Ce se întâmplă săpun pentru igiena intimă și cum să-l aleagă?

Ce se întâmplă săpun pentru igiena intimă și cum să-l aleagă?

Cele mai multe femei sunt siguri că izolarea este un simplu proces și ușor de înțeles. Cu toate acestea, acest lucru nu este cazul. Multe zile pe zi repeta aceleași greșeli, cele mai multe dintre ele – utilizarea igienei incorecte.

Ce este pentru ce?

În starea normală, viața microflora în vagin, se găsește în ea atât de bine și bacterii rele. Dacă o femeie este sanatoasa, atunci microorganisme utile vor domina și menține un nivel normal de pH, protejarea organismului de la penetrare și reproducerea agenților patogeni.

Soldul optim pentru Vagina Acid variază în funcție de 3.8-4.5 unități Ph. Acest lucru este semnificativ diferit de pH-ul pielii, astfel încât detergenții pentru aceste secțiuni corporale sunt necesare diferite.

Să luăm în considerare mai detaliat ceea ce se întâmplă atunci când o femeie este formată dintr-un săpun simplu antibacterian. Nivelul pH-ului său, în funcție de brand este de 7-10. Ca urmare a utilizării unui astfel de mijloc, nivelul de aciditate al unei zone intime variază în funcție de legarea. Într-un astfel de microorganisme utile, utile nu pot trăi, astfel patogen și condițional patogen.

Soldul bacteriilor din zona intimă se numește disbioză vaginală. Trebuie remarcat faptul că un săpun greșit este departe de singurul motiv pentru această patologie. Cantitatea de microbi daunatoare afecteaza viata sexuala, lenjerie de slabă calitate, slăbirea generală a imunității, precum și luarea de antibiotice și alte medicamente. Cu toate acestea, utilizarea de săpun pielii obișnuite, în special pe termen lung, este unul dintre principalele motive.

Dysbacteriosis cauzează o mulțime de disconfort. Aceasta este însoțită de mâncărime, de descărcare de gestiune și miros neplăcut. În plus, el conduce la dezvoltarea unor complicații infecțioase grave. Puteți preveni problema prin înlocuirea detergenților tradiționali pentru formulări speciale pentru igiena intimă.

Aceste instrumente dau o reacție acidă, astfel încât acestea să nu se schimba nivelul pH-ului sănătos și nu distrug microflora utile. Aditivii speciali pot fi incluși în săpun pentru curățarea exterioară organelor genitale. Printre componentele active, anti-inflamator, hidratare, albire și înmuiere substanțe, precum și antiseptice, întârzie dezvoltarea microflorei patogene.

Descrierea speciilor

producătorii moderne oferă mijloace pentru igiena intimă a mai multor specii. Să ne insista pe clasificarea lor, caracteristici și diferențe.

Greu

Într-o înțelegere tradițională, săpun este întotdeauna reprezentat de Tver Bru. S-a de înaltă calitate, compoziția sa naturală se distinge. Astfel de mijloace oferă prospețime și puritate perfectă, suport microflorei sănătoase.

În cele mai multe produse sunt o astfel de componentă antiseptic ca un mesteacăn să vină. Ea distruge în mod eficient bacteriile patogene, și, în plus, ameliorează începutul inflamației pe membranele mucoase ale organelor genitale externe și vindecă microfisurile.

Lichid

Cea mai mare cerere pentru femei utilizează săpun lichid. Acest agent face sticle speciale cu un distribuitor convenabil. Ele sunt mai confortabile decât compozițiile solide, deoarece nu este nevoie să luați barul de săpun. Consumul unui astfel de mijloc este foarte economic, iar în acest avantaj fără îndoială.

Citește mai mult  Toate tampoane despre cu aripi

Cu toate acestea, atunci când este expus la mass-media de bacterii lichide, de regulă, nu mor. Prin urmare, orice săpun lichid, inclusiv intim, conține cu siguranță o anumită cantitate de conservanți. Ei nu permit detergentul să „cedeze” microorganismelor patogene. Prin urmare, săpunurile lichide într-o măsură mai mică decât solidul, se potrivește oamenilor cu piele sensibilă și femei predispuse la bolile alergice.

În același timp, săpunuri lichide în comparație cu solidul Mai puțin sigur pentru mediul înconjurător, deoarece prezintă sigiliile sintetice și conservanți.

Astfel, alegerea dintre mijloacele solide și lichide este întotdeauna o alegere între naturalitate și confort. Între săpun, care nu dăunează naturii, și prin aceea că nu se usuce zona intimă.

Conform compoziției

Atunci când cumpără săpun pentru igiena intima zona, ar trebui să acorde o atenție cu siguranță compoziției sale. Cele mai multe fonduri folosesc de acid lapte în concentrație scăzută. Această componentă menține parametrii de aciditate necesare, neutralizeaza stafilococi, fungi și alte microfloră patogeni.

extracte produse de înaltă calitate sunt introduse suplimentar de plante naturale – musetel sau galbenele. Ele au un efect calmant și elimina iritarea membranelor mucoase. Compozițiile în care clorhexidină, Miramistin sau alți compuși antiseptici sunt prezenți cu eficiență ridicată.

Cu toate acestea, este important ca concentrația lor este minimă. Într-o scară largă, acestea vor afecta nu numai rău intenționat, dar, de asemenea, microorganisme utile.

În funcție de compoziție, toate mijloacele de igienă intimă sunt împărțite în două grupe – destinate utilizării zilnice, precum și compozițiilor terapeutice speciale.

Săpunul pentru utilizare regulată este responsabil pentru menținerea curățeniei în zona intimă. Este cumpărat numai dacă igiena feminină devine unicul scop.

Compozițiile terapeutice împotriva infecțiilor sunt recomandate pentru utilizare în prezența anumitor probleme. Utilizați-le pe o bază permanentă nedorită. Sarcina lor este redusă la eliminarea infecțiilor, un sistem sexual sănătos cu utilizare pe termen lung pe care o poate face rău.

Cele mai bune branduri

Să trăim pe cele mai populare soiuri de săpun pentru procesarea zonelor intime. În primii 5 agenți igienici includ produse de branduri populare.

„Vagilak”

Acesta este un săpun pentru o zonă intimă vă permite să mențineți nivelul optim al microflorei. Compoziția include mai multe tipuri de lactobacilli. Datorită acestui fapt, literalmente pentru mai multe aplicații, un mediu de acid slab sănătos se formează și volumul optim de lactobacili este restabilită.

Cu utilizarea regulată a acestui săpun, stabilitatea membranelor mucoase la bacterii patogene crește. Când se utilizează „Vagilak“ scade inflamația pe organele genitale exterioare. Remediul este recomandat pentru utilizare ca arapeutic cu vaginita bacteriana, precum si hormonale sau colpite vârstă. Acesta este utilizat ca parte a pregătirii pentru activități generice și înainte de desfășurarea operațiilor chirurgicale.

Citește mai mult  Tipuri și prezentare generală a celor mai bune igiene intime

Componenta principală aici este acidul lactic. Acesta este completat de extracte de musetel si galbenele. Săpun are un efect hidratant bun, în cel mai scurt timp posibil neutralizeaza uscăciune în zona intimă și elimină disconfortul. Permis de a utiliza de la 10 ani.

Potrivit utilizatorilor, acest fond are doar un minus – nu este bine înmuiat.

sanatate si frumusete

Utilizarea acestui săpun lichid Împiedică apariția dezechilibrului bacterian și alcalin al acidului. Compoziția este utilizată ca agent profilactic care nu permite aciditatea în partea alcalină. Săpunul se luptă cu succes cu astfel de fenomene ca uscăciune a membranelor mucoase, arderea, mâncărimea și apariția unui miros neplăcut. Aciditate de sapun 4,5 unități, astfel încât săpunul să asigure puritatea și prospețimea zonei intime pe tot parcursul zilei.

Compoziția include o componentă unică a PACS, obținută din fructele de afine. Acesta oferă mediul acid necesar și apără vaginul din microflora patogenă. Lista componentelor de lucru include polifenoli de înaltă concentrație – aceștia sunt compuși cu un efect antiinflamator și antioxidant pronunțat.

Și, de asemenea, săpunul conține o cantitate ușoară de glicerină și extract de miere. Aceste substanțe sunt responsabile pentru înmuierea pielii și pentru a preveni senzația de uscăciune. Lipsa unui astfel de săpun doar un singur preț.

„Suegella”

Aceasta este o linie populară de detergent pentru femeile de igienă intimă. Compoziția a fost dezvoltată de specialiști în mod special pentru a obține normalizarea echilibrului microflorei utile în vagin. Utilizarea săpunului vă permite să stabilizați toate procesele biochimice din această zonă. Aciditatea neutră, datorită acestei îngrijiri atente și curățarea delicată a organelor genitale externe de la poluare și bacterii patogene sunt asigurate.

Compoziția de săpun include Acid lapte, precum și ulei de cocos. În plus, sunt introduse extracte de camom și cimbru. Complexul acestor ingrediente are un efect pronunțat și antiinflamator. Componența este recomandată pentru aplicarea chiar fetelor din primii ani și femei însărcinate.

Cu utilizarea regulată a unui astfel de săpun de cremă Reproducerea microorganismelor patogene și a ciupercilor este împiedicată, riscul de procese inflamatorii și reacții alergice este redus la minimum.

Absența unui dozator în sticlă este remarcat din dezavantaje – aceasta duce la creșterea consumului, precum și la costul ridicat.

Cliven „intimo”

Acesta este un gel pentru igiena intimă. Instrumentul nu este prea densă, mai degrabă, consistența lichidă. Cu toate acestea, în comparație cu săpunul lichid tradițional, poate părea gros. Săpun transparent, aceasta indică absența coloranților.

Aciditatea respectă exact toți parametrii fiziologici de reglementare. Eficiența este asigurată de acidul lactic, extractele de mușețel, Malva și Aloe. Acest complex asigură un efect liniștitor și de înmuiere asupra unei zone intime.

Săpun spumează bine fără a provoca uscarea și iritarea pielii. Cu utilizarea regulată în termen de două sau trei săptămâni, microflora revine la indicatorii săi normali. Produsul are un preț democratic, potrivit pentru albirea pielii într-o zonă delicată.

Din dezavantaje, utilizatorii aloca doar un miros puternic, ceea ce indică prezența unui număr mare de arome.

Evo intim

Acest săpun este liderul rating de fonduri pentru igiena intimă. produs american combină o compoziție echilibrată cu un preț democratic. In plus, mijloacele este formula sa moale, cu concentrație ridicată de acid lactic.

Citește mai mult  Instrumente la lactate pentru igiena intimă

Un astfel de săpun curăță delicat membranele mucoase din bacterii potențial patogene. Sprijină parametrii naturali ai acidității organelor genitale externe, previne sec și iritație. Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

Este pus în aplicare în calitate de plastic cu un distribuitor economic. Are un ușor parfum care nu este aproape simțit după utilizare. Compoziția este spumă bine, dar în același timp, este rapid spălat de pe suprafața zonei de prelucrat chiar și cu o cantitate mică de apă.

Singurul dezavantaj este faptul că principalele componente au caracter sintetic.

Ce săpun pentru a alege?

Pentru a alege un săpun pentru igiena intimă, este necesar să se abordeze cu toată responsabilitatea, asigurați-vă că să acorde o atenție la compoziția componentelor de lucru. În prezent, ofertele industriei o gamă largă de mijloace pentru curățarea unei zone intime, astfel încât femeile își pierd pur și simplu abundența lor și nu se poate face alegerea potrivită. Și el trebuie să depindă de dorințele personale ale femeii și starea ei de sănătate.

Componenta obligatorie în compoziția unei astfel de săpun este acidul lactic. Acesta este produsul activității lactobacili necesare pentru menținerea microflorei vaginale sanatoase. Este de dorit ca produsul conține capotele plantelor benefice care asigură un efect antiseptic. Cele mai bune antiseptice naturale recunoscute Daisy și Calendula, similar cu acțiunea extractelor unui arbore de ceai și salvie posedă.

Încercați să evitați compoziții cu un volum mare de coloranți și sintetice fondatorilor – ele provoacă adesea o reacție alergică.

Cum să-l folosească?

Datorită reacției slab acidă, putem folosi un săpun specializat pentru locuri intime la fel de mult ca ai nevoie pentru a obține un sentiment de confort. Acesta este modul în care diferă de săpun antibacterian tradițional, care este potrivit pentru a fi utilizat nu mai mult de o dată pe zi.

În alte întregi, regulile de utilizare arata destul de simplu.

  • Spălați-vă pe mâini înainte de prelucrare.
  • Ia-o poziție confortabilă.
  • Împărțiți buzele de podea și direcționați fluxul cald de apă în direcția abdomenului la gaura anală. Atragem atenția asupra faptului că este imposibil să direcționați jetul în direcția opusă – în acest caz, puteți aplica infecții.
  • Apoi trebuie să ascundeți picioarele, de asemenea, mișcați în fața spatelui.
  • Spumă de apă, blot cu grijă prosopul pielii.

În cazul în care, după utilizare, ați găsit roșeață sau edem, contactați ginecologul – poate că sunteți alergic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: