Privire de ansamblu asupra tampoane zilnice Bella

Privire de ansamblu asupra tampoane zilnice Bella

Zilnic de stabilire Bella sunt în prezent printre cele mai populare. Acestea sunt vândute în mai multe magazine și farmacii. Produse similare feminine sunt în cerere mare, deoarece acestea au o mulțime de merite. Acest articol prezintă o revizuire a garniturilor zilnice Bella.

Particularități

Astăzi, gama de plăcuțe de înaltă calitate pentru fiecare zi este foarte mare și diversă. Alegerea femeilor prezintă o varietate de produse de înaltă calitate și practice emise de diferite mărci. Una dintre cele mai populare și cerințe sunt Bella Daily. Cu aceste produse de înaltă calitate și accesibile sunt familiarizate cu mulți reprezentanți ai sexului echitabil.

Luați în considerare principalele caracteristici ale tampoanelor originale de sex feminin pentru fiecare zi de la faimoasa companie Bella.

 • Producătorul eliberează multe tipuri diferite de plăcuțe de înaltă calitate pentru fiecare zi. Cumpărătorii pot găsi opțiuni potrivite care nu au nicio arome nu trece de aer.
 • Produse pentru femeie din Bella sunt fabricate din materiale sigure care nu sunt capabile de a afecta zonele intime vulnerabile.
 • Marca produce garnituri de zi cu zi, caracterizate prin niveluri diferite de absorbție, astfel că nu este dificil de a alege o opțiune optimă pentru anumite cazuri.
 • tampoane Bella sunt caracterizate de fiabilitate ridicată. În ciuda faptului că au o structură subtilă, nu le împiedică să asigure protecția unui nivel excelent. Un efect similar se realizează prin utilizarea de materiale naturale, precum și dispunerea lor corectă.
 • Partea absorbantă tampoane BELLA este compus din celuloză. În plus, superabsorbanți suplimentare sunt folosite pentru a obține o fiabilitate mai mare a acestor produse de igienă.
 • Produsele luate în considerare pentru femei se caracterizează printr-un grad ridicat de moale. Plăcuțele zilnice ale lui Bella sunt foarte confortabile și practic imperceptibile în șosete, care atrage multe doamne.
 • Cele mai multe varietăți de daiode din Bella se disting printr-o formă atent și foarte convenabil, ceea ce le face mai confortabile și mai practice.
 • Multe camere de cumpărare din produsele considerate atrage prețul lor democratic. Garniturile de marcă sunt ieftine și vândute într-un număr mare de magazine / farmacii, ceea ce indică disponibilitatea lor ridicată.
 • Zilnicul zilnic Bella sunt îmbrăcați în ambalaje atractive (portocaliu, negru, roz și așa mai departe), care sunt greu de observat pe rafturile magazinului. Desigur, această caracteristică nu este foarte gravă și semnificativă, dar continuă să joace ultimul rol atunci când fata caută produsul potrivit între contoare.
Citește mai mult  Ce se întâmplă săpun pentru igiena intimă și cum să-l aleagă?

În prezent, garniturile zilnice cu costuri reduse produc multe branduri bine-cunoscute, dar produsele Bella sunt ocupate pe bună dreptate de o poziție de lider pe piață.

Acestea sunt produse pentru o lungă perioadă de timp, a prezentat în cea mai mare varietate și sunt luminoase, astfel încât acestea sunt dezasamblate foarte repede de pe rafturile supermarketurilor.

Gamă

Într-un bogat sortiment de diverse produse de igienă de la Bella, fetele pot alege cu ușurință opțiunea potrivită perfectă. firma Famous produce de înaltă calitate benzi de tip clasic sau ultra-subțire. In sortimentul Bella puteti gasi produse excelente pentru adolescenți, care sunt în ambalaje diferite.

Luați în considerare mai în detaliu, ce caracteristici și caracteristici au diferite tipuri de garnituri de zi cu zi de la cunoscuta bine marca Bella.

Clasic

garnituri clasice din marca BELLA sunt fabricate cu un parametru grosime tradițional de 3 mm. Forma acestor produse este, de asemenea, standard si anatomice. Stratul superior de tampoane este alcătuit dintr-un material nețesut special, care este foarte plăcut pentru atingere, nu provoacă disconfort sau iritare.

Linia de marcă clasică Bella conține următoarele poziții de calitate.

 • Bella Panty Soft Classic. Produsele foarte populare care diferă în faptul că acestea nu trec aerul prin structura lor. Tipurile de garnituri clasice nu distingeau mirosurile.

 • Panty mini. În aceste produse igienice pentru femei, un strat special constând cu abur și simultan. Aceste tipuri de garnituri de marcă au o formă redusă, care poate fi înțeleasă dacă acordați atenție numelui lor.

 • Chilot moale. Aceste soiuri sunt produse în trei variații diferite. Cumpărătorii pot ridica copii obișnuite „respirabile”, produse cu extract de verbena sau garnituri cu extract de culori de var. Aceste produse de igienă se disting prin faptul că acestea sunt completate de efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii și înmuiere speciale.
Citește mai mult  Descrierea geluri pentru LEVRANA igienă intimă

În prezent, cele mai populare și rudele sunt daius Bella cu Verbena și culoare de var.

Aceste produse sunt caracterizate prin structura optimă, asigurați-vă pielea de locuri intime. Confort maxim.

Ultrathinsky

Nu mai puțin populare sunt moderne ultrasubtire tampoane de zi cu zi de la Bella. copii pe bază de bumbac sunt ideale pentru femeile care sufera de multe ori de senzații neplăcute și iritații. Utilizarea materialelor naturale de origine naturală pentru fabricarea stratului superior previne eventualele iritatii. Pentru tampoane ultra-subțire, cu o grosime foarte mică, care realizează doar 1 mm se caracterizează. Datorită acestor particularități, ultrasubtire produse igienice sunt aproape niciodată nu a simțit în timpul purtarea.

Plăcuțele ultra-subțiri de bumbac sunt împărțite în mai multe subspecii.

 • Panty Ultra M. Garnituri zilnice subțiri care nu miros. Structura oferă un strat special care promovează circulația aerului neîngrădit.

 • Panty Ultra Deo Fresh M. Copii calitative care sunt aromatice. Astfel de garnituri zilnice se caracterizează printr-o formă standard și destul de convenabilă.

 • Panty Ultra L. Garnituri confortabile de marcă care au o formă specială extinsă. Aceste produse sunt completate de stratul respirabil în structură.

Garniturile zilnice ultrahin de la faimosul producător nu sunt doar bumbac, dar, de asemenea, având baza de materiale nețesute. Acest material se distinge de înaltă calitate. El nu este inferior bumbacului natural, cu toate acestea, înainte de a aplica astfel de garnituri, este mai bine să se consulte cu un medic. Acest lucru este valabil mai ales în acele cazuri în care o fată are tendința de a reacții alergice sau iritații.

Luați în considerare, în care seriile sunt prezentate ezhednevki ultrasubtire calitative de Bella, având o bază a unui material nețesut special.

 • Panty Slim alb. varietate convenabil de garnituri, care au formă string. Produsele echipate cu un strat suplimentar de respirabil, nu au nici un parfum.
Citește mai mult  Lactacyd prezentare generală geluri intime

 • chilot Sensitive. Aceste garnituri pantalon sunt caracterizate prin structură moale și netedă. Ele sunt mari să se oprească în lenjerie de corp, care a avut un impact benefic asupra confortului în timp ce le poartă. Există o altă subspecie – Elegance, care diferă doar în design mai vii și atractiv.

 • Panty Slim Black & White. În ambalaje astfel de produse, cu condiția un total de 20 de alb și 20 de garnituri de pantalon negru concepute special pentru cei cărora le place să poarte tanga. Aceste produse, de asemenea, nu au prezentat nici un arome suplimentare.

Aromatice

Gama de Bella de brand sunt tampoane minunate si aromatice pentru fiecare zi. Aceste elemente sunt în cerere mare, dar pentru a le utiliza, trebuie să fii atent. produse de igienă aromatice nu sunt recomandate pentru femeile care sufera de iritatii ale pielii, în ciuda faptului că, în ambalajul original, indică faptul că plăcuțele sunt hipoalergenice.

Luați în considerare ce tipuri de produse de igienă se încadrează în această categorie.

 • Chilot Aroma Fresh. Demonstrează o aromă foarte plăcută și răcoritoare, design non-standard diferit de colț al lui. Grosimea acestor produse se ridică la 1 mm.

 • Panty Aroma Energy. Aceste tampoane zilnice caracterizate printr-o formă universală, deci sunt potrivite atât lenjerie convenționale, cât și pentru coarde. Acestea au un design neobisnuit margini, completate de arome proaspete și un strat permeabil la aer suplimentar.

Examinați recenzii

Bella cotidienele de calitate sunt în cerere mare. Ele sunt alese, multe fete, astfel încât recenziile sunt lăsate foarte mult. Majoritatea cumpărătorilor mulțumiți au marcat pozitiv nivelul de moale a tampoanelor zilnice Bella, forma lor convenabilă, prezența sau absența aromei, precum și performanța optimă a densității lor. În plus, femeile sunt mulțumite de cotidiele, așa cum se prevede într-un pachet foarte accesibil.

Nu fără feedback negativ. Cele mai multe dintre toate nu-i plac produsele de igienă zilnice Bella Femei Nu sunt o aderență foarte bună, tendința de a crea și aluneca.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: