Tot ce trebuie sa stiti despre Cosmetice Kat Von D

Tot ce trebuie sa stiti despre Cosmetice Kat Von D

Catherine von Dauchenber, de asemenea, cunoscut în întreaga lume ca Kat von Di – american Tattooker, autorul a doua tatuaje best-seller și creatorul cosmetice cu același nume. In timpul unei spectacol, la care au participat Kat, reprezentanți ai brandului Sephora observat luminos ei, perfect de culoare ruj rosu, care „culcat“ pe buze la un strat neted, fără fisuri și rugozitatea.

După cum sa dovedit, pentru a realiza această culoare, șoferul tatuajului mixtă pur și simplu două exemplificări. Iar reprezentanții mărcii și-au oferit cooperarea sub începutul lor, vizând eliberarea unei linii limitate de buze în numărul de patru nuanțe. De atunci, brandul cosmetic Kat von D câștigă un impuls de popularitate la nivel mondial.

Particularități

Kat este o fată destul de spectaculoasă, imaginile ei strălucitoare sunt perfect combinate cu tatuajele ei, iar machiajul subliniază doar personalitatea ei. De ce Cosmetics Background di Atât de popular? Cel mai probabil, răspunsul de aici este doar unul – Totul este gândit la cel mai mic detaliu, variind de la paleta de design și de culoare și finalizând ambalajul.

Este sigur să presupunem că Catherine se bucură de cosmetică. La urma urmei, cu linia de produse din brandul ei, este posibil nu numai cu ușurință pentru a repeta machiajul de zi cu zi, dar, de asemenea, experimentați cu imagini aldine.

Toată lumea iubesc cosmetice Kat pentru Acesta poate fi atribuit profesionistului, care este ușor de utilizat independent. Baze tonale dense cu ușurință ascunde defectele (și chiar tatuaje). Aceasta este ceea ce face multe fete – o acoperire densă care se suprapune la orice defecte. Și acesta este un plus nespecificat. La urma urmei, câteva tonuri se pot lăuda cu o astfel de densitate și rezistență.

Un alt plus poate fi considerat că Cosmeticele din Kat nu conține o singură componentă a originii animalelor.

Nu este testat pe animale. La urma urmei, acesta este obiectivul principal pe care Kat îl pune pentru sine atunci când își creează cosmeticele.

Produse

Total produse în Ruler 23. Acestea sunt disponibile pentru a achiziționa și nu s-au schimbat timp de 10 ani. Fundatia de blocare-IT Tonal Remedy are 19 nuanțe. Este foarte dens, dar lumină. Este faimos că poate suprapune orice defect. În plus, nu este necesar să se folosească o consolă sub ochi, deoarece finisajul va fi excelent și fără ea. Separat, puteți marca designul și distribuitorul convenabil al ambalajului său.

Următorul produs pentru a acorda atenție este Tattoo Liner Eyer. Perfect Liner pentru desenarea săgeților de diferite forme, lungime sau densitate. Mulți sărbătoresc rezistența în timpul zilei. Este potrivit atât pentru machiajul profesionist, cât și pentru începători în această chestiune. Eyelinerul pentru tipul său seamănă cu un pahar cu un vârf foarte flexibil, care poate trage atât imediat cât și cu ochii „pisici”, care preferă și Kat însuși. Pigmentul este foarte rezistent, negru saturat. Se usucă pe piele pentru numărarea secundelor și nu este lubrifiată, chiar dacă vă clipește foarte des.

Următorul produs care ar trebui să fie în fiecare cosmetică este Liujul lichid de ruj lichid veșnic. Acesta are un finisaj sub forma unui strat mat catifelat. Consistența este lumina, complet nu a simțit pe buze. Pigmentul este destul de luminos, chiar și într-un singur strat, puteți obține un strat dens. Aplicatorul are o formă acută. Acest lucru se face astfel încât să puteți trage cu atenție conturul buzelor. Daca sunteti un fan al efectului de „naturalețe“ sau „sărutat“ buze, apoi se aplică pur și simplu ruj pe mijlocul buzelor și să crească în perna ei. Ruj în timpul purtarea nu rola, nu înfundate în fisuri și nu accentuează peeling.

Shades in paleta de buze are aproximativ 40 de piese – de la casual nud roșu cu caractere aldine. Cu atât de mult ruj puteți crea orice machiaj. Buzele hidratante dau astfel de componente, cum ar fi vitamina E și ulei de semințe de floarea soarelui. În plus față de rujuri lichide, linia este reprezentată și ruj simplu, numit Ruj împânzit sărut. total 39. Acest lucru este 15 cu ruj sidefat si 24 rujuri cu satin sau mată finisaje. Ei nu se bucură atât de popular ca lichid, din moment ce ușor uscat.

Crema Consillion Lock-It crema corectoare perfect înfruntă sarcina sa, se suprapune peste pete pigmentare, roseata sau acnee, precum și cercurile de sub ochi, dar necesită o fixare suplimentară de pulbere. Paleta pentru Shade + Light contur pentru palet Se compune din doar trei 3 nuanțe de halatera și 3 nuanțe întunecate suficient de adânci pentru conturul. Pe textura acestea sunt uscate și foarte ușoare. Perfect pentru corecție ușoară și greu de observat de orice defecte. Minus fonduri pot fi luate în considerare faptul că culorile sale sunt foarte întunecate. Dar, dacă aveți o piele de culoare închisă bronzata, atunci paleta este potrivit pentru tine perfectă.

Shade Shade Palets + Light Contur Ochi Paletă nu diferă în unele luminoase sau țipând culori. Shades Casual, Dark. Ele sunt bine pigmentate și pentru o aplicație complet de culoare de transmisie. Rimel Immortal LASH Mascara 24 de ore – rimel universal pentru gene, cu efect 3 în 1 (lungirea, răsucirea și volum).

Datorită durabilității sale, acest rimel a căzut în dragoste cu multe. Este rezistent la apă, nu apare, are o perie de silicon.

Cosmetice de la Kat von Di unic. Design-ul frumos vă va încânta în fiecare zi, iar produsele se vor servi destul de mult. Dintre minusuri de produse cosmetice, aș dori să rețineți numai:

  • reacții alergice posibile la componentele naturale din compoziția+
  • Accesibilitatea insuficientă (nu în toate magazinele cosmetice puteți achiziționa produse de acest brand)+
  • Costul care variază de la cursul dolar.

Dar toate aceleași minusuri enumerate cu interes suprapus de laturile pozitive ale produselor cosmetice Kat Von D.

În videoclipul următor veți găsi o recenzie de cosmetice Kat Von D.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: