Soiuri și caracteristici ale serurile de la Avon

Soiuri și caracteristici ale serurile de la Avon

Extinderea tinerețe și frumusețe de vis toate. Acest lucru poate fi realizat dacă utilizați cosmetice. Una dintre cele mai multe opțiuni acceptabile pentru a obține un rezultat rapid sunt serurile pentru față. Ei în compoziția lor au o concentrație foarte mare de cele mai multe componente importante pentru piele. Datorită acestora, efectul după utilizarea lor va fi mai mare decât după utilizarea cremă sau gel, de 2-3 ori.

Proceduri populare pentru reintinerire

Seruri sunt foarte populare produse de îngrijire facială. Comercianții se referă la elixirurile lor de tineret pentru a activa frumusețea. Cosmetologii sunt mai des numiți să-i slujim.

Ce este acest instrument unic. Acest medicament este destinat acțiunii instantanee, aplicați-o dacă este necesar. În compoziția serului există diverse amplificatoare care penetrează profund pielea. Ca rezultat, pielea este alimentată, hidratantă, după aplicarea tonului pielii este îmbunătățită, tenul este îmbunătățit, capacul este albirea.

Serul aparține efectelor rapide și intense, astfel încât acestea sunt sfătuite să aplice în mod regulat femeile după 40 de ani. Doamnelor de vârstă mai tinere pot fi folosite prin cursuri serice.

Serurile diferă de alte instrumente de îngrijire prin faptul că au o concentrație mai mare. Adesea, concentrația ajunge la 70%, în timp ce ca parte a cremelor, concentrația componentelor de utilitate este mai mică de 10%. În compoziția serului, un număr mic de componente care sunt direcționate pentru a rezolva această problemă sau această problemă. Ele sunt alese, ghidate de compoziția și funcționalitatea lor.

Pe textura serurilor diferă fundamental.

 1. Structuri apoase. Datorită acestui fapt, activatorii pot pătrunde adânc pe piele, dar filmul nu creează pe piele.
 2. Concentrate de ulei. Acestea sunt utilizate la efectuarea procedurilor anti-îmbătrânire.
Citește mai mult  Toate produsele cosmetice despre vietnamez

Cumpărarea unei astfel de produse cosmetice, merită consultarea cu un specialist. Cu o alegere incorectă sau o utilizare excesivă pot apărea alergii sau dermatoză.

Modul de aplicare

Cumpărarea serului pentru o persoană, ar trebui să fie sigur că citiți instrucțiunile pentru utilizarea sa. Fiecare specie poate fi utilizată la un moment dat și în cantitatea specificată.

Dimineața trebuie să aplicați fonduri de hidratare, înăsprire care au o structură ușoară. Seara, restaurarea și substanțele nutritive sunt de obicei aplicate.

Se aplică lui Suther pe pielea pre-curățată. Se recomandă nu doar spălat cu apă, ci să folosească apă micelară, geluri, spumă. După curățare, se aplică pe față dimineața și seara timp de 10-15 minute înainte de a aplica crema. Pentru a îmbunătăți efectul pe care merită să le utilizați produsele unei serii. În cazul nerespectării acestor reguli, este posibilă o reacție chimică la amestecarea mijloacelor de diferite mărci, care vor afecta pielea adversă.

Uneori se sfulie se sfidează la crema principală. Când se utilizează, se aplică un pic, deci există, de obicei, pe sticle, există dozatoare. Distribuiți instrumentul prin linii de masaj. Cosmeologii recomandă aplicarea unui mijloc prin formularea mișcărilor, îmbunătățind astfel fluxul sanguin.

Serul este aplicat zilnic în termen de 1-1,5 luni, după care este necesar să se ia o pauză la 4 luni. Dacă utilizați mijloacele fără o pauză, apoi pielea încetează să răspundă la componente în timp, adică, se utilizează pentru a le.

Ser Avon: caracteristici și varietăți

Printre numărul mare de produse de îngrijire facială merită serurile de la Avon. Produsele acestei companii sunt cunoscute pentru femei, timp de mai mulți ani și se bucură de o mare popularitate. Luați în considerare cele mai multe opțiuni populare pentru acest intinerire.

Citește mai mult  Thalgo Cosmetics: Caracteristici și sortimente

Ser de reintinerire Avon „Maximum tineret“ Anew esențială pentru o persoană este considerată un produs premium. Acesta este fabricat cu ajutorul Boost avansat. În compoziția serului conține un număr mare de componente naturale. Volumul flaconului de 30 ml, termenul de valabilitate de 3 ani, ceea ce îi permite să fie utilizat de cursuri, făcând pauze pentru utilizare.

Mijloace „tineret maximă“:

 • Vanzare într-un pachet frumos sigilat în Mica+
 • Acesta are un design frumos+
 • Mijloacele sunt convenabile pentru a aplica+
 • Economic în uz+
 • Serul are o textură blândă și plăcută+
 • Cu miros de fructe de flori ușoare+
 • Oferă îngrijiri cuprinzătoare.

După aplicarea acestui instrument, pielea de pe față arată proaspătă și se odihnește. Trei zile mai târziu puteți vedea primele rezultate. Dar înainte de a primi un efect persistent și explicit, remedierea trebuie aplicată zilnic la piele de cel puțin 4 săptămâni. După aplicarea serului, mulți recomandă aplicarea cremei aceleiași serii, deoarece, în același timp, acțiunea este îmbunătățită.

O caracteristică a acestui fond de la Avon este că serul nu se recomandă să se aplice zonei din jurul ochilor. Acest lucru poate fi văzut dacă vă uitați la un tub pe care este extras pictograma ochiului. Deși prețul acestui instrument este destul de ridicat, acesta, având în vedere recenziile clienților, merită.

Comentariile bune au primit serul din nou de la Avon. Produsul are o textura delicată și matasoasă. După aplicarea mijloacelor absorbit aproape instantaneu. Pielea rămâne un miros de pulbere blând. Instrumentul are un efect anti-îmbătrânire puternic, contribuie la revenirea tonusului si elasticitatii cu pielea, îmbunătățește.

  instrument în jurul ochilor Avon „Light“ de prindere Nutra Efecte, de asemenea, a trebuit să gust multe. Acesta este ambalat într-un ambalaj alb, la un capăt, care se află rola de rotație, iar pe de altă parte – mecanismul care conduce la vibrația rolei. Roller ar trebui să fie condusă ușor și ușor sub ochi timp de 30 de secunde. Pentru a păstra în același timp, aveți nevoie de o jos cu role, în caz contrar serul încetează să curgă și cad pe piele.

  Citește mai mult  Kerastase Brand Serul de păr: Tipuri și sfaturi

  După aplicarea remediul, acesta trebuie să fie distribuite de către vârfurile degetelor de sub ochi și un pic aplicat pe pleoapa de sus. Absorbit ser foarte repede, în timp ce nu există nici un disconfort sau disconfort. O caracteristică de servire a rolei este că după aplicarea pe piele, paiete rămân pentru a crea un efect strălucitor. Dupa aplicarea machiajului, ele devin invizibile.

  Ser Review „Maximum Tineret“ din Avon Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: