Tipuri și caracteristici ale serului Lancome

Tipuri și caracteristici ale serului Lancome

Pentru a tineretului, prelungiți și frumusețe necesită îngrijire zilnică a feței. Împreună cu creme, femeile folosesc în mod activ serurile. ser Lancome devine un feedback pozitiv de la mulți clienți. Care este particularitatea acestui produs, și ce tipuri de serurile sunt?

Caracteristici și specii

pielea feței de zi cu zi este negativ cu privire la diverși factori externi. E frig, căldură, vânt puternic, soare cald, praf și t. D. Toate acestea afectează în mod negativ starea sa, și, ca urmare a diferitelor tipuri de probleme încep. Acestea sunt erupții, roseata, peeling, riduri și alte. Acesta este motivul pentru care pielea feței are nevoie de îngrijire de zi cu zi specială. Pentru a menține sănătatea și extinderea frumuseții și tinereții, puteți utiliza ser.

Acest produs popular cosmetologie este un concentrat de componentă utilă, care vă ajută să se întoarcă tineret pielii, elasticitatea și vizualizarea sănătoasă. Ser stimuleaza activitatea glandelor sebacee. Normalizare echilibrul de umiditate, intaresc vasele, reduc erupții cutanate și pigmentare, pentru a preveni apariția și dezvoltarea de noi riduri, crește elasticitatea și elasticitatea pielii cu ajutorul lor.

Fiecare femeie ar trebui să ridice serul în mod individual, ținând seama de caracteristicile și nevoile pielii lor. Lancome produce diferite tipuri de astfel de fonduri, care permite fiecărui client de a alege exact produsul pe care îl va aduce beneficii maxime.

De regulă, serurile sunt mai multe specii. De exemplu, hidratant specii. Acestea sunt potrivite pentru o mare de tineri pielii predispuse la uscare. Mulțumită conținutului componentelor benefice, literalmente după mai multe zile de utilizare, pielea feței devine netedă, nivelul de umiditate este normalizat, uscat și descuamarea dispar.

Există ser anti îmbătrânire, care se recomandă folosirea după patruzeci de ani. Instrumentul se descurcă perfect cu sarcina sa, reducând adâncimea ridurilor, de strângere față de sulf și îmbunătățirea culorii și starea pielii. Există serurile pentru probleme de piele, albire, nutritive și t. D. Luați în considerare mai multe produse populare de la Lancome mai detaliat.

Citește mai mult  Serul de hidratare pentru față: soiuri și eficiență

Revizuirea celor mai bune instrumente

AVANSAT GENIFIQUE TINERETULUI ACTIVATOR – ser popular, care este mare pentru orice tip de piele și de orice vârstă. Componentele active ale acestui instrument ajuta la menținerea de tineret și frumusețe. Folosirea regulata a ser contribuie la faptul că tonul feței este nivelare, pielea devine mai curat, erupții și roșeață sunt eliminate, ridurile sunt mai puțin vizibile. După terminarea un curs, o femeie vede că arată pielea mai elastică și elastică.

Lichid este ușor de aplicat și de absorbit, nu lăsând sentimentul de adezivitate și nu de strângere a pielii rapid. Serul este produs în flacoane convenabil de volume diferite.

Advanced Genie Sensitive este un produs renumit de brand. Un astfel de mijloc este un concentrat de activator de tineret cu acțiune dublă. Caracteristica principală a acestui produs este că compoziția sa are acid ferulic. Acest ser va fi perfect potrivit pentru pielea sensibilă, cu o piele sensibilă predispusă la erupții cutanate. Mai multe se aplică pielii vor da un rezultat vizibil. Serul elimină sensibilitatea, ajută la combaterea iritației, îmbunătățește funcția de protecție a pielii și împiedică aspectul prematur al ridurilor.

Serul cu acțiune dublă conține, de asemenea, un complex de probiotice în compoziția sa. Ele ajută la combaterea erupțiilor cutanate, iritații și roșeață. Probioticele efectuează restaurarea pielii, dați-i un aspect sănătos și strălucitor. Acidul ferulic și frumusețea vitaminei ajută la protejarea pielii de influențele externe, eliminarea uscăciunii și eliberarea elasticității și elasticității.

Energie de Vie – un alt ser, care este creat pentru hidratarea intensiva a pielii. Mare pentru cei a căror piele în fiecare zi, suferă din cauza factorilor externi negativi și ecologie rău. Dacă există mărturii, cum ar fi uscăciune, sudoare, degros, atunci acest ser va ajuta la eliminarea tuturor acestor probleme. Ca parte a fondurilor există diverse extracte din plante și alte componente care au un efect pozitiv asupra pielii feței. După o anumită perioadă de timp de utilizare regulat, pielea va câștiga din nou o vedere sănătoasă și strălucitoare. Acesta va deveni mai elastică, strânse și vor fi protejate în mod fiabil de factorii externi negativi.

Este demn de remarcat faptul că acest produs este potrivit pentru o piele tanara, dacă există indicații menționate mai sus.

Pentru femeile cu vârsta mai mature există un ser excelent, cu efect de lifting. Acest lucru este Renergie multi-lift și multi-lift ultra. La COPES tratamentul cu semne de îmbătrânire, ajută să se întoarcă elasticitatea și elasticitatea pielii, trage fata de sulf și se întoarce fostul elasticitate. Ser este perfect pentru femeile în vârstă de peste patruzeci de ani. Datorită componentelor active ale acestui instrument, pielea feței devine elastică și înăsprit după mai multe proceduri. O lună mai târziu, chiar și ridurile profunde sunt din ce în ce mai puțin vizibile.

Citește mai mult  Cosmetica Coreeană Casa estetică: informații și sortiment de marcă

Multi-Lift Ultra Multi-Lift Ser Great Mature femei care doresc să Salvați Tineretului și Frumusețe. Acest remediu cu efect de ridicare se luptă activ cu îmbătrânirea și probleme cum ar fi pete pigmentare. Ca parte a acestui produs este un extract de in, care ajută la elasticitatea întoarcere și elasticitate, și există alte ingrediente active care se hrănesc pielea cu substanțele utile.

produs popular al acestui brand comercial este Absolue Oleo-Ser. Remediul hrănește orice tip de piele, mai ales este bine pentru proprietarii de piele uscata si sensibila. Acest ser are uleiuri valoroase care ajuta la refacerea structurii pielii lipidelor, ridurile netezite, hranirea, aliniați tonul și de a îmbunătăți ten.

Serul conține brazilian de ulei și Camellia. Este aceste componente care sunt saturate cu epidermul cu substanțe utile, datorită cărora persoana devine netedă, elastică și blând. În compoziția serului, se produce ulei de lamaie, care ajută pentru activarea multor procese naturale ale pielii din cauza care are loc regenerarea celulară.

Cum se utilizează?

Înainte de a începe să utilizați instrumentul selectat, aveți grijă să citiți instrucțiunile. Nu uitați că orice ser este un concentrat de substanțe active. Din acest motiv, doza trebuie să fie respectate cu strictețe. Este imposibil să se aplice o cantitate mare de ser, în speranța că efectul va veni mai repede. Cosmetologi recomanda folosirea nu mai mult de trei sau patru picături pentru o procedură.

Se aplică astfel de mijloace pentru o intinerire cel mai bine este doar o zi. seara timp perfect adecvat înainte de culcare. Aplicați este necesar în mod exclusiv pe fața purificată. Cel mai bine este de a face acest lucru după ce a luat un duș sau de spălare cu un mijloc, cu un efect de peeling lumină. Apoi, porii vor fi dezvăluite, iar serul poate absorbi cu ușurință și de a începe „de lucru“. Se aplică un mijloc de mișcare lină, fără a freca.

Citește mai mult  Professional Hair Cosmetics L Oreal Professional: Prezentare generală a produselor

Este demn de menționat faptul că este imposibil imediat după aplicarea mijloacelor de a merge la culcare sau de a folosi crema de noapte. Ser trebuie să absoarbă. Poate fi aplicat douăzeci sau treizeci de minute mai târziu.

Revizuirea Caracteristicile Lancome serurile A se vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: