Totul despre Cosmetics German Klapp

Totul despre Cosmetics German Klapp

De aproape 40 de ani, cosmeticele germane profesionale din Klapp Cosmetics ocupă un lider pe piața globală de frumusețe. Motivul pentru un astfel de succes este dezvoltarea constantă a unor noi formule de înaltă tehnologie și a metodelor eficiente care duc la un rezultat foarte mare.

Gamă

Cosmetice pentru îngrijirea pielii și îngrijirea pielii – baza gamei de brand. Astăzi, KLAPP, cu ajutorul unor instrumente eficiente, ajută femeile din întreaga lume să se ocupe de probleme estetice. Există multe linii de produse cosmetice anti-îmbătrânire pentru întinerire și transformare a aspectului.

Caracteristica companiei este în aplicarea preparatelor medicale existente și a componentelor care ajută la tratarea și eliminarea problemelor pielii și nu le mascați.

Un sortiment foarte mare de produse cosmetice vă permite să satisfaceți orice solicitare, chiar și cei mai exigenți clienți.

Lista liniei de marcă Professional Cosmetics Klapp.

 • Hialuronic – folosit pentru umidificarea pielii foarte uscate. Penetrează profund stratul epidermic și este folosit pentru a trata diferite microcracuri, zgârieturi, deteriorare.

 • Imun – Îmbunătățește funcțiile de protecție a pielii. Crema, gelul sau masca din această serie vor ajuta la returnarea unei fețe sănătoase.

 • Immun Sun – linia care protejează pielea sensibilă de influența externă a factorilor dăunători.

 • Kiwicha – Noua linie de produse cosmetice bazate pe componente naturale. Fondurile din această serie sunt utilizate pentru întinerirea pielii. Numai ingredientele naturale afectează creșterea elasticității și elasticității epidermei.

 • Bărbați – serie creată special pentru bărbați. Pielea unei fețe masculine este foarte diferită de feminină, este mai grasă și predispusă la inflamație. Prin urmare, avem nevoie de produse de îngrijire separate. O serie de produse cosmetice masculine bine hidratează pielea, calmează, întărește navele, tonurile și răcește.

 • Problema îngrijirii pielii – Folosit pentru a îngriji și combate problemele cutanate. Mijloacele care includ, normalizarea activității glandelor sebacee, îmbunătățirea funcționării proceselor metabolice, nivelul tenului, hidratarea și hrănirea cu substanțe utile.

 • Sea Chight – linia proiectată pentru îngrijirea spa. Această serie profesionale reprezintă diferite loțiuni, creme, emulsii, seruri și mousse, care sunt bine răcoritoare, se umple cu substanțe utile și de a îmbunătăți circulația sângelui.

 • piele naturala – O altă linie de produse cosmetice naturale, concepute pentru piele uscata si sensibila. Ea hidratează profund și se confruntă peeling.

 • Skinconcellular – o serie de produse cosmetice, care conține acid hialuronic și sine reține umiditate în stratul de epidermă. Această linie este utilizată și de radiațiile ultraviolete și ca mijloc pentru problemele de luptă de vârstă.

 • Un clasic – Folosit pentru a elimina ridurile. Mijloacele acestei linii sunt curățate cu riduri mici si adanci.

 • Aroma de selecție – Instrumente cosmetice care sunt utilizate pentru piele foarte deteriorat. Ei vindeca bine, roșeață curat și iritarea. fata de umplere cu forțele de viață.

 • ASA PEEL – Actualizări pielea din spatele programului de peeling multifruct. În această serie, o alegere mică de fonduri, dar face perfect cu sarcina lor, egalizarea reliefului și tonul stratului superior al epidermei.

 • Beta-glucan – Linia de produse cosmetice este proiectat pentru a pielii predispuse la reacții alergice. Se compune din substanțe naturale, nu conține coloranți piese, componente chimice și mirosuri. Prin urmare, totul va fi potrivit.

 • Clean & Activ – Pagina principală de curățare pentru față, gât și decolteu zona. Linia acestei cosmetice este proiectat pentru a îndepărta impuritățile și machiajul, precum și particule deteriorate ale pielii.

 • C pur – Noi serii de cosmetice, saturate cu vitamina C. Acesta are ca scop rezolvarea problemelor din jurul ochilor si ingrijirea ochilor.

 • CS III Colagenul Stimularea – o serie de cosmetologie, care se întoarce tineretul pielii, strălucire și putere. Îndeplinește epidermă cu substanțe utile, aminoacizi și oligoelemente valoroase.

 • Stri-Pexan – Linia care este umplut cu creme, ser si ridicare creme pentru intinerirea si eliminarea ridurilor. Toate aceste fonduri pot fi folosite în zona de decolteu, pe gât, pentru față, în jurul buzelor și ochilor.

 • X-Treme – serie care lupte chiar si cu riduri foarte adanci. Acesta poate fi a face față oricăror probleme ale pielii și se saturează substanțele sale utile.

 • Eye Tech – Linia este proiectată să aibă grijă de sprâncene, gene și piele din jurul ochilor. Cu ajutorul acestor fonduri, gene aspect mai gros și lung, sprâncenele – mai dens, și piele în apropierea netezește ochi și devine elastică.

 • Alternative medicale – Seria ser, care este conceput pentru a combate diferite probleme ale pielii. Seruri de la această linie alina si hidrata pielea, reglează selectarea grăsimii subcutanate și erupții cutanate, restaurare capilare, tonul și saturate cu fața colagen.

 • Repagen de corp – serie care are ca scop îngrijirea corpului. Acesta include nu numai Scrubs și creme peeling pentru corp, dar, de asemenea, creme și măști pentru picioare și mâini.

 • Cel mai bun de Klapp – serie, în cazul în care produsele cosmetice sunt vândute de seturi. Cumpărătorul va fi în măsură să ia o întreagă linie de fonduri care se va potrivi. În această serie sunt seturi și de îngrijire a corpului, și de îngrijire a feței.

 • Booster Skin – linia de seruri activă. Aceste produse cosmetice sunt utilizate pentru umidificarea intensive și saturație a pielii de colagen, aminoacizi și ingrediente active. Ele sunt bine netezite și să dea strălucire.

  Cosmetice Marca Klapp se bucură de aproape 30 de țări din întreaga lume. Deci, de multe încredere și alegeți această companie nu numai pentru gama sa largă, dar, de asemenea, pentru o calitate excelentă și compoziția naturală a produsului.

  Compoziţie

  Toată lumea știe că selecția de creme, măști și loțiuni care nu are loc numai de tipul de piele, dar, în funcție de vreme, mai precis, din pragul porilor. În timpul iernii, pielea este mai subțire și necesită o mare hidratare și o îngrijire specială. În KLAPP, produsele cosmetice profesionale sunt dezvoltate astfel încât, atunci când sunt combinate, nu numai tipul de piele este luat în considerare, dar și sezonul.

  În cosmetice germane Numai ingrediente active naturale și concentrate, Oamenii de știință au inventat în laboratoare moderne cu nanotehnologie. Principiul lor este de a restabili funcționalitatea naturală a celulelor pielii.

  Aproape toate seria de produse cosmetice profesionale germane KLAPP constau din astfel de componente:

  • Acid hialuronic – intră în toate seria de produse cosmetice pentru a combate modificările pielii legate de vârstă+
  • Ectoin – face ca biozia celulelor pielii+
  • Lizină și carnitină – Restabilește celulele pielii și promovează creșterea lor și restabilește, de asemenea, anticorpi și enzime+
  • Cofeina, oligopeptidele, vitamina C, extract de rădăcină Ginseng, Ginkgo Biloba – Componentele care elimina umflarea pielii+
  • Vitaminele E, F, A, C, Sea Colagenul, Microalgae – Un complex de substanțe care special pentru produse cosmetice anti-îmbătrânire.

  Unde pot cumpăra?

  Este cunoscut faptul că produsele cosmetice KLAPP posedă nu numai compoziția naturală, dar, de asemenea, proprietăți terapeutice. Dar, din păcate, nu este atât de ușor să se întâlnească pe rafturile magazinelor. Puteți cumpăra numai pe site-urile oficiale, în saloane de servicii cosmetice sau în clinicile de medicina estetica certificate. Prețurile, desigur, nu este scăzut pe astfel de produse cosmetice, dar corespunde de calitate la costul produsului.

  Proprietăți medicale

  Acest brand are aproape 400 de tipuri de produse cosmetice ecologice profesionale, care înainte de a intra pe piața de vânzare, trece toate etapele de verificare în laboratoare extrem de dotate de multe țări. Cele mai multe sunt de valoare liniile care sunt concepute pentru schimbările legate de vârstă de luptă. Instrumentele care sunt proiectate să hidrateze, vor fi un pic mai ieftine. Costul depinde de compoziția produsului. Dar chiar și cei mai pretențioși clienți vor fi în măsură să găsească un remediu pentru fiecare gust și buget.

  Recenzii

  În ciuda costului relativ ridicat, cosmeticienii reali și cumpărătorii sunt de obicei pozitivi. Bineînțeles, sunt cei care se plâng de supraevaluat. Unii clienți spun că nu vin ca o piele. În acest caz, trebuie să alegeți cu atenție produsul.

  Cu toate acestea, mărcile clienților satisfăcute. Ei răspund bine la proprietățile vindecătoare ale produselor naturale și stocului. Și Klapp Cosmetics decât o dată a devenit proprietarul premii prestigioase în domeniul cosmetologiei. Chiar și cei mai exigenți experți în ceea ce privește acest brand cosmetic.

  produse cosmetice profesionale germane Klapp este utilizat nu numai în clinici medicale profesionale, dar, de asemenea, de către consumatori obișnuiți la îngrijire la domiciliu.

  recenzie de produse cosmetice profesionale Klapp este prezentată în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: