Totul despre patch-urile SNP

Totul despre patch-urile SNP

patch-uri SNP –Acest miracol cosmetice din Coreea de Sud, care a reușit deja să aprecieze femeile în zeci de țări din lume. Brandul implementează cu succes produsele sale în Statele Unite, unde produsele cosmetice ar trebui să fie supuse unui control strict. Compania este specializată în produse create pe principiile Total Solutions Skin, care leagă evoluțiile științifice și cele mai bune ingrediente naturale pentru a obține rezultate perfecte în îngrijirea pielii.

Eficacitatea patch-uri este dovedit în mod repetat și confirmat de chiar opiniile cosmetologi, să nu mai vorbim de cumpărători simple, a căror feedback-ul este foarte entuziast. Pentru a afla mai multe despre ele vor fi utile atât fanii mărcii și cei care privesc numai la produsele SNP.

Caracteristici și compoziții

patch-uri SNP – cosmetice de ingrijire coreene pentru ochi, permițând să lupte cu urme de oboseală, semne de imbatranire, cercurile intunecate de sub ochi, edeme și alte probleme specifice. Specializarea principală a brandului este fabricarea de măști de față, precum și alte mijloace cu acțiune expres și un efect acumulativ prelungit în curs de schimb.

clinici proprii Beautys face posibilă pentru a înțelege latura practică a utilizării de patch-uri și nevoile de studiu ale clienților. Institutul de Dermatologie SNP, care a apărut pe baza întreprinderilor mici din sectorul de servicii, sa transformat rapid un cunoscut pic de brand într-o tendință reală în rândul fanilor de terapie intensivă a feței. patch-uri hidrogel din Coreea ajută la satura pielea de pe pielea din jurul ochilor și au capacitatea de a hidrata straturile profunde ale epidermei.

Printre ingredientele active active utilizate de SNP în mini măștile lor, multe ingrediente naturale pot fi distinse.

 • extract de perle. Această componentă este responsabil pentru deschiderea culorii cercurile intunecate de sub ochi, conține proteine ​​konchioline valoroase. Se adaugă la produsele cosmetice anti-îmbătrânire pentru a stimula producția de elastină. Extractul Pearl poate fi considerat ca un antioxidant natural, ajuta la hidrata si ton.

 • pulbere Rubic. Responsabil pentru sigiliul țesuturilor, stimulează producerea de colagen. Are o consolidare, de întinerire, efect calmant asupra pielii.

 • Aur și colagen. cosmetologi coreeană vezi aur ca un component anti-inflamator eficient, considera elementul care trezește regenerarea celulelor. Goldul coloidal întărește patch-urile, întineri pielea, își restabilește turneul. Colagenul este responsabil pentru formarea unui cadru dense și durabil în piele. Când lipsesc țesături de colagen Sag, slăbește, fața va vârsta rapid. Plăcile vă permit să saturați intens pielea de această substanță.

 • Extract de cuib de înghițire. Ingredientul valoros primit de la materiile prime produse pe coasta Mării Chinei de Sud. Salangani înghiți sunt ape ale cuiburilor lor de la obraji, prăjiți, moluște, alge. Pentru utilizare în industria cosmetologică, acest produs este purificat, prelucrat, menținând vitamine valoroase, oligoelemente, aminoacizi, proteine, enzime în compoziția sa.

Patch-uri cu extract de cuib de păsări, cu aur, cu perle negre de la SNP ajută la eliminarea rapidă a tuturor urmelor negative ale unei nopți rapide, lacrimi vărsate, oboseală acumulată, lipsa de somn. Ei întorc tonul pielii și îndepărtează edemul în doar 20 de minute.

Principiul de funcționare și eficiență

Principiul de funcționare a hidrogel patch-uri SNP este destul de simplu. Când contactați zona din jurul ochilor, mucoasa o formă neobișnuită începe să dea în mod activ esența nutritive, care sunt saturate. fixare strânsă pentru piele, cu condiția de tampoane hidrogel, conferă un efect pronunțat anti-refective, amplificarea dacă vă păstrați ambalajul în frigider. Pentru 25-30 de minute, patch-uri a da de umiditate, dar după acest timp ei încep să-l ia de pe piele.

Printre rezultatele care pot produce SNP patch-uri de hidrogel poate fi remarcat:

 • Ridicare din piele din jurul ochiului+
 • Intens hidratant+
 • Eliminarea semnelor de oboseală+
 • Eliminarea edem+
 • Eliminarea cearcanelor si pigmentare+
 • întinerire generală a celulelor.

Aceste patch-uri sunt potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, mai ales atunci când se utilizează eficient cursuri timp de 2-3 luni. În acest caz, efectul aplicării lor va fi mai pronunțată.

Datorită formei neobișnuite de pini, patch-uri pot fi utilizate nu numai în ochi, dar, de asemenea, în zona nazolabiale. Ele sunt deținute ferm, și esența nutriționale care le acoperă nu necesită spălare.

Ce să alegeți?

Patch-urile din Coreea pentru pielea din jurul ochilor Cu extract de cuib de pasăre Aqua Înghițiți Nest, Golden Colagenul, creat pe baza Ruby Nutriție rubin pulbere, negru Pearl cu extract de perle naturale si multe altele sunt cu adevărat unice. Aceste produse și se pot fi considerate bijuterii capabile sa transforme si satureze pielea cu nutrienți esențiali.

La alegerea patch-uri SNP, este important să se acorde o atenție la ceea ce probleme ale pielii trebuie să rezolve. Deci, atunci când se ocupă cu cercurile intunecate de sub ochi vor fi indispensabile Black Pearl Renew Eye Patch cu extract negru perla. Acestea sunt foarte potrivite pentru a elimina ridurile mimice, primele semne de modificări legate de vârstă, urme de oboseală.

Anti îmbătrânire SNP Aur Colagen ajuta sa scapati de cele mai grave legate de varsta. Acestea ar trebui să fie selectate după 30 de ani, atunci când pielea este deja nevoie de cele mai nutriție intensivă. Și patch-uri relevante pentru aur coloidal pentru utilizarea pe pielea problemă, deoarece ajută să se asigure curățarea.

Cuibul de pasăre Aqua Patch din SNP – soluția optimă pentru hidratarea pielii profunda. Acidul hialuronic combinat cu extracte marine valoroase ajută la revitalizarea, reîmprospătare, make strălucire obosit, lipsit de umiditate tesuturile faciale. Patch-urile sunt bine potrivite nu numai pentru zona de sub ochi, dar, de asemenea, pentru a elimina cutele nazolabiale, ridurile de pe frunte, între sprâncene.

Pentru corectarea unor schimbări semnificative legate de vârstă, se recomandă de a alege Ruby Firming Eye Patch. pulbere Ruby compactează cadru piele, stimulează producerea de țesut colagen. În timpul aplicării curs de masca pentru zona de sub ochi, ajută pentru a obține efectul de ridicare, lupta cu riduri, pigmentare.

Cum se utilizează?

Utilizarea de patch-uri pentru ochi SNP face posibilă îmbunătățirea stării regiunii a pleoapei inferioare, în temple, în colțurile buzelor, între sprâncene. Bretelele sunt destul de ușor de utilizat. Singurul lucru despre a avea grijă – Conformitatea cu un număr de reguli care va ajuta la a face munca de patch-uri cât mai eficient posibil.

preparare a pielii

Pentru ca patch-uri au fost implicate, ar trebui să fie responsabil apropie de procesul de pregătire pentru aplicarea lor. Din zona din jurul ochilor sunt spalate cu poluare, urme de produse cosmetice. Puteți șterge pielea cu tonic, și apoi asigurați-vă că pentru a aștepta să uscarea completă. Dacă există edem Zona de sub ochi, se recomandă să masaj 20-30 de minute inainte de procedura.

Aplicație

Procedura de aplicare a hidrogel patch-uri SNP este destul de simplu.

 1. Plasture scos din ambalaj cu o lamă.
 2. Suprapuse pe fața părții înguste a „semilcentului” la nas. Ochii ar trebui să fie deschisi, altfel tamponul se poate schimba. Patch-ul este mai bine să trageți ușor. Site-ul de fixare dreapta este situat până la 3 mm de marginea ciliară. Dacă plasturele este mai jos, va trebui să-l schimbe.
 3. Poziția orizontală este acceptată timp de 3-5 minute. Astfel încât plasturele este mai bine să rămână.

Patchele hidrogel sunt ținute în contact cu pielea timp de 20-30 de minute. Cu un contact mai lung, aplicația începe să ridice răsucirea din țesături. Realizat nu este recomandat.

Frecvența aplicațiilor

Pentru a obține un rezultat pronunțat, patch-urile SNP Hydrogel trebuie aplicate sistematic, cursuri, de 2 ori pe săptămână și mai mult. Cu o singură dată, va fi imposibil să vorbim despre un efect durabil. Acțiunile lor sunt suficiente, cu excepția eliminării edemului și a cercurilor sub ochi.

Îngrijirea ulterioară

De obicei, după utilizarea patch-uri de hidrogel, este recomandat pentru a da pielii de ceva timp să se odihnească, absorbind resturile esența. După 30-40 de minute, este posibil să se aplice crema de zi obișnuită sau baza de machiaj. Nu există trucuri suplimentare după utilizarea patch-uri nu sunt necesare. Spălați resturile de masca nu sunt necesare în mod specific.

Examinați recenzii

  Potrivit cumpărători, patch-uri SNP merită o atenție cu precizie. Mai ales o mulțime de frunze de feedback pozitiv despre cel mai cunoscut produs al companiei, care conțin extract dintr-o priză de rândunică. Neobișnuită în forma unei perne de culoare albastră oferă un efect hidratant pronunțat, dar nu a scăpa de riduri adânci. Cu toate acestea, nimeni nu este în așteptare pentru aceste rezultate – Producătorul declară compoziția profund de restaurare hydrobalans ale pielii.

  Aproape toți cumpărătorii să rețineți comoditatea mijloacelor. Patch-urile nu se grăbesc, acestea sunt dense, bine adiacente la suprafața pielii. Minusurile includ prea multă esență în borcan. Se recomandă agitarea ambalajului înainte de deschidere, astfel încât straturile superioare vor putea să se înmoaie mai bine decât.

  Structura hidrogelului de patch-uri are capacitatea de a se potrivi bine cu pielea, atunci când este folosit, ei nu alunecă. Acest lucru, potrivit cumpărătorilor, este distins favorabil de produsele SNP de la analogi.

  SNP Patches Prezentare generală Vedeți următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: