Totul despre cosmetice TETE cosmeceutical

Totul despre cosmetice TETE cosmeceutical

Mai în vârstă am devenit, cu atât mai des ne întrebăm cum de a proteja organismul de respirația timp. Suntem gata să cheltuiască bani și timp pentru aspectul pielii noastre vrednicie din cauza cosmetice și de intervenție chirurgicală nu. Dar există o astfel de cosmetice? Ca răspuns la această întrebare, este imposibil să nu se ia în considerare produsele marca TETE cosmeceutical, care va fi discutat în acest articol.

Particularități

Cosmetologi Toate produsele pentru îngrijirea pielii sunt condiționat împărțite în 3 categorii: Produse pentru masa de piață, farmacie și cosmetice profesionale. Pentru a aplica primele fonduri de categoria care sunt vândute în acces liber, sunt necesare cunoștințe și abilități speciale. Al doilea grup – medicale și preventive. Și cu a treia categorie, cosmetologi de lucru – medici și surori medicale.

cosmetice Swiss TETE cosmeceutical – Acest lucru este profesionist produse cosmetice de îngrijire a pielii. Dar caracteristica ei este că Puteți să-l utilizați-te acasă.

Sarcina de cosmetice – menținerea efectului procedurilor deținute anterior în cabină.

O altă caracteristică una dintre ei – tehnologia de producție și compoziția. Una dintre componentele principale este acid hialuronic cu greutate moleculară mică, combinate cu peptide de reglare. Aceasta este ceea ce vă permite să obțineți un efect de reîntinerire de la produse cosmetice obișnuite. Hialuronat de sodiu Product Line – cel mai popular brand. La urma urmei, cu vârsta, toți trebuie să umplem suplimentar cantitatea de acid hialuronic din organism pentru a evita ridurile.

Dar, de obicei, pentru a restabili nivelul normal de umiditate, nivelare a pielii are de a face preparate injectabile cosmetice, proceduri cosmetice complexe. Acest lucru nu este necesar – este suficient să aplicați fonduri la stratul superior al pielii. Cumpărătorii obișnuiți să aibă încredere în produse din Elveția, deci Creme, seric cosmeceutice sunt în cerere în spațiul post-sovietic, în ciuda faptului că acest produs nu este ieftin.

Și să învețe cosmetice ale acestui brand cu ușurință cu ușurință pe o cruce albă pe fond roșu de lângă titlul.

Gamă

Întreaga gamă a mărcii este un mijloc de eliminare a defectelor cosmetice și reabilitarea generală a pielii – curățare, umiditate, nutriție. Aceste produse de îngrijire de bază vor ajuta să scape de puncte negre, acnee, oboseală de piele, cercuri sub ochi, tratament nereușit cu fonduri anterioare.

Un număr mare de produse cosmetice Proiectat pentru un efect de întinerire. Formularul de eliberare este destul de diversificat: seruri, spume, creme, mouss, tonic, apa micelar, Peelings, Masti, Mesonolari, Patches (Masti mici pentru parcele luate separat – Peakbone, frunte, nas, zona sub ochi).

Să încercăm să ne familiarizăm cu sortimentul mărcii și numirea fiecărui produs.

Ser

Serrele pe bază de acid hialuronic ocupă probabil cel mai mare segment. Următoarele tipuri sunt produse:

 • Complexe anti-îmbătrânire pentru piele+
 • Pentru zona din jurul ochilor+
 • Pentru elasticitatea bustului+
 • Complexul antic+
 • Antiakne-complex+
 • Biocomplex-miorocant pentru corectarea ridurilor mimice+
 • Tonifierea de la edem și cercuri întunecate sub ochi+
 • Pentru a restabili fața ovală+
 • Detoxifire cu reacție limfatic+
 • ser depigmentare+
 • ser anti-celulită.

În același timp, acidul hialuronic este foarte adesea combinate cu componente care provoacă efectul de vindecare și îmbunătățirea pielii. Acesta este un secret subțire (Muzin), peptide, colagen, cafeina, carnitina, vitaminele C și D, alge marine, calciu, extract de placenta, antioxidanți, extract de caviar. După cum puteți vedea, Compania utilizează atât componente tradiționale și naturale de Est Medicina Produse.

îngrijire de bază

Pentru îngrijirea de bază există mai multe mijloace de curățare și de formare a pielii pentru machiaj. Producătorul oferă:

 • Loțiune Tonică cu Acid Hialuronic+
 • mousse de lumină ultra pentru spălare+
 • Michael cu apă Hyaluronic+
 • Masca de spumă de oxigen+
 • Masca Hydrocolate 100% instant+
 • Enzyme peeling cu enzime papaia și ananas+
 • Patch-uri de colagen+
 • Hyaluronic Piller pentru pleoapa cu un efect de strângere+
 • Anti-imbatranire creme de fata si zonele din jurul ochilor cu aur coloidal.

Tete Cosmeceutical oferă seturi de îngrijire a pielii pregătite: 30+, 40+, 50+. Fiecare set constă din 3 componente, dar pentru fiecare vârstă Opțiunea dvs.

 • Pentru cei mai tineri grupa de vârstă: 3 flacoane a câte 10 ml de acid hialuronic cu peptide + lipozomal fluid pentru gras / piele combinate + 5 ml de acid hialuronic. Biocomplexul este conceput pentru a stimula producerea de organism propriu de colagen și îmbunătățirea elasticității pielii, tonul și densitatea acesteia.
 • Pentru piele 40+: 3 sticle de 10 ml de acid hialuronic cu extract de caviar + cremă de ridicare lipozomală cu acid hialuronic și peptide + 5 ml acid hialuronic. Înseamnă hidratarea pielii din interior și exterior, saturată cu ea cu vitamine.
 • Pentru pielea matură: 3 sticle de 10 ml de acid hialuronic cu calciu și vitamina D + cremă de întinerire cu aur coloid + 5 ml acid hialuronic. Complexul a hrănește intens și reface pielea.

Pentru a obține un efect recomandat regulat (acest lucru este important!) Utilizarea biocomplems timp de 10-14 săptămâni.

Măști

Ca o oboseala SOS pentru a combate pielea, dehydream, culoarea dim, ofertele producătorului măștile pentru față și de patch-uri. De la creme, loțiuni se disting Cantitatea maximă mare de componente nutritive pentru impact rapid asupra pielii. Pentru metoda expres nu va fi suficient și o mască. Dar pentru cursul este recomandat să treacă 10-15 sesiuni. Compoziția măștilor, cu excepția colagenului, include plante terapeutice, extracte de fructe, aur coloidal.

Pe lângă plic, măștile sunt produse în tuburi. Dar ei au un scop diferit:

 • intinerirea cu efect de albire+
 • masca de ridicare+
 • Sebugulating curățare masca+
 • Exfolierea (descuamarea pielii).

Masca de spumă de oxigen este disponibilă în baldachin și este un gel, care este de 7-10 minute după ce aplicarea se transformă într-o spumă, saturarea țesutului cu oxigen, curățând ușor de la poluare și forțând pielea să respire.

Mesorollera

Separat, ar trebui să vorbiți despre un astfel de mijloc de a elibera nutrienți în interiorul pielii, ca un mezonoller. Tete Cosmeceutic lansează 7 specii de role cu ace de lungă durată din oțel metalic. Piercing pielea, rola oferă substanțe utile din cocktail-uri speciale pre-aplicate, forțând colagenul și elastin produs.

Producătorul a dezvoltat instrucțiuni pas cu pas pentru utilizarea unui dermoler mecanic.

 1. Curățați cu atenție pielea de la machiaj și poluare.
 2. Piele antiseptice.
 3. Aplicați pe piele 0.5 -1 ml de ser cu acid hialuronic.
 4. Deschideți ambalajul cu Mesonoller (pentru față este mai bine să luați cu o lungime de ace 0.5 mm). Uneltele de acoperire pe pielea feței pe verticală, orizontală, diagonală de 3-4 ori. Apoi pentru a procesa gâtul zonei. Când este utilizat nu ar trebui să fie apăsat pe răsturnare.
 5. Pentru a calma derma sunt aplicate unei mască de plastifiere.
 6. După îndepărtarea măștii, utilizați spf-cremă de protecție.

Cursul este de 7-10 proceduri pentru o săptămână pe săptămână, adică 2-2,5 luni. După fiecare procedură, Rollerul a fost spălat, sterilizat într-o soluție specială, uscat, stocat într-un recipient special. Dispozitivul este proiectat Pe utilizarea individuală.

Este imposibil să se efectueze procedura cu inflamații active ale pielii, arsuri, răni.

Cum să ridici?

Destul de des vânzătorii saloanelor cosmetice se găsesc cu problema atunci când un client în vârstă de 40 de ani achiziționează produse de peste 20 de ani sau 30+, argumentând că a folosit că toată viața sa bucurat de această cremă. Este demn de remarcat faptul că acest comportament va duce doar la faptul că cumpărătorul va arunca bani pentru vânt. De aceea Regula principală în alegerea cosmeticelor – la fiecare vârstă mijloace.

Înainte de cumpărare, citiți instrucțiunile de utilizare pe site-ul oficial al producătorului sau în salonul cosmetic. Se poate dovedi că ceva sau altul nu se potrivește cu tipul dvs. de piele, are un impact negativ asupra bolii dermatologice sau sunteți alergic la oricare dintre componentele sale.

Nu utilizați niciodată două fonduri noi în același timp, Să aibă posibilitatea de a determina efectul efectului sau cauzelor reacțiilor alergice. În caz contrar, așa cum scrie cosmetologi, – încercați, încercați, încercând. Sub tipul dvs. de piele, problemele, clima, sezonul.

Examinați recenzii

Spuneți că, la toate forumurile, cosmetologii discută despre Tete Cosmeceutical, desigur, este imposibil. Dar acidul hialuronic este una dintre principalele componente ale saloane profesionale. Prin urmare, da, cosmetologi vorbesc pozitiv despre cosmetice, dezvoltarea de programe speciale folosind seruri ei, creme și T.D. În același timp, achiziționarea de fonduri cosmetologie au comis de la dealeri oficiale.

În ceea ce privește achiziționarea de produse cosmetice de către cumpărători obișnuiți, aici imaginea este mai diversă. Pe site-urile în cazul în care cumpărătorii împărtășesc impresiile lor de la produse de marcă, estimările de calitate sunt estimate 1 – 5 pe un sistem de cinci puncte. Cele mai multe comentarii nu sunt despre seturi, ci despre produsele individuale (ser, patch-uri, creme, spumă și t.D.). Și nu este surprinzător, deoarece seturi de 3 componente sunt peste 4.000 de ruble. Din păcate, nu toată lumea își poate permite să cumpere astfel de produse cosmetice.

clienți foarte impresionant rezultatul utilizării plasturilor de sub ochi: Efect de hidratare si calmare este foarte puternic, nu există nici un sentiment de disconfort, dar uneori există o ușoară senzație de adâncimi. În mijlocul unui anumit parfum care nu oricine poate dori.

Tonic TETE cosmeceutical CLEAR BLUE TONER / loțiunea a lăsat o impresie dublă de la utilizatori: Design ciudat cu lipsa de text în limba germană, greșeli de ortografie în limba rusă, etichetă strâmb încleiat, miros și culori (deși aromele și coloranții nu sunt prezentate), forțat să o îndoială că produsul este într-adevăr produs în Elveția. Dar lucrări tonice și are un efect benefic asupra pielii.

Perfect enzima dovedit peeling TETE cosmeceutical cu enzimele papaia și ananas. Potrivit recenzii ale clientilor, este perfect face față cu sarcina. Pielea devine pur și simplu divin. Dar este în valoare de știind că Enzimele sunt activate la T 38°C. Prin urmare, după aplicarea compoziției pe piele, este necesar să-l acopere cu o folie alimentară, și de sus – un prosop.

Foarte diferite comentarii cu privire la utilizarea serului: de la brusc pozitiv la negativ brusc. O parte din utilizatori scrie că efectul redat nu depășește efectul farmaceutic ieftin ordinare. Acidul hialuronic si peptide pentru toate tipurile de piele sunt estimate pentru 4 stele, datorită faptului că acesta este de rulare, iar fața este acoperită cu un film uscat.

Revizuirea patch-uri hyalurone din Tete cosmeceutical Privind mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: