Yonka Cosmetics: Avantaje, dezavantaje și Prezentare generală a produselor

Yonka Cosmetics: Avantaje, dezavantaje și Prezentare generală a produselor

Marca franceză Yonka specializată în eliberarea de clasa phytoaromatic. Ei nu dau numai pielea netedă și moale, dar, de asemenea, plăcerea estetică în timp ce utilizați. In articol, vom lua în considerare argumentele pro și contra de produse de marcă și spune despre reguli populare.

Descriere

Cosmeticele Yonka ocupă o poziție de lider în aromoterapie în combinație cu cosmetologia. Marca își cheamă directia fitoaromatic. Ingredientul principal al tuturor produselor companiei franceze sunt medicamente aromatice cu proprietăți medicinale. Până în prezent, compania aderă la evoluțiile primare și produce produse cosmetice pe bază de uleiuri esențiale, hote florale și fructe.

La fabricarea produselor Yonka, sunt utilizate mai mult de 25 de uleiuri diferite. Lavandă, cypress, geranium, cimbru, rozmarin, portocaliu, nucșoară, lămâie și multe alte ingrediente sunt incluse în produsele de îngrijire din piele. În plus, specialiștii adaugă 50 de fitoextracturi de culori de diferență, fructe de padure, copaci, alge marine, care merg în întreaga lume. În plus față de o astfel de compoziție naturală impresionantă, cosmetice Yonka are un alt avantaj important – Acesta oferă un rezultat rapid și persistente, și, de asemenea, ajuta pielea pe cont propriu de restaurare și nivelat sub acțiunea ingredientelor din plante.

În ultimii ani, brandul a decis să extindă compoziția produselor și a componentelor adăugate sub formă de extracte marine, vitamine, acizi și oligoelemente. Acest lucru face ca fondurile Yonka chiar mai eficient, mai ales pentru persoanele în vârstă de peste 40 de ani. Trebuie remarcat faptul că Nici un produs al companiei franceze nu conține arome, alcool, conservanți și coloranți artificiali.

comentarii cosmetolog depune mărturie Nu numai un efect favorabil asupra stării epidermei, ci și pe îmbunătățirea fundalului emoțional, atunci când se utilizează cosmetice Yonka, un sentiment de armonie și relaxare completă. Fondurile firmei sunt ajustate pentru caracteristicile individuale ale pielii și de a face spațiile necesare în ea. Bucurați-vă de produse marca franceză – prezenta plăcere.

Dintre caracteristicile produsului, este necesar să se evidențieze un preț destul de mare pentru o cantitate mică dintr-o cantitate mică, care variază în intervalul de 2500-10000 de ruble pe sticla.

Prezentarea produsului

Yonka oferă o gamă largă de produse cosmetice, inclusiv linii separate pentru corp, față și în condiții de siguranță cafeniu. Există o serie de bărbați de fonduri. Această abordare vă permite să ridice Programul este cel mai eficient mod individual pentru fiecare.

Pentru bărbați

Această linie este special conceput pentru o puternică jumătate din omenire. Aceasta va ajuta să se relaxeze și să obțină rezultatul după o săptămână de utilizare. Pielea devine mai sănătoasă și proaspătă. Seria include de ingrijire trei etape: Curățarea, restaurare și întinerire. Prima etapă include un gel de spălare, mousse frecarea, masca de curățare profundă și cremă de ras. Al doilea este de a utiliza tonic, care poate fi folosit ca o loțiune bărbierit, îmbunătățește eficiența altor produse. În continuare sunt gelul de întinerire, crema nutritivă și un gel pentru o pleoapă, eliminând umflarea.

Esențiale ale corpului

Această linie include produse de îngrijire a corpului. Ei acționează favorabil pe piele nu numai în afara, ci și din interior, având efecte de detoxare și anti-celulita, precum și tonul de restaurare și elasticitate. Cu utilizare regulată, nu numai că umflarea este redusă, dar și greutatea. Treptat începe activarea metabolismului tesutului. Seria de produse din Yonka Body Uleiuri relaxante, scruburi de zahar blând, elixiruri de baie, lapte hidratant și cremă de mână 3 în 1.

Îngrijirea solară

Seria oferă fonduri înainte și după bronzare, ajutând la obținerea și păstrarea unei viziuni sănătoase ale pielii, prevenirea deshidratării și protejarea de razele UV. Linia include creme și spray de la 20,25 și 50 SPF, lapte hidratant după bronzare, emulsie pentru a păstra umbra de aur de piele și lapte pentru arsuri artificiale. Toate aceste fonduri vor contribui la îmbunătățirea epidermei și prevenirea îmbătrânirii.

Corecția vârstei

Linia este concepută pentru femei 40+. Produsele conțin componente naturale care contribuie Reducerea ridurilor, creșterea elasticității pielii și îmbunătățirea culorii. Seria include serul celular, crema de față, lichidul de ochi și o mască de întinerire. Toate aceste fonduri se luptă eficient împotriva îmbătrânirii și a feței netezite.

Specifice

Această linie va ajuta la combaterea problemelor cutanate. Cosmeticele sunt îmbogățite cu plante și uleiuri care au un efect favorabil și controlează producția de soluție salină excesivă, împiedicând inflamația. Seria include cremă antiinflamatoare, ser și emulsie, actualizarea peelingului gelului și fluidul, precum și un elixir întineritor cu peptide. Utilizarea regulată a fondurilor va îmbunătăți calitatea pielii și va depăși acest lucru.

Recenzii

Avizul clienților despre cosmeticele mărcii franceze. Complet pozitiv. Femeile sunt fericit să achiziționeze produse de înaltă calitate, cu compoziție naturală, fără conținutul de substanțe nocive și alcool. Nici unul încurcă chiar și prețul care ajunge, uneori, de 10.000 de ruble. Absolut fiecare remarcă eficiența fondurilor și un rezultat rapid, care ține și privirilor. sticle confortabile stoarce cu atenție cantitatea dorită de cremă sau gel. Cosmetics sunt ușor de aplicat și rapid absorbită, nu lăsând stratul lipicios.

Cost-eficacitate a produselor, care, chiar si cu aplicatii de zi cu zi, este suficient timp de mai multe luni.

În videoclipul următor veți găsi o analiză detaliată a produselor cosmetice Yonka.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: