Totul despre Natural Deodorante Levrana

Totul despre Natural Deodorante Levrana

Deodorant pentru corp – o mântuire reală pentru cei care sunt predispuse la transpirație excesivă. Cu toate acestea, unele tipuri de instrumente de igienă devin ineficiente în cazul în care problema este prea mare, și există chiar unele deodorante, care sunt nocive pentru pielea delicata a axile. Produse cosmetice naturale – un instrument care este potrivit pentru toate tipurile de piele. Încercați să utilizați Levrana deodorant naturale.

Particularități

Transpirație – un proces natural în corpul unei persoane. Când transpirație pe piele sunt bacterii, care provoaca apare armpits miros urât. Pentru a distruge aceste microorganisme, majoritatea producătorilor folosesc la fabricarea alcoolului deodorant și o varietate de substante chimice care pot irita dermul, uscați-l, încalcă procesele naturale.

Compania produce Levrana cosmetice naturale, care nu a inclus produse petrochimice, agenți activi de suprafață și produse de origine animală dăunătoare.

Astfel, agentul bazat pe componente naturale cu mai multă atenție se referă la pielea subraț, promovează hrănește sale respiratorii și regenerează după un prejudiciu prin mijloace chimice.

Un alt plus de deodorante naturale Levrana – hipoalergenicitate. Această problemă este adesea însoțită de femei care folosesc spray-uri deodorant, dar și în cazul firmei cosmetice prezentate in aceasta probleme pot fi evitate – materii prime naturale nu provoacă alergii, deci este potrivit chiar si pentru persoanele care suferă de astm.

În 2017, producătorul intern a primit Certificat cosmos natural, care confirmă compoziția naturală a calității produselor și conformitatea componentelor sanitare ecologice tehnologii.

Soiuri

În linia de deodorante naturale, Levrana prezintă mai multe fonduri, cu efecte și arome diferite. După ce a studiat produsele companiei mai mult, fiecare persoană poate face alegerea potrivită. Consultați descrierea următoarelor mijloace.

„Aloe vera”

compoziție vegetală unică suprimă calitativ dezvoltarea bacteriilor care contribuie la răspândirea mirosul de sudoare. În acest caz, substanța nu blochează glandele sudoripare, care este, nu încalcă procesul biologic natural. Ca o componentă antibacterian, alums de aluminiu si ulei esential de eucalipt sunt realizate aici.

Conținutul de substanțe exclusiv naturale, face pielea mai moale și previne uscarea. De asemenea, revigorant aroma de aroma de eucalipt. Medicamentul poate fi utilizat după ras.

Absența parabeni, coloranți și conservanți vă permite să utilizați mijloacele de alergii.

„Trandafir salbatic”

Acest antiperspirantul atrage femeile mirosul dulce de trandafiri, starea de spirit romantica geeky. piele dedurizata miros axile dă încredere, îi ajută să facă față cu oboseala si anxietate. Rose face dermă elasticitate, tonusul și hrănesc-l, elimină iritare și uscăciune, pentru a stabiliza activitatea glandelor sebacee.

În plus, extract de trandafir, umplerea înseamnă parfum, structura include gel de aloe vera, care conferă moliciunea pielii și protejează împotriva uscăciune. Restaurarea contribuie pielii deteriorate Geranium ulei esențial.

„Prospețime Citrus“

active ale problemei fixe – eliminarea umezelii și a mirosurilor excesive și menținerea unui efect răcoritor asupra cursului zilei. Ca un antiseptic folosit este alaun de potasiu si ulei esential de arbore de ceai, pentru a atenua din nou aplicat gel de aloe vera și încurajarea aromă de citrice conferă ulei esential de grapefruit. La fel ca toate produsele producătorului, deodorant se distinge prin hypoallergenia.

„Polar Birch”

Extractele de frunze și rinichii de rinichi sunt conținute, care au calități antiinflamatorii și antiseptice. Aceste proprietăți de ajutor pentru a vindeca sputa, mentine tonusul, hranesc pielea cu componente utile. În acest caz, un parfum din lemn natural placut este oferit. Pentru a atenua derma, se aplică Aloe vera si vitamina E gel.

„Mina sălbatică”

Acest instrument este creat pentru bărbații care își încep ziua cu prospețimea invigorantă și preferă să o țină pe tot parcursul zilei. Uleiul esențial al minții dă pielea o răcoare plăcută, reîmprospătează-l și tonuri. Ca parte a unui antiperspirant mascul folosit alumboy alaun, gel de aloe vera si vitamina E. Posibila aplicare după bărbierit.

Zero

Particularitatea acestui mijloc este ca elimina mirosul de sudoare, dar procesul biologic în sine nu blochează. Acest lucru nu este înfundat porii, pielea respira si nu se usuce. Notele producător care mijloace constă din materii prime naturale, până la 99,5%. Compoziția nu conține alcool, clor și amoniac.

Examinați recenzii

Levrana Cosmetics devine recenzii bune ale consumatorilor, chiar dacă cumpărătorii remarcat și dezavantaje. mijloc foarte popular de „Citrus prospețime“. Femeile au apreciat lipsa de adezivitate după aplicare, atunci când este utilizat nu există nici o senzație de greutate și disconfort, excesul nu este necesar să ștergeți promakivat. Ia act de prospețime pentru întreaga zi, în calitate de clienți cum ar fi faptul că mijloacele disponibile într-un flacon de sticlă – este exact ceea ce cosmetice ar trebui să fie stocate.

Utilizatorul este încurajat să aplice deodorant la o distanță de 10 cm, imediat după duș, dar să se usuce pielea.

Am note bune și deodorant „Aloe Vera“. În aplicarea femeilor ca acesta este pulverizat fin, acoperind o zonă mare de piele. Spre deosebire de deodoranții altor firme, tubul este extins până în ziua, adică, mijloacele sunt folosite pentru ultima picătură. Prospețime Produsul suportă aproximativ 9 ore, nu pleacă pete pe haine, absorbite rapid, nu se va lipi, calmează pielea după bărbierit.

Nu sunt recenzii rele Lăsați cumpărătorii și despre produsele „Rose Wild”. Acest instrument nu provoacă senzații de aderență, înmoaie pielea, se usucă rapid, există opinii contradictorii despre miros. Cineva pe care drogul îl salvează de la miros pe tot parcursul zilei, iar cineva încetează să se simtă proaspăt într-o oră.

În general, dezavantajele lui Levrana, judecând prin revizuiri sunt legate de faptul că produsele nu sunt capabile să facă față transpirației în hiperhidroză sau în situații de activitate fizică îmbunătățită, dar este destul de potrivit pentru utilizarea zilnică în stilul de viață obișnuit, nu Activitate fizică excesivă agregată.

Levran Deodorant Review Uită-te în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: