boluri menstruale

boluri menstruale

Menstruala boluri in fiecare an sunt din ce în ce în ce mai populare, treptat schimbarea cu un piedestal de garnituri si tampoane igienice. În ciuda faptului că exploatarea lor poate fi inițial dificil, un număr foarte mare de persoane care ar putea apărea va justifica toate eforturile.

Ce este și pentru ceea ce aveți nevoie?

castron menstruala, ea se aplică cava la produsele de igiena intima pentru femei cu mai multe dimensiuni lui. Ea arată ca un recipient elastic mic în formă de clopot sau lalea lalea cu o „coadă“ din silicon. Instalarea pe colul uterin, el „dezvăluie“ în interiorul. Capa funcționează ca un tampon, dar în loc de a absorbi de selecție, ea doar le colectează. După ce vasul de silicon se dovedește a fi umplut, rămâne doar pentru a elimina și clătire. Acest dispozitiv igienic, fiind reutilizabil, poate fi utilizat pentru mai mulți ani. Menstruația capac este produs în diferite culori, forme și mărimi.

Principiul Capa este atât de sigur și convenabil, care poate fi utilizat mai mult decât cel mai mare tampon – până la 12 ore, într-un rând. Cu toate acestea, periodic, acesta va avea în continuare să extract, gol și clătire. Femeile care folosesc un castron în timpul menstruației notează că Capacul este introdus corect aproape afectata – este imposibil să-l văd și nici nu se simt.

Agentul de igienă poate avea o jantă standard sau avansată sau să fie lipsită de ea deloc. Unele modele dispun, de asemenea, o bordură suplimentară.

Numărul și mărimea găurilor de ventilație din diferite capace sunt diferite. Prezența lor și locația corectă asigură o protecție mai fiabilă și un confort de extracție. Containerul în sine este corpul castronului, iar zona dintre ea și „coada” se numește bază sau un inel pentru capturare. Sub sigiliul se înțelege o bucată de silicon care separă „coada” și baza. În cele din urmă, ultima componentă este „coada” însuși – ajută la retragerea Kapu de la vagin și poate avea diferite forme, dimensiuni, grosime și rigiditate. De asemenea, merită menționat faptul că multe cești indică linii sau numere pentru a calcula numărul de secreții. Volumul mediu al capacului este de 15-42 ml.

Adaptațiile igienice sunt cele mai des făcute de la silicon medical, dar anvelopele naturale pot fi, de asemenea, implicate, adică cauciuc termoplastic sau elastomer termoplastic. silicon medical de pre-testat pentru biocompatibilitate, și, prin urmare, este absolut sigur pentru plasarea în interiorul corpului. Tre, care este un amestec de plastic și cauciuc, nu este de asemenea periculos pentru utilizare, dar cauciuc natural poate duce la consecințe negative la persoanele cu alergii la latex.

În ceea ce privește istoria apariției castron menstrual, predecesorul său, numit vasul vaginal, a fost brevetat în 1860. Aparatul a înregistrat printr-o curea specială a posedat o alta decât modernă formă – ea, gratie celor doua Perkins moase si McLabs, a fost brevetat numai în 1932. In 1937, actrita americana Leon Chalmers a inventat KAPU din cauciuc latex, proiectarea și proiectarea care au fost îmbunătățite după război. În anii 1960 a apărut pe piață Bowl Brand Tassaway, nu puternic. Produsul a început să câștige popularitate numai în 1987, cu sosirea capacului din cauciuc latex Keeper și distribuție largă a primit încă 15 ani după dezvoltarea de siliciu Kapa Mooncup.

Avantaje și dezavantaje

castron menstruala are o cantitate foarte mare de avantaj. Ar trebui să fie început cu faptul că acesta este un produs reutilizabil, care, cu o ingrijire adecvata, poate fi operat de mai mulți ani, indiferent de abundența de selecție. De aici în mod logic „urmează“, plus următoarele sale – economii lunare de numerar. Produsul este procesată complet, care vă permite să contribuie la mediu. capac introdus corect nu produce nici un disconfort și oferă protecție pe termen lung.

Citește mai mult  Creme hidratante pentru o zonă intimă

Capa nu dăunează microflora delicate ale vaginului, nu provoacă reacții alergice, nu miros si poate fi operat chiar și în timpul somnului. Lipsa contactului direct cu aerul îmbunătățește igiena produselor. Produsul este potrivit pentru virgine și adolescenți, dar preferința va avea la modele mai mici sau diametru, precum și se bucură de lubrifiant.

Cu toate acestea, o serie de defecte din Kapa menstruale au încă. Ea trebuie sa Aflați cum să utilizați, iar unele femei au o mulțime de timp. Din nou, în prima dată, poate exista o probabilitate de vărsând conținutul capacului. Unele Kapa pot fi tritely să nu se apropie – de exemplu, Diva Cupa devine de multe ori comentarii negative din cauza lungimii sale excesive. Pentru un eșantion de înaltă calitate, va trebui să plătească 15-40 $, în plus, spre deosebire de aceleași garnituri, acesta nu este vândut în fiecare magazin economic.

Unii oameni au dificultăți de îngrijire pentru adaptarea de igienă, în special în cazul în care producătorul insistă asupra sterilizarea lunară de fierbere. Este de remarcat faptul că cabinele menstruale sunt greu de utilizat în locurile publice.

Vizualizări

Trebuie menționat că Bowlul „clasic” pentru menstruație este multiplu, posedă forma clopotului și este cel mai adesea realizat din silicon medical. Cu toate acestea, astăzi piața poate fi detectată și cupele menstruale de unică folosință, mai bine cunoscute sub numele de discuri. Structurile flexibile moi sunt efectuate dintr-un amestec de polimer și seamănă în exterior cu o diafragmă – un inel greu rigid cu un centru moale. Ele pot fi aplicate în timpul contactului sexual, dar nu răspund pentru contracepție.

Dimensiuni

Prezentat pe piața bolului poate avea dimensiuni S, M, L sau chiar XL. Acest indicator este direct legat de intensitatea descărcării – cel mai mic adecvat pentru numărul mic de sânge menstrual și, de asemenea, ajută la ultimele zile de menstruație, iar cel mai mare este indispensabil cu sângerări grele. În plus, înălțimea colului uterin, iar starea muschilor vaginului. Pentru a determina dimensiunea optimă, Luați în considerare toți parametrii de mai sus.

De asemenea, este demn de menționat faptul că este întotdeauna mai bine pentru a naviga volumul real al capacului, deoarece aceeași dimensiune poate diferi de la diferite mărci.

Moliciune

castron menstruala poate fi moale și mai dens. Se consideră că al doilea soi este mai potrivit pentru incepatori, deoarece este mai ușor să se introducă și elimină, dar este întotdeauna necesar pentru a naviga. Nivelul de rigiditate este indicat de producător ca Soft, Clasic și Sport. Cashechki Moale Practic imperceptibil în timpul purtarea și sunt potrivite chiar și pentru femeile cu o vezică urinară sensibilă. Cu toate acestea, ele dezvăluie destul de mult timp, și, prin urmare, uneori curge.

Caps Clasic Cele mai multe dintre fete cu o structura normala a corpului sunt recomandate cu un nivel mediu de elasticitate. Capacele dur Sport a deschis rapid și blocat atât de strâns încât nu se schimbă poziția lor chiar și în timpul activ. Din păcate, administrarea lor este adesea însoțită de senzații dureroase.

Examinați producătorii

modele de top buget cupe menstruale nu poate fi imaginată fără producerea de Planet Hot, de exemplu, Amforă. Capa forma anatomică cu un cioc curbat scurt este foarte ușor, și cu puțin sau este introdus și îndepărtat nici o senzație, rezultând într-o potrivit chiar si pentru proprietarii de vezicii urinare sensibile. Modelul este produs în dimensiuni S și L, are o duritate medie și o protecție excelentă împotriva scurgerilor.

Citește mai mult  Totul despre garniturile zilnice

În multe clasamente este adesea prezent și marca Yoba Natura, un capac rigid care este potrivit pentru femeile care conduce un stil de viață activ. Foarte interesant este descrierea Rafinat de la Pretty Woman. Un arc-lalea de o nuanta de roz blând este echipat cu un canal de scurgere subțire, care simplifică utilizarea acestuia. Standuri modelul elastic foarte buget, servește de la 5 la 10 ani și este produs în dimensiuni S și L.

Cele mai bune capace moi de igienă sunt atribuite Meluna Soft – Proba brandului german a creat din elastomer termoplastic. Modelul existent în toate dimensiunile posibile, pot fi echipate cu o tijă lungă, inel sau la domiciliu mingii. Mi-a plăcut de către cumpărători I Satisfyer Feel Confident cu un suport convenabil sub forma unei bucle. Unele nobil-medicale de silicon previne orice aparență de durere la introducerea și extragerea subiectului.

Se pare spectaculos Mermaidcup Soft, Suprafața de culoare, care este decorat cu un model de dantelă. produs moale cu găuri sub potrivesc jantei și tinere fete, și doamne mai în vârstă. Dacă vorbim despre cele mai bune Kapas de elasticitate medie, atunci va trebui să o mențiune Reutilizabil menstruala Cupa de la Lunette, Fun Cup de la Fun Factory Cu vârful curbatși Organicup B, destinate menstruație abundentă. In primele cupe menstruale rigide intra Meluna Sport, Yuuki Clasic și Ladycup.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți o ceașcă de igienă, mulți indicatori sunt luate în considerare.

  • De exemplu, diferențele în formă de castron și picioarele ei nu joacă un rol de bază, mai recent, este întotdeauna permis să taie cu foarfeca. Dar cum flexibil va fi materialul, în multe privințe, ea poate afecta confortul de a purta capacul.
  • cabine transparente în timp ce încep la galben, iar culoarea rămân neschimbate.
  • Noaptea este mai bine să ia o adaptare mai mare, Iar modelul cu valva se recomandă să poarte în acele situații în care apare necesitatea de a fuziona rapid conținutul său, de exemplu, la locul de muncă sau într-o toaletă publică.
  • Cele mai bune catapii pentru purtarea sunt cele care sunt alese în mod optim în dimensiune. În primul rând, este necesar să mergeți la înălțimea colului uterin: pentru modele se potrivesc ridicate de la 54 de milimetri și o formă mai alungită, pentru lungimea medie de mărime M de la 45 la 54 de milimetri, iar pentru joasă – scurt și compact. În plus, fetele cu vârsta sub 30 de ani, precum și femeile care au fost enervat sau care conduc un stil de viață activ sunt recomandate pentru Kapas cu un diametru de până la 43 de milimetri, iar pentru restul de cel mai bun sex – un diametru de 44 până la 48 milimetri.
  • Pentru a preveni fluxurile, este mai bine să luați capace cu o jantă masivă, care nu va asigura doar o ceașcă, dar nu va da-o să predea în orice situație.
  • Pentru fetele sensibile, care se confruntă cu disconfort, chiar și cu introducerea modelului tampon mai potrivitForma anatomică cu vârf curbat. Probele cu „steril“ sferice sunt potrivite pentru iubitorii de modele prescurtate. Pentru un apartament „coadă“ convenabil de a deține cu degetele, iar partea sub forma unui inel sau chiar lanțul accelerează procesul de eliminare a Kapa.

capace igienice sunt produse toate culorile curcubeului, care, desigur, nu afectează funcționalitatea lor. Cu toate acestea, alegerea exact bol de culoare va permite pentru a ascunde petele emergente, precum și pentru a rezolva problema cu confuzie în familiile ale căror femei poarta Kapa.

Cum se utilizează?

Instrucțiuni detaliate vă ajută să învețe cum să poarte o ceașcă de igienă. Ar trebui să fie introdusă, fiind într-o stare de calm, dispărând cu titlu preliminar. Poti sa stai pe toaletă și lăsând din spate, a pus un picior pe un rezervor sau o margine picior sau să îndoiți genunchii. Dispozitivul este pliat astfel încât janta să devină cea mai compactă, după care este introdusă în mod similar cu administrarea unui tampon, adică spre fumat până când se oprește. Cu toate acestea, trebuie amintit că dispozitivul nu este necesar pentru a plasa adânc. De îndată ce cabina, interior plasat, este eliberat, este dezvăluit în mod independent,. În cazul modelelor dure, această acțiune este simțită, dar mai subtilă este mai bine să verificați manual absența faldurilor și creând inversarea dorită.

Citește mai mult  Cele mai bune Garniturile de zi cu zi

Scoateți din nou paharul. Puteți sta pe toaletă și vă puteți înclina, ridicați piciorul la marginea băii sau așezați-vă. Va fi necesar să trageți la început coada la început și apoi să luați baza dispozitivului și să o comprimați ușor cu degete mari și indexate, ruperea vidului. Apoi, dispozitivul se întinde în jos, ușor și du-te, leagăn ușor. Capacul extras este eliberat din conținutul și se spală cu apă. După ștergerea pânză antibacteriene, vasul poate fi introdus din nou. De multe ori schimba Kapa opțional – naviga umplerea efectivă a capacului, fără a trece dincolo de limitele de 12 ore.

În cazul unor dificultăți cu introducerea de boluri, este permis să folosească o cantitate mică de lubrifiant pe bază de apă. Este logic să experimenteze metodele de pliere a capacului: „C-forma“, Punchdown, „șapte“ sau „triunghi“. Bolul a dezvăluit RIM are întotdeauna o formă de cerc sau oval, care este destul de ușor de verificat la atingere.

Cum să aibă grijă?

Majoritatea producătorilor recomandă sterilizarea KAPU înainte de a începe și după sfârșitul fiecărui ciclu: se fierbe în apă curată timp de 3-5 minute. În timpul dispozitivului lunar se clătește cu apă curentă și săpun este suficientă sau șterge servetele antibacteriene. Cupa trebuie depozitată într-o pungă de țesături sau într-un recipient cu găuri, în mod ideal – într-un loc răcoros și întunecat.

În cazul în care orificiile de ventilație ale dispozitivului prezente, apoi, din când în când trebuie să fie curățate periuta de dinti veche. Petele de pe suprafață pot fi eliminate prin prepararea unei soluții de peroxid de hidrogen și apă utilizată într-un raport de 1: 1. Amestecul rezultat se va scufunda cupa peste noapte, apoi se clătește într-un mod convențional.

Examinați recenzii

Practic, comentarii cu privire la utilizarea de cupe menstruale, disponibile pe Internet, sunt destul de opusul. Cele mai multe fete spun dificultate în primele încercări de a introduce dispozitive, precum și faptul că subiectul este destul de clar simțit în interior, chiar dacă dimensiunea redusă. Cu toate acestea, mulți dintre ei cred că disconfortul poate fi pierdut dacă selectați un alt purtător de cuvânt al producătorului sau dintr-un silicon moale.

Feedback-ul negativ este adesea menționat complexitatea extragerii unui obiect străin, mai ales dacă acesta este realizat din material rigid. În plus, chiar și modele tridimensionale se poate scurge.

De asemenea, este de remarcat faptul că, în multe răspunsuri au indicat că sportul de joc, dans și întreținerea generală a Burl stil de viață activ într-adevăr se descurcă perfect.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: