Privire de ansamblu chilot Liners Ola!

Privire de ansamblu chilot Liners Ola!

Femei produse de igienă sunt reprezentate pe scară largă de produse de marcă Ola! sortimentul diversificat va permite de a alege instrumentul necesar pentru orice durată de viață. Marca ocupă o poziție puternică pe piață, și mulți să-l dea preferință, încredere în sănătatea lor.

Caracteristici, Pro și Contra

In ciuda costurilor relativ mici, instrumente de igienă au un aspect plăcut, oferă o protecție de încredere pentru intreaga zi.

Garnituri constau din trei straturi:

 • exterior – Compoziția diferă strat în structura în funcție de tipul, numirea+
 • interior – Compoziția include celuloză, superabsorbant de înaltă calitate+
 • inferior – Stratul constă dintr-o bază de conductă, care are o suprafață mare, care asigură fixarea sigură.

Zilnic garnituri Ola! au o serie de avantaje, printre care următorii factori pot fi distinse.

 • Confort. repetă de configurare convenabil tampoane de formă anatomică, ceea ce le face invizibile poartă. Cu toate acestea, fondurile au o rezistență suficientă, țineți forma. Garnituri au o textură moale, nu freca, asigură încredere, libertate în mișcările.
 • Ecologie și securitate. La fabricarea produselor, au fost efectuate testele necesare pentru respectarea normelor sanitare, care au confirmat absența componentelor dăunătoare. Nu există urme de coloranți, formaldehidă, ceea ce reduce riscul apariției reacțiilor alergice și alte consecințe nedorite. Substanța absorbantă a garniturii nu conține alcalii, care poate cauza riscului de bacterii în creștere.
 • Gamă largă de. Producătorul îmbunătățește în mod constant produsele sale, care produc modele noi pe piață. Tehnologiile moderne permit să obțină rezultate impresionante și nu trece în poziția de lider pe piață.

Atenția este plătită nu numai pentru a forma, proiectarea, compoziția de așezare, dar și ambalarea, culorile frumoase luminoase facilitează alegerea produselor dorite.

Printre avantajele ar trebui notate și costul produsului accesibil.

Citește mai mult  Totul despre plăcuțele fără griji

Prin minusuri includ:

 • Lipsa modelelor pentru fiecare zi cu aripi+
 • Nici un ambalaj individual+
 • Aplicarea adezivului industrial pentru fixare.

Gamă de produse

O gamă largă de bunuri vă permite să selectați garnituri pe baza tipului de lenjerie, absorbția apei, structura suprafeței, precum și prezența sau absența aditivilor aromatici.

Pentru îngrijire pentru fiecare zi sunt prezentate următoarea linie de produse.

Clasic

 • Ola lumina. Garniturile sunt potrivite pentru orice tip de lenjerie, foarte subțire, flexibilă, inodoră. Absorbția apei corespunde unei picături. Nu au aripi. Produse în pachete de 20 și 60 de buc.

 • Ola Daily. Garnituri sunt capabile de a lua o formă anatomică a corpului, foarte moale, licitație, nu miros. Flacoanele de corespunde materialului la două picături. Nu au aripi. Produsă în cutii de 20, 40 și 60 buc.

Silksense

 • Lumina Deo. Unelte igienice subțiri sunt potrivite pentru orice tip de lenjerie. Absorbția de apă corespunde o picătură. Compoziția conține componente aromatice. modele produse cu musetel, crin delicat, bujor. Nu au aripi. pachete disponibile pentru 20 și 60 buc.

 • DEO de zi cu zi. Garnituri sunt adaptate formei anatomice ale corpului, au moliciune, sensibilitate, absorbție bună, ceea ce corespunde cu două picături. Compoziția conține componente aromatice. Modelele sunt produse cu miros de petale de salcâm, crin de aur, ceai verde, catifea trandafir, musetel. Nu au aripi. Ambalaj conțin 20 sau 60 buc.

Producătorul a oferit diverse opțiuni pentru modelele zilnice pentru fiecare gust, ceea ce face ușor să determinați cantitatea potrivită, tipul de tampoane.

Examinați recenzii

Printre revizuirile de pe Internet se găsesc direct opus opus. Acestea contribuie la aflați mai multe informații despre produs, ceea ce este foarte important pentru cei care înainte de a alege unelte de igienă pentru prima dată. În unele cazuri, se recomandă să ceară sfatul specialiștilor.

Citește mai mult  Garnituri Helen Harper

În recenzii pozitive, prețul disponibil este adesea notat. Mulți oameni cum ar fi designul garniturilor, moliciunea materialului, absorbția bună, absența procedurii. fixare de încredere pentru lenjerie, prezența tampoane mirositoare. Stratul superior din material respirabil asemănător cu bumbacul. Există imperceptibilitate atunci când purtați, fără frecare.

Mulți oameni cum ar fi neobișnuirea aromei, sensibilitatea unui material subțire. Modelele pentru fiecare zi sunt forme bine păstrate, nu pliați, nu continuați. Au o durată lungă de valabilitate. Există o formă convenabilă de modele.

Garnituri pot fi purtate cu chilotei clasice și șir de caractere.

Printre punctele negative se găsesc pe cantitatea de adeziv relativ scăzută sau insuficientă pe suprafață. Există, de asemenea, observații că adezivul industrial, care este utilizat în igienă, rămâne parțial pe rufe și este dificil de îndepărtat. Unii au marcat rudele materialului în comparație cu produsele de branduri mai scumpe. Garniturile nu țin de lenjerie de mătase și de guipură. Mulți nu-i plac absența ambalajelor individuale pentru fiecare așezare pentru fiecare zi.

Unii vorbesc despre absorbția slabă, cu rezistență scăzută, rulouri de nivel mediu atunci când purtați. Există, de asemenea, opinii că garniturile provoacă o reacție alergică sub formă de mâncărime. Fondurile nu sunt atât de subțiri cât aș dori.

Multe comentarii negative sunt asociate cu unjustification așteptărilor clienților. Prin urmare, este important pentru achiziționarea de produse pentru a acorde o atenție la apariția modelelor, care este specificat pe ambalaj, scopul, regulile de utilizare. Bunurile ar trebui să fie achiziționate în magazine sau farmacii specializate.

Este demn de remarcat faptul că Producătorul acordă o mare atenție la dezvoltarea brandului, dorind sa satisfaca orice nevoi ale cumpărătorului. Acest lucru este valabil nu numai aspectul, dar, de asemenea, de calitate. mijloace corect alese de ajutor pentru a evita cheltuielile inutile, dezamăgiri, precum și probleme de sănătate nedorite.

Citește mai mult  Noi înțelegem tampoanele Kotex

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: