Cele mai bune garnituri cu lunar abundente

Cele mai bune garnituri cu lunar abundente

garnituri de igienă face viața femeilor mai confortabilă și mai ușor. În acest articol vom vorbi despre ceea ce garnituri este mai bine să aleagă cu evacuările abundente în zilele critice.

Marci surprins

Mereu

Produsele de acest brand apreciaza femeile de toate vârstele pentru fiabilitatea lor, de calitate și o gamă largă de. Diferite linii ne permit de a găsi accesoriul și doamnelor și sport activ respectabil fată. Pret garnituri destul de mare.

Bella

Garnituri de bună calitate la un preț foarte accesibil. Există tipuri de bumbac pe bază și a ochiurilor de plasă sintetice, zi și noapte, ultra-subțire și gros. Mai multe opțiuni scumpe au strat permeabil la aer și mirosurile de întârziere fin.

Libesse

Umezeala în fâșii subțiri distribuite uniform peste stratul interior și nu urmează. Produsele nu provoacă iritații și alergii în zona intimă, nu interferează cu viața normală de plumb.

TENA

Compania produce nu numai mijloacele de zile critice, dar, de asemenea, mărfurile pentru cei care au o probleme urologice. Incontinența urinară – Lucrul este extrem de neplăcut și folosesc garnituri capabile să rezolve două probleme importante – o cale minunată.

Molimed

Marca de tranzacționare reprezintă o serie de produse, scopuri diferite și, prin urmare, în funcție de compoziție și grosime. Sunt produse superlipping garnituri pentru garnituri de femei lunare și urologice abundente a.

Silko

accesorii Silko sunt scumpe si de aceea: pentru a păstra confort și prospețime în zilele critice, dezvoltatorii au creat fonduri cu chips-uri, cu nanoserbrome și unic prin proprietățile adsorbantului, împiedicând răspândirea bacteriilor care infecție cauza. Garniturile de zi și nopțile sunt la fel de confortabile, moi și plăcute la atingere.

  Au o aromă foarte rezistentă de ierburi picante.

  Discret

  Linia populară este în cerere pentru tineret. Ieftin, dar de înaltă calitate, îndeplinește destul de mult cerințele consumatorului. Noaptea, în timpul zilei, cu aromă și straturi obișnuite, cu aripi și fără. Absoarbe lichid fiabil și rapid.

  Citește mai mult  Revizuirea fondurilor pentru igiena intimă ginochfort

  Fără griji

  Carefree taie perfect pe femei în „aceste“ zile. Ei repetă perfect mișcarea corpului, nu interferează cu mișcare, absorbi, fără a da mirosuri să penetreze afară. La fel ca toate produsele avansate, mărfurile au buzunare individuale, acestea sunt confortabile la uzură și utilizare.

  Naturalla

  Procter & Gamble pentru produse de fabricație folosește ingrediente naturale. Pe suprafața garniturilor sunt fâșii speciale impregnate cu cremă pe bază de extract de mușețel, prevenind iritații pe piele blând. Garnituri oferă protecție și higroscopicitate, care este deosebit de important.

  Helen Harper

  Cumpărătorii marca moliciune specială și o calitate excelentă a produselor de absorbție. Zi, noapte și postpartum, igiena nu freca corpul cu cusături, nu mor, absorb totul, lăsând o suprafață plăcută uscată.

  Kotex

  de brand american a lansat un produs special pentru tineri. ambalaje Bright, design frumos, buzunare individuale, miros plăcut blând – tot ce trebuie să domnișoarelor. Calitatea produsului la nivel: suprafață moale si o excelenta absorbtie destul de a satisface clienții tineri.

  Ziua Secret

  Dragi garnituri ultrasubțiri cu un relief special de a proteja în mod fiabil frumoasa jumatate a omenirii de la surprize neplăcute. Există puncte de vedere cu aroma de flori și fără ea. Bumbac 100% acoperire delicat contact cu pielea, fără a provoca senzații negative,.

  Macy

  Fanii de medicina tradițională chineză preferă aceste tampoane igienice la oricare alta, în ciuda prețului ridicat. naturale, ierburi chinezești sunt saturate cu aroma florala rezistente, și adsorbanți sunt protejate de apariția infecțiilor și a bolilor inflamatorii în zona intimă.

  Ola

  producătorul rus a avut grijă de acest articol din prețul de buget au fost plăcut de utilizat și de a face față cu sarcina sa principală.

  Suprafața de relief și un excelent material sintetic netesut moale retine umezeala.

  „Natalie”

  Un alt brand intern, care produce produse de igienă. Puteți selecta tampoane „ultrasubțire plus“ cu efect crescut absorbanta sau accesorii ultrapogloschayuschie cu o suprafață extinsă.

  Citește mai mult  Tot ce trebuie sa stii despre tampoane reutilizabile

  „Milano”

  Potrivit cumpărători, aceste garnituri nu sunt inferioare la calitatea produselor producătorilor străini, iar prețul este mult mai plăcut. Există o protecție împotriva scurgerilor, se fixează aripile și un strat delicat impregnate cu o crema cu musetel pentru confortul pielii în zona intimă.

  „În fiecare zi”

  Garnituri absorb rapid cantități mari de umiditate, plăcute la atingere și la prețuri accesibile.

  Rating-ul produse populare

  Evaluarea produselor populare, compilate de către cumpărători și recenzii expert, va ajuta pentru a descoperi care dintre produsele din diversitatea generală sunt cele mai bune.

  Mereu

  Liderii neconditionate între tampoane superstrupping – Platinum Ultra Normal Plus, Ultra Normal Plus:

  • Protecție împotriva curge timp de 12 ore+
  • de apărare sigură împotriva mirosurilor+
  • repetarea perfectă a conturul corpului.

  Dintre deficiențele, consumatorii sărbători prețul ridicat și aderența plasei sintetice la corpul.

  Naturella Mușețel Classic Normal

  • Protecția împotriva iritațiilor pe piele.
  • Suprafața naturală plăcută, cu cremă hidratantă.
  • neutralizarea miros.

  Lipsa unor produse: viteza de absorbție lentă.

  Bella Nova Maxi, Bella Perfecta

  • Protecție perfectă împotriva fluxului din cauza mesager.
  • Gigroscopic.
  • Lungimea optimă și grosime minimă.

  Produse Minus: Cu uzură lung, suprafața devine umedă și începe să freca pielea.

  Librese Ultra

  • Material Gigroscopic.
  • Imperceptibilitatea și simplitatea.
  • Viteza rapidă de absorbție.

  Dezavantaj: Nivelul real al absorbției de umiditate nu corespunde lui Onellash.

  Kotex Ultra Normal

  • Soft, plăcut pentru a atinge suprafața touch.
  • Benzi gigroscopice.

  Neobservată sub îmbrăcăminte.

  Criteriile de alegere

  Garnituri convenabile – o garanție că nu vă veți simți incomod și ciudat. Alegerea unui produs adecvat de igienă, fetele acordă atenție următoarelor criterii.

  • Absorbție și protecție în garanție. Pentru a nu intra într-o poziție ciudată cu descărcare puternică și nu se simt inconfortabil, acordați atenție la etichetă – numărul de picături trase pe pachet. Decât ele sunt mai mult, cu atât mai fiabile protecția împotriva fluxului. Cu lunar abundent, este mai bine să alegeți garnituri de la 5 la 6 picături. Fondurile cu 7 picături sunt considerate noapte, ele sunt mai groase și voluminoase pentru a evita senzațiile neplăcute în timpul somnului.
  • Numărul de bucăți în ambalaj. Decât acestea sunt mai mult, cu atât mai bine.
  • ambalaj individual. Prezența ei deblochează pur și simplu mâinile. Puteți înlocui în condiții de siguranță instrumente de igienă, și dispune de sentimente neplăcute și altele. Ia cu tine pentru a vizita sau câteva convertoare mici sunt mult mai convenabil decât pentru a transporta în ambalaj sac.
  • Forma. Dimensiunea și forma Fiecare femeie alege în mod individual. Accesoriul selectat trebuie să se potrivească perfect la corp. Elemente suplimentare în materie de protecție sunt de o mare importanță în descărcarea de gestiune puternic.
  • Wings protejează în mod fiabil lenjeria de corp din fluxul. Este important ca acestea să nu rămână în urmă materialul și nu se întindă la corp, frecarea pielii blând.
  • Velcro pentru montarea și aripi fixează bine mijloacele de igienă, nu permite să se miște, colectate de falduri și graba atunci când mersul pe jos. Este important ca stratul de adeziv este din material natural și fiabil lipirea.
  • Cadre pe margini. Ei interiorul ajuta la menținerea de umiditate și nu permite să pătrundă în.
  • Materiale de fabricație. Garnitura cu material de plasă sintetică absoarbe mult mai bine, dar instalațiile de igienă cu adăugarea de bumbac preferă doamnele cu alergii.
  • aromatizarea. Acest aspect nu este cel mai important atunci când aleg. Unele femei ca atunci când fâșiile au un parfum de parfum de lumină. Alții preferă produse fără aromă, dar neutralizând mirosul de descărcare cu un strat intermediar special de conversie lichid în gel.
  Citește mai mult  Ce se întâmplă săpun pentru igiena intimă și cum să-l aleagă?

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: