Sativa Cosmetics: Compoziția și caracteristicile produselor

Sativa Cosmetics: Compoziția și caracteristicile produselor

Belaruse Cosmetics Sativa este favorabil diferit de „concurenții“ săi compoziție utilă, fără conservanți și utilizați ca bază de cercetare științifică numai moderne. Deși gama nu poate fi numit prea mare, vă permite să ofere o față, corp și păr de îngrijire complexă.

Istoricul brandului

produse cosmetice din Belarus Sativa a apărut pe piață relativ recent – în 2014. Creatorii ei au devenit un cuplu căsătorit Svetlana Mikhalyuk și Viktor Gaponenko. Totul a început cu faptul că soția, pentru a forma un imunolog biochimist, alergii câștigat, care lucrează în industria cosmetică. Pentru a stabiliza sănătatea, era necesar nu numai să schimbe stilul de viață, ci și să se angajeze în mod independent în dezvoltarea produselor cosmetologice.

După ceva timp, medicamentele pentru pielea sensibilă, cu sprijinul soțului au început să fie făcute deja de vânzare. Numele Sativa este tradus ca „semănătoare” și este folosit în descrierea botanică a multor plante.

Filozofia mărcii se bazează pe utilizarea numai componente biodisponibile pentru corpul uman – care este natural, organic și biotehnologic. Pentru a oferi o îngrijire optimă a pielii sensibile, toate ingredientele care cauzează iritații sunt excluse din compoziție. Vorbim despre produsele de origine animală, uleiuri esențiale, produsele de albine și unele eșantioane de plante, care cauzează cel mai adesea alergii.

in afara de asta, Brandul Sativa oferă nevoile de bază ale pielii, având în vedere dezvoltarea și transformarea continuă.

De exemplu, produsele cosmetice ia în considerare factorii cum ar fi temperatura aerului, sezonul curent, starea hormonilor și a sistemului nervos. Trebuie spus că dezvoltarea cosmeticelor are loc cu utilizarea tuturor dezvoltărilor inovatoare și a vederilor științifice asupra pielii.

Avantaje și dezavantaje

Beneficiile cosmeticelor Sativa includ astfel de principii pentru crearea sa. În primul rând, vorbim, desigur, Despre o abordare științifică, luând în considerare toate descoperirile moderne. Nu numai structura capacului pielii, ci și a fiziologiei și biochimiei sale, precum și interacțiunea dintre sistemele individuale. Datorită bazei de date științifice extinse, produsele de brand sunt capabile să indice procesele problematice, să se confrunte cu acnee, riduri sau metabolism perturbat. Următorul plus de cosmetică evidentă este Folosind emulsii lamelare, repede „vin“ componente active adânc în derm, dar nu perturba bariera de lipide.

Compoziția produselor cosmetice include numai acele componente pe care pielea le poate absorbi și a cărei interacțiune poate fi prezisă în mod clar cu ea. Compania a decis să abandoneze conservarea dură și să acorde preferință sistemelor capabile de auto-conservare.

Acrime este întotdeauna menținută într-o perioadă de 5 până la 5.5 pH, care susține dezvoltarea bacteriilor benefice și întârzie creșterea dăunătoare. În cele din urmă, cosmetice Sativa este complet ecologic – este alcătuită din componente biodegradabile, vândute în ambalaje prelucrate și nu este testat pe animale.

Compoziţie

După cum sa menționat mai sus, cosmetice Sativa sunt complet naturale, nu are nici un conservanți sintetici. De aceea Este stocat doar 9 luni, iar după deschiderea pachetului – aproximativ trei. Compușii mai atent pot fi analizați pe un exemplu specific al unuia dintre mijloace – laptele de curățare pentru față 52. Deși compoziția produsului este destul de extinsă, nu există substanțe nocive în ea. Unul dintre rolurile dominante „joacă” ulei Babassu bogat în acid lauric de grăsime care se luptă cu microbii.

in afara de asta, Efectul semnificativ are un complex mineral constând din cupru, zinc, magneziu și permițând restabilirea protecției sebumului. Aceste componente de legume sunt prezente ca extract de caprifoi, ananas și mușețel, ulei de ulei și ulei de măsline și multe altele. Un alt exemplu indicativ este scrubul de lustruire pentru numărul de față 50.

Produsul include o pulbere de bambus, care este responsabilă pentru „lustruirea” pielii, precum și un complex de uleiuri vegetale. În plus, există componente precum extractele de grad de lamaie, fructele de ananas și caprifoi, vitamina E și altele.

Descriere produs

Sativa Face Piele oferă mai multe episoade: îngrijirea de zi, îngrijirea de noapte, îngrijirea ochilor, curățarea, tonifierea și îngrijirea anti-îmbătrânire. Îngrijirea de zi se desfășoară cu creme și ser. În funcție de vârsta și tipul pielii, cumpărătorul poate obține un agent de netezire, hidratare, hrănire sau protectie. Serul de hialuron vă permite să țineți o persoană de detoxifiere și un ser liniștitor pentru a oferi regenerarea sensibilă a pielii.

Ca o noapte de îngrijire la marca Sativa, cremele și serul sunt prezentate. Noapte Nutritive crema asigură îngrijirea pielii oricărei stări, iar ser este responsabil pentru întinerirea intensivă.

Îngrijirea ochilor Aceasta se realizează cu ajutorul unei creme de reducere, o cremă complexă și un gel-corectiv hialuronic ser. Profund curata pielea se va dovedi prin utilizarea spumă, exfolieri, lapte sau apă micelară. Puteți tonul pielii cu tonico cinci tipuri: consolidarea, răcoritor, calmant, hidratant si antioxidant. La fel de Îngrijire anti-îmbătrânire Marca oferă o serie de creme și seruri.

Produsele de îngrijire a corpului vă permit să puneți mâna în ordine, de gât cu zona Decolteul și restul părți importante. O varietate de creme va ajuta. Pentru îngrijirea părului, marca are mai multe aparate de aer condiționat prin pulverizare, balsamurilor avion, precum și masca crema. Este necesar să se adauge că printre Sativa noi produse sunt foarte populare astăzi Măști de alginat. În sortimentul magazinului oficial online, există, de asemenea, seturi de sonde.

Examinați recenzii

Review-uri de cosmetologi și ordinare Cosmetice Cosmetice Sativa, în principiu, și coincidența arata destul de pozitiv. Puteți începe cu o privire de ansamblu tonic antioxidant pentru pielea sensibilă №59. In sticla elegant de 150 mililitri, există un lichid transparent, cu un gust saturat de mușețel. Tonic poate fie pulveriza pe fata sau in mod standard se aplică pe piele cu ajutorul unui disc de bumbac. Unul dintre notele cumpărătorilor care După aplicarea produsului dispare sentimentul de adâncimi, iar fața este perfect umezit si tonifiat. Plus este în continuare Lack filmului lipicios pe piele.

Aceeași fată a dobândit o noapte ser Rejuvenating №88. Bogat Compoziția naturală a substanței cremoasă este perfect face față cu sarcina. După utilizarea produsului, ridurile mimice devin aproape invizibile, tenul este aliniat, iar pielea pare a fi strălucire. Trebuie menționat, de asemenea, cu privire la capacitatea de a ser moistively.

Regeneratoare Crema de maini №11 Gets bune Opinii. Gentle consistență cu o aromă plăcută absorbit imediat în piele, lăsând nici strălucire gras, nici un film lipicios. Crema se hrănește bine, se descurcă cu iritarea pielii si vindeca fisuri. Răspunsurile interesante și lustruire frecarea pentru numărul feței 50. filtru de bogat și util este situat într-un distribuitor convenabil. După o răzuire de două minute, pielea rămâne moale, curata si hidratata. Nu există nici o iritație, pete roșii sau uscăciune. Porii va fi citit de înaltă calitate, și puncte negre vor fi lumina.

O recenzie interesantă a cumpărătorilor din stânga pentru un număr tonic hidratant 58. Lichidul, componenta dominantă a care este trandafiri hydrolate, lăsate pe piele de strângere ușor film și miroseau neplăcut și chiar acru.

Configurarea Dispenser cu design-ul distribuitorului rasfatata complet unei femei toate impresiile. Cu toate acestea, ea încă recunoscut că remediul calmează pielea iritată, revigorează și îi pasă destul de bine.

Crema pentru piele sensibilă a feței numărul 39, precum și crema regeneratoare pentru zona din jurul ochilor No. 15 a ajutat confortabil dețin un alt cumpărător toate lunile geroase. Primul produs este o piele hidratata excelent, iar atunci când este utilizat în timpul zilei, nu a dus la descărcarea de machiaj. El a făcut fața feței mai uniforme, cosuri uscate și „șterse“ pete roșii. Al doilea crema mulțumit, de asemenea, amanta ei. El chiar a făcut față cu restaurarea pielii blândă a zonei ochilor, nu lăsând strălucire gras și nu înfundarea. riduri mici, în același timp, a dispărut.

Tonic calmant la numarul 57 de multe femei mulțumit. Compoziție excelentă care cuprinde un extract roșu plecat, acid lapte și glicerină „Ura“ făcut față cu promisiunile producătorului. El a uscat inflamație existentă, împrospătat pielii și au făcut față cu iritație.

Opinie despre produse cosmetice Sativa See video următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: