Topface & Malva cosmetice: Cel mai bun opinie

Topface  Malva cosmetice: Cel mai bun opinie

Timp de mulți ani, fetele și femeile sunt obișnuite cu cosmetice și nu mai reprezintă viața lor fără ei, astfel încât problema de alegere este atât de acută. A apărut recent pe rafturile cosmetice Topface & Malva. Merită să luați în considerare cele mai bune instrumente ale acestui brand mai atent.

Despre producator

Firma Topface & Malva Nou pe produsele cosmetice moderne. Cosmeticele premium, care oferă compania, se distinge prin componente de înaltă calitate și sigure care fac parte din produs.

Producătorul aplică noi tehnologii și dezvoltă formule speciale. El declară că cosmeticele sale vor accentua frumusețea naturală a unei femei.

Topface și Malva sunt strâns legate între ele și păstrează direcția pe piața ucraineană. Compania și-a început drumul în industria cosmetică din 2004, iar în fiecare an atinge toate vârfurile noi și noi. Brandul are un certificat GMP care confirmă calitatea înaltă a produselor de la acest producător, astfel încât cosmetice de top în mod regulat suferă controale de cosmetologie.

Din momentul în care compania a organizat, ea a fost cea mai importantă dintre industria cosmetică a Ucrainei. A câștigat chiar și o serie de țări cu produse de înaltă calitate și prețul concurențial.

Producătorii analizează cu atenție piața, solvabilitatea populației, desfășoară analiza concurenților și, a prezentat cele mai bune condiții, a devenit liderul de piață. În multe privințe, cosmeticele Topface & Malva se concentrează pe standardele mondiale.

Această companie sprijină femeile din țara lor, oferindu-le condiții foarte favorabile:

 • Compoziția cu atenție și componentele sale+
 • Siguranța în utilizare și absența aproape completă a efectelor secundare+
 • Selecție largă de produse cosmetice+
 • Utilizare de înaltă calitate și pe termen lung.

Interesant este faptul că, în diferite țări, acest produs este vândut în diferite categorii de preț. În Ucraina, acest segment premium, în Rusia, se aplică, de asemenea, la gama medie a prețurilor cosmetice.

Gamă

Luați în considerare cele mai bune mijloace ale acestui brand pentru a acorda atenție.

Topface Amnerica Dipliner – rezistent, cu aspect lucios, potrivit pentru orice fată. Este convenabil pentru utilizare, nu frotiu în procesul de șosete. Nu se usucă pielea, fără crăpare și bine eliminată prin mijloace speciale.

BB crema TopFace piele Editor – buna crema de ton. Ambalaj convenabil, design elegant. Crema nu mată, ci un finisaj natural. Singurul minus – crema de repede se desprinde.

Topface Professional Touch de bază de machiaj Ei bine ascunde ridurile mici, nemustrează pielea, pregătindu-se perfect pentru a aplica în continuare baza de tonuri. Compania produce separat două produse: 001 – pentru mat piele, 002 – pentru strălucire naturală.

Conxiler TopFace Instyle Lasting Finish Concealer bine ascunde imperfecțiunile pielii, și sub crema tonală și pudra chiar minerale este absolut nu este vizibil. O selecție largă de nuanțe vă permite să alegeți un produs potrivit pentru aproape orice culoare a pielii.

Recenzii de consum

Fetele care au folosit Topface & Malva produse da o evaluare foarte diferită a acestor fonduri.

Deci, creionul de ochi pentru ochi Topface de lungă durată impermeabil negru de fum Dipliner este un buget, ci mai degrabă de bună calitate. Ea are o perie de silicon de lungime medie. Singurul minus – nu se usuce prea mult, astfel încât atunci când sunt aplicate trebuie să fie atent.

Utilizatorii au remarcat că În general, căptușeala de brand este destul de persistent, nu se imprastie in jurul feței, nu plânge, dar în același timp, ele sunt bine spălate prin mijloace speciale.

În ceea ce privește DD Cream Topface zilnică de apărare dinamică factotum, este potrivit doar pentru reprezentantele sexului fin cu pielea perfectă, fără peeling, roșeață și avansate porii. Pentru piele problemă, crema nu este potrivit, înfundate în porii, face peeling mai vizibil, și nu ascunde roseata la toate. Plus această cremă este că Există nuanțe pentru pielea palidă, foarte.

Feedback pozitiv Lăsați Girls Despre Sprâncene Gele Topface Instyle Sprânceană Gel Argana Oil & ulei de migdale dulci. Nu este doar convenabil de utilizat, dar și multifuncțional. Ei pot face sprancene, asa ca săgeți elegante. În setul există o perie cu două fețe pentru aplicarea produsului și pieptănare sprâncenele.

Transparent Pulbere TopFace Perfective Loose Powder ajustaje transparente nu toate fetele. Problema este aceeași ca și cu crema DD: pulberea este înfundată în porii extinși, subliniind doar strălucirea grasă, de ce persoana pare nefiresc.

Dar consilierul TOPFACE INSTYLE Lasting Finish Concealer Fetele sunt lauda pentru faptul că El este imperceptibil și vă puteți ridica pielea.

Cum să ridici?

Pentru a nu deveni o victimă a unei alte publicități, fiecare fată și o femeie trebuie să știe cum să aleagă produsele corect.

Baza de machiaj – ton. Pentru tenul gras și combinat, o bază tonal este potrivit cu un finisaj rogojini, și uscat, dimpotrivă, cu umed sau natural (semmat), de exemplu, Topface Skin Editor.

Dar strălucirea feței nu înseamnă întotdeauna că pielea este grasă. Poate fi consecința pielii copleșitoare sau deshidratate. În cazul în care porii de pe fata nu sunt extinse, este în valoare de înlocuire a bazei de bază de pulbere minerală, de exemplu, TopFace Instyle Powder.

Pentru a ascunde mici imperfecțiuni (roșeață, inflamație și cercurile intunecate de sub ochi), trebuie să utilizați un consignatiilor, de exemplu, TopFace Skin Editor PT466 sau alte mijloace de corecție adecvate pentru tipul și culoarea pielii.

Bluzele trebuie sigilate sub tipul de piele. Dacă este acoperită cu nereguli, inflamația, navele sunt vizibile pe ea, blushul ar trebui să fie o umbră roz brună. Pentru pielea cu pistrui sau pete de pigment, nuanțele de piersic și corali sunt potrivite.

Umbrele ar trebui să fie ales sub culoarea pielii. Dacă fata are o culoare rece, umbrele ar trebui să fie nuanțe reci și viceversa. În paleta de culori, trebuie să existe o nuanță cremoasă. Este universal, potrivit pentru toate tipurile de piele.

Pentru machiajul de zi cu zi, ar trebui să alegeți ruj, aproape de floarea naturala a buzelor frumoase. Topface de ruj bine adecvată Instalați rujul mat cu.

Ce nu ar trebui să fie în compoziție?

Deoarece pielea absoarbe aproape 60% din ceea ce este aplicat, trebuie să alegeți cu atenție cosmeticele decorative. Există o serie de componente care nu ar trebui să fie categoric:

 • Coabar (alergen, carcinogen)+
 • Arome sintetice (alergeni)+
 • Hirocinonă (promovează bolile oncologice)+
 • Acetat de plumb (toxic pentru ficat, rinichi și sistem nervos)+
 • Mercur (alergen)+
 • Uleiuri minerale (reducerea funcțiilor de protecție a pielii)+
 • Oxibenzon (alergen)+
 • Polietilen glicol (penetrează adânc în piele, tolerează substanțe nocive)+
 • Emulgatori de silicon (poate provoca iritarea pielii).

Aceste substanțe pot apărea în produsele cosmetice, astfel încât atunci când alegerea este necesar pentru a căuta compoziția lor.

Nu tot ceea ce se poziționează ca produse premium, este de fapt o astfel. Desigur, printre masa totală puteți găsi destul de multe fonduri diferite care se vor potrivi multor doamne, dar ar trebui considerate responsabile pentru alegerea lor și nu cred că producătorul spune. Precum și înainte de cumpărare trebuie să studiezi compoziția produselor și recenziilor nu numai de producători, ci și cumpărătorii.

Topface & Malva Cosmetics Review.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: