect antimicrobian. Ca parte a alcoolului. Dacă utilizați corect MAX-F, atunci nu lasa piese de pe haine.

 • UNIVERSAL MAX-F NOSWEAT 30%. Folosit pentru zona axilei, palmele, oprire. Conține substanță activă de 30%. Acts la fel ca vizualizarea anterioară, adică, conductele de umflare Narrows și reduce transpirația.

 • MAXIMĂ MAX-F NOSWEAT 35%. Folosit pentru palmele și oprire, poate fi, de asemenea, aplicate în zona de subsuori. Concentrația substanței active – 35%.

Mai mult de distribuție în rândul cumpărătorilor are ultimul remediu. Acesta este de 30% a cumpărat numai în timpul vreme caldă sau destinate activității fizice ridicate.

Pozitive și negative, proprietăți

Avantajele acestui produs includ:

 • Uscarea și acțiunea antimicrobiană+
 • Neutralizeaza mediul acid, care este baza pentru dezvoltarea bacteriilor patogene+
 • Nu creează dependență+
 • într-o perioadă scurtă de timp elimină mirosul neplăcut+
 • In agregat cu alte medicamente, The hiperhidrozei este eficient+
 • stabilește activitatea glandelor sudoripare+
 • Sprijină raportul optim de apă în derm+
 • nu lasă urme pe lucruri alb-negru+
 • Nu provoacă alergii, ci în intoleranța conexiunilor din aluminiu, este nedorită.

Proprietăți negative:

 • În unele cazuri, după utilizare, există o senzație de arsură pe piele – acest lucru se datorează faptului că produsul are o miercuri+
 • Nu trebuie aplicat pe față pentru a preveni iritarea.

Dar deficiențele nu se arată întotdeauna, deoarece totul depinde de caracteristicile individuale ale pielii.

Metoda de utilizare

Instrucțiunile pentru utilizarea oricăror produse medicinale și cosmetice indică în principal doze moderate. În cazul în care problema arată prea mult, Este mai bine să utilizați alte mijloace în complex, puteți chiar să fie populați pentru a crește eficacitatea terapiei.

Ar trebui aplicată antiperspirant pe pielea curată și uscată seara. Impactul terapeutic apare peste noapte, deoarece în acest moment activitatea de transpirație cade.

Produsul trebuie aplicat numai la acele site-uri în cazul în care se constată o transpirație crescută. În cazul în care apar simptome neplăcute sau reacții ale pielii, atunci instrumentul trebuie să fie încordate imediat cu apă. După ce acțiunea este văzută din utilizarea produsului, trebuie să crească perioadele dintre aplicare. După curs, în cazul în care problema de transpirație excesivă este rezolvată, este suficient pentru a utiliza produsul o dată la fiecare șapte zile. La intervale de vară și de iarnă de utilizare pot fi diferite.

Recenzii

Review-uri de medici și consumatorii sunt în mare parte pozitive, astfel încât acest remediu este destul de popular.

Medicii și cumpărători sărbătoresc următoarele calități pozitive:

 • Max-F face posibilă reducerea activității de transpirație pe zonele cu probleme pentru o perioadă foarte scurtă+
 • mijloace, fără culoare și miros, de aceea este potrivit pentru reprezentanții ambelor sexe+
 • Produsul nu include alcool, deci nu produce iritații pe suprafața pielii+
 • Alegerea MAX-F, poate fi axată pe cantitatea de substanță activă în funcție de problema existentă+
 • Bigla mare face posibilă utilizarea mijloacelor destul de lungi+
 • valoare acceptabilă.

Unul dintre principalele feedback negativ – dacă aveți pielea sensibilă, atunci acest remediu nu vă va potrivi, adică drogul nu este universal și complet sigur. Restul doi au fost deja indicați în dezavantajele produsului.

Antiperspirantul este interzis să se aplice în timpul perioadei de așteptare pentru un copil și lactație datorită faptului că acesta conține metale grele care pot afecta negativ dezvoltarea fătului. Dacă există deteriorări pe piele, aplicați instrumentul este permis numai după vindecarea plăcută. Este nedorit să se folosească medicamentul în fața sportului pentru a reduce activitatea de transpirație, deoarece acest proces este o reacție normală a corpului în timpul efortului fizic.

Folosind acest produs, trebuie să vă amintiți Pe individualitatea tuturor. Cineva va ajuta acest agent, iar cineva va trebui să caute ajutor la alte mijloace.

Privire de ansamblu de antiperspirant Max-F Urmărește în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: